Neaprakstāma skaistuma valsts

Rakstīts: 4 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 19 — 27 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Neskatoties uz to, ka š ajā viesnī cā ierodamies jau piekto reizi, vē los atstā t savas pozitī vā s atsauksmes. Mē s mī lam š o viesnī cu, jo tajā ir viena no labā kajā m pludmalē m piekrastē , garš ī gi ē dieni restorā nos un izklaide visā m gaumē m.
Pilsē tas centrs atrodas 5-10 minū š u attā lumā no viesnī cas, kur atrodas daudzi veikali, krodziņ i un bā ri. Vakarā pilsē ta atdzī vojas un ir laiks doties pastaigā pa pilsē tas krastmalu…
Dzī vojā m bungalo, mums ļ oti patī k š ā da veida naktsmī tnes, jo tie atrodas tā lā k no galvenā s ē kas un atgā dina atseviš ķ u Krē tas ciematu ar baltā m mā jā m, kas savī tas ar rozā bugenvilā m.

Numurs ir plaš s, tī rs un ar jauku daļ ē ju skatu uz jū ru. Istaba tiek uzkopta katru dienu, nekā du sū dzī bu.
Bet visvairā k mū s kā rtē jo reizi pā rsteidza jū ra. Ū dens temperatū ra jū lija sā kumā bija 27-28 grā di, peldē jā mies vairā kas stundas, neizejot no ū dens. Pludmale ir smilš aina, viena no labā kajā m piekrastē . Lietussargs, sauļ oš anā s krē sli - bez maksas. Reģ istrē joties mums istabā bija pludmales dvieļ i, un tad tie bija jā maina noteiktā laikā pie letes pie baseina.
Ē diens. . . laikam nav nekā garš ī gā ka par grieķ u ē dienu. Galvenajā restorā nā ir ē dieni visā m gaumē m. Brokastis baudī jā m ar brī niš ķ ī gu grieķ u jogurtu ar augļ iem un riekstiem un vakariņ as ar grieķ u salā tiem un daž ā da veida zivī m, ko piedā vā ja restorā nā . Turklā t vienmē r ir bijis milzī gs skaits gaļ as ē dienu: vistas, cū kgaļ as, jē ra, pī les, daž ā di sā nu ē dieni un uzkodas. Atseviš ķ s galds ar saldumiem, kū kā m un daž ā diem konditorejas izstrā dā jumiem.
Katru dienu viesnī cā ir cita animā cija. Dienas laikā galvenajā baseinā notika ū dens aerobikas, volejbola un futbola sacensī bas. Un vakarā vienreiz nokļ uvā m tieš raidē saulrietam no apm. Santorini un pē c tam nolē mā m, ka ļ oti vē lamies š o salu redzē t savā m acī m. Mē s tikā mies ar mū su viesnī cas gidu un iegā dā jā mies ekskursiju uz Santorini ar lidojumu. Ar pā rliecī bu varu teikt, ka š ī ir neaprakstā ma skaistuma sala ar skaistu skatu uz kalderu un jū ru. Mē s bijā m pā rsteigti. Gribē tos tur atgriezties vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu