Athina Palace Resort & Spa 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.810
5.3 Numurs
6.7 apkalpošana
6.3 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Mades ciematā un ir celta amfiteātra formā mūsdienīgā arhitektūras stilā. Viesnīca atrodas kalna malā un ar skatu uz jūru. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар nonna683
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmie 100% plusi. Viesnī ca ir "suga", gandrī z no visā m vietā m viesnī cā paveras brī niš ķ ī gi, elpu aizraujoš i skati. Uzņ emiet daudz veiksmī gu un skaistu fotoattē lu un videoklipu. Viesnī ca ir liela. Viesnī ca atrodas prom no pilsē tā m un burzmas. … Tomēr ▾ Pirmie 100% plusi. Viesnī ca ir "suga", gandrī z no visā m vietā m viesnī cā paveras brī niš ķ ī gi, elpu aizraujoš i skati. Uzņ emiet daudz veiksmī gu un skaistu fotoattē lu un videoklipu. Viesnī ca ir liela. Viesnī ca atrodas prom no pilsē tā m un burzmas. Jū s varat ē st gaisu! Jū s varat baudī t skaisto dabu visu atvaļ inā jumu. Viesnī cā ir daudz augu: dateļ palmas, alveja, kaktusi, hibisks, bugenvilijas, vī nogas un vē l daudz daž ā du augu. Pludmale ir tī ra, ū dens pā rsteidzoš s, vismaz tad, kad bijā m, ū dens ir kā baseinā . Pludmale lī cī , viļ ņ u nebija. Pludmale vienā pusē ir smalkā kas smiltis, kas pamazā m pā rtop mazos oļ os. Ieeja ū denī laba, speciā li apavi nav nepiecieš ami. Pludmale nav liela, bet sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem vienmē r pietiek visiem. Pludmalē viss ir bez maksas, ieskaitot kafejnī cas (dzē rieni, picas, konditorejas izstrā dā jumi, saldē jums, popkorns). Tiek nodroš inā ti dvieļ i pludmalei un baseinam, tos var mainī t vienu reizi dienā (viss iekļ auts ekskursijas cenā ).
Mainā s un izdodas tikai pie baseina, no jū ras jā kā pj augstu, neē rti tiem, kas ir jū rā . Ir duš a, tī ra tualete. Ē diens viesnī cā labs, bet ir nianses, vē lā k mī nusos. Vakariņ as uzvar pirms brokastī m un pusdienā m. Izsalcis, noteikti, neviens nepaliks, un ī paš i neapmierinā ts ar ē dienu. Wi-Fi labi uztver visur, pat pludmalē . Istabu uzkopš ana katru dienu un labi. Viss nepiecieš amais ir numuriņ ā un ir iekļ auts ekskursijas cenā - seifs, fē ns, ledusskapis, TV, š ampū ns, matu kondicionieris utt. Divi lieli peldbaseini, ā ra dž akuzi. Ledusskapis katru dienu tiek papildinā ts ar vī na pudelē m. Lai gan alkohola nepiecieš amī ba viesnī cā nav. Alkohols sā kas tieš i no brokastī m lī dz gulē tieš anas laikam. Viesnī ca var nomā t automaš ī nu un jebkuras ekskursijas. Š eit pozitī vais beidzas.
Mī nusi.
Viesnī ca ir paredzē ta atkā rtotai staigā š anai pa kā pnē m (starp citu, man tas nebija mī nuss), bet bē rniem ar ratiem un veciem cilvē kiem tas bū s liels slogs. No pludmales un uz pludmali brauc graboš i atvē rti autobusi, bez grafika un reti. Pieturas visā viesnī cā , bet bez soliņ iem un teltī m. Neliels prieks gaidī t zem svelmī gas saules. Esi uzmanī gs! Viesnī cā ir pilnī gi atš ķ irī gi numuri par to paš u cenu un vienā du kategoriju. Ir ļ oti pieklā jī gi, ar labu skatu, ē rti izvietoti un ar pieklā jī gā m mē belē m. Ja paveiksies, dzī vosi parastā s 5 zvaigznē s, un ja nepaveicas, tad 3 zvaigznē s, ar vienkā rš iem š ifoniem, niecī gu televizoru, nož ē lojamu naktsskapī ti un vispā r viss ir ļ oti, ļ oti vienkā rš i. 100 procenti nevelk 5 zvaigznes, bet tu arī ieskrisi balkonā ar brauktuvi un ž ogu. Daudz dzirdē ju sarunas un diskusijas starp atpū tniekiem un viesnī cas administrā ciju par numuriņ iem.
Viesnī ca visa atrodas kalnā , sakā rtota pa lī meņ iem. Lai veiksmī gi reģ istrē tos, jums ir labi jā pā rzina viesnī ca un jā atpū š as tajā agrā k. Brokastis ir labas, bet serviss cieš par pieciem. Š is, protams, ir ar ko salī dzinā t. Kafija ir š ausmī ga, kafijas cienī tā ji mani sapratī s. Visā viesnī cā jū s varat dzert normā lu kafiju vestibila bā rā no pulksten 17:00 lī dz 23:00, un pē c tam, ja pieklā jī gi palū gsit "grieķ u kafiju" angļ u valodā . Pusdienas diezgan vā jas, lī dz vakariņ u beigā m viss vienkā rš i aiznes no deguna apakš as. Pusdienā s un vakariņ ā s kafiju un tē ju nesniedz, bet desertu ir daudz (starp citu, vakara deserti ir izcili!!!! ! ). Tiem, kuri nevar ē st gardu sauso barī bu, neliels noslē pums ir aizskriet uz bā ru un padzert kafiju. No augļ iem tikai arbū zi, melones, apelsī ni, ā boli, kivi. Ir vasaras vidū!!!! ! Visur Grieķ ijā jau nogatavojuš ā s vī nogas, persiki, vī ģ es! Aizmirstiet par jū ras veltē m, tā s nav. Nav slikti vā rī ta jē ra gaļ a, bet tā bija divas reizes 2 nedē ļ u laikā.
Zivis der tikai vakariņ ā s, kad lasi izņ em un nokauj, ī paš i kopā ar mē rci, ko pasniedz pie š ī s zivs. Grilē ta zivs un gaļ a nav ī paš i garš ī gas. Ē dienu izvē le vakariņ ā m ir diezgan liela, domā ju, ka katrs izvē lē sies pē c saviem ieskatiem. Tiem, kam patī k dzert - jū s š ajā viesnī cā!!!!! ! Dzer, ē d, apgulies un viss bū s labi!!!!! ! Tu ā tri skrien uz pludmali, sakrati izdzerto un ē sto un ej gulē t. Alkohola ir daudz un daž ā das lietas - alus, kokteiļ i, vī ns, vē ž i, ouzo, dzē riens - es negribu! Atvainojiet, nevē lē jos nevienu aizvainot. Es jokoju. Ar maziem bē rniem - tā te nav, ē diens ir tikai pieauguš ajiem, rotaļ u laukumu nav vispā r, bē rni lī dz 1-1.5 gadiem bū s visu laiku jā tur ratos vai rokā s. Jū s varat atrast ē dienu bē rniem. Bet, es atvaļ inā jumā bē rnu tik ļ oti nemocī tu. No 4-5 gadiem - lieliski! Bet, ar bē rniem tiksiet galā paš i, bē rniem nav nekā interesanta. Ir miniklubs, bet viens nosaukums, tikai angliski un viņ i simboliski sē ž divas stundas dienā , krā j puzles vai zī mē.
Miniklubs tukš s, kā stulbs. Animā cija franč u valodā un vispā r franč iem viss, mazvē rtī bas sajū ta, pat speciā li autobusi ved no pludmales un uz pludmali, atseviš ķ i pasā kumi viņ iem. Restorā ns a la carte par kā du naudu. Bija - nepatika. Vakarā.15 minū š u mini diskotē ka bē rniem. 23-00 maksas diskotē ka. Es nezinu - tā nebija. Reizi nedē ļ ā - grieķ u vakars, ļ oti, ļ oti vā jš . Nav kur staigā t, tikai pakā pieni, visā viesnī cā nav neviena soliņ a, kur apbrī not skatu, tikai no istabiņ as (ja paveicas) un brī niš ķ ī gi skati, lai kur paē d. Tuvumā pastaigas attā lumā viens mini tirgus (vietē jais universā lveikals). Tur principā visu var nopirkt dā vanā m, jo ​ ​ cenas Krē tā visur ir gandrī z vienā das. Autobusi (lī dz tuvā kajai apdzī votai vietai, kur ir krodziņ i un veikali) uz Agia Pelagia atiet no viesnī cas pē c grafika, pē dē jais autobuss ir 18-15. Un arī atpakaļ uz viesnī cu, kaut kur š ajā laikā . Cena 2.20 eiro no personas.
Esmu liecinieks, cilvē ki ir ļ oti noguruš i un neizbaudī ja skaistā kos Santorini skatus un neredzē ja skaisto slaveno saulrietu (par Santorini lasiet atseviš ķ u tē mu). Santorini apmeklē ju - 2 dienas, nož ē loju, ka ne 3 vai 4. Bet, protams, parē ķ iniet savu budž etu, jo ekskursijas, auto vai taksometru noma, tavernas maksā naudu! Bez papildus naudas - jū ra, gaiss, skati un labs garastā voklis ar visa pieņ emš anu! Ja pa ceļ am ir labā kas viesnī cas, varat droš i ņ emt š o, tikai jā bū t gatavam š ī m niansē m, lai gan daudziem tie ir pat plusi, nevis mī nusi. Pieņ emiet visu ar pateicī bu! Jauku atpū tu!
аватар sbs012
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s atpū tā mies viesnī cā no 23.08. 13. lī dz 09.02. 13 kā pā ris. Uzreiz jā saka, ka ar pā rē jo esmu apmierinā ts. Viesnī ca skaista, atrodas kalnā ļ oti gleznainā vietā . Ceļ ojā m gar ziemeļ u piekrasti uz rietumiem un austrumiem, ceļ ojā m uz dienvidiem, peldē jā m slavenajā Mirabello lī cī , apskatī jā m Elundas lī ci - pē c mū su viesnī cas ainavā m nekas mū s tik ļ oti nepā rsteidza. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies viesnī cā no 23.08. 13. lī dz 09.02. 13 kā pā ris.
Uzreiz jā saka, ka ar pā rē jo esmu apmierinā ts.
Viesnī ca skaista, atrodas kalnā ļ oti gleznainā vietā . Ceļ ojā m gar ziemeļ u piekrasti uz rietumiem un austrumiem, ceļ ojā m uz dienvidiem, peldē jā m slavenajā Mirabello lī cī , apskatī jā m Elundas lī ci - pē c mū su viesnī cas ainavā m nekas mū s tik ļ oti nepā rsteidza.
Transfē rs no lidostas uz viesnī cu ilga apmē ram 25 minū tes. Ļ oti ē rti.
Nokā rtojā s 5 minū tē s. Numurs, pē c pasū tī juma, ar panorā mas skatu uz jū ru.
Pati istaba izskatā s ļ oti pieticī ga, tiesa. Nav “pieciniekiem” ierasto ž eleju, š ampū nu, vates plā ksnī š u un kociņ u komplekta, komplekta š ū š anai, apavu tī rī š anai, piezī mju papī ra, pildspalvas (zī muļ a). Trū kst arī gludinā mais dē lis, gludeklis, peldmē teļ i, č ī bas, “netraucē t”, “lū dzu notī rī t”.
Ledusskapī ierodoties - pudele ū dens 0.5l + pudele vī na. Pē c tam minibā rs netiek uzpildī ts.
Uz naktsgaldiņ a atrodas neliels plazmas televizors, kas arī kalpo kā niš a š im paš am ledusskapim. Starp citu, ledusskapis ir diezgan ietilpī gs un labi dzesē , nerada lielu troksni, un televizoru ieslē dzā m reizi 10 dienā s.
Seifs ir aizslē gts ar parasto atslē gu, bet bez maksas.
Istaba spartiska, ā rdurvis, viena no lū kā m, durvju rokturis vannas istabā , paplā te ledusskapī izskatī jā s pavisam neprezentē jami, to visu nobildē ju, bet nolē mu bildi nelikt, lai nesabojā tu kopē jais iespaids par viesnī cu, kas kopumā ir POZITĪ VS. Viss darbojā s pilnī gi labi, skats no balkona bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs, tika tī rī ti virspusē ji, bet regulā ri, 10 dienas es istabeni redzē ju tikai pē dē jā dienā , un lī dz ar to, kad mē s atbraucā m no pludmales, viss jau bija ir iztī rī ts.
Viena sū dī ga detaļ a, istabā tualete tiek noskalota ar reaktī vā s turbī nas skaņ u, ar tā du skaņ u tualete tiek noskalota lidmaš ī nā . Uz visu pā rē jo viņ i nevarē ja pierast, š ausmas))
410. telpa, papildus panorā mas skatam, atrodas ļ oti ē rtā vietā , man tikpat kā nebija iespē jas uzkā pt pa kā pnē m, kas te visus biedē .
Tur tieš ā m ir daudz kā pņ u, bet ir visā das ejas, tuneļ i, celiņ i, kas ļ auj saī sinā t ceļ u, un vispā r man š ķ iet, ka nokļ ū š ana galvenajā restorā nā , baseinos un pludmalē ir aptuveni tas pats no daudzā m istabā m.
Nepiekrī tu, ka nav kur staigā t, teritorija ir diezgan liela, un pa viesnī cas ceļ u var klī st pa visā m š ī m pā rejā m, atklā jot arvien jaunus skatus. Mums patika!
Vē l viens nepareizs uzskats ir tā ds, ka viesnī ca ir uzbū vē ta tā , ka gandrī z no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Tas tā nav, ir diezgan daudz istabu ar skatu uz kalnu, sienu, kaimiņ u balkonu, tikai uz ceļ a (skatiet fotoattē lu). Un starp citu, visas istabas, bez skata uz jū ru, t. nav skats uz jū ru, nav renovā cijas, tas ir tieš i rakstī ts viesnī cas vietnē . Tā tad, labā k nekrā j, maksā par 100 eiro vairā k un dzī vo ē rtā kos apstā kļ os.
Ar bē rniem tieš ā m labā k ir meklē t citu viesnī cu. Lai gan daudzas ģ imenes ar bē rniem atpū tā s, ar mazajiem (mazuļ iem) tā s neredzē ju.
Kontingents ir 30% krievu, tikpat daudz franč u, pā rē jie ir vā cieš i, briti, poļ i, slovā ki, izraē lieš i, itā ļ i. Ir daudz pā ru, ir jaunieš u kompā nijas. Krievu tū risti, par kuriem ā rzemnieki mī l sū dzē ties tripadvisor apskatos, uzvedā s vairā k nekā pieklā jī gi. Vienkā rš i ā rzemnieki gandrī z uz galvas ielē ca no sā niem baseinā , aplejot ar š ļ akatu kaudzi, tie bija daž i, kas kliedza un ņ urdē ja kā traki, un nekrievu bē rni arī atpū tā uztaisī ja trako mā ju. baseins, kur bē rniem nemaz nevajadzē tu atrasties.
Pludmale nav ī paš i liela, ieeja ū denī ir laba, bez akmeņ iem, tieš i virs galvenā s pludmales ir terases ar sauļ oš anā s krē sliem. Smiltis mijas ar maziem pelē cī giem oļ iem, sauļ oš anā s krē sli pludmalē nav nekas jauns. Tā kā pludmale atrodas lī cī , viļ ņ u nebija pat pie stipra vē ja.
Ū dens ir dzidrs, bet daž kā rt vē jš atnes nelielus gruž us.
Ē diens - viss garš ī gs, daudz, nebija liela daudzveidī ba. Svē tdienā s brokastī s - š ampanietis ar kanapē . Garš ī gs Dor Blue siers. Reiz bija gliemenes. Un tā tad kopumā viss ir kā parasti. Sulas - jupiji, inde. Svaigs apelsī ns - 3 eiro.
Martini, vermuts, rums, campari - bā rs ir normā ls. Vī ns - nepatika.
Viesmī ļ i apkalpo labi, lai gan bija izņ ē mumi.
Brokastis un vakariņ as ieturē jā m atklā tā terasē , apbrī nojot skaistā kā s ainavas.
Nekur teritorijā nav problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem.
Mums pat patika vē jš – veldzē ja. Kad nebija vē ja, bija karsts un smacī gs. Tiesa, kopš.1. septembra vē jš ir palielinā jies un temperatū ra nedaudz pazeminā jusies, kas gan netraucē ja peldē ties un sauļ oties.
Internets - bezmaksas, ķ er tikai reģ istratū rā , bet ne vienmē r.
Mē s apmeklē jā m divas no ekskursijā m - Gramvous + Balos un Spinalonga salu + Agios Nikolaos.
Pirmā ekskursija ir diezgan grū ta - izbraukš ana 5.50, 3 stundas ar autobusu lī dz Kissamos, tad stunda ar kuģ i lī dz Gramvous. Tika vadī ti pē c gida vā rdiem un stutē ja kalnā , lai vē rotu pirā tu cietoksni. Kā piens ir Ļ OTI GRŪ TS, simts reizes padomā , vai vajag. Augš ā nekā nav, izdedzis zemes pleķ ī tis. Jā , skati no augš as ir skaisti, bet, ticiet man, kamē r jū s piecelties, tas nebū s lī dz skatiem. Lai gan fotogrā fijas ir skaistas.
Pē c tam 15 minū tes ar laivu lī dz Balosai. Mē s tur peldam 2 stundas. Bija gaidī ts vairā k. Pagā juš ajā gadā bijā m Turcijā uz Kleopatras salas, ļ oti lī dzī gas, tikai platī bas ziņ ā lielā kas.
Ne uz Gramvous, ne uz Balos nav ģ ē rbtuvju, nav sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem. Jū s varat iznomā t lietussargu uz kuģ a vai ņ emt lī dzi savu. Pā rtika nav iekļ auta.
Otrā tū re ir daudz interesantā ka.
Izbraukš ana 8.10, apmeklē ta Preveli aiza, klosteris Sv. Dž ordž s, tad Elundas lī cis, ar kuģ ī ti uz Spinalongas salu, salas apskate, peldē š anā s Mirabello lī cī , pusdienas krodziņ ā (nav iekļ autas cenā ), tad neliela ekskursija pa Agios Nikolaos + brī vais laiks. , atceļ ā apmeklē jā m vietē jā s eļ ļ as dzirnavas un nopirkā m olī veļ ļ u no raž otā ja. Labi pavadī jā m laiku, izzinoš i un relaksē ti!
Paš i noī rē ja auto uz 2 dienā m, apmeklē ja Matalas pludmali - netī ra sī ko oļ u pludmale, daudz cilvē ku, stā vvieta par 2 eiro, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi nebija, neskatoties uz to, ka tie bija samaksā ti, tika uzceltas daž as nojumes krastā , baigi sarū sē juš as ģ ē rbtuves, nemaz nav gleznainas. Viņ i atzī mē ja lodziņ u, ka viņ i peldē jā s Lī bijas jū rā , bet ne vairā k. Netā lu bija Kykkos Pyrgos pludmale, nejauš i aizbraucā m tur, tā ir daudz skaistā ka un cilvē ku nav.
Otrajā dienā devā mies uz Kurnas ezeru, mums ļ oti patika. Pats ezers skaists, gleznaini skati, braucā m ar katamarā nu, peldē jā mies, bruņ urupuč us neredzē jā m, piedodiet! Visas autostā vvietas pie ezera ir bezmaksas, ģ ē rbtuves tī ras, ē dā m jū ras veltes ļ oti patī kamā tavernā krastā .
Atgriež oties viesnī cā , kas nepatika - netī ras tualetes pludmalē ar neaizveramā m kajī tē m, bā rs pludmalē - izskatā s pē c netī ras bū diņ as, galdi slikti tī rī ti, netī ra maliņ a uz galvenā baseina gar sienas, es vispā r klusē ju par dž akuzi, ū dens ir auksts un atrodas tieš i tajā vietā , kur viņ i pusdieno, nav ī paš i veiksmī gi!
Augš stā vā pie reģ istratū ras kā pnes tika mazgā tas katru otro dienu un ū dens tecē ja lejā , izž uva un atstā ja traipus uz ietves, kas arī neizskatī jā s estē tiski.
Viesnī cu mikroautobusi tieš ā m valkā kā traki un izskatā s tieš i tā , kā apraksta, t. i. ļ oti neizskatī gs, un ved gan uz pludmali, gan bagā ž u, gan tū ristus uz istabā m, gan veļ as un dvieļ u ķ ī pas.
Sargā tieš ā m neviena nav, tā pat kā karogu mastos nav karogu. Tas izskatā s dī vaini.
Plusi - gleznaini skati, labs ē diens, laba ieeja jū rā , bez viļ ņ iem, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē , nav nepiecieš ams aizņ emties no rī tiem sauļ oš anā s krē slus ne pie baseina, ne pludmalē , 4 baseini (viens no tiem bē rniem ), bezmaksas seifs numurā , bezmaksas Wi-Fi reģ istratū rā , ā trs transfē rs, vienā ds attā lums no apskates objektiem rietumos, austrumos un dienvidos, mini tirgus uz vietas un netā lu no viesnī cas par zemā m cenā m. Apdzī votā s vietas neesamī ba pastaigas attā lumā arī man ir pluss. Apstā jā mies pie Agia Pelagia - tur ir rosī ba, pludmale ir niecī ga.
Personī gie iespaidi par paš u Krē tas salu - bildē s viss izskatā s skaistā k. Reā li - netī ras ceļ malas, pliki pakalni, izdegusi zā le, daudz pussagruvuš u ē ku, ī paš i pa ceļ am uz salas dienvidiem. Kā raksta smalkie autori, "krī ze ir jū tama it visā . " Man patika kalni un lī č i ar tirkī zzilu ū deni, tī ru gaisu. Starp citu, gaiss viesnī cā ir apbrī nojams, garš augu un zaļ umu piesā tinā ts, tač u to varē ja just viesnī cā , nekur citur!
Aprakstī ti plusi un mī nusi. Mums bija vairā k priekš rocī bu. Viesnī ca ir naudas vē rta. Noteikti ne 5 zvaigznes. Esmu apmierinā ta ar savu izvē li. Iesakā m nepretencioziem tū ristiem.
"Beleon Tour" darbs - bez sū dzī bā m.
Es atbildē š u uz jautā jumiem.
Lai visiem labas brī vdienas!
По дороге на запад Бухта Агия-Пелагея Балос Спиналонга Главный бассейн Вид с балкона (ночь) Вид на отель с дороги Бухта Бали
аватар natali_2807
… Tomēr ▾
аватар natali_2807
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi, jo vē los brī dinā t cilvē kus, kuri, tā pat kā mē s, var iegā dā ties skaistus skatus fotogrā fijā s. Es nevaru saprast, kā š ī viesnī ca ieguva 5 zvaigznes! Mē s esam ceļ ojuš i jau daudzus gadus, tā pē c mē s zinā m, kas ir 5 vai vismaz 4 *, un š ī viesnī ca nav pat vā jš č etrinieks! ! ! ! ! Mē s bijā m vienkā rš i š okē ti! Pirmkā rt, padomju istaba ar pirmsrevolū cijas mē belē m un televizoru, gultas ir š ausmī gi cietas, pat bē rni nevarē ja gulē t, tualete un vanna ir š ausmī gi, skaloš ana darbojas kā raķ ete, un vannas istabā caurules var t rī kojieties ar ū deni, un ū dens paceļ as. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi, jo vē los brī dinā t cilvē kus, kuri, tā pat kā mē s, var iegā dā ties skaistus skatus fotogrā fijā s. Es nevaru saprast, kā š ī viesnī ca ieguva 5 zvaigznes! Mē s esam ceļ ojuš i jau daudzus gadus, tā pē c mē s zinā m, kas ir 5 vai vismaz 4 *, un š ī viesnī ca nav pat vā jš č etrinieks! ! ! ! ! Mē s bijā m vienkā rš i š okē ti! Pirmkā rt, padomju istaba ar pirmsrevolū cijas mē belē m un televizoru, gultas ir š ausmī gi cietas, pat bē rni nevarē ja gulē t, tualete un vanna ir š ausmī gi, skaloš ana darbojas kā raķ ete, un vannas istabā caurules var t rī kojieties ar ū deni, un ū dens paceļ as. applū st visu vannas istabu, tad pakā peniski iet uz leju. Administrators mums paskaidroja, ka caurules ir ļ oti plā nas un ū dens jā lej pamazā m. istabu uzkopš ana bija slikta. Minibā ra vispā r nav, pat ū deni nevarē ja ienest istabā , un, ja gribē jā m ņ emt no restorā na, piedā vā ja par to samaksā t. restorā niem un bā riem.
Mē beles ir vai nu ļ oti vecas un izpostī tas, vai arī plastmasas, ko ar š avarmu liekam lē tā kajā s teltī s. Trauki vienmē r ir netī ri, krū zes ar nemazgā tu tē ju vai kafiju, dakš iņ as un naž i daž kā rt ir notraipī ti. Un netā lu no pludmales bā ra dzē rieni tiek pasniegti vienreizē jā s lietoš anas plastmasas glā zē s. Bā ros logi un grī das vienmē r ir netī ri un slikti ož . Izvē le maza un ē dieni ļ oti vienmuļ i. Tie nav ī paš i garš ī gi, lai gan ir svaigi. Š ī ir pirmā reize, kad mē s neesam izbaudī juš i doties atvaļ inā jumā ! kafijas ekspresa audekls. Alkoholiskie kokteiļ i (pinacolada, margarita, mohito ... ) arī ir maksas. Kas attiecas uz pludmales saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem, tie ir ļ oti veci un netī ri. Kad mū su 14 gadus vecais dē ls saplē sa kā ju un devā s uz neatliekamā s palī dzī bas numuru, mums teica, ka ā rsts izmeklē s par 120 eiro, pretē jā gadī jumā - izsauciet ā rstu apdroš inā š anai. Mē s ar bē rniem jau ilgu laiku ceļ ojam, tā pē c labi zinā m, ka 4* un 5* viesnī cā s medicī nas centrs ir bez maksas! wi-fi ir ļ oti - ļ oti vā jš un tikai reģ istratū rā.
serviss un apkalpoš ana goteyu ļ oti vā ja! un viss pā rē jais ir ļ oti nabadzī gs. Vienī gais, kas ir neaizmirstams, ir daba un ainavas, arī jū ra ir ļ oti tī ra. Noteikti atbrauksim uz Krē tu, bet uz citu viesnī cu! ! ! ! !
аватар baffi_05
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilnī gi nepiekrī tu iepriekš ē jam apskatam! Visi tur ir ļ oti jauki un atraktī vi. Par numuriem ne vienmē r tiek pieš ķ irtas 5 zvaigznes, Grieķ ijā etalons nav par elegantiem aizkariem viesnī cā . Nevajag salī dzinā t Eiropu ar Ā friku, kas tū ristus vilina ar elegantā m istabā m. … Tomēr ▾ Pilnī gi nepiekrī tu iepriekš ē jam apskatam! Visi tur ir ļ oti jauki un atraktī vi. Par numuriem ne vienmē r tiek pieš ķ irtas 5 zvaigznes, Grieķ ijā etalons nav par elegantiem aizkariem viesnī cā . Nevajag salī dzinā t Eiropu ar Ā friku, kas tū ristus vilina ar elegantā m istabā m. Ar ē dienu viss ir pilnī gi normā li un ļ oti garš ī gi, neviens nav vainī gs, ka grieķ u virtuve ī paš i neatš ķ iras no krievu. Ē dienu daudzveidī ba bija pietiekama. Istabas tika uzkoptas katru dienu, gulta un dvieļ i mainī ti. tā pat. nē ))) Skatieties TV mā jā s) Visur ir trū kumi. ī paš i par naudu, ko maksā jat par š ā du atvaļ inā jumu) Maksā jiet 10.000 UAH nedē ļ ā un nesū dzieties)))) Krē ta ir forš a, Atē nas pils ir forš a viesnī ca, mums viss patika, un ir daudz vietu, kur mē s doš os, bet uz Krē tu un uz Mē s ar lielu prieku atgriezī simies š ajā viesnī cā : )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в посёлке Мадес и построен в форме амфитеатра в современном архитектурном стиле. Отель находится на склоне горы и имеет вид на море. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель Athina Palace находится в 5 км от поселка Агия Пелагия. Расстояние до Ираклиона составляет 15 км, а до международного аэропорта Ираклиона — 17 км.
Pludmales apraksts Пляж очень спокойный и часто предпочитается местными жителями, которые построили здесь свои загородные дома. Это идеальное место для рыбалки и ныряний с маской, а скалистое дно полно изобилием рыбы. Общеизвестный знак пляжа — две небольшиe скалы на западе, которые стоит посмотреть с маской.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля Athina Palace с панорамным видом из крытого и открытого залов подают блюда интернациональной и местной кухни. Прохладительные напитки можно заказать в баре у бассейна, в основном баре, а также в баре на пляже.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В распоряжении гостей отеля такие спортивные сооружения, как освещенный теннисный корт, баскетбольная площадка, фитнес-центр, настольный теннис и бильярд.
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 355 номеров и бунгало.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
Adrese Made, 71500 Heraklion, Crete, Greece
Tālruņi: Tel.: +30 2810 263664
Fax +30 2810 261254
Tīmekļa vietne: Athina Palace Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).