Klusām relaksējošām brīvdienām!!! Super!!!

Rakstīts: 10 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 29 aprīlis — 8 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Laba diena visiem. Nesen atgriezies no atvaļ inā juma Krē tā , atpū tusies Gouves ciemā , salas ziemeļ u piekrastē . Hotel Lavris priecē ar viesmī lī bu, personā lu - super, apkalpoš anu vislabā kajā veidā .
Ē diens ļ oti labs, ē diens kvalitatī vs, garš ī gi pagatavots, visi produkti svaigi, daudz augļ u, saldumu, vairā ku veidu pamatē dieni un piedevas (gaļ a, vista, zivis). Brokastis ir vienmuļ as: olu kultenis, uzkodas, pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi.
Teritorija sakopta, skaista, tī ra. 2 peldbaseini un viens apsildā ms iekš telpu, sauna, neliels spa, trenaž ieru zā le.
Pati viesnī ca mierī ga, klusa, animā cija viegla, nav forsē ta.

Ar numuriņ u arī esam apmierinā ti, skaidrs, ka viesnī ca nav pirmā svaiguma, bet mā jī ga, viss glī ti, mē beles normā las, istabiņ ā bija internets. Ar tī rī š anu problē mu nebija, dvieļ i un veļ a tika nomainī ti laicī gi.
Vienī gais mī nuss ir tā lu no jū ras, lai gan š eit viss ir nodroš inā ts, ir transports uz pludmali un atpakaļ . Ja ej kā jā m, tad 15 minū tes.
Pie viesnī cas nekas nav, bet principā visa infrastruktū ra ir pastaigas attā lumā , var pastaigā ties. Bet gulē ja labi. Ļ oti iesaku š o viesnī cu klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu