Laba viesnīca, bet ir daudz nianšu

Rakstīts: 1 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 15 — 29 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Pirmie 100% plusi. Viesnī ca ir "suga", gandrī z no visā m vietā m viesnī cā paveras brī niš ķ ī gi, elpu aizraujoš i skati. Uzņ emiet daudz veiksmī gu un skaistu fotoattē lu un videoklipu. Viesnī ca ir liela. Viesnī ca atrodas prom no pilsē tā m un burzmas. Jū s varat ē st gaisu! Jū s varat baudī t skaisto dabu visu atvaļ inā jumu. Viesnī cā ir daudz augu: dateļ palmas, alveja, kaktusi, hibisks, bugenvilijas, vī nogas un vē l daudz daž ā du augu. Pludmale ir tī ra, ū dens pā rsteidzoš s, vismaz tad, kad bijā m, ū dens ir kā baseinā . Pludmale lī cī , viļ ņ u nebija. Pludmale vienā pusē ir smalkā kas smiltis, kas pamazā m pā rtop mazos oļ os. Ieeja ū denī laba, speciā li apavi nav nepiecieš ami. Pludmale nav liela, bet sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem vienmē r pietiek visiem. Pludmalē viss ir bez maksas, ieskaitot kafejnī cas (dzē rieni, picas, konditorejas izstrā dā jumi, saldē jums, popkorns). Tiek nodroš inā ti dvieļ i pludmalei un baseinam, tos var mainī t vienu reizi dienā (viss iekļ auts ekskursijas cenā ).
Mainā s un izdodas tikai pie baseina, no jū ras jā kā pj augstu, neē rti tiem, kas ir jū rā . Ir duš a, tī ra tualete. Ē diens viesnī cā labs, bet ir nianses, vē lā k mī nusos. Vakariņ as uzvar pirms brokastī m un pusdienā m. Izsalcis, noteikti, neviens nepaliks, un ī paš i neapmierinā ts ar ē dienu. Wi-Fi labi uztver visur, pat pludmalē . Istabu uzkopš ana katru dienu un labi. Viss nepiecieš amais ir numuriņ ā un ir iekļ auts ekskursijas cenā - seifs, fē ns, ledusskapis, TV, š ampū ns, matu kondicionieris utt. Divi lieli peldbaseini, ā ra dž akuzi. Ledusskapis katru dienu tiek papildinā ts ar vī na pudelē m. Lai gan alkohola nepiecieš amī ba viesnī cā nav. Alkohols sā kas tieš i no brokastī m lī dz gulē tieš anas laikam. Viesnī ca var nomā t automaš ī nu un jebkuras ekskursijas. Š eit pozitī vais beidzas.
Mī nusi.

Viesnī ca ir paredzē ta atkā rtotai staigā š anai pa kā pnē m (starp citu, man tas nebija mī nuss), bet bē rniem ar ratiem un veciem cilvē kiem tas bū s liels slogs. No pludmales un uz pludmali brauc graboš i atvē rti autobusi, bez grafika un reti. Pieturas visā viesnī cā , bet bez soliņ iem un teltī m. Neliels prieks gaidī t zem svelmī gas saules. Esi uzmanī gs! Viesnī cā ir pilnī gi atš ķ irī gi numuri par to paš u cenu un vienā du kategoriju. Ir ļ oti pieklā jī gi, ar labu skatu, ē rti izvietoti un ar pieklā jī gā m mē belē m. Ja paveiksies, dzī vosi parastā s 5 zvaigznē s, un ja nepaveicas, tad 3 zvaigznē s, ar vienkā rš iem š ifoniem, niecī gu televizoru, nož ē lojamu naktsskapī ti un vispā r viss ir ļ oti, ļ oti vienkā rš i. 100 procenti nevelk 5 zvaigznes, bet tu arī ieskrisi balkonā ar brauktuvi un ž ogu. Daudz dzirdē ju sarunas un diskusijas starp atpū tniekiem un viesnī cas administrā ciju par numuriņ iem.
Viesnī ca visa atrodas kalnā , sakā rtota pa lī meņ iem. Lai veiksmī gi reģ istrē tos, jums ir labi jā pā rzina viesnī ca un jā atpū š as tajā agrā k. Brokastis ir labas, bet serviss cieš par pieciem. Š is, protams, ir ar ko salī dzinā t. Kafija ir š ausmī ga, kafijas cienī tā ji mani sapratī s. Visā viesnī cā jū s varat dzert normā lu kafiju vestibila bā rā no pulksten 17:00 lī dz 23:00, un pē c tam, ja pieklā jī gi palū gsit "grieķ u kafiju" angļ u valodā . Pusdienas diezgan vā jas, lī dz vakariņ u beigā m viss vienkā rš i aiznes no deguna apakš as. Pusdienā s un vakariņ ā s kafiju un tē ju nesniedz, bet desertu ir daudz (starp citu, vakara deserti ir izcili!!!! ! ). Tiem, kuri nevar ē st gardu sauso barī bu, neliels noslē pums ir aizskriet uz bā ru un padzert kafiju. No augļ iem tikai arbū zi, melones, apelsī ni, ā boli, kivi. Ir vasaras vidū!!!! ! Visur Grieķ ijā jau nogatavojuš ā s vī nogas, persiki, vī ģ es! Aizmirstiet par jū ras veltē m, tā s nav. Nav slikti vā rī ta jē ra gaļ a, bet tā bija divas reizes 2 nedē ļ u laikā.
Zivis der tikai vakariņ ā s, kad lasi izņ em un nokauj, ī paš i kopā ar mē rci, ko pasniedz pie š ī s zivs. Grilē ta zivs un gaļ a nav ī paš i garš ī gas. Ē dienu izvē le vakariņ ā m ir diezgan liela, domā ju, ka katrs izvē lē sies pē c saviem ieskatiem. Tiem, kam patī k dzert - jū s š ajā viesnī cā!!!!! ! Dzer, ē d, apgulies un viss bū s labi!!!!! ! Tu ā tri skrien uz pludmali, sakrati izdzerto un ē sto un ej gulē t. Alkohola ir daudz un daž ā das lietas - alus, kokteiļ i, vī ns, vē ž i, ouzo, dzē riens - es negribu! Atvainojiet, nevē lē jos nevienu aizvainot. Es jokoju. Ar maziem bē rniem - tā te nav, ē diens ir tikai pieauguš ajiem, rotaļ u laukumu nav vispā r, bē rni lī dz 1-1.5 gadiem bū s visu laiku jā tur ratos vai rokā s. Jū s varat atrast ē dienu bē rniem. Bet, es atvaļ inā jumā bē rnu tik ļ oti nemocī tu. No 4-5 gadiem - lieliski! Bet, ar bē rniem tiksiet galā paš i, bē rniem nav nekā interesanta. Ir miniklubs, bet viens nosaukums, tikai angliski un viņ i simboliski sē ž divas stundas dienā , krā j puzles vai zī mē.
Miniklubs tukš s, kā stulbs. Animā cija franč u valodā un vispā r franč iem viss, mazvē rtī bas sajū ta, pat speciā li autobusi ved no pludmales un uz pludmali, atseviš ķ i pasā kumi viņ iem. Restorā ns a la carte par kā du naudu. Bija - nepatika. Vakarā.15 minū š u mini diskotē ka bē rniem. 23-00 maksas diskotē ka. Es nezinu - tā nebija. Reizi nedē ļ ā - grieķ u vakars, ļ oti, ļ oti vā jš . Nav kur staigā t, tikai pakā pieni, visā viesnī cā nav neviena soliņ a, kur apbrī not skatu, tikai no istabiņ as (ja paveicas) un brī niš ķ ī gi skati, lai kur paē d. Tuvumā pastaigas attā lumā viens mini tirgus (vietē jais universā lveikals). Tur principā visu var nopirkt dā vanā m, jo ​ ​ cenas Krē tā visur ir gandrī z vienā das. Autobusi (lī dz tuvā kajai apdzī votai vietai, kur ir krodziņ i un veikali) uz Agia Pelagia atiet no viesnī cas pē c grafika, pē dē jais autobuss ir 18-15. Un arī atpakaļ uz viesnī cu, kaut kur š ajā laikā . Cena 2.20 eiro no personas.

Esmu liecinieks, cilvē ki ir ļ oti noguruš i un neizbaudī ja skaistā kos Santorini skatus un neredzē ja skaisto slaveno saulrietu (par Santorini lasiet atseviš ķ u tē mu). Santorini apmeklē ju - 2 dienas, nož ē loju, ka ne 3 vai 4. Bet, protams, parē ķ iniet savu budž etu, jo ekskursijas, auto vai taksometru noma, tavernas maksā naudu! Bez papildus naudas - jū ra, gaiss, skati un labs garastā voklis ar visa pieņ emš anu! Ja pa ceļ am ir labā kas viesnī cas, varat droš i ņ emt š o, tikai jā bū t gatavam š ī m niansē m, lai gan daudziem tie ir pat plusi, nevis mī nusi. Pieņ emiet visu ar pateicī bu! Jauku atpū tu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu