tas ir tālu no 5 zvaigznēm!

Rakstīts: 23 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 8 — 22 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 4.0
Iesā kumā š ī ir mana pirmā atsauksme, neskatoties uz to, ka mē s ceļ ojam ļ oti biež i (ar 2-3 mē neš u intervā lu), bet viss vienmē r bija labi, un, kad ir labi, es neredzu rakstī t piecsimtdaļ u atsauksmi par to, cik tas mums bija lieliski, š eit situā cija ir pavisam cita, pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu mū s maldinā ja, es ceru, ka mana atsauksme palī dzē s citiem cilvē kiem izdarī t izvē li. Viesnī ca nav tik briesmī ga, bet tā ir maksimums 3-4 zvaigznes! pieci tur un nesmird! Un par š ā du virtuvi pat Turcijā nedod vairā k par 4. . .
Uzreiz sā kš u ar mī nusiem, jo ​ ​ plusu ir daudzkā rt vairā k
1. Istaba / ē ka: viņ i iedeva istabu ar galveno ē ku 4. stā vā , lielu, ar skatu uz jū ru. ar lielu terasi. Jauka liela vannasistaba ar duš u ar sarullē tā m durvī m (nu tā s neaizvē rā s) un peldoties no kabī nes apakš as izlija milzī ga ū dens peļ ķ e, kas stā vē ja visu diennakti. tie. grī da vannas istabā pastā vī gi atradā s ū denī .

Istabā bija 3 stā vu lī meņ i, tu ieej istabā - priekš nams, uzkā p 2 pakā pienus, vē l viens gaitenis no kura ieej vannas istabā un lai iekļ ū tu guļ amistabā bija jā nokā pj pa kā pnē m, es domā ju, ka ja tu Ja esat naktī , neieslē dzot gaismu, nolemjat doties uz tualeti, jū s riskē jat sagriezt kaklu un salauzt kā jas, un, ņ emot vē rā peļ ķ es uz grī das, š ī iespē ja palielinā s. Gultas veļ a svaiga, mainī ta katru otro dienu, dvieļ i katru dienu, bet nedod Dievs paskatī ties zem palaga, paskatī ties uz matraci, viņ š ir vecā ks par manu vectē vu (skat. bildes).
Un starp citu, gaiteņ os visas grī das ir noklā tas ar paklā jiem! treš ajā dienā pamodā mies 7 no rī ta no mazgā š anas putekļ u sū cē ja trokš ņ a zem durvī m, viņ i nolē ma izmazgā t paklā jus, mitru netī ro paklā ju smaka nostā vē ja 3 dienas! pā rvarē ja attā lumu pa koridoru no lifta lī dz telpai aizturot elpu.
Bija 2 lifti, bet tikai viens no tiem devā s uz 4. stā vu, otrs tikai uz 3. , bet pirmais bija salū zis 50% gadī jumu, kad bijā m tur vakarā cilvē ki iestrē ga un lifta operatore skrē ja. pa stā viem meklē tos)
Es nerakstī š u par lobī tajā m flī zē m uz grī das istabā un daž ā s viesnī cas istabā s, no Brež ņ eva laikmeta, galu galā viesnī cai ir 45 gadi, jū s varat viņ iem piedot š o sī kumu)
2. Ē diens: ooooh! š ī ir cita dziesma!!! ! ! Ja jū s esat daudzveidī bas un volā nu cienī tā js, tad jū s atrodaties nepareizā viesnī cā !

Vai esat kā dreiz redzē juš i olu kulteni brokastī s jau uz paplā tē m, gatavu, atdzesē tu, izturē tu? Es redzē ju tā du brī numu Creta Maris, nebija iespē jams ē st š ī s zolī tes! Vakariņ as - katru dienu garnē jums bija makaroni/spageti un frī kartupeļ i. Cepeš krā snī cepta gaļ a (piemē ram, vā rī ta cū kgaļ a) ​ ​ vai cū kgaļ a (ļ oti trekna) vai jē ra gaļ a (ī paš ā s smarž as dē ļ vispā r neē du, nu, lū k, tā garš o un krā so). kaut kā da neizteiksmī ga zivs, kas aplieta ar krē mī gu mē rci, vai kaut kas cepts, ceptas siļ ķ es smarž a! kotletes, Krievijā tā das kotletes taisā m rū pnī cu ē dnī cā s no pusfabrikā tiem, pat gaļ ai blakus negulē ja! Nu bū tī bā vista ar trī s daž ā dā m mē rcē m, ķ eksē jā m 3dien. Pats galvenais, ka ir tikai divas salas ar pā rtiku un tā s ir mazas, pie katra ē diena ir rinda, drū zma ap š ī m letē m ir nereā la! visi drū zmē jas apkā rt, sita pret jums š ķ ī vjus ar ē dienu. Grila cienī tā ji - es jū s iepriecinā š u - tā nav! bez gaļ as, bez zivī m! viss restorā ns ir nosegts, nav ā ra zonas. zivju cepš anas un degš anas smaka tur ir nereā la! Augļ i: nektarī ni/persiki krievu plū mju lielumā , tekstū ra kā burkā nam bet saldums vē l sliktā ks! plū mes arī mazas un ozolkoka! divu veidu arbū zi: kū tras, vai zaļ i kraukš ķ ī gas, melones ir lī dzī gas mū su ķ irbjiem - bez krā sas, bez garš as, bez smarž as! sagriezti apelsī ni brokastī s, tas arī viss! tur vairs nav augļ u! ) Dā rzeņ i - zaļ i kraukš ķ ī gi tomā ti un kū tri gurķ i. Tiesa, izrā dī š u cieņ u - ļ oti garš ī ga maize! vakariņ ā s ceptas svaigas, vē l bija karsts! Tagad par ē dinā š anas sistē mu - 99% viesnī cas iemī tnieku ar AI aproces, kā mums ar puspansiju (brokastis, vakariņ as) ir ļ oti maz! Brokastī s jums ir pieejami visi dzē rieni: kā visur un vienmē r - ielū guma tipa pulverveida sulas, tē jas maisiņ i, š ķ ī stoš ā kafija no aparā ta. Bet vakariņ ā s jau tikai ū dens par velti, tē ja maksā.2, 5 eiro (!! ! ), bet izskatā s, ka krū zī tē verdoš s ū dens, smird pē c balinā tā ja, un blakus maisiņ š ar smalki sagrieztu slotu tē jas vietā , nekā da sakara ar melno tē ju pē c garš as tai nav swipes. Pē dē jais piliens bija atrastais plastmasas maisiņ a gabals vā rī tos rī sos, viņ i piezvanī ja viesmī lei, mē s parā dā m atradumu, un viņ a mums paziņ o zilā acī - un yu shyur ?? ? ? nē , sasodī ts, mē s neesam pā rliecinā ti, mē s paš i to paņ ē mā m lī dzi un sajaucā m to rī sos! tad viņ a paraustī ja plecus un klusi atņ ē ma š ķ ī vi, iemetot tā saturu miskastē , un devā s tā lā k savā s darī š anā s, nikni ignorē jot mū su galdu. Nolē mā m neiet pie menedž era, necelt traci, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu pilnī bā . Vispā r jau treš ajā dienā nolē mā m, ka viesnī cā vairs neē dī sim! Nu, š ā dai diē tai ir arī pluss - pē c divā m nedē ļ ā m jū s zaudē siet svaru, celsies!
3. Baseini/sauļ oš anā s krē sli: mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija 1700 cilvē ku, augustā bū s 2000. bet arī tagad ar deklarē tajiem 7 baseiniem (tiek skaitī ti gan iekš telpu, gan bē rnu baseini) peldē ties tā s vairā k bija kā siļ ķ e mucā ! sauļ oš anā s krē slu ir par treš daļ u mazā k nekā cilvē ku viesnī cā ! no rī tiem izvē rtā s asinspirts sauļ oš anā s krē sliem pie baseiniem. Pirmajā s divā s dienā s, izgā jusi uz baseinu lī dz 9 no rī ta un neko brī vu neatradu, treš ajā nolē mu celties agri un apsē sties. 6 no rī ta devos uz baseinu, man palika 6 vietas, no kurā m izvē lē ties..... tieš i 15-20 minū tes vē lā k nebija nevienas. Uzmanī bu uz jautā jumu - vai jū su atvaļ inā jumā ir mī ļ otā ji, kas ceļ os 6 no rī ta un skrien ar dvieļ iem uz sauļ oš anā s krē sliem? pē c daž ā m dienā m pie reģ istratū ras visā s pasaules valodā s sā ka veidoties skandalozu cilvē ku rindas, ka viņ iem nav kur gulē t sauļ oties, viesnī cas administrā cija neatrada citu problē mas risinā jumu, kā izkaisī t. bukleti 5 valodā s ap visā m istabā m, ka bija aizliegts rezervē t sauļ oš anā s krē slus! galu galā nekas nav mainī jies, solā riju tieš ā m ir daudz mazā k nekā cilvē ku! Nevaru iedomā ties, kas notiks augustā , kad bū s vairā k cilvē ku! beigā s cilvē ki gulē ja zā lienos tieš i uz dvieļ iem, un tas ir 5 zvaigznes?? ? ? (pievienota fotogrā fija)
4. Nav animā cijas. bet mums tas ir mazsvarī gi, tā pē c es nerakstī š u sī kā k, ir, labi!
5. Pludmale nav slikta, ir labi ieejas bez akmeņ iem zem kā jā m.

Kopumā atvaļ inā jums bija veiksmī gs, tikai pateicoties tam, ka mē s noī rē jā m automaš ī nu uz nedē ļ u, atstā jā m š ī s š ausmas agri no rī ta un atgriezā mies vē lu vakarā , apskatī jā m visu salu, apceļ ojā m visas apskates vietas. mū su paš u, ļ oti interesanti! uz ceļ iem paveras brī niš ķ ī gs skats, daudzā s stā vvietā s uz š osejas varat apstā ties, lai fotografē tu. Ceļ i lieliski! esiet uzmanī gi, uz ceļ iem ir daudz policistu un vē l vairā k fotoradaru! Un sodi ir ļ oti bargi!
Labprā t atbildē š u uz visiem jautā jumiem un iebildumiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu