Civitel Creta Beach 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.810
№97 viesnīcas reitingā Herakliona
6.6 Numurs
7.4 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Šī viesnīca atspoguļo visas Krētas salas unikālo šarmu. Bungalo tipa numuri atgādina tradicionālās grieķu mājas, teritorija ir īsta palmu birzs, daudzveidīga virtuve, lieliska smilšu pludmale un tuvums tūrisma ciemata Ammoudara infrastruktūrai. Šajā viesnīcā ir visi apstākļi, lai pavadītu vislabāko atvaļinājumu!Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ē dienu izvē le ir nulle, nacionā lais dalī jums ir visas franč u priekš rocī bas, viņ i viņ iem š eit ir karaļ i, visas animā cijas ir franč u valodā un visi pā rē jie ir tik un tā fonā . … Tomēr ▾ Ē dienu izvē le ir nulle, nacionā lais dalī jums ir visas franč u priekš rocī bas, viņ i viņ iem š eit ir karaļ i, visas animā cijas ir franč u valodā un visi pā rē jie ir tik un tā fonā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Sportsman
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca: numuriņ i ir veci, bet pamazā m tiek remontē ti. Tī rī š ana katru dienu, bez dzeramnaudas. Mū su istaba atradā s dā rzā - klusa un ē rta. No tiem, no kuriem paveras skats uz jū ru, paveras skats uz balkonu pludmalē , kur visu dienu ir daudz cilvē ku. … Tomēr ▾ Viesnī ca: numuriņ i ir veci, bet pamazā m tiek remontē ti. Tī rī š ana katru dienu, bez dzeramnaudas. Mū su istaba atradā s dā rzā - klusa un ē rta. No tiem, no kuriem paveras skats uz jū ru, paveras skats uz balkonu pludmalē , kur visu dienu ir daudz cilvē ku. Tas ir domā ts amatieriem. . .
Ē dieni: Nav dzī res kā Turcijas piecniekā , bet vienmē r ir gaļ a un zivis, var izvē lē ties kaut ko pē c savas gaumes. Tiek rī kotas tematiskā s vakariņ as - Itā lija, Francija, Grieķ ija...
no mī nusiem: zupas tikai vakariņ ā s un ļ oti bezgarš ī gs - franč u standarts - buljons ar neizteiktu garš u.
Pluss: garš ī gs saldē jums visas dienas garumā , saņ em, cik vē lies – bē rni ir sajū smā .
Ū dens pudelē s netiek nodroš inā ts, tač u jū s varat dabū t savu ū deni pudelē s.
Kontingents: 90% gados vecā ki vā cieš i un franč i. Kas vē las atpū sties no "Tagil" un katsapni - jū s esat š eit. Lai gan sezonas laikā pieaug krievvalodī go skaits
Pludmale. Piekrī tu visam, kas teikts iepriekš ē jā s atsauksmē s. Smiltis ir tī ras, sauļ oš anā s krē slā var iet lī dz 9 no rī ta, jū ra ir tī ra, bet vē tra un aļ ģ es. Nu jā _ EZHI)
Starp citu, teritorijā dzī vo daudzas ķ irzakas - mī ļ as un nekaitī gas. bet viņ i var viegli ielī st bungalo)
Animā cija: franč u valodā . Vakari vā ji.
Sports: volejbolu pludmalē nesagaidī ju ((nepareizais kontingents (skat. augš ā ). Blakus esoš ajā Agapi pludmalē viņ i spē lē ar lielu spē ku).
Kopsavilkums: relaksē još ā m brī vdienā m, bez pieprasī jumiem.
Ja jums ir konkrē ti jautā jumi, lū dzu, jautā jiet. . .
аватар Rom13
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī ir skaidra TROIKA...un nav tā s naudas vē rta, ko viņ i izlaida. Lai gan ņ ē ma viss iekļ auts, bet viesnī ca noplē sa 3 eiro dienā par seifa izmantoš anu istabā (sī kums, bet ne patī kami) Viesnī ca ir veca, nobruž ā ta. … Tomēr ▾ Š ī ir skaidra TROIKA...un nav tā s naudas vē rta, ko viņ i izlaida. Lai gan ņ ē ma viss iekļ auts, bet viesnī ca noplē sa 3 eiro dienā par seifa izmantoš anu istabā (sī kums, bet ne patī kami) Viesnī ca ir veca, nobruž ā ta. Bē rnu ir daudz, visa animā cija franč u valodā . Daudz bē rnu invalī du, bija pā ris kritumi-viens 11 gadus tika laists baseinā autiņ os, nebija patī kami tuvumā peldē ties. 7:00 sā kas viesnī cas tī rī š ana, un 8:00 baseinā tiek ieliets balinā tā js, kas atrodas apakš ā , lī dz bē rni to sadala. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bet pludmales ir valsts ī paš umā . patī kami agri no rī ta doties skriet gar ū dens malu. . . lī č a piekrastes garums 5km. Jū ra silta 22-26 grā di, bet (! ) gandrī z nepā rtraukti pū š ziemeļ rietumu vē jš un nes atkritumus no plkst. visā Vidusjū rā , ja lī č a lī nija ir pagriezta pret vē ju, tad š ī ir miskaste. Divas nedē ļ as miers bija divreiz no rī ta. Ieeja jū rā ir smiltis, var iet 1.6-1.8 metru dziļ umā , tā lā k pa visu lī č a piekrasti ir akmens sekls 0.5 mē ru klā ts ar ež iem, un tik un tā ir akmeņ i ar ež iem.. .
аватар liliana.skryl
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m paš ā vasaras sā kumā ar diviem bē rniem 10 un 1.4 gadi, un esmu stā voklī.7 mē nesī . Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , tuvu lidostai, pilsē tai (vairā kas reizes bijā m uz lielveikalu). Ļ oti labi mū s sagaidī ja, uzreiz iekā rtoja, samaksā jā m par bungalo, bet iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru (tā ir dā rgā k), teica, ka ar bē rniem labā k. … Tomēr ▾ Bijā m paš ā vasaras sā kumā ar diviem bē rniem 10 un 1.4 gadi, un esmu stā voklī.7 mē nesī . Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , tuvu lidostai, pilsē tai (vairā kas reizes bijā m uz lielveikalu). Ļ oti labi mū s sagaidī ja, uzreiz iekā rtoja, samaksā jā m par bungalo, bet iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru (tā ir dā rgā k), teica, ka ar bē rniem labā k. Jaunā kā atteicā s daudz ē st, tā pē c pā rgā ja uz zī daiņ u pā rtiku, uzreiz tika izsniegta tē jkanna, lai gan teica, ka var pajautā t š efpavā ram un viņ š pagatavos. Mū su jaunā kais rā mis ir skaļ š un prasī gs bē rns, un restorā ns nebija ē rts viņ a uzvedī bai. Bet ļ oti priecē ja grieķ u attieksme pret bē rniem. Bija daudz pensionā ru, maz krievu un bē rnu, tas izrā dī jā s milzī gs pluss, no 7 rī tā neviena sē dvieta neaizņ emta, baseins bija tukš s, kad vien nā ca, daudz vietas. Mē s ī rē jā m automaš ī nu uz 5 dienā m, pā ri ceļ am no viesnī cas. Mē s daudz ceļ ojā m. Daudz iespaidu. Biju ļ oti pā rsteigta par attieksmi dzeramnaudā . Neviens negaida un nedod mā jienus kā Turcijā un Ē ģ iptē . Mē s katru dienu aizgā jā m pa televizoru un sā kumā domā jā m, ka nepietiek un pievienojā m, un tad pajautā jā m reģ istratū rā , izrā dī jā s, ka viņ iem ir tiesī bas to ņ emt tikai tad, ja tie ir uzlikti uz spilvena. Lai gan mums bija seifs, tas nebija vajadzī gs. Animā cija bija franč u valodā , bet tas mani netraucē ja. Ē diens bija labs, lai gan izvē le nebija tā lielā kā , bet viss bija garš ī gi un galvenais, nebija bail, ka nav svaigs vai ne pā rā k kvalitatī vs (Turcijā tā s bija sajū tas). Varbū t izklaides cienī tā jiem tur nebū s jautri, lai gan tos var atrast ā rpusē . Bet mums patī k ē rtas, relaksē još as brī vdienas, mums tā s patika un vē lamies atgriezties š ajā viesnī cā . Starp citu, par zvaigznē m ne katram turku 5 ir tā ds lī menis.
аватар onr19
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Tikko atgriezos no jauna ceļ ojuma. Un, kamē r atmiņ as ir svaigas, es nolē mu atstā t savu pā rskatu. Varbū t kā dam noderē s. Mē s ilgi gaidī jā m atvaļ inā jumu un negribē jā m to atlikt ne uz nedē ļ u, vē l jo mazā k uz mē nesi. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no jauna ceļ ojuma. Un, kamē r atmiņ as ir svaigas, es nolē mu atstā t savu pā rskatu. Varbū t kā dam noderē s. Mē s ilgi gaidī jā m atvaļ inā jumu un negribē jā m to atlikt ne uz nedē ļ u, vē l jo mazā k uz mē nesi. Gribē jā s jū ru, sauli un siltu laiku. Tā kā brauciens bija plā nots ar bē rnu (vecums 1.2 mē neš i), tad kā pirmo punktu bija jā ņ em vē rā viņ as intereses. Nevajadzē ja bū t krasā m klimata izmaiņ ā m, ilgam lidojumam un karstumam. Mē s apmetā mies uz Grieķ iju. Bija tikai pavasara vidus, tā pē c tika izvē lē ts valsts tā lā kais dienvidu punkts Krē ta. Tas bija balstī ts ne tikai uz š o + plus viņ i nevē lē jā s pastā vī gi sē dē t pludmalē , bija nepiecieš ami jauni iespaidi. Un Krē ta varē tu mums dot š o iespē ju. 26. aprī lī , paš ā tū risma sezonas sā kumā , izlidojā m uz Krē tu.

Greta Beach viesnī ca. Viesnī ca atrodas nelielā , diezgan klusā vietā Ammoudara. Tikai daž i km. no Heraklionas salas galvaspilsē tas un 10-15 minū š u brauciena attā lumā no lidostas.
Tā arī bija viena no galvenajā m prasī bā m, lai iegā dā tos ekskursiju. Neskatoties uz to, ka lidosta nebija tā lu, lidmaš ī nas troksni nejutā m. Gaisa temperatū ra mū su ieraš anā s brī dī bija 20-22 grā di. Par ko arī bijā m gandarī ti, bē rns reaklimatizā ciju nepiedzī voja. Mū su divu nedē ļ u atvaļ inā juma laikā ū dens temperatū ra bija ap 18-20 grā diem. Divas dienas lija lietus. Bet pats galvenais š ajā periodā sala ir neparasti skaista!! ! Zied katru centimetru, katru zemes milimetru! Viss smarž o ar ziediem, kalniem, dā rziem!! ! Bija arī labi, liela viesnī cas teritorija. Daudz zaļ umu, milzī gas palmas. Kas var glā bt pat no liela karstuma. Viesnī cā ir jauka smilš u pludmale, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli un pludmales dvieļ i (istabiņ ā ) – tas viss ir bez maksas. Ieieš ana jū rā ir gluda un nav dziļ a, kas arī ir liels pluss ģ imenē m ar bē rniem.
Nedaudz uz priekš u ir vienī gais smilš u sē klis, kurā mī t jū ras ež i, un tajā paš ā laikā jā bū t ļ oti uzmanī giem. Mē s tur nepeldē jā mies, tā pē c peldē š anai č ī bas nebija vajadzī gas. Bet, ja nepiecieš ams, tie ir visos veikalos, kas atrodas gar ielu netā lu no viesnī cas. 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas liels lielveikals, kurā var iegā dā ties visa veida pirmā s nepiecieš amī bas preces sev un bē rnam (autiņ biksī tes, pā rtiku, higiē nas preces). Bē rnu pā rtiku piedā vā tikai Nestle, un tā nav ļ oti daudzveidī ga. Tā pē c, ja mazulis ir izvē lī gs, tas bū s jā ņ em lī dzi. Viesnī cā ir divi bā ri un restorā ns. Atseviš ķ as bē rnu ē dienkartes nav. Ir neliels rotaļ u laukums. Viesnī ca darbojas pē c "viss iekļ auts" principa. Ē dienkarte ir diezgan daudzveidī ga. Garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Ir bē rnu krē sliņ i.
Ja plā nojat iegā dā ties ekskursiju uz š ī s viesnī cas numuriņ iem: divas divstā vu ē kas atrodas vistā lā k no jū ras, bungalo izvietoti visā dā rzā un pie jū ras atrodas ē ka, kurā atrodas restorā ns, tajā ir arī vairā kas istabas. Mums bija liela ģ imenes istaba vienā no tā lā kajā m ē kā m pirmajā stā vā (kas principā mū s ī paš i nesatrauca). Numurā ir duš a, telefons. TV, fē ns, odu atbaidī š anas lī dzeklis, ledusskapis, kondicionieris. Seifs par maksu (3 ero diennaktis). Ģ imenes istabā bija divguļ amā gulta, vienvietī ga gulta un bē rnu gulta. Tagad, kas kā dam varē tu nepatikt: viesnī ca ir diezgan veca, cik es saprotu, viena no pirmajā m Krē tā . Tā pē c spī dums un mirdzums, protams, nav. Reģ istratū ras skats var pat nobiedē t kā du ierodoties. Nav animā cijas krievu valodā . Gandrī z pilnī bā viesnī cu ir rezervē juš i Francijas un Vā cijas tū risma operatori.
Un tas ir vairā k piemē rots relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m ar bē rniem un vecā kiem pā riem, nevis jaunieš iem. Mū su uzturē š anā s laikā bē rnu baseins vai nu tika remontē ts, vai arī tika bū vē ts jauns. Jā , un tas kā du var arī sajaukt, no pludmales tā lumā redzamas spē kstacijas caurules. Pē rkot ekskursiju, tas mani mulsinā ja jau no paš a sā kuma. Patiesī bā nekas netraucē ja. Pirmkā rt, tas atradā s diezgan tā lu, otrkā rt, tam nav kaitī gas ietekmes uz vidi. Jū ra un gaiss ir vistī rā kie. Viss, ko teicu pē dē jā s rindā s, mū su brī vdienas nemaz nesabojā ja. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs! Liels paldies viņ iem par lieliskajā m brī vdienā m. Atseviš ķ i brī vdienā s Krē tā : uz nedē ļ u noī rē juš i auto, apbraukā jā m gandrī z visu salu augš ā un lejā . Ja iespē jams, kurš bū s Krē tā , apmeklē jiet salas dienvidus un Lī bijas jū ras apskalotos krastus - skaistums ir neaprakstā ms! Ja ir papildus jautā jumi, lū dzu rakstiet.
Ar prieku atbildē š u.
территория территория территория номер
аватар Ellena
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Creta Beach ir Krē ta, savā garā , tikai miniatū rā...Tā pat kā Grieķ ijā , š eit ir viss. Brī niš ķ ī ga, daudzveidī ga tradicionā lā virtuve, gadsimtiem senas milzī gas palmas (mē s trī s paspē jā m apskaut viens otru), vienkā rš as telpas ( ar ikdienas uzkopš anu), tī ra, jauka smilš u pludmale (tī ra ļ oti biež i). … Tomēr ▾ Creta Beach ir Krē ta, savā garā , tikai miniatū rā...Tā pat kā Grieķ ijā , š eit ir viss. Brī niš ķ ī ga, daudzveidī ga tradicionā lā virtuve, gadsimtiem senas milzī gas palmas (mē s trī s paspē jā m apskaut viens otru), vienkā rš as telpas ( ar ikdienas uzkopš anu), tī ra, jauka smilš u pludmale (tī ra ļ oti biež i). Vā rdu sakot, daudzus gadus mū su ģ imenei izdevā s pilnī bā atpū sties (pirms tam arī labi atpū tā mies, bet te. . . ). 11 dienas paskrē ja kā č etras dienas : -) Animā cija, pā rsvarā franč u, itā ļ u. BET, neskatoties uz to sen aizgā juš ais pasī vajā angļ u valodā nekavē jā mies piedalī ties viktorī nā s un konkursos. . . Piektdienā s dejo sertaki un citas Krē tas dejas -Viss!
Bē rns (9 gadi) ļ oti ā tri pierada pie teritorijas, no krievvalodī gā s bija vē l viena maskavieš u ģ imene. Mū su bē rni ar franč u puiš iem sapratā s uz suņ u mī lestī bas pamata. . . suņ i klejoja reti, bet bē rni ilgi apsprieda š o notikumu. Minigolfs un teniss arī novē rsa uzmanī bu uz vismaz 2h. Viesnī ca pē c savas teritorijas, numuriņ iem, ē dinā š anas pē c visiem kritē rijiem atbilst 4* un atpū tai liku 5 tajā . Nav patosa. BET nav svē ta, kā saka, vienkā rš ī ba (kas ir sliktā ka par zagš anu , kā Krimā vai Ē ģ iptē ).
Pretī viesnī cai ir autobusa pietura (auto neī rē jā m, maza braukš anas prakse) 1.3 eiro - un Heraklionā , vai kur citur Krē tā , bet dā rgā k, ja tā ir, piemē ram, Chania vai Rethymno. No Heraklionas tā ir viegli nokļ ū t Knosas pilī . . un lē nā m, iespē jams, pievienojoties krieviski runā još ai grupai, klausī ties gidu...Var iznomā t automaš ī nu katrai gaumei un krā sai. veikali...Man š ķ iet, ka Ammoudara apgabalā un pat Krē tā nav iespē jams slikti atpū sties.
Ir pagā jis gads (atpū tā mies 2006. gada maijā ), un ļ oti gribas atgriezties, paskatī ties uz eglī tē m, kurā s skujas nez kā pē c aug : -) Pā rē jā laikā dē lam radā s interese par kabrioletu skaitī š anu, pē c plkst. 200 viņ š apmaldī jā s...Un viņ š visu laiku jautā , kad mē s atkal brauksim. Jā , tur ir labi! !
аватар Elena_tour-tiptop
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pilnī gi piekrī tu iepriekš ē jam vē rtē jumam. Mā jī gs, grieķ isks, atmosfē ra tajā ir maiga. Pā rsvarā atpū š as franč u ģ imenes ar bē rniem, un ne tikai, ir diezgan daudz itā ļ u, ir vā cu pensionā ri. … Tomēr ▾ Pilnī gi piekrī tu iepriekš ē jam vē rtē jumam. Mā jī gs, grieķ isks, atmosfē ra tajā ir maiga. Pā rsvarā atpū š as franč u ģ imenes ar bē rniem, un ne tikai, ir diezgan daudz itā ļ u, ir vā cu pensionā ri. Kad atpū tā mies, bija tikai 2 krievvalodī gā s ģ imenes (Kijeva un maskavieš i).
Š ī viesnī ca principā ir piemē rota jebkurai vecuma grupai. Cilvē kiem, kuri ierodas atpū sties, patoss ikdienā nav nepiecieš ams. Š ī viesnī ca ir nedaudz lī dzī ga atpū tas centram, labajos padomju laikos, bet atbilst viesnī cas noteikumiem. Piemē ram, tā pat kā Turcijā vai Ē ģ iptē , vienalga, joprojā m nav pieklā jī gi nā kt vakariņ ā s : -) par to, kā di atgā dinā jumi karā jas pie ieejas restorā nā .
Kopumā , ja jū s gatavojaties apskatī t š o apbrī nojamo salu, tad Krē tas pludmales bungalo ir pilnī gi piemē rota vieta. Visur Ammoudarā (kur atrodas viesnī ca) varat iznomā t automaš ī nu katrai gaumei un krā sai, ieskaitot š o viesnī cu. Istabas tiek tī rī tas katru dienu. Istabā mitrs(bet ir kondicionieris) varbū t uz maija sā kumu, bet uz maija beigā m un uz visu vasaru, tā tas ir : -) Ē diens ē dams, garš ī gs, grieķ isks.
Viesnī cas priekš ā ir autobusu pietura. ik pē c 20 minū tē m kursē autobusi uz Heraklionu, brauciens apmē ram 10-15 minū tes, atkarī bā no marš ruta. Pilsē tā var ieiet gar jū ru, tas prasī s vairā k laika nekā ar autobusu, bet pastaiga pa slapjā m, cietajā m smiltī m gar Krē tas jū ru sagā dā s baudu.
Un Heraklionā iepirkš anā s : -)! Ir ļ oti daudz firmas veikalu un no maija lī dz vasaras beigā m nemitī gi aug izpā rdoš anas. Skaistums! Tas arī sagā dā baudu : -)
Vispā r viesnī ca ir laba visos aspektos, un gan atraš anā s vietas, gan ē diena un atmosfē ras ziņ ā , kas atvaļ inā jumā ir tik nepiecieš ama. . . viesnī cai lieku labus 4 : -) un mū su atvaļ inā jums tur bija 5+!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Этот отель передает неповторимое очарование всего острова Крита. Бунгального типа номера напоминают традиционные дома греков, территория – настоящая пальмовая роща, разнообразная кухня, отличный песчаный пляж и близость к инфраструктуре туристического поселка Аммудара. Именно в этом отеле есть все условия для того, чтобы провести лучший свой отдых!

Atrašanās vieta Отель Creta Beach расположен в 4 км западнее международного аэропорта г. Ираклион, в туристическом поселке Аммудара. Для любителей путешествовать, рядом с отелем автобусная остановка.
Pludmales apraksts Отель расположен на 9 км белого песчаного пляжа Амудара. Пляж Аммудара (Αμμουδάρα, Ammoudara) - песчаный пляж, находится примерно в 4 км к западу от города Ираклион на северном побережье острова Крит. Благодаря тому, что пляж Аммудара простирается на несколько километров, здесь можно найти и многолюдные места — оборудованные зонтами, шезлонгами, кабинками для переодевания, душевыми, туалетами и прочими удобствами.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном ресторане с видом на Эгейское море предлагается завтрак, обед и ужин по системе «шведский стол». В ресторане с обслуживанием по меню подают вкусные блюда греческой и интернациональной кухни, закуски и десерты.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В распоряжении гостей такие удобства для отдыха, как большой бассейн, место для принятия солнечных ванн, теннисные корты и площадка для пляжного волейбола. Кроме того, по вечерам проводится развлекательная программа.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 150 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 74, Andrea Papandreou str. 714 14 Ammoudara, Heraklion, Crete, Greece
Tālruņi: +30 2810 252302
Tīmekļa vietne: Civitel Creta Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, гольф (платно), волейбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.