Laba viesnīca

Rakstīts: 12 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 12 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca ar kompleksu, neiež ogotu teritoriju, kas sastā v no vairā kā m atseviš ķ ā m ē kā m, kas sajauktas ar privā to sektoru un pilnī gu postu. Ē kas atrodas daž ā dos attā lumos no jū ras, restorā na un reģ istratū ras. Visas ē kas atš ķ iras pē c bū vniecī bas gadiem, bijā m apmetuš ies diezgan senā fondā , ar numuru 102. Ē kai ir savs atseviš ķ s baseins un bā rs, kur oktobrī ir automā ts ar dzē rieniem, kū kā m un sviestmaizē m un divi termosi. ar tē ju un kafiju. Principā š ī ē ka ir diezgan ē rta tā dā ziņ ā , ka nav trokš ņ aina, nevar dzirdē t mū ziku un troksni no restorā na, visi bā ri ar aktivitā tē m atrodas tā lumā , pietiekami tuvu jū rai. Lī dz restorā nam 5 minū š u gā jiens, lī dz jū rai apmē ram tikpat, nedaudz ilgā k.
Mī nuss ir tas, ka nav interneta, tikai reģ istratū rā , un vannasistaba. . tas protams ir pilnī gi pirmsū dens. Maza paplā te duš ā un lipī gs aizkars, ū dens spiediens vienmē r bija atš ķ irī gs, bet biež ā k labs. Pusotru gadu vecs bē rns baidī jā s mazgā ties š ā dā duš ā , mazgā jā s izlietnē ar pierunā š anu) svarī gs punkts, Odi! Te, protams, viss ir nopē rkams, bet pirmajā dienā var nesanā kt pirkt un iekost, es un bē rns, pat ar fumigatoru, visi esam kodumos.
Ē diens restorā nā ir diezgan pieklā jī gs, vienmē r kaut ko var atrast, izvē le liela. Mazam bē rnam nav bē rnu galda. Brokastis bija griķ i ar pienu, manna, auzu pā rslas. Viss ir uz vietas gatavots, Krievijā tā das putras neē dam, turklā t ļ oti saldas. Bet vienmē r ir siers, dā rzeņ i, olas. Pusdienā s varat atrast tvaicē tus vai sautē tus makaronus un daž us dā rzeņ us. Visa gaļ a un zivis garš vielā s. Vakariņ ā s bē rnam vispā r nav izvē les. Aicinā jā m darbinieci, kura strā dā restorā nā pie ieejas, lai š efpavā rs uzvā ra bē rnam zupu bez sā ls un garš vielā m ar dā rzeņ iem un vistas krū tiņ u - visu nedē ļ u gatavoja lē nprā tī gi, bez maksas.

Jaunā s telpas akvaparkā mums likā s neē rtas, jo. ir spē cī ga balinā tā ja smaka, smacī gs un blakus amfiteā tris, kurā.20. 45 notiek mini diskotē ka, pē c tam stundu vē lā k diskotē ka pieauguš ajiem. Arī jaunā s baseina telpas restorā na priekš ā ir neē rtas, jo tā s ir ļ oti trokš ņ ainas no mū zikas bā rā un amfiteā trī .
Kopumā mē s nesapratā m, kur bū tu labā k dzī vot)
Istabā bija ledusskapis, bet tajā nekā nebija, ū deni pirka atseviš ķ i. Numurā nav arī tē jkannas.
Pludmale ir maksas, divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs 6 eiro.
Izklaides apkā rt nav, bet ar bē rnu mums to visu nevajadzē ja, galvenais, ka 20 minū tes no lidostas.
Kopumā viesnī ca mums patika (ī paš i par summu, ko samaksā jā m par biļ eti: 68 tū kstoš i diviem plus bē rnam 1.5, nedē ļ a viss iekļ auts), bet es nedotu tai 4 zvaigznes, 3 zvaigznes ir diezgan sevi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu