Creta Maris Beach Resort 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 8.010
№16 viesnīcas reitingā Herakliona
8.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Greznais komplekss atrodas gar smilšu pludmali uz neaprakstāmā dabas ainavu skaistuma fona. Viesnīcas komplekss ir veidots tradicionālā Krētas ciemata stilā. Ideāla vieta jebkura veida atpūtai. Celta 1975. gadā, kosmētiskais remonts tiek veikts katru gadu. Pēdējais remonts veikts 2017.-2018.gadā (telpu remonts Terra Building, Almyra un Estia restorānos). Viesnīca sastāv no galvenās Māra ēkas, papildu Terra ēkas, kas atrodas kūrorta augšējā daļā (250 m no pludmales) un bungalo kompleksa. Rajons Limenas Hersonissou (Centrs) ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē bāri, naktsdzīve un jūras piekraste.Vairāk →
аватар mmma70
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neskatoties uz to, ka š ajā viesnī cā ierodamies jau piekto reizi, vē los atstā t savas pozitī vā s atsauksmes. Mē s mī lam š o viesnī cu, jo tajā ir viena no labā kajā m pludmalē m piekrastē , garš ī gi ē dieni restorā nos un izklaide visā m gaumē m. … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka š ajā viesnī cā ierodamies jau piekto reizi, vē los atstā t savas pozitī vā s atsauksmes. Mē s mī lam š o viesnī cu, jo tajā ir viena no labā kajā m pludmalē m piekrastē , garš ī gi ē dieni restorā nos un izklaide visā m gaumē m.
Pilsē tas centrs atrodas 5-10 minū š u attā lumā no viesnī cas, kur atrodas daudzi veikali, krodziņ i un bā ri. Vakarā pilsē ta atdzī vojas un ir laiks doties pastaigā pa pilsē tas krastmalu…
Dzī vojā m bungalo, mums ļ oti patī k š ā da veida naktsmī tnes, jo tie atrodas tā lā k no galvenā s ē kas un atgā dina atseviš ķ u Krē tas ciematu ar baltā m mā jā m, kas savī tas ar rozā bugenvilā m.
Numurs ir plaš s, tī rs un ar jauku daļ ē ju skatu uz jū ru. Istaba tiek uzkopta katru dienu, nekā du sū dzī bu.
Bet visvairā k mū s kā rtē jo reizi pā rsteidza jū ra. Ū dens temperatū ra jū lija sā kumā bija 27-28 grā di, peldē jā mies vairā kas stundas, neizejot no ū dens. Pludmale ir smilš aina, viena no labā kajā m piekrastē . Lietussargs, sauļ oš anā s krē sli - bez maksas. Reģ istrē joties mums istabā bija pludmales dvieļ i, un tad tie bija jā maina noteiktā laikā pie letes pie baseina.
Ē diens. . . laikam nav nekā garš ī gā ka par grieķ u ē dienu. Galvenajā restorā nā ir ē dieni visā m gaumē m. Brokastis baudī jā m ar brī niš ķ ī gu grieķ u jogurtu ar augļ iem un riekstiem un vakariņ as ar grieķ u salā tiem un daž ā da veida zivī m, ko piedā vā ja restorā nā . Turklā t vienmē r ir bijis milzī gs skaits gaļ as ē dienu: vistas, cū kgaļ as, jē ra, pī les, daž ā di sā nu ē dieni un uzkodas. Atseviš ķ s galds ar saldumiem, kū kā m un daž ā diem konditorejas izstrā dā jumiem.
Katru dienu viesnī cā ir cita animā cija. Dienas laikā galvenajā baseinā notika ū dens aerobikas, volejbola un futbola sacensī bas. Un vakarā vienreiz nokļ uvā m tieš raidē saulrietam no apm. Santorini un pē c tam nolē mā m, ka ļ oti vē lamies š o salu redzē t savā m acī m. Mē s tikā mies ar mū su viesnī cas gidu un iegā dā jā mies ekskursiju uz Santorini ar lidojumu. Ar pā rliecī bu varu teikt, ka š ī ir neaprakstā ma skaistuma sala ar skaistu skatu uz kalderu un jū ru. Mē s bijā m pā rsteigti. Gribē tos tur atgriezties vē lreiz.
аватар vzlyottour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Viesnī ca ar plaš u teritoriju un plaš u smilš u pludmali. Viesnī ca ir celta Krē tas ciemata stilā : galvenā ē ka un bungalo, uz kuriem ved ielas. Viesnī ca piedā vā daž ā da veida naktsmī tnes. Krē tas stila bungalo numuri ir komforta un vienkā rš ī bas kombinā cija. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar plaš u teritoriju un plaš u smilš u pludmali. Viesnī ca ir celta Krē tas ciemata stilā : galvenā ē ka un bungalo, uz kuriem ved ielas. Viesnī ca piedā vā daž ā da veida naktsmī tnes. Krē tas stila bungalo numuri ir komforta un vienkā rš ī bas kombinā cija. Viesnī ca ir diezgan aktī va, bet tajā paš ā laikā ir iespē ja doties pensijā un atpū sties. Ģ imenē m ar bē rniem, pā riem, jaunieš iem.
аватар asavostina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Steidzu dalī ties savos iespaidos ar visiem, kas vē las apmeklē t š o viesnī cu! Lai gan esmu pretenciozs cilvē ks, varu droš i teikt, ejiet bez vilcinā š anā s. Protams, viss ir zinā ms salī dzinā jumā (biju labā s viesnī cā s Turcijā , Ē ģ iptē , Bulgā rijā ), bet š ī s brī vdienas atstā ja vissiltā kos iespaidus. … Tomēr ▾ Steidzu dalī ties savos iespaidos ar visiem, kas vē las apmeklē t š o viesnī cu! Lai gan esmu pretenciozs cilvē ks, varu droš i teikt, ejiet bez vilcinā š anā s. Protams, viss ir zinā ms salī dzinā jumā (biju labā s viesnī cā s Turcijā , Ē ģ iptē , Bulgā rijā ), bet š ī s brī vdienas atstā ja vissiltā kos iespaidus. , netā lu no Hersonisas pilsē tiņ as, viesmī lī gi grieķ i)) Ļ oti apmierinā ta ar jū ru ! ! ! No trū kumiem tikai animā cija. Gribē tu redzē t kaut ko nacionā lu. Un tiem kas grasā s braukt uz Santorini iesaku vai nu braukt uz 2dienā m vai nebraukt vispā r. Pā rsteidzoš ā kais š ajā ceļ ojumā ir sala plkst. saulrietu, un vienas dienas ceļ ojumā jū s viņ u neredzē sit. Lai visiem labi atpū ties!
аватар Iren_Prikhodko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmais, kas mani brī dinā ja uzreiz pē c ieraš anā s, bija tas, ka brokastis nebija iekļ autas pirmajā dienā (apceļ oju visu Eiropu, pirmo reizi sastopos ar tik dī vainu sistē mu). Viņ i mē ģ inā ja iekļ ū t istabā pirmajā stā vā ar skatu uz ceļ u un autostā vvietu, pē c tam, kad mē s pieklā jī gi atteicā mies - viņ i apmetā s bungalo ar vecuma un mitruma smaku. … Tomēr ▾ Pirmais, kas mani brī dinā ja uzreiz pē c ieraš anā s, bija tas, ka brokastis nebija iekļ autas pirmajā dienā (apceļ oju visu Eiropu, pirmo reizi sastopos ar tik dī vainu sistē mu). Viņ i mē ģ inā ja iekļ ū t istabā pirmajā stā vā ar skatu uz ceļ u un autostā vvietu, pē c tam, kad mē s pieklā jī gi atteicā mies - viņ i apmetā s bungalo ar vecuma un mitruma smaku. Ne tikai bungalo interjers, bet arī recepcijas un citas viesnī cas telpas ir novecojuš as, nobruž ā tas un vietā m izgā juš as no ierindas. Tī rī š ana tika veikta kvalitatī vi tikai pirmā s pā ris dienas, bet acī mredzot, pateicoties tam, ka neatstā jā m dzeramnaudu, viņ i mums pā rstā ja mainī t dvieļ us, ja mē s tos neizmetā m uz grī das, nepapildī ja dzeramnaudu. tē jas, kafijas, ziepju, š ampū nu duš as ž eleju komplekts, pat grī du nevarē ja nomazgā t. Fē ns istabā darbojā s tikai tad, kad bija nospiesta un turē ta poga, izslē dzā s, tiklī dz bija uzsilusi, tad ieslē dza tikai pē c pilnī gas atdziš anas. Ē diens restorā nā ir nabadzī gs, vienmuļ š un bezgarš ī gs. Viss pā rsā lī ts, ar nedabiski rozā majonē zi. Katru dienu viens un tas pats ē dienu komplekts: spageti ar carbonarra mē rci, pā rsā lī tas uzkodas un salā ti, sausi, sulī gi dā rzeņ i un augļ i, apš aubā mas zivis, gaļ a, kas atgā dina kurpju zoles. Mainī jā s tikai pudiņ a un ž elejas krā sa. Paldies Dievam, ka mums bija tikai brokastis un vakariņ as, es tā das vakariņ as nepā rdzī votu, jo. pē dē jā s 3 dienas, jo uznā ca slikta dū š a, ieraugot š o ē dienu, viņ i restorā nā neparā dī jā s.
WI-FI darbojas tikai viesnī cas reģ istratū rā un pē c tam ar lieliem pā rtraukumiem.
ja dodaties ekskursijā , tad brī diniet, ka vajag pusdienu kastī ti no rī ta uz dienu, jo atbraucā m ekskursijas priekš vakarā vakarā un mū s informē ja, ka 19.00 slē dz rezervā cijas sistē mu, par ko mū s neviens nebrī dinā ja.
Trū kst animā cijas un jebkā du mā jienu par izklaidi viesnī cā .
Papildus visam ļ oti jū tama krī ze valstī - cenas ir pā rā k augstas, salī dzinot ar citā m Eiropas valstī m, uz katra stū ra mē ģ ina apkrā pt naudu. Viesnī ca absolū ti nav par to samaksā tā s naudas vē rta.
аватар irinachertkova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iesā kumā š ī ir mana pirmā atsauksme, neskatoties uz to, ka mē s ceļ ojam ļ oti biež i (ar 2-3 mē neš u intervā lu), bet viss vienmē r bija labi, un, kad ir labi, es neredzu rakstī t piecsimtdaļ u atsauksmi par to, cik tas mums bija lieliski, š eit situā cija ir pavisam cita, pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu mū s maldinā ja, es ceru, ka mana atsauksme palī dzē s citiem cilvē kiem izdarī t izvē li. … Tomēr ▾ Iesā kumā š ī ir mana pirmā atsauksme, neskatoties uz to, ka mē s ceļ ojam ļ oti biež i (ar 2-3 mē neš u intervā lu), bet viss vienmē r bija labi, un, kad ir labi, es neredzu rakstī t piecsimtdaļ u atsauksmi par to, cik tas mums bija lieliski, š eit situā cija ir pavisam cita, pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu mū s maldinā ja, es ceru, ka mana atsauksme palī dzē s citiem cilvē kiem izdarī t izvē li. Viesnī ca nav tik briesmī ga, bet tā ir maksimums 3-4 zvaigznes! pieci tur un nesmird! Un par š ā du virtuvi pat Turcijā nedod vairā k par 4. . .
Uzreiz sā kš u ar mī nusiem, jo ​ ​ plusu ir daudzkā rt vairā k
1. Istaba / ē ka: viņ i iedeva istabu ar galveno ē ku 4. stā vā , lielu, ar skatu uz jū ru. ar lielu terasi. Jauka liela vannasistaba ar duš u ar sarullē tā m durvī m (nu tā s neaizvē rā s) un peldoties no kabī nes apakš as izlija milzī ga ū dens peļ ķ e, kas stā vē ja visu diennakti. tie. grī da vannas istabā pastā vī gi atradā s ū denī .
Istabā bija 3 stā vu lī meņ i, tu ieej istabā - priekš nams, uzkā p 2 pakā pienus, vē l viens gaitenis no kura ieej vannas istabā un lai iekļ ū tu guļ amistabā bija jā nokā pj pa kā pnē m, es domā ju, ka ja tu Ja esat naktī , neieslē dzot gaismu, nolemjat doties uz tualeti, jū s riskē jat sagriezt kaklu un salauzt kā jas, un, ņ emot vē rā peļ ķ es uz grī das, š ī iespē ja palielinā s. Gultas veļ a svaiga, mainī ta katru otro dienu, dvieļ i katru dienu, bet nedod Dievs paskatī ties zem palaga, paskatī ties uz matraci, viņ š ir vecā ks par manu vectē vu (skat. bildes).
Un starp citu, gaiteņ os visas grī das ir noklā tas ar paklā jiem! treš ajā dienā pamodā mies 7 no rī ta no mazgā š anas putekļ u sū cē ja trokš ņ a zem durvī m, viņ i nolē ma izmazgā t paklā jus, mitru netī ro paklā ju smaka nostā vē ja 3 dienas! pā rvarē ja attā lumu pa koridoru no lifta lī dz telpai aizturot elpu.
Bija 2 lifti, bet tikai viens no tiem devā s uz 4. stā vu, otrs tikai uz 3. , bet pirmais bija salū zis 50% gadī jumu, kad bijā m tur vakarā cilvē ki iestrē ga un lifta operatore skrē ja. pa stā viem meklē tos)
Es nerakstī š u par lobī tajā m flī zē m uz grī das istabā un daž ā s viesnī cas istabā s, no Brež ņ eva laikmeta, galu galā viesnī cai ir 45 gadi, jū s varat viņ iem piedot š o sī kumu)
2. Ē diens: ooooh! š ī ir cita dziesma!!! ! ! Ja jū s esat daudzveidī bas un volā nu cienī tā js, tad jū s atrodaties nepareizā viesnī cā !
Vai esat kā dreiz redzē juš i olu kulteni brokastī s jau uz paplā tē m, gatavu, atdzesē tu, izturē tu? Es redzē ju tā du brī numu Creta Maris, nebija iespē jams ē st š ī s zolī tes! Vakariņ as - katru dienu garnē jums bija makaroni/spageti un frī kartupeļ i. Cepeš krā snī cepta gaļ a (piemē ram, vā rī ta cū kgaļ a) ​ ​ vai cū kgaļ a (ļ oti trekna) vai jē ra gaļ a (ī paš ā s smarž as dē ļ vispā r neē du, nu, lū k, tā garš o un krā so). kaut kā da neizteiksmī ga zivs, kas aplieta ar krē mī gu mē rci, vai kaut kas cepts, ceptas siļ ķ es smarž a! kotletes, Krievijā tā das kotletes taisā m rū pnī cu ē dnī cā s no pusfabrikā tiem, pat gaļ ai blakus negulē ja! Nu bū tī bā vista ar trī s daž ā dā m mē rcē m, ķ eksē jā m 3dien. Pats galvenais, ka ir tikai divas salas ar pā rtiku un tā s ir mazas, pie katra ē diena ir rinda, drū zma ap š ī m letē m ir nereā la! visi drū zmē jas apkā rt, sita pret jums š ķ ī vjus ar ē dienu. Grila cienī tā ji - es jū s iepriecinā š u - tā nav! bez gaļ as, bez zivī m! viss restorā ns ir nosegts, nav ā ra zonas. zivju cepš anas un degš anas smaka tur ir nereā la! Augļ i: nektarī ni/persiki krievu plū mju lielumā , tekstū ra kā burkā nam bet saldums vē l sliktā ks! plū mes arī mazas un ozolkoka! divu veidu arbū zi: kū tras, vai zaļ i kraukš ķ ī gas, melones ir lī dzī gas mū su ķ irbjiem - bez krā sas, bez garš as, bez smarž as! sagriezti apelsī ni brokastī s, tas arī viss! tur vairs nav augļ u! ) Dā rzeņ i - zaļ i kraukš ķ ī gi tomā ti un kū tri gurķ i. Tiesa, izrā dī š u cieņ u - ļ oti garš ī ga maize! vakariņ ā s ceptas svaigas, vē l bija karsts! Tagad par ē dinā š anas sistē mu - 99% viesnī cas iemī tnieku ar AI aproces, kā mums ar puspansiju (brokastis, vakariņ as) ir ļ oti maz! Brokastī s jums ir pieejami visi dzē rieni: kā visur un vienmē r - ielū guma tipa pulverveida sulas, tē jas maisiņ i, š ķ ī stoš ā kafija no aparā ta. Bet vakariņ ā s jau tikai ū dens par velti, tē ja maksā.2, 5 eiro (!! ! ), bet izskatā s, ka krū zī tē verdoš s ū dens, smird pē c balinā tā ja, un blakus maisiņ š ar smalki sagrieztu slotu tē jas vietā , nekā da sakara ar melno tē ju pē c garš as tai nav swipes. Pē dē jais piliens bija atrastais plastmasas maisiņ a gabals vā rī tos rī sos, viņ i piezvanī ja viesmī lei, mē s parā dā m atradumu, un viņ a mums paziņ o zilā acī - un yu shyur ?? ? ? nē , sasodī ts, mē s neesam pā rliecinā ti, mē s paš i to paņ ē mā m lī dzi un sajaucā m to rī sos! tad viņ a paraustī ja plecus un klusi atņ ē ma š ķ ī vi, iemetot tā saturu miskastē , un devā s tā lā k savā s darī š anā s, nikni ignorē jot mū su galdu. Nolē mā m neiet pie menedž era, necelt traci, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu pilnī bā . Vispā r jau treš ajā dienā nolē mā m, ka viesnī cā vairs neē dī sim! Nu, š ā dai diē tai ir arī pluss - pē c divā m nedē ļ ā m jū s zaudē siet svaru, celsies!
3. Baseini/sauļ oš anā s krē sli: mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija 1700 cilvē ku, augustā bū s 2000. bet arī tagad ar deklarē tajiem 7 baseiniem (tiek skaitī ti gan iekš telpu, gan bē rnu baseini) peldē ties tā s vairā k bija kā siļ ķ e mucā ! sauļ oš anā s krē slu ir par treš daļ u mazā k nekā cilvē ku viesnī cā ! no rī tiem izvē rtā s asinspirts sauļ oš anā s krē sliem pie baseiniem. Pirmajā s divā s dienā s, izgā jusi uz baseinu lī dz 9 no rī ta un neko brī vu neatradu, treš ajā nolē mu celties agri un apsē sties. 6 no rī ta devos uz baseinu, man palika 6 vietas, no kurā m izvē lē ties..... tieš i 15-20 minū tes vē lā k nebija nevienas. Uzmanī bu uz jautā jumu - vai jū su atvaļ inā jumā ir mī ļ otā ji, kas ceļ os 6 no rī ta un skrien ar dvieļ iem uz sauļ oš anā s krē sliem? pē c daž ā m dienā m pie reģ istratū ras visā s pasaules valodā s sā ka veidoties skandalozu cilvē ku rindas, ka viņ iem nav kur gulē t sauļ oties, viesnī cas administrā cija neatrada citu problē mas risinā jumu, kā izkaisī t. bukleti 5 valodā s ap visā m istabā m, ka bija aizliegts rezervē t sauļ oš anā s krē slus! galu galā nekas nav mainī jies, solā riju tieš ā m ir daudz mazā k nekā cilvē ku! Nevaru iedomā ties, kas notiks augustā , kad bū s vairā k cilvē ku! beigā s cilvē ki gulē ja zā lienos tieš i uz dvieļ iem, un tas ir 5 zvaigznes?? ? ? (pievienota fotogrā fija)
4. Nav animā cijas. bet mums tas ir mazsvarī gi, tā pē c es nerakstī š u sī kā k, ir, labi!
5. Pludmale nav slikta, ir labi ieejas bez akmeņ iem zem kā jā m.
Kopumā atvaļ inā jums bija veiksmī gs, tikai pateicoties tam, ka mē s noī rē jā m automaš ī nu uz nedē ļ u, atstā jā m š ī s š ausmas agri no rī ta un atgriezā mies vē lu vakarā , apskatī jā m visu salu, apceļ ojā m visas apskates vietas. mū su paš u, ļ oti interesanti! uz ceļ iem paveras brī niš ķ ī gs skats, daudzā s stā vvietā s uz š osejas varat apstā ties, lai fotografē tu. Ceļ i lieliski! esiet uzmanī gi, uz ceļ iem ir daudz policistu un vē l vairā k fotoradaru! Un sodi ir ļ oti bargi!
Labprā t atbildē š u uz visiem jautā jumiem un iebildumiem.
аватар tyta.lars
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Devos uz turieni ar zinā mā m baž ā m, jo ​ ​ lasī ju citu atsauksmes – daž as ā rkā rtī gi negatī vas. Un lū k, ko es teikš u – nevienam neuzticies un brauc mierī gi. Pā rliecinā jā mies paš i. Skaista viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta, brī niš ķ ī gi skati, draudzī gs personā ls, plaš i numuri. … Tomēr ▾ Devos uz turieni ar zinā mā m baž ā m, jo ​ ​ lasī ju citu atsauksmes – daž as ā rkā rtī gi negatī vas. Un lū k, ko es teikš u – nevienam neuzticies un brauc mierī gi. Pā rliecinā jā mies paš i. Skaista viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta, brī niš ķ ī gi skati, draudzī gs personā ls, plaš i numuri. Ē diens bija garš ī gs, paņ ē mā m brokastis un vakariņ as - viss patika, ir gan augļ i, gan gaļ a. Tiem, kas ilgojā s pē c melnajiem ikriem - piedodiet, nonā cā m nepareizā vietā . Noī rē jā m auto - izbraukā jā m visu pilsē tu - prieks un nepasaulī gi skati! Iesaku arī kuģ ot uz Santorini – arhitektū ra ir pā rsteidzoš a. Netā lu no viesnī cas, 100 metru attā lumā , jū ra ir tī ra, ieeja tika atrasta bez akmeņ iem uzreiz. Mē s devā mies kopā ar Pegasus un paldies viņ am par š ī s viesnī cas ieteikš anu! Visi bija apmierinā ti!
аватар stoyfamily
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca, lai arī veca, bet tī ra, iekā rtota grieķ u stilā , daudz ziedu. Viesnī cai ir lieliska pludmale, dabas apstā kļ u dē ļ ne katrai viesnī cai tā da ir. Animā cija ir ļ oti iepriecinoš a, nevis uzmā cī ga, bet jautra. … Tomēr ▾ Viesnī ca, lai arī veca, bet tī ra, iekā rtota grieķ u stilā , daudz ziedu. Viesnī cai ir lieliska pludmale, dabas apstā kļ u dē ļ ne katrai viesnī cai tā da ir. Animā cija ir ļ oti iepriecinoš a, nevis uzmā cī ga, bet jautra. Daudz cilvē ku ar bē rniem. Ē diens ir izcils. Paņ ē ma brokastis un vakariņ as, bet daudz dzē rienu bā ros iedeva tieš i tā pat, neskaitot, neskatoties uz to, ka bez aproces. Laba atraš anā s vieta, netā lu no pilsē tas, kurā ir viss, tostarp lieliski krodziņ i. Auto noma uz katra stū ra.
аватар Alis8
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tieš ā m laba un celta ļ oti ilgi, atbilst Krē tas stilam. Dzī vojā m ar vī ru un bē rnu 8gadus bungalo un mums ļ oti patika, jo mums bija sava terase kur varē ja atpū sties. vakarā un iedzer Krē tas vī nu. Pludmale brī niš ķ ī ga, ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m laba un celta ļ oti ilgi, atbilst Krē tas stilam. Dzī vojā m ar vī ru un bē rnu 8gadus bungalo un mums ļ oti patika, jo mums bija sava terase kur varē ja atpū sties. vakarā un iedzer Krē tas vī nu. Pludmale brī niš ķ ī ga, ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija. Restorā nā ē dieni daudzveidī gi un garš ī gi, lai gan brokastis ir nedaudz garlaicī gas. Ciemojā mies apm. Santorini un bija ļ oti pā rsteigti, viņ i arī ņ ē ma automaš ī nu uz divā m dienā m un braukā ja pa Krē tu, ir vē rts braukt ar automaš ī nu, jo var redzē t neaizmirstamas ainavas, peldē ties tirkī za lī č os un ē st garš ī gus astoņ kā jus ! ! ! Viesnī cā man nepatika mū su gide Svetlana (tū roperators Milenium), nevis jauna dā ma, viņ a domā , ka tū risti viņ ai ir parā dā . Auto noī rē jā m caur viņ u, jo bija visizdevī gā kie nosacī jumi (pilns korpuss) un cena bija laba, bet maš ī na aizkavē jā s par pusi dienas. Kad ar viņ u mē ģ inā jā m atrisinā t š o problē mu, mū su gide mū s vienkā rš i nosita malā . , un viņ a paņ ē ma naudu par pakalpojumu. Mē s patstā vī gi sazinā jā mies ar ī res aģ entū ru caur viesnī cu un, atvainojoties, viņ i mums otrajā dienā iedeva automaš ī nu par simbolisku cenu. Un gide Svetlana vienkā rš i neatbildē ja uz zvaniem un SMS (Svetlanas Millennium Service...
Dodieties uz š o viesnī cu, jū s to nenož ē losit! brī niš ķ ī ga atmosfē ra, vakarā skanē ja dzī vā mū zika, jū rmalā dziedā ja meitene ar neaizmirstamu balsi. Arī liels viesnī cas pluss ir atraš anā s vieta netā lu no ciemata, var staigā t. Jaukas brī vdienas! ! !
аватар arkhipova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem! Padalī š os iespaidos par pā rē jo, ar draugu devos uz Creta Maris 5 * viesnī cu (Hersonissos). Atpū tā mies tur no 2011. gada 27. maija lī dz 5. jū nijam. Viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas, dzī vojā m bungalo pie jū ras. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Padalī š os iespaidos par pā rē jo, ar draugu devos uz Creta Maris 5 * viesnī cu (Hersonissos). Atpū tā mies tur no 2011. gada 27. maija lī dz 5. jū nijam. Viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas, dzī vojā m bungalo pie jū ras. Abi ir sajū smā : numuriņ i ir tī ri (ikdienas uzkopš ana), ir tē jas un kafijas komplekts, duš a vannas istabā , fē ns, mums bija halā ti un č ī bas (bet tie ir tikai suite un bungalo pie jū ras).
Personā ls ir brī niš ķ ī gs: uzmanī gs, atrisina visus jautā jumus; ))
Virtuve ir pā rsteidzoš a: starptautiskā , itā ļ u, grieķ u, man ļ oti patika, ka bija jū ras veltes. Apmeklē jā m hammam, SPA, masā ž u, ir atseviš ķ s skaistumkopš anas salons un fitnesa centrs.
Mē s devā mies ekskursijā s: Knosas pils (noteikti apmeklē jiet), bijā m Krē tas vakarā , animā cija viesnī cā ir lieliska (diskotē ka, dzī vā mū zika).
svē tki bija izdevuš ies! ! !
аватар Tatyana39
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca man patika, bet ir daudz trū kumu. Š ī viesnī ca nav paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem, viņ iem nav nekā . (nav š ū poles, nav slidkalniņ u, nav animā cijas, nav bē rnu diskotē kas, ledus ū dens baseins un viss). … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika, bet ir daudz trū kumu. Š ī viesnī ca nav paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem, viņ iem nav nekā . (nav š ū poles, nav slidkalniņ u, nav animā cijas, nav bē rnu diskotē kas, ledus ū dens baseins un viss). Teritorijā ir ap 100 bungalo. . Nav animā cijas vispā r (nav diskotē kas, nav vakara š ovu) 2 nedē ļ as neesam redzē juš i nevienu animatoru. Š ajā viesnī cā , manuprā t, vienī gais pluss ir labs ē diens, ē diens bija ļ oti labs un daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Jū ra ir laba, pludmale arī .
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Роскошный комплекс расположен вдоль песчаного пляжа на фоне неописуемой красоты природных пейзажей. Отельный комплекс построен в стиле традиционной критской деревни. Идеальное место для любого типа отдыха. СПостроен в 1975 году, ежегодно проводится косметический ремонт. Последняя реновация была проведена в 2017-2018 годах (ремонт номеров в корпусе Terra Building, ресторанов Almyra и Estia). Отель состоит из основного здания Maris Building, дополнительного корпуса Terra Building, расположенного в верхней части курорта (в 250 м от пляжа) и комплекса бунгало. Лименас Херсонису (Центр) — отличный выбор, если вам интересны бары, ночная жизнь и морское побережье.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Ираклиона составляет 24 км.
Pludmales apraksts Скалистый берег (в 100 м), песчаный берег (в 150 м), песчаный в 50 м от Terra Building
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

6 открытых бассейнов с пресной водой, 2 крытых подогреваемых бассейна, 68 конфренц-залов на 5000 мест (6000 кв.м), мини-маркет, церковь, 6 баров, 6 ресторанов (4 из них a la carte). Программа «все включено» работает до 24:00. Гости могут посетить рестораны итальянской и критской кухни, а также ресторан морепродуктов. Всего в отеле работает 6 ресторанов и 7 баров. Здесь гостям предлагаются диетические, безлактозные и безглютеновые блюда, тематические вечеринки и романтические ужины у моря. 4 тематических ресторана, ресторан «Almyra» (в Maris Building) – круглосуточный ресторан.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Дети по достоинству оценят собственные бассейны, детский клуб, игровую площадку и клуб для подростков.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Амфитеатр открытый кинотеатр, уроки кулинарии, танцев и греческого языка, греческий вечер (1 раз в неделю – за доплату), бадминтон, мини-гольф. В спа-центре Hammam обустроены специально оформленные и полностью оборудованные процедурные кабинеты, где можно пройти всевозможные процедуры, включая массаж лица и тела, косметические процедуры и скрабы, посетить сауну и гидромассажную ванну.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 680 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Greece-Crete, 700 14 Hersonissos
Tālruņi: +30-28970-27000, FAX: +30-28970-22130
Tīmekļa vietne: Creta Maris Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).