Jauka, klusa viesnīca ar lielisku pludmali

Rakstīts: 28 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 13 — 23 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Sveiki! Jū lija vidū kopā ar mammu atpū tā mies Haibī č ā . Krē tā bijā m pirmo reizi un atgriezā mies ar siltiem iespaidiem. Ar prieku varu teikt, ka pā rē jais izdevā s!
Man ļ oti patika viesnī ca. Teritorija neliela, bet ļ oti labi kopta un tī ra, daudz apstā dī jumu un ziedu. Bija kaut kā ē rti un mā jī gi, viss ir tuvu un tuvu. Vē los atzī mē t lielisko apkalpoš anu viesnī cā , ar ļ oti draudzī gu, pieklā jī gu un draudzī gu personā lu, visi laipni smaida un cenš as, gatavi palī dzē t jebkurā raduš os problē mu risinā š anā . Ī paš u pateicī bu vē los izteikt burvī gajai meitenei HARISai reģ istratū rā /kura labi runā krieviski/, kura palī dzē ja mums reģ istrē ties un ar visiem jautā jumiem, kas mums radā s, un pateicoties viņ ai, mums bija brī niš ķ ī gs un brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums.
Mums nebija mazsvarī ga jū ra un pludmale. Un High Beach ir vienkā rš i lielisks! To var saukt par vizī tkarti. Smilš aina pludmale, lieliska jū ra ar dzidru ū deni, maigi slī pa ieeja un dibens, bez neviena oļ a. Tiesa, pē dē jā s pā ris dienā s jū ra bija vē traina, tač u tas mums netraucē ja baudī t jū ru, lē kt pā ri un ķ ert viļ ņ us. Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu pietika visiem. Luksusa numuros bija atseviš ķ i sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem.

Numuri viesnī cā daž ā dā s kategorijā s un vietā s. Viss ir tī rs, iztī rī ts un dvieļ i mainī ti katru dienu. Ir visi vannas istabas piederumi.
Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs katrai gaumei. Vienmē r bija svaigi augļ i, ī paš i iepriecinā ja saldumu sortiments un garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. No rī tiem no apelsī niem varē tu pagatavot dabī gu svaigu sulu. Pie ieejas restorā nā viņ i vienmē r tika mī ļ i sagaidī ti un novē lē ja patī kamu ē stgribu, katram viesim viņ a dzimtajā valodā .
Š o viesnī cu varu droš i ieteikt ikvienam, kas vē las labi atpū sties. Lai visiem jaukas un droš as brī vdienas!
Un noslē gumā vē lreiz liels paldies vismī ļ ā kajai HARIS par vē rī go un gā dī go attieksmi. Mē s ar prieku atgriezī simies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu