Minimāls dzīves komforts. Viesnīca pie jūras

Rakstīts: 6 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 15 — 22 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
1) Pludmale
Vienī gais nozī mī gais viesnī cas pluss ir jū ra, kas atrodas tieš i blakus viesnī cai un tī ra, kopta pludmale (lai gan gandrī z visā Krē tā pludmales ir tī ras un koptas). Visas Grieķ ijas pludmales ir paš valdī bas, tā pē c jū s neatradī sit viesnī cu ar savu pludmali. Pludmalē pie š ī s viesnī cas maksa par 2 sauļ oš anā s krē sliem ar matraci + 1 lietussargu uz visu dienu ir 9 eiro (vē tras laikā.7-5 eiro). Ir atkritumu tvertnes, galdi un pelnu trauki. Pludmalē ir jaukas un tī ras smiltis. Ieejot jū rā , ir mazi akmeņ i, bet to ir ļ oti maz. Ū dens ir tī rs un caurspī dī gs. Viesnī cā ir peldbaseins un bezmaksas sauļ oš anā s krē sli viesiem. Bet peldē ties š ajā baseinā nebija vē lē š anā s, jo tas izskatī jā s diezgan nesakopts. Pie baseina ir arī duš a, kas ir pilnī bā aizsē rē jusi ar č ī kstē š anu.
2) Istabas

Pati istabiņ a ir diezgan patī kama - baltas sienas, koka mē beles un gandrī z visā m istabā m ir balkons, bet tā s visas ir vē rstas uz ielu un kalniem (tā pē c vakaros un naktī s ir ļ oti trokš ņ ains). Viesnī cas pusē , no kuras paveras skats uz jū ru, nav balkonu. Daž os numuros ir gaisa kondicionē tā js (par maksu). Mums bija divvietī ga istaba, bet viesnī cā nav divguļ amo gultu (vai tikai 1-2 istabas ar divguļ amo gultu). Duš a ir neliela flī ž u vanna bez aizkara, tā pē c, ejot duš ā , visa vannas istaba ir ū denī (bez č ī bā m labā k nemazgā ties). Karstais ū dens apmē ram no 7 lī dz 21 vakarā . Numurā nav TV, wi-fi, fē ns, pludmales dvieļ i. Vienai personai tiek nodroš inā ti tikai 2 duš as dvieļ i (lieli un mazi) un ziepes.
3) Tī rī ba
Mē s iebraucā m putekļ ainā telpā . Uz visā m mē belē m bija putekļ i, un grī da nebija mazgā ta. Istabu tī rī ja katru dienu, bet viss, ko apkopē ja izdarī ja, ielika jaunu tualetes papī ru un virspusē ji noslaucī ja grī du, kur var redzē t (zem gultas grī da nekad netika mazgā ta) un viss.
4) Brokastis
Brokastis viesnī cā vienmē r ir vienā das (no 8 lī dz 10). Tā s ir bulciņ as, sagriezts siers un desiņ as, sviests, ievā rī jums, sula, kafija (ir piens), tē ja. Š ā das brokastis par viesnī cas cenu maksā.5 eiro.
5) Personā ls
Personā ls ir draudzī gs un patī kams. Visi runā angliski.
Vispā rē jais iespaids:
Viesnī ca nodroš ina minimā lo komfortu, kas nepiecieš ams brī vdienā m. Bet, ja viesnī cas ī paš nieki bū tu aktī vā ki, tad š ī viesnī ca varē tu kļ ū t par vienu no labā kajā m budž eta viesnī cā m. Istabā s ielieciet wi-fi, vairā k pievē rsiet uzmanī bu viesnī cas uzkopš anai un daž ā dojiet brokastis - tas nemaksā daudz darba un tad viesi bū tu laimī gā ki. Lai gan tik un tā izbraucā m apmierinā ti, jo Krē ta ir sala, kur gribas atgriezties un izpeldē ties š ajā perfekti debeszilajā jū rā : ))

Kas attiecas uz paš u ciematu, tad š ī ir piekrastes iela, uz kuras atrodas: kafejnī ca/restorā ns, suvenī ru veikals, drē bju veikals, ekskursiju veikals, auto noma un atkal kafejnī cas, veikali. . . viss pa apli. Cenas visur vienā das. Jebkura maltī te vienai personai maksā lī dz 10 eiro. Labā k ir rezervē t ekskursijas uz ielas, tur ir lielā ka izvē le nekā tū roperatoram un vē sturi zinoš iem gidiem (ir arī krievu grupas), un izmaksas ir praktiski vienā das, daž os gadī jumos ceļ ojumu rī kotā js ir pat dā rgā ks. Vē l labā k, iznomā jiet automaš ī nu un brauciet pats, Krē tas ceļ i ir ideā li.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu