Tas nav 5 zvaigznes

Rakstīts: 9 septembris 2012
Ceļošanas laiks: 5 — 15 augusts 2012
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Pirmais, kas mani brī dinā ja uzreiz pē c ieraš anā s, bija tas, ka brokastis nebija iekļ autas pirmajā dienā (apceļ oju visu Eiropu, pirmo reizi sastopos ar tik dī vainu sistē mu). Viņ i mē ģ inā ja iekļ ū t istabā pirmajā stā vā ar skatu uz ceļ u un autostā vvietu, pē c tam, kad mē s pieklā jī gi atteicā mies - viņ i apmetā s bungalo ar vecuma un mitruma smaku. Ne tikai bungalo interjers, bet arī recepcijas un citas viesnī cas telpas ir novecojuš as, nobruž ā tas un vietā m izgā juš as no ierindas. Tī rī š ana tika veikta kvalitatī vi tikai pirmā s pā ris dienas, bet acī mredzot, pateicoties tam, ka neatstā jā m dzeramnaudu, viņ i mums pā rstā ja mainī t dvieļ us, ja mē s tos neizmetā m uz grī das, nepapildī ja dzeramnaudu. tē jas, kafijas, ziepju, š ampū nu duš as ž eleju komplekts, pat grī du nevarē ja nomazgā t. Fē ns istabā darbojā s tikai tad, kad bija nospiesta un turē ta poga, izslē dzā s, tiklī dz bija uzsilusi, tad ieslē dza tikai pē c pilnī gas atdziš anas. Ē diens restorā nā ir nabadzī gs, vienmuļ š un bezgarš ī gs. Viss pā rsā lī ts, ar nedabiski rozā majonē zi. Katru dienu viens un tas pats ē dienu komplekts: spageti ar carbonarra mē rci, pā rsā lī tas uzkodas un salā ti, sausi, sulī gi dā rzeņ i un augļ i, apš aubā mas zivis, gaļ a, kas atgā dina kurpju zoles. Mainī jā s tikai pudiņ a un ž elejas krā sa. Paldies Dievam, ka mums bija tikai brokastis un vakariņ as, es tā das vakariņ as nepā rdzī votu, jo. pē dē jā s 3 dienas, jo uznā ca slikta dū š a, ieraugot š o ē dienu, viņ i restorā nā neparā dī jā s.
WI-FI darbojas tikai viesnī cas reģ istratū rā un pē c tam ar lieliem pā rtraukumiem.
ja dodaties ekskursijā , tad brī diniet, ka vajag pusdienu kastī ti no rī ta uz dienu, jo atbraucā m ekskursijas priekš vakarā vakarā un mū s informē ja, ka 19.00 slē dz rezervā cijas sistē mu, par ko mū s neviens nebrī dinā ja.

Trū kst animā cijas un jebkā du mā jienu par izklaidi viesnī cā .
Papildus visam ļ oti jū tama krī ze valstī - cenas ir pā rā k augstas, salī dzinot ar citā m Eiropas valstī m, uz katra stū ra mē ģ ina apkrā pt naudu. Viesnī ca absolū ti nav par to samaksā tā s naudas vē rta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu