dārza viesnīca

Rakstīts: 20 maijā 2015
Ceļošanas laiks: 1 — 8 jūnijs 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca atrodas kaskā dē s – arvien augstā k un atgā dina ziedoš u grieķ u pagalmu vidū . Ir divi mazi baseini (plus bē rnu baseins), pietiekami dziļ i nirš anai. Restorā ns ar verandu, divas kafejnī cas, viena pā ri ceļ am ar skatu uz jū ru, kas ir atvē rta no rī ta lī dz 18:00 (tomē r skats uz jū ru ir visur! ) un piedā vā daž ā du veidu kafiju, frappe, saldē jumu, vī nu- alus, kokteiļ i un otra veranda un kafejnī ca-bā rs pie reģ istratū ras, atvē rts no pulksten 18 lī dz pusnaktij.

Viesnī cā ir spa, ierodoties tiek dota 25% atlaiž u karte 24 stundu apmeklē jumam, ir tenisa korts un neliels amfiteā tris, bet nebija animā cijas koncertu (par ko man prieks), izņ emot Krē tas vakariņ as kafejnī cā pie jū ras otrdien par cenu 17 eiro.


Kontingents ir daž ā ds, ir ģ imenes ar maziem bē rniem.

Mē s palikā m koplietoš anas baseinā , un tas bija brī niš ķ ī gi. Baseins gandrī z vienmē r ir tukš s, un jū s peldat tik daudz, cik vē laties. Tā dziļ ums ir neliels 1.30, bet mums pietiek - nav olimpiskā s rezerves.
Sava veranda, uz kuras ir galds un 2 krē sli, kas vē l vajadzī gs lieliskai laika pavadī š anai pie kafijas tases pie baseina! Pietiek vietas arī izklā t divus piepū š amos matrač us, uz kuriem sauļ ojā mies (tos var iegā dā ties ierodoties, cena 7.5 eiro). Istaba plaš a, liels LG TV, 17 programmas, viena krievu valodā - "Planē ta". Viesnī ca ir ļ oti zaļ a un ziedoš a - tas ir tā s lielais pluss. Pē rn jū nijā atpū tā mies elites pieciniekā – tā das ziedoš as š ķ irnes nebija. Fē ns, ledusskapis, individuā lais kondicionieris numurā . Pē c ieraš anā s viņ i iedeva 2 š ampū nus, 2 ziepju gabaliņ us un 2 ž elejas. Atkal atnesa š ampū nu, ž eleju vairs neatnesa. Tā tad, kurš neņ em savu - ņ emiet vē rā . Dvieļ i rokā m, kā jā m (viens), vannai - mainī ti katru dienu. Pludmales dvieļ i ir jā ņ em reģ istratū rā par depozī tu. Tas bija jauks kompliments no viesnī cas ierodoties – pudele baltvī na, pudele ū dens un augļ i.
Rū pī gi un nemanā mi uzkopusi istabu, nekad nav sastapusies ar istabeni istabā . Katru rī tu baseins tika tī rī ts un lapas ķ ertas.


Pludmale vai drī zā k piekrastes josla iet pā ri ceļ am no viesnī cas un gar to. Visur viņ i ī rē sauļ oš anā s krē slus un saulessargus par 2.5 eiro katru preci. No viesnī cas ir arī neliela pludmale, bet man patika piekraste pa labi no ieejas ar maziem gleznainiem klinš u veidojumiem, kur cilvē ku praktiski nebija. Jū ra tī ra, ū dens skaists, vē ss. Ir vajadzī gas č ī bas jū rai, bet daž i paspē ja basā m kā jā m tikt pā ri maziem gliemež vā kiem un tad uzreiz nopeldē ties.

Restorā ns atbilst 4 zvaigznē m par ē dienu, no rī ta - ceptas desiņ as, š ķ iņ ķ is, siers, olas daž ā dā s variā cijā s, ļ oti garš ī ga maize, musli komplekts ar gardu balto un rozā jogurtu, augļ i - arbū zs, melone, persiks (gabalos), kivi.
Kafija, tē ja, dzē rieni no rī tiem ir par brī vu, un vakarā dzē rieni par maksu, bet nav tē jas un kafijas, ir tikai ū dens, alus un vī ns, un nevis 100 gramos, bet pudelē s. Piemē ram, maza pudele sausā baltvī na 375 gr - 8.5 eiro. Vakarā gaļ a un zivis, nacionā lie salā ti, uzkodas, daž ā das mē rces, garš vielas, makaroni, picas, baklavas kū kas, 4 veidu saldē jums. Mums bija HB, bet pusdienā s viņ i sedza un viesnī cas viesi pusdienoja.

Š eit atzī mē š u nepatī kamu mī nusu - brilles ir slikti mazgā tas un lū pu krā sas paliekas bija pamanā mas: (

Personā ls ir ļ oti draudzī gs, ko es pamanī ju savā pirmajā Krē tas apmeklē juma reizē . Tā tad mū su reģ istrā cija notika 11.30, nevis 14.00, un mē s ieradā mies 10:00. Restorā nā menedž eri ir ļ oti patī kami un pieklā jī gi, vienmē r parā da pie galdiņ a vai pasaka, kur apsē sties. Tiesa, viņ i lū dz pā rsē sties, ja pie galda, kas paredzē ts 4-6, sē ž.2 cilvē ki. Bet š is ir pirmajā pā rtikas eš elonā , tad jau - sē dies kur gribi.
Kā mī nusu atzī mē ju rindu uz vakariņ ā m ap 19:00, lai gan ā tri pā rgā ja, bet tik un tā sastopos pirmo reizi. Tā pē c mē s centā mies ierasties vai nu agrā k, vai vē lā k.


Viesnī ca atrodas netā lu no Heraklionas, 30-40 minū tes lī dz lidostai, nedaudz tā lā k lī dz pilsē tas centram. Ikviens raksta 15 minū tes lī dz Hersonisai, iespē jams (vairā kas minū tes braucā m ar maš ī nu), bet ceļ š ir neē rts, š aurs, pastā vī gi jā vairā s un jā laiž automaš ī nas garā m. Blakus viesnī cai pa labi un pa kreisi paviljonu veikali, skaļ i saukti par lielveikaliem, viss nepiecieš amais ir. Viesnī cā ir arī veikals ar pastkartē m, ū deni utt. Vakarā fotogrā fs piedā vā savus pakalpojumus - cena pieklā jī ga - 10 bildes 20 eiro.

Ja mē s dzī votu ē kā netā lu no ceļ a ar nelielu zemu sē tu, ar skraidoš ā m automaš ī nā m vai viesnī cas vidū , bet ar nelielu tumš u nož ogotu teritoriju, kur galds un divi krē sli tik tikko ietilptu, iespaids par viesnī cu bū tu savā dā k.
Bet mē s dzī vojā m tā lu no ceļ a, skaistā istabā , un tā pē c iespaidi ir visoptimistiskā kie. Man uzturē š anā s viesnī cā bija ī sta relaksā cija - mierī ga, ē rta, ar minimā lu kontaktu, maksimums pozitī vo.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu