Viesnīcas vērtējums 2

Rakstīts: 20 augusts 2013
Ceļošanas laiks: 28 jūlijā — 19 augusts 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 5.0
Labdien. Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2013. gada augustā.
Uzreiz varu teikt, ka ļ oti skaļ i teikts 3 zvaigznes, viesnī ca pē c remonta, lai gan skaidrs, ka nav pirmais svaigums, pirmais stā vs normā ls, gaiš s, modernā stilā , bet pati istaba, kā tā ir rakstī ts augstā k, pavadī t nakti, man ļ oti nepatika vannas istaba . Duš a ar parastu aizkaru, vannas istabā vienmē r bija ū dens, un tā kā pē c pludmales un tā da karstuma nā cā s vairā kas reizes mazgā ties, tas noteikti ir briesmī gi, drē gnums bija neizturams, uz grī das nevarē ja kā pt, mums bija tī rī t paš i, tajā paš ā vakarā prasī jā m , vai varbū t ir cita istaba, ar normā lu duš u un normā lā m durvī m, lai ū dens neš ļ akstā s pa visu vannas istabu, bet mums teica, ka mums ir visas tā das istabas , Tikko vajadzē ja uzreiz pa virsu iedot 50 eiro, lai istaba varē tu bū t normā la bū tu, bet tā.....gan jau visur raksta, ka laba duš a.
Krieviski reģ istratū rā saprata tikai 1 vī rietis, un arī tad ne visu un neko ī sti nevar pasniegt, kā jau ir.....Ē diens ir uz 2, tas pats, tā tad arī sula, tē ja tikai uz rī tu atš ķ aidī tu sulu, ka nedzē ra, bet mums atnesa tā du, ka paņ ē ma sev no bā ra ledusskapī un ielē ja labu, tieš ā m par savu naudu, protams par mū sē jo samaksā tu to sulu ko mums izaudzē ja un kas palika sev, Un sulu no viņ iem pasū tī ja 1 reizi pa 2 eiro, protams, nevar salī dzinā t ar to, ko viņ i dod visiem, bet ir arī daudz ledus, un tas sanā k arī smieklī gi, ja ir iekļ autas vakariņ as, tad kā pē c vismaz tē ju nedod, nē , par tē ju jā maksā , un 1. stā vā ir tā da memo Charter hotel......

uz viesnicas teritoriju vispar nevar nest edienu, jo kaa var nopirkt no vinjiem ja maldina, sarst viena un ta pati sula, no auglim bija tikai arbuzs, ne salds, vī rs tikko 1 reizi ē da un tas tā , nav salds, 1 reizi bija apelsī ni sagriezti kaut kā dā mē rcē , vī nogas, VISS, nekas vairā k no augļ iem nebija (((Ne melone vai persiks, nekas, no rī ta viss ir 12 dienas tas pats, tad man ir apnicis. Tagad par internetu .........domā jā m ka internets bū s istabā , bet bija tikai wa-fi 1 stā vā , es don nezinu kā tur darbojā s, bet mē s 3 reizes prasī jā m kā pē c internets nestrā dā un visi paraustī ja plecus, tad acī mredzot pā rstartē ja un viss nostrā dā ja, vakarā daudz cilvē ku no citā m viesnī cā m nā k pasē dē t un tur ne vienmē r bija vieta, kur savē jiem pasē dē t. Nu slikts savienojums, stā vi vestibilā , lai paspē tu, ir vē rts aiziet uz baseinu, viss.......Nu vispā r , ja š ai viesnī cai bija 2*, tad jautā jumu nav, bet liek 3*+ un daž i pat 4*, piedodiet, tikai 2*.
Liels pluss ir tas, ka lī dz pludmalei ir 2 minū š u gā jiens, par viesnī cu 2 dienas nepū lē jā mies, jo tur nakš ņ ojā m tikai tad, kad nebraucā m ekskursijā s, starp citu, braucā m tā lā k ekskursija uz 2dienā m, tā pē c lū dzā m paņ emt lī dzi pā rtiku, jo 2 brokastis un 2 vakariņ as ir pazaudē tas, tā pē c ar tā du neapmierinā tī bu, lai gan ko viņ i mū s lika, izmeta visu ā rā , 2 traukos pa 1 olai, un kad redzē jā m, ka tomā ts nav vesels un pat ne puse, un 3 daļ a, tad vispā r ..........maizes gabals un mazs ķ ī selis. Vispā r jau labā k protams ē st kafejnī cā s tur tik daudz......uz katra soļ a labas lielas porcijas, labā k meklē t ē dienkarti krievu valodā, ar bildē m savā dā k nebija Mums ne vienmē r ir skaidrs, ko pasū tī jā m, bez fotoattē la ir slikti. var ē st par 25-30 eiro, bet š is ir bez augļ iem, vī na. Viesmī ļ i to dara ļ oti viltī gi, atnesot rē ķ inu jau iekļ auj 2 par tē ju.
5 eiro)))) tur visi tā dara, bet mē s to uzreiz neredzē jā m))) Bet visi ir draudzī gi, draudzī gi, smaidī gi, Un lielā kais pluss nav neviena dzē rā ja, kuru visu laiku satikā m, lai gan ir daudzas kafejnī cas un diskotē kas uz katra soļ a. Viss ir kulturā ls. Jums noteikti vajadzē tu apmeklē t Santorini salu, než ē lojiet naudu)) Atmiņ a uz mū ž u. Tikai pasū tot sanā k krietni lē tā k nevis caur tū roperatoru, bet paš am, jo ​ ​ sanā k par 25-30 eiro lē tā k. Kopumā no Krē tas un paš as Santorini ir daudz pozitī vu iespaidu! Un vē l, kurš grib pirkt kaž oku ..........tas viss ir blē dī ba, ka Grieķ ijā ir lē tā k, varbū t, ka dzī vojā m centrā , bet visur ir dā rgi, un pats interesantā kais ir ka visus veikalus patur krievi, tieš i pie savē jiem un pā rdod))) Jā un par tā du naudu....Atbrauca un nopirka pie mums kaž oku, citā di sā k vaislas, un tev ir savā dā ka minka utt. , un taisu sev atlaidi 2x lē tā k, minku piedā vā ja pa 6000, un ar atlaidi pa 3600!
Un ja nu tev ir tik laba ū dele, pā rdod 2x lē tā k! Tā pē c vajag visu izsvē rt pirms kaž oka pirkš anas, atnā cā m mā jā s un nopirkā m pie mums ne to sliktā ko jaunī bas kaž oku, labu minku. Un, ja nolemjat iegā dā ties kaž oku, tad noteikti paprasiet č ekus par kaž oka iegā di, pretē jā gadī jumā var rasties problē mas, kā mums stā stī ja paš ā kaž oku veikalā ! Bet kopumā par
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu