Knossos Beach Bungalows & Suites 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.610
№88 viesnīcas reitingā Herakliona
7.0 Numurs
7.7 apkalpošana
7.3 Tīrība
9.7 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viena no nedaudzajām priviliģētajām viesnīcām, kas atrodas pašā jūras krastā. No kompleksa viesiem paveras grezns panorāmas skats uz jūru. Viesnīca ir celta Krētas arhitektūras stilā, un tā harmoniski saplūst ar apkārtējo ainavu. Atpūtniekus gaida skaista pludmale dabiska līča krastā un mierīgi silti ūdeņi. Dažādas izklaides programmas bērniem un pusaudžiem piesaista tūristus, kuri šeit ierodas atpūsties kopā ar visu ģimeni. Viesnīca atrodas gandrīz pašā salas centrā, netālu no Heraklionas pilsētas, kas ļauj ērti doties ekskursijā uz jebkuru salas vietu.Vairāk →
аватар vzlyottour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cai ir liela platī ba, kas veidota Krē tas ciemata stilā , sastā v no galvenā s ē kas un bungalo. Ir daž ā di izmitinā š anas veidi. Visas istabas ir lieliskā stā voklī - jaunas mē beles un tehnika, stilī gs dizains. Viesnī cai ir gara pludmale, kas sastā v no 2 dabī giem lī č iem. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir liela platī ba, kas veidota Krē tas ciemata stilā , sastā v no galvenā s ē kas un bungalo. Ir daž ā di izmitinā š anas veidi. Visas istabas ir lieliskā stā voklī - jaunas mē beles un tehnika, stilī gs dizains.
Viesnī cai ir gara pludmale, kas sastā v no 2 dabī giem lī č iem. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē bez maksas.
Viesnī cā ir bē rnu klubs.
Viesnī ca ir piemē rota noslē gtai romantiskai atpū tai, ģ imenē m ar bē rniem
аватар Evora
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā viesnī ca nav slikta, bet ne krievu tū ristiem. Viņ i mū s tur nesaprot, apkā rt ir tikai franč i. Sā kumā man š ķ ita, ka tas ir pluss, bet vē lā k kļ uva kaitinoš as franč u "vilkš ana". Protams, pietika ar angļ u valodu, lai izskaidrotu, bet ne visi darbinieki runā angliski. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca nav slikta, bet ne krievu tū ristiem. Viņ i mū s tur nesaprot, apkā rt ir tikai franč i. Sā kumā man š ķ ita, ka tas ir pluss, bet vē lā k kļ uva kaitinoš as franč u "vilkš ana". Protams, pietika ar angļ u valodu, lai izskaidrotu, bet ne visi darbinieki runā angliski. Bet Francija zina visu. Sā kumā viesnī ca izraisī ja ļ oti nomā coš as emocijas. Pā rā k vienkā rš a apdare, teritorija nedaudz pamesta, pastaigu celiņ u nav vispā r! Teritorija ir liela, bet to visu aizņ em bungalo. Pē c vakariņ ā m nav kur staigā t. Diskotē kas un citi š ovi - nē . Vakaros notiek franč u mini diskotē ka un karaoke franč u valodā . Numurs galvenajā ē kā , mē belē ts ar pilnī gi jaunā m mē belē m. Bet virtuve iekaroja manu sirdi! Kā ds ē diens! Viss no sieriem lī dz gaļ as ē dieniem ir garš ī gs! un cik greznu lasi izcepa! Personā ls ļ oti izpalī dzī gs. Pludmale ir lieliskas smiltis. Bet jū ra - atstā ja man ne pā rā k spē cī gas emocijas. Bodrumā ir daudz tī rā k un jaukā k. Ū denī ir daudz jū ras zā les, kuras daž reiz tiek izmestas krastā , pē c tam izž ū st, to atkal aizskalo vilnis un tas izplatā s pa patī kamu smilš ainu dibenu. Grieķ i ir slinki strā dā t. Viņ i nevē las tī rī t. Viņ i izdomā ja pasaku par to, ka zā le ir daļ a no "dzī vā s" jū ras, un viņ i saka, ka to ir stingri aizliegts tī rī t. Tā pē c tas man atgā dinā ja Melno jū ru, kas ir mudž no aļ ģ ē m. Bet kopumā Eiropas kvalitā te un serviss daudz atš ķ iras no turku vai bulgā ru. Eiropas kvalitā te sā kas uzreiz pē c nolaiš anā s Heraklionas lidostā . Divas trepes, viss ā tri, pasu kontrole darbojas, autobusi ē rti, š oferi vienkā rš i profesionā ļ i. Jums vajadzē ja redzē t, kā viņ i brauc ar milzī giem autobusiem pa š auriem lī kumotiem ceļ iem. Cepuri nost! Un es pat neatceros statistiku par tū ristu slepkavī bā m uz Eiropas ceļ iem. Tā pē c nav ko salī dzinā t ar turku dienestu, cenš oties saindē t ar ē dienu, dzē rienu vai nogalinā t uz ceļ iem, kivetē s. Vispā r viesnī ca tad likā s diezgan pieklā jī ga, manuprā t š is ir labā kais variants starp č etriniekiem!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es biju š ajā viesnī cā.2011. gada augustā . nepatika . Sā kā s ar to, ka reģ istrē š anā s brī dī mū s mē ģ inā ja maldinā t – dā rga bungalo ar skatu uz jū ru vietā mū s iekā rtoja ģ imenes numurā ar skatu uz baseinu un ceļ u. … Tomēr ▾ Es biju š ajā viesnī cā.2011. gada augustā . nepatika . Sā kā s ar to, ka reģ istrē š anā s brī dī mū s mē ģ inā ja maldinā t – dā rga bungalo ar skatu uz jū ru vietā mū s iekā rtoja ģ imenes numurā ar skatu uz baseinu un ceļ u. Pē c skandā la un dienas gaidī š anas viņ i pā rcē lā s uz bungalo, par kuru biju samaksā jis avansā , izsmē lē jot visus nervus. Bungalo viss ir vecs - 20 gadus vecs televizors - svilpoja ar traucē jumiem un gaisa kondicionieris bija vienkā rš i bail ieslē gt, tā pē c tas grabē ja un č ī kstē ja. Pludmale ir ļ oti netī ra un pilna ar izsmē ķ iem. Un mež onī gs skaits ļ oti mazu bē rnu. Restorā nā vispā r nav pakalpojumu, un tas vairā k atgā dina paš apkalpoš anā s ē damistabu. Nu, nevienā no Grieķ ijas viesnī cā m nebiju redzē jis tik traku komunikā ciju kā š ī s viesnī cas reģ istratū rā un jau 10 gadus atpū š amies tikai Grieķ ijā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar 8 gadus vecu bē rnu no 2010. gada 20. jū nija lī dz 01. jū lijam. Tā tad . . viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, 1. jū ra, pludmale smilš aina, tī ra, katru rī tu tī rī ta. Istabas tiek uzkoptas - dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar 8 gadus vecu bē rnu no 2010. gada 20. jū nija lī dz 01. jū lijam. Tā tad . . viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, 1. jū ra, pludmale smilš aina, tī ra, katru rī tu tī rī ta. Istabas tiek uzkoptas - dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m. Virtuve ir lieliska, daudz jū ras velš u un augļ u. Personā ls nerunā krieviski, mū su reģ istrā cijā ieradā s krievu viesmī ļ i, un tā viņ i aizbē ga)) Atpū tnieki lielā koties ir franč u ģ imenes, bē rnu animā cija ir pretī ga, un vē l sliktā k pieauguš ajiem. Nekā das diskotē kas! ! Atpū ta ir klusa. . . ļ oti klusa)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар marusha77
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu Krē tā izvē lē jā mies ilgu laiku, jo devā s medusmē neš a ceļ ojumā . Izvē lē ts! Viesnī cas mā jaslapā fotogrā fijas ir vienkā rš i brī nums, ī sta paradī ze. Tū risma kompā nija arī atzinī gi novē rtē ja viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī cu Krē tā izvē lē jā mies ilgu laiku, jo devā s medusmē neš a ceļ ojumā . Izvē lē ts! Viesnī cas mā jaslapā fotogrā fijas ir vienkā rš i brī nums, ī sta paradī ze. Tū risma kompā nija arī atzinī gi novē rtē ja viesnī cu. Samaksā jā m traku naudu par standarta istabiņ u (bungalo) un lidojā m....
Atbrauca. . . Viesnī ca atrodas uz ceļ a (š osejas), apkā rt nekā nav, ne ielas, ne kafejnī cas, ne veikali. Standarta bungalo ir vienkā rš i nož ē lojami, nedod Dievs guļ amistaba ir 9 m2. Santehnika ir veca, duš ā nav aizkaru un visur rā po mazas skudriņ as. Serviss arī nesasniedz 4 zvaigznes - salū zuš ais krē sls (nesalauzā m) tika nomainī ts tikai tad, kad paš i vilkā m uz reģ istratū ru.
Jū ra nav ī paš i tī ra, tajā atrodas aļ ģ es, kuras darbinieki labprā tā k netī ra. Lidmaš ī nas lido virs galvas katru minū ti, jo. lidosta atrodas 12 km attā lumā no viesnī cas.
Nozī mī gs viesnī cas pluss ir sava pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un padevē ju. Viņ i gatavo lieliski! ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi! Bet vispā r viesnī ca absolū ti nav tā s naudas vē rta, par kuru tiek pā rdota!


iemiesojums tuman
Es zinu pietiekami daudz angļu, lai izskaidrotu, kas man ir nepieciešams, bet franču valoda ir ĻOTI maz!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
iemiesojums tuman
Es vēlos sazināties ar draugiem ceļojuma laikā)))) liels paldies jau iepriekš
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Один из немногих привилегированных отелей, расположенных прямо на морском берегу. Гости комплекса наслаждаются роскошным панорамным видом на море. Построенный в стиле критской архитектуры, отель гармонично вписывается в окружающий ландшафт. Отдыхающих ждёт прекрасный пляж на берегу природной бухты и спокойные теплые воды. Разнообразные развлекательные программы для детей и подростков привлекают сюда туристов, приезжающих на отдых всей семьей. Отель расположен почти в центре острова, недалеко от города Ираклион, что дает возможность с легкостью отправиться на экскурсию в любую точку острова.

Atrašanās vieta Расстояние до ближайшего крупного международного аэропорта Никос Казандзакис составляет 10 км. Отель расположен в 12 км от порта Ираклиона.
Pludmales apraksts У отеля 2 протяженных пляжа. 2 000 кв.м. красивого песчаного пляжа с ясными синими и мелководьями, которые безопасны для детей и которые простираются по всей длине отеля. Песчаное морское дно и причал из природного камня создают идеальное место для отдыха и развлечений.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном ресторане подают завтрак «шведский стол», обед и ужин. В другом элегантном ресторане гости могут отведать авторские блюда греческой кухни, приготовленные из свежих местных продуктов. Их можно заказать по меню. В баре у бассейна подают напитки и мороженое, а главный бар отличается прекрасным видом и спокойной атмосферой.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут заняться водными видами спорта, включая катание на водных лыжах, каноэ и гидроциклах. Кроме того, гости могут расслабиться на шезлонгах у бассейна, насладиться прохладительными напитками, а также полюбоваться на Эгейское море.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • tenisa korti
  • izjādes centrs
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 20 элегантных полностью оборудованных двухместных номеров, 60 графических и функциональных бунгало, 12 номеров набережной и 40 люксов.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese P.O. Box 1177, Kokkini Hani, Heraklion Crete, Greece
Tālruņi: +30 2810 761 000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.