Agapi Beach 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 8.110
№11 viesnīcas reitingā Herakliona
8.2 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.8 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas apm. Krēta Ammudaras pilsētā. Viesnīca ar zaļu labiekārtotu teritoriju un labi attīstītu infrastruktūru. Ieteicams ģimenēm. Atvērts 1978. gadā. Pēdējo reizi renovēts 2017. gadā.Vairāk →
аватар kumkwat
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru atpū tos pagā juš ā gada augusta beigā s "samta sezonas" plaukumā . Es gribu uzreiz teikt, ū dens ir svaigs piens ! ! ! Viesnī cas teritorija ir plaš a, visapkā rt apstā dī jumi. Viesnī ca pā rspē ja mū su cerī bas. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos pagā juš ā gada augusta beigā s "samta sezonas" plaukumā . Es gribu uzreiz teikt, ū dens ir svaigs piens ! ! ! Viesnī cas teritorija ir plaš a, visapkā rt apstā dī jumi. Viesnī ca pā rspē ja mū su cerī bas. Paņ ē mā m bungalo netā lu no jū ras. Bija patī kami pamosties un aizmigt no jū ras viļ ņ u skaņ as. Istaba liela, viss nepiecieš amais ir pieejams. Tī rī š ana, nav par ko sū dzē ties, visu iztī rī ja un mainī ja laicī gi. Starp citu, pludmales dvieļ i uzreiz bija istabā , kas bija jauki un pā rsteidzoš i! Ja nepiecieš ams, varat tos mainī t netā lu no pludmales. Jū ra un smiltis ir pā rsteidzoš as! Visu laiku pavadī jā m pludmalē . Vietas pietika visiem! Jums par to nav jā uztraucas. Un tad parasti viesi sū dzas par sauļ oš anā s krē slu trū kumu. Apkalpojoš ais personā ls ir visaugstā kajā lī menī ! Viņ š strā dā un dara visu iespē jamo. Svaigs ē diens, garš ī gi! Daudz augļ u. Jū s varat tos ē st tikai) Un visi ē dieni ir atbilstoš i dekorē ti. Patī kami acij! Vakarā viesnī cā jū s gaida izrā de, kurā animatori sniegs jums jautrī bu, smaidu un neaizmirstamus priekš nesumus. Š ī viesnī ca ir ieteicama relaksē još ā m brī vdienā m. Š eit jū s neatradī sit naksnī gus un trokš ņ ainus hobijus. Atpū tieties un izbaudiet viesnī cā !
аватар qqq10011982
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par viesnī cu viss patika : )))) Interneta pieslē gumu (wi-fi) nopirku par 30 eiro, nespī d, bet tomē r labā k kā vestibila bā rā . Bet kopumā viesnī ca, atpū ta un ē dinā š ana ir lieliska! Jevgeņ ijs. … Tomēr ▾ Par viesnī cu viss patika : )))) Interneta pieslē gumu (wi-fi) nopirku par 30 eiro, nespī d, bet tomē r labā k kā vestibila bā rā . Bet kopumā viesnī ca, atpū ta un ē dinā š ana ir lieliska!
Jevgeņ ijs.
аватар semvladislav
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sū tī tā ja puse: NEWS TRAVEL, Kijeva Saimnieks: Tū kstoš gades ceļ ojumu centrs, Herakliona Apdroš inā š anas sabiedrī ba: PJSC "Providna", asistents "CORIS" Lidojums: WINDROSE Grupas sastā vs: 2 pieauguš ie + 1 bē rns + 1 zī dainis Uzturē š anā s ilgums: 27. … Tomēr ▾ Sū tī tā ja puse: NEWS TRAVEL, Kijeva
Saimnieks: Tū kstoš gades ceļ ojumu centrs, Herakliona
Apdroš inā š anas sabiedrī ba: PJSC "Providna", asistents "CORIS"
Lidojums: WINDROSE
Grupas sastā vs: 2 pieauguš ie + 1 bē rns + 1 zī dainis
Uzturē š anā s ilgums: 27.04. 2013. gads - 11.05. 2013. gads

Reģ istrē š anā s viesnī cā:
Rezervē ts un samaksā ts par 2 istabā m ar skatu uz jū ru galvenajā ē kā . Nakš ņ oš ana bija paredzē ta 1 pieauguš ajam. + 1 bē rns un 1 pieauguš ais. + 1 mazulis. Ierodoties viesnī cā , izrā dī jā s, ka ar vienu numuru nav nekā du problē mu, un otrā istabiņ a paredzē ta 1 pieauguš ajam. + 1 mazulis ir istabiņ a ar skatu uz "kalniem", jo tā nav divvietī ga, bet vienvietī ga... un mums ir uz 1 pieauguš o. + 1 zī dainis tiek nodroš inā ts š ajā vienvietī gajā numurā . Nā cā s piezvanī t gidam no saimnieka (Karlosa), viņ š necē la klausuli, tad tikš anā s reizē jautā ja - vai zvanī ji?...Viesnī ca sazinā jā s ar saimnieku un atrisinā ja jautā jumus saistī bā ar mū su izmitinā š anu. Mums parā dī ja saimnieka faksu, kurā bija skaidri norā dī ts, ka mums ir jā iedod 1 divvietī gs un 1 vienvietī gs...ko viesnī ca mums bija sagatavojusi.
Viņ i paņ ē ma vienu dubli, lai sā ktu, un gaidī ja otro dubli. Teodora (kā saka Zadornovs, reģ istratū ra) piedā vā ja paņ emt divvietī gu istabu, bet mē s atteicā mies. 20 minū tes vē lā k mums iedeva otro dubultnieku. Viesnī ca uzskata, ka vainī gs ir saimnieks - viņ i nosū tī ja nepareizu faksu. Š ajā procesā es zvanī ju nosū tī tā jas puses aģ entei, diemž ē l bija sestdiena un tā pē c viņ a nevarē ja man palī dzē t uzreiz, jo viņ ai bija brī va diena, bet pirmdien viņ a man atzvanī ja no rī ta un jautā ja, vai viss ir kā rtī bā ar mums un ja bija nepiecieš ama viņ as palī dzī ba. Cilvē ki, kuriem ar cipariem viss bija skaidrs, skaitļ us saņ ē ma ļ oti ā tri.

Istabas (istabas)
Mums blakus bija 2 dubultspē les. Caur balkonu var kā pt starp tā m. Vienā istabā ir duš a, otrā vanna. Gultas ir vienā maiņ ā . Ir dī vā ns. Balkoni ir lieli. Istabā ir pilnvē rtī gs neliels ledusskapis (nevis minibā rs, bet neliels ledusskapis). Tē jkannas nav. Pie sienas ir TV panelis.
Istabas ir tī ras, kā jau 4-ki normā li un arī tī rī š ana tajā s ir normā la (dolā rs/eiro nepalika, bet ā das no ž ā vē tā m zivī m nebija piekā rtas pie griestiem). Istabā ir ziepes un duš as ž eleja un š ampū ns - kā parasti, nevis "strū klaka", labā k ņ emt lī dzi vai nopirkt veikalā pā ri ielai (es nevaru mazgā t ar viesnī cas ziepē m - vienmē r ņ emu tā das lietas ar mani).
Rezervē jot vajag paņ emt istabiņ u ar skatu uz jū ru - saule istabā paliek lī dz 10-30 / 11-00, tad ē nojums un var atvē rt balkonu - siltuma nebū s. Skats uz ceļ u var bū t kaitinoš s, jo vakaros viņ i steidzas maš ī nā s ar skaļ u mū ziku, bet tie ir sī kumi. Istabas bungalo - nu, tas ir pilnī gs amatieris: no vienas puses, viņ š izgā ja pa balkona durvī m uz ielu un apgū lā s zā lienā , no otras puses, kaķ i var nā kt ciemos arī pa atvē rtā m durvī m. , un paņ em lī dzi skudras...Man arī nav skaidrs, kā no š iem bungalo var bū t skats uz jū ru...nu, varbū t no otrā stā va...

Uzturs.
Mē s izmantojā m sistē mu viss iekļ auts.
Ar ē dienu viss ir skaidrs – restorā na darba laikā ē diet, cik vē laties. Kas attiecas uz alkoholu: vietē jais alus, vī ns - cik tī k, stiprais alkohols - joprojā m nesapratu, vai par maksu, vai par velti (neinteresē ja). B/a dzē rieni - Pepsi produkti, ū dens, kafija, tē ja - lejiet un dzerat paš i. Bā ros tiek pagatavota grieķ u kafija. Vī ns galvenajā restorā nā , alus jā ņ em paš am: paņ em pudeli vī na un dzer, ir 2 š ķ irnes baltais, rozā un sarkanais. Alu arī pats lej (paņ ē mu ū dens pudeli un ielē ju tajā alu - ļ oti ē rti).
Ē diens ir daž ā ds – ir zivis, gaļ a (liellopu gaļ a, cū kgaļ a, vista, tī tars, pī le, jē rs). Parasti 2 veidu zivis un 2 veidu gaļ a, daž reiz vairā k. Ar nolū ku nerē ķ inā jā s. Ir grū ti pamest izsalkuš us - viņ i ir vai nu pilnī gi gardē ž i, vai arī sajauca 5 * un 4 * un aizmirsa, cik maksā ja. Daudz siera. Salā ti ar majonē zi vai jogurtu - labi, jū s pats saprotat, ka mē s to nepabeidzā m no rī ta, mē s to pabeidzam vakarā ...
Ceturtdienā s vakariņ ā s bija "karaliskā s" garneles.
Svē tdienas rī tos dzirkstoš s un lasis.
Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka vakaros restorā nā var bū t rinda uz vakariņ ā m! Lū gums ierasties 19-00 vai 20-15. Tajā paš ā laikā atklā tajā zonā var bū t tukš as vietas, tač u joprojā m bū s rinda ...

Bē rnu galds (ļ oti maziem).
Kad ir labi, kad ir slikti. Viņ i paņ ē ma lī dzi putru. Atraduš i kaut ko pusdienā m un vakariņ ā m...Ir blenderi: no dā rzeņ u un gaļ as bē rnu zupā m var pagatavot daž ā dus biezeņ us...Galvenais, lai bē rni grib ē st - var atrast ē dienu. Restorā nā ir š efpavā rs un galvenā viesmī le staigā - viņ iem var sū dzē ties par bē rnu ē diena trū kumu un viņ a bija uzreiz. Ja blenderi ir netī ri - ņ em un ej uz virtuves pusi - tur tev tos nomazgā s. Vecā ki, atcerieties, ka viesnī cā nebū s tā ē diena, pie kā ir pieradis jū su bē rns...Mū sē jiem bija ļ oti grū ti...Sā ku prasī t borš č u un gaļ u, kā jau mā jā s...Grū ti bija , bet atradā m ar ko viņ u pabarot.
Siers, dā rzeņ i, augļ i saprā ta robež ā s bē rnam neradī ja diskomfortu. Pā ri ielai no viesnī cas atrodas veikali (3 pā rtikas un suvenī ru veikali), kur var iegā dā ties bē rnu pā rtikas konservus.

Laukums un pludmale
Kā liels č etrinieks. Kopts, tī rs, pat zaļ š kalnainam apvidum. Pludmale liela ar ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem (lai gan daž iem varbū t nepatī k sauļ oš anā s krē sli ar tī klu, bet tā ir gaumes lieta). Jū rā ir ež i - vajag č ī bas vai labas acis. Diemž ē l "kreisie" ir atļ auti pludmalē , tač u tie parasti ir lī dz 5-10 cilvē kiem - tie ir atpū tnieki no citā m viesnī cā m. Vietas vē l ir pietiekami. Pie baseina - kā parasti, viss ir aizņ emts ...
Pludmalē ir ū dens aktivitā tes: skrejriteņ i, izpletnis, "tabletes", "banā ns" ...skrejritenis 45 eiro / 15 minū tes, planš ete 40 eiro / 3.5 km (10 minū tes) ....Viņ i organizē braucienus ar motorolleriem uz alā m ar peldē š anu un makš ķ erē š anu.

Izklaide
Ir animatoru komanda, daž as izrā des vakaros. Ī paš i neinteresē jā mies, tā pē c nepievē rsā m uzmanī bu.
Ir rotaļ u laukums ar mini klubu un mini baseinu. Ar bē rniem animatori nodarbojas ...
Kas man nepatika animā cijā (tī ri subjektī vi!! ! ): ap pulksten 15-15 katru dienu, izņ emot sestdienu, animatoru grupa izgā ja uz baseinu, lai nodziedā tu dziesmu un paziņ otu visu savu š ī s dienas uzdevumu sarakstu. - ja pē c vakariņ ā m guļ at galvenajā ē kā ar atvē rtā m balkona durvī m, tad jū su sapnis apstā jas (kā rtē jo reizi tas ir tī ri subjektī vi). Es domā ju, ka vainī gi nav animatori, bet gan viesnī cas vadī ba, kas to izdomā ja ...

Pakalpojumi viesnī cā
Internets bezvadu: vestibilā bez maksas, numuros par maksu. Netā lu no viesnī cas atrodas viesnī cas juvelierizstrā dā jumu veikals un stends ar suvenī riem un dzē rieniem.

Viesnī cas kontingents
Vā cieš i, franč i, grieķ i. Krievu un ukraiņ u ir maz. Viesnī ca ir paredzē ta cilvē kiem, kuri izvē las vislabā ko cenas un kvalitā tes attiecī bu. t. i.
tu maksā par izmitinā š anu un optimā lu ē dinā š anu, liela pludmale, ja gribi vairā k ē st - ej uz restorā nu un nopē rc, ja vē lies labā ku izmitinā š anu - esi laipni aicinā ts 5* viesnī cā , nevis 4*. Iedzī votā ju vecums ir daž ā ds, bet lielā kā daļ a ir 40+. Jaunieš iem, vientuļ iem var bū t garlaicī gi.

Apkā rtne, Taksometri, Daž ā di
Taksometru pietura, kā arī autobusu pietura atrodas tieš i iepretim galvenajai ieejai. Taksometrs uz Heraklionu maksā.10 eiro (fiksē ta cena), no Heraklionas - kā paveicā s no 5 (cik saprotu, taksists skaitī tā jā ieslē dza nepareizu tarifu) lī dz tiem paš iem 10 eiro uz skaitī tā ja. Pirms iekā pš anas taksometrā un brauciena uzsā kš anas vienojieties par cenu un marš rutu (gala punkts): katram taksometra vadī tā jam ir sava izpratne par jē dzienu “Hē raklionas centrs” (labā k pabā zt ar pirkstu kartē ). Ja plā no garu braucienu, tad labā k palū gt taksi reģ istratū rā un maš ī na bū s jaunā ka, un cena, man š ķ iet, cilvē cī gā ka.
Taksometrs uz lidostu - 25 eiro.

Okeanā rijs http://www. kretakvā rijs. gr / indekss.
php (35-37 km no viesnī cas) - taksis abos virzienos plus vienkā rš a 1.5 stunda (ar auto izsaukumu no viesnī cas) maksā ja 75 eiro, kas principā ir normā li. Ieejas biļ ete akvā rijā.6 eiro. Okeanā rijā ir labs restorā ns ar svaigā m zivī m un jū ras veltē m.

Herakliona: ir, kur staigā t, ir ko redzē t. Ļ oti labi iepirkš anā s ziņ ā , ņ emot vē rā cenas Ukrainā . Ir veikali: Paul Shark, Intimissimi, Calcedonia, MarksSpencer, Zara, Diesel, Yukob, NineWest (http://www. ninewest. com/) "sievieš u apavi par 100 eiro", Furla. Veikali ir koncentrē ti centrā.

Restorā ni: cenas un ē dienu komplekts laika posmam 2013. gada maijs principā visiem ir vienā ds. Heraklionā labā kie tū ristu restorā ni ir restorā ni krastmalā pie vecā s ostas...Lai gan, protams, pē c restorā niem tie neizskatā s ī paš i, bet tā jau ir gaumes lieta...

Taverna blakus viesnī cai. Man ļ oti patika taverna apmē ram 200 metrus no viesnī cas labajā pusē (ja stā vi ar muguru pret viesnī cu, blakus Grand Cafe).
To sauc par Kritas mā ju. Ir iekš telpu halle, atvē rta zona. Labs serviss, lē ti, lielā kā astoņ kā ju porcija tiek grilē ta par tā du paš u cenu. Viņ i pā rdod mā jā s gatavotu eļ ļ u un olī vas lī dzņ emš anai. Ņ emiet vē rā : ē dienkarte ir krievu valodā , bet ē dienu numuri nesakrī t ar angļ u valodas versiju! Labā k ir pasū tī t angļ u valodā . Ē dienkartē cenas ir vienā das, tač u nosaukumi nesakrī t, tā pē c var neatnest to ē dienu, kas tika pasū tī ts. Pusdienas diviem pieauguš ajiem ar vī nu, jū ras veltē m bija 50 eiro ar dzeramnaudu (dzeramnaudu nosaka pats). Pamatē dienus pasniedz ar piedevu! Pē c rē ķ ina paprasī š anas atnesa kā dus augļ us un vē ž us (moonshine), mū su bē rni atnesa arī saldē jumu.

Nesmē ķ ē tā jiem: grieķ i pī pē , Grieķ ijas viesi arī pī pē ! Esiet gatavi tam, ka visi smē ķ ē s restorā nos atklā tajā zonā . Tā pē c, izvē loties galdiņ u restorā nā , izvē lieties nesmē ķ ē još us kaimiņ us.

Ko es uzlabotu viesnī cā:
1. Atslē gas.
Telpas atslē ga ir ī sts pagā tnes sprā dziens! Tikai atslē ga ar atslē gu piekariņ u - magnē ts. Smags sī kums un viņ a ir viena...Respektī vi, ja istabā dzī vo vī rs un sieva un vī rs nolē ma vakarā palikt bā rā , tad: sieva nedrī kst ielaist istabā , viņ a precī zi zinā t, cikos un kā dā stā voklī viņ a ieradā s...Atkal, ja bē rns tika nolikts gulē t, tad atņ emot atslē gu, baroš ana tiek izslē gta. Protams, jū s varat mē ģ inā t atslē gt atslē gu no atslē gas ....Tā pē c es ieteiktu nomainī t slē dzenes un atslē gas.
2. Animatoru dziesma plkst. 15-15. Kā tas bija rakstī ts iepriekš ...Nu, es nevaru saprast, kam š ī dziesma ir paredzē ta ...Viņ i kliedza piecas minū tes un izklī da ...Nozī me? Vestibilā ir stendi, tajos ir informā cija, man š ķ iet pietiekami ...
3. Vā cieš i. Vispā r man pret vā cieš iem ir normā la attieksme, bija viens pā ris - sasveicinā jā s, smaidī ja, ļ oti kulturā li cilvē ki...Bet lielā kā daļ a ir tikai kapeti.
Š ķ iet, ka "Deutsche Ordnung" pastā v tikai Vā cijā un katram ceļ ojoš ajam ir jā bū t policistam lī dzi...Lai gan viņ iem var bū t cita kultū ra vai kultū ras trū kums...Nesaprotu, kā var izlikties par tā du. ziloņ u mā tī te pā roš anā s sezonā , sē ž ot restorā nā (tī rā m degunu), parā dot savu gremoš anas orgā nu iespē jas pie izejas no restorā na, ejot pa viesnī cas takā m, guļ ot pludmalē ...Un ja tad man kaut ko saka par nodzē ruš ajiem krieviem, es smieš os atbildē...Ak cik pareizi Zadornovs ....
Tajā paš ā laikā viņ i joprojā m nekaunī gi mē ģ ina atstumt bē rnus no “barotā jiem” ar pā rtiku - viņ i nepamanī ja, patī k; iekā p bez rindas - es te stā vu kā nejauš i; ņ em ar rokā m ē dienu no pavadoņ u ratiem lī dz brī dim, kad to noliek uz sadales galdiem - nu viņ i atnesa ē dienu, lai var ņ emt, bet ko saka “kalps” - mē s nesaprotam. . Starp citu, savas uzturē š anā s laikā viesnī cā es neredzē ju nevienu krievvalodī go alkohola reibumā un attiecī gi nevienu piedzē ruš os blē ņ u!

Vispā rī gs secinā jums:
Viesnī ca atbilst 4 zvaigznē m. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Viesnī ca ir ieteicama pā riem. Vecā kiem ar bē rniem tas ir iespē jams, ja bē rns nav izvē lī gs ē dienam. Uz viesnī cu dotos vē lreiz. "Mī nusus" pilnī bā absorbē tā "plusi".
аватар ladylubav
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u ar to, ka viņ a pati ar vī ru š ajā viesnī cā atpū tā s pirms 2 gadiem. Š ogad pienā cis laiks sū tī t dē lu un vedeklu medusmē neš a ceļ ojumā , nolē mā m doties pa jau iemī tajā m takā m - iepriekš rezervē jā m ekskursiju ar Unitours tū ri medusmē neš a akcijai ar 5% atlaidi, bet par viesnī cu pat nedomā jā m, jo ​ ​ bijā m atvaļ inā jumā Esam apmierinā ti un uzticamies tikai savam viedoklim, nevis atsauksmē m. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka viņ a pati ar vī ru š ajā viesnī cā atpū tā s pirms 2 gadiem. Š ogad pienā cis laiks sū tī t dē lu un vedeklu medusmē neš a ceļ ojumā , nolē mā m doties pa jau iemī tajā m takā m - iepriekš rezervē jā m ekskursiju ar Unitours tū ri medusmē neš a akcijai ar 5% atlaidi, bet par viesnī cu pat nedomā jā m, jo ​ ​ bijā m atvaļ inā jumā Esam apmierinā ti un uzticamies tikai savam viedoklim, nevis atsauksmē m. Bē rniem viņ i paņ ē ma istabu bungalo, telpas nav pirmā svaiguma, bet diezgan ē rtas un mā jī gas. Ē diens bija un joprojā m ir labs. Manuprā t, animā cija Grieķ ijai ir ļ oti aktī va. Istabā bē rnus sagaidī ja ar augļ iem, uzreiz iekā rtojā s, mū sē jie atzī mē ja personā la labo attieksmi pret viesiem, ietekmē grieķ u viesmī lī ba.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s kopā ar Mouzenī du Krē tā . Draugi ieteica Agapi pludmales viesnī cu. Man viss ļ oti patika!! ! ! Lieliska jū ra, plaš a smilš u pludmale, pā rsteidzoš i zaļ a zona! Ē dinā š ana-viss iekļ auts. Bet bez bufetes ir arī itā ļ u restorā ns un grieķ u krogs. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar Mouzenī du Krē tā . Draugi ieteica Agapi pludmales viesnī cu. Man viss ļ oti patika!! ! ! Lieliska jū ra, plaš a smilš u pludmale, pā rsteidzoš i zaļ a zona! Ē dinā š ana-viss iekļ auts. Bet bez bufetes ir arī itā ļ u restorā ns un grieķ u krogs. Viss ir ļ oti garš ī gi! Jū s laizī sit pirkstus)) Istabas ir svaigas, ļ oti plaš as. Tī rī š ana tiek veikta regulā ri. Un personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Pludmale ir burvī ga! Ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem Liels pluss, manuprā t, ir viesnī cas atraš anā s vieta - 6 km no Heraklionas, Amoudara pilsē tiņ ā . Ar taksometru vai sabiedrisko transportu ir ļ oti ē rti nokļ ū t lī dz salas apskates vietā m. Lidosta arī atrodas 12 km attā lumā . Pā rsū tī š ana notiek bez problē mā m. Domā ju, ka š eit bū s labi ģ imenē m ar bē rniem un jaunieš iem. ! ! ! Viss bija lieliski! Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
NO MŪ SU ISTABAS TIKA NOzagti DIVI MOBILIE TELEFONI. Dā rgie draugi. Es nekad nerakstu atsauksmi, bet apstā kļ i lika man to darī t. Mē s atpū tā mies 2010. gada augustā /septembrī . Sī kā k neiedziļ inā š os. Teikš u, ka viesnī ca ir ļ oti laba. … Tomēr ▾ NO MŪ SU ISTABAS TIKA NOzagti DIVI MOBILIE TELEFONI.
Dā rgie draugi. Es nekad nerakstu atsauksmi, bet apstā kļ i lika man to darī t. Mē s atpū tā mies 2010. gada augustā /septembrī . Sī kā k neiedziļ inā š os. Teikš u, ka viesnī ca ir ļ oti laba. Principā mums visiem ļ oti patika, izņ emot vienu. NO MŪ SU ISTABAS TIKA NOzagti DIVI MOBILIE TELEFONI. Jā , mē s neatstā jā m telefonu. seifā , es neapgalvoju, ka mū su vaina, bet tas ir telefons. kas to glabā seifā ))), bet zagt no istabiņ as, viesnī cā kas sevi pozicionē visaugstā kajā lī menī , mums vismaz kļ uva mež onī gi. Viņ š nozaga tikai apkalpojoš o personā lu, neviena cita nav. Dzī vojā m centrā lajā ē kā , ar atseviš ķ u ieeju. Varē tu domā t par tū ristiem, bet š ajā periodā , nevis jaunieš u sezonā , atpū tā s gados vecā ki vā cieš i. Principā mē s ne ar vienu nesazinā jā mies, bet kam viņ i pateiks, kur atrodas lī ķ i, tas ir smieklī gi. Durvis bija viennozī mī gi aizvē rtas, tā s periodiski aizcirta caurvē ja. Un viss bū tu kā rtī bā , bet nozagts dienu pirms izlidoš anas, lai gan visā pā rē jā lī ķ i. gulē ja daž ā dos naktsskapī š os un daž ā dā s vietā s. Nejauš ī ba? Vryatli! Manuprā t, tā ir labi izplā nota situā cija. Tu nestā stī si policijai, rī t lidosi prom. Tas pat nav tik apkaunojoš i. Cik kauns VIESNĪ CAI!! ! ! Neviens neizrā dī ja nekā du palī dzī bu, bet vienkā rš i teica, ka nav pierā dī jumu, un mē s visi to izdomā jā m)))))) Sargiet sevi un esiet modri! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju kopā ar sievu un bē rnu (2 gadi) 2010. gada augustā.12 dienas. Glā zī tes tieš ā m nemazgā , restorā nā jā izvē las trauki, maz bē rnu krē sliņ u, bet mū s iepriecinā ja Grieķ u krogs un itā ļ u restorā ns (reizi nedē ļ ā varat doties bez maksas). … Tomēr ▾ Biju kopā ar sievu un bē rnu (2 gadi) 2010. gada augustā.12 dienas. Glā zī tes tieš ā m nemazgā , restorā nā jā izvē las trauki, maz bē rnu krē sliņ u, bet mū s iepriecinā ja Grieķ u krogs un itā ļ u restorā ns (reizi nedē ļ ā varat doties bez maksas). Odi ir reā la problē ma, manai meitai bija sakosts viscaur, nav speciā la bē rnu barī ba (bē rns ē da no kopē jā galda), bet ē diens ir daudzveidī gs un svaigs. Bet ir bē rnu klubiņ š , bradā jamais baseins, slidkalniņ š (parastais) un š ū poles, un pat reizi nedē ļ ā ir bē rnu diskotē ka (par to liels paldies, bē rns bija ļ oti priecī gs). Personā ls ļ oti draudzī gs, tuvu lidostai, saimnieks bija Mouzenidis Travel - viss izdevā s skaidri (satikš anā s, izbraukš ana, gids). Netā lu ir aptieka, blakus ir arī Carrefour (ja bē rnam ko vajag). Pē c 10 bija problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem, bija ež i (vajadzē ja č ī bas), pludmale tika iztī rī ta, negaisa laikā nebija tik karsts, bet bē rns joprojā m peldē jā s viļ ņ os un bija laimī gs. ES iesaku! Tikai lidojums - ne ar Aeroflot! . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī viesnī ca ir 4 zvaigznes, nevis 5 — nemaldiniet cilvē kus. Ledusskapis istabā (ar sistē mu viss iekļ auts) ir pilnī bā tukš s. Viena ū dens pudele pie ieejas (veikalā cena 0.3 eiro). Tie. ietaupī t uz visu. Ar insektu apkaroš anu (kā citur) neviens nenodarbojas - naktī s ir daudz odu. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir 4 zvaigznes, nevis 5 — nemaldiniet cilvē kus.
Ledusskapis istabā (ar sistē mu viss iekļ auts) ir pilnī bā tukš s. Viena ū dens pudele pie ieejas (veikalā cena 0.3 eiro). Tie. ietaupī t uz visu.
Ar insektu apkaroš anu (kā citur) neviens nenodarbojas - naktī s ir daudz odu. Telpā nodroš inā ja fumigatoru – saka, kam vajag, dari pats.
Lī dz ar Zilā karoga klā tbū tni ir jā nodroš ina droš ī ba it visā . Ū denī droš ī ba nav nodroš inā ta - jū ras ež u ir daudz, un tie ir peldvietā (boju priekš ā ) - un tur ir sekls - metrs / pusotrs. Tie. pastā vī gi cilvē ki sastopas ar nepatikš anā m un tad sē ž krastā - izlasa š ķ embas. Tiesa, no 11 lī dz 17 ir glā bē js, kas palī dz š ajā lietā : )
Bet "droš ī ba" ir nodroš inā ta ū densmotocikliem - š ķ ietami jaudī gajiem 3-vietī gajiem Yamahā m, bet patiesī bā to "gā zi" ierobež o skrū ve lī dz apmē ram pusei gā jiena. . .
Stiepļ u glā zes netiek mazgā tas - tā s tiek izskalotas tieš i jū su priekš ā . Arī galvenajā restorā nā trauki ne vienmē r ir tī ri – jā izvē las, ī paš i glā zes. Bet viesnī cas darbiniekiem tas ir vienalga - viņ i ir aizņ emti ar ģ ē rbš anā s koda ievē roš anu - lai karstumā vakariņ ā s visi vī rieš i nā ktu biksē s.
Nav bē rnu atrakciju (ū dens slidkalniņ i utt. ), Lai gan animatori nodarbojas ar maziem bē rniem.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Armmma
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biļ ete tika paņ emta caur Anex Tour. Viņ i mums ieteica š o viesnī cu. Mū s sagaidī ja lidostā . Piegā dā ts viesnī cā . Anex Tour pā rstā vis neaizgā ja, kamē r bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā . Istaba liela. … Tomēr ▾ Biļ ete tika paņ emta caur Anex Tour. Viņ i mums ieteica š o viesnī cu. Mū s sagaidī ja lidostā . Piegā dā ts viesnī cā . Anex Tour pā rstā vis neaizgā ja, kamē r bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā . Istaba liela. Istabā ir kondicionieris, TV, satelī ttelevī zija, radio, tieš ais telefons, fē ns. Bijā m apmierinā ti. Skaista un labi kopta teritorija. Ē diens ir izcils. Daudzveidī gs. Bē rniem ir bē rnu baseins un bē rnu izklaides.
аватар bakuka
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir uz stabila 4. Ir bē rnu klubiņ š , animā cija š ķ iet laba, aktī va - lai gan bijā m ā rpus sezonas un jau otrajā dienā pē c draudzenes dē la satikš anā s zinā jā m pē c vā rda. Sakiet. ka galda sortiments bija ī paš i plaš s un izsmalcinā ts - nevaru. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir uz stabila 4. Ir bē rnu klubiņ š , animā cija š ķ iet laba, aktī va - lai gan bijā m ā rpus sezonas un jau otrajā dienā pē c draudzenes dē la satikš anā s zinā jā m pē c vā rda.
Sakiet. ka galda sortiments bija ī paš i plaš s un izsmalcinā ts - nevaru. Ē diens tiek pagatavots diezgan garš ī gs, un daž as lietas: piemē ram, grieķ u kafija (kuru jū s varat pagatavot pats turkā uz karstā m smiltī m) vai vā rī ts jogurts ar augļ iem pē c jū su izvē les - atklā ti uzpirkts.
Dzī vojā m bungalo 2. stā vā - ļ oti ē rti un forš i. Tiesa, odi sakoda – bet viņ i mums laipni uzdā vinā ja plē sē ju.
Neapmierinā tas lietas, piemē ram:
- vestibilā wifi ir maksas,
- dabī gā kafija - bet tā ir jebkurā daudzumā visos bā ros un restorā nos. Tikai pē dē jā dienā uzskatī ju, ka vestibila bā rā ir kafijas automā ts.
Patika:
- vakaros dzī vā mū zika vestibilā
- brī niš ķ ī gi zili pludmales dvieļ i istabā s
- jauks viesnī cas plā nojums; daudz ziedu. skaistums zem balkona
- gardi deserti grieķ u restorā nā (neatceros - š ķ iet, ka a la carte)
- izpalī dzī gs personā ls
P. S. lasot š o atsauksmi, ņ emiet vē rā , ka maija vidū atpū tā mies, cilvē ku ir ļ oti maz (nu, varbū t 40% piepildī ts), viss zied, smarž o, bet jū ra ir vē sa
Parādīt vairāk »


iemiesojums iricka-92
Vai ir Wi-Fi, par maksu?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums kes80
Sakiet, lūdzu, kur pie viesnīcas var doties pastaigāties, vai tuvumā ir veikali, kur nopirkt olīveļļu, olīvas utt. Vai kāds var man kaut ko pastāstīt par šo viesnīcu? Vai istabā ir WiFi?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums kes80
Cienījamie tūristi, laba pēcpusdiena! Sakiet lūdzu, cik izmaksās telpas pagarināšana uz pāris stundām, jo. Man ir vēls reiss uz Sanktpēterburgu, un viņi tiek izlikti pulksten 12.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на о. Крит в местечке Аммудара. Отель с зеленой ухоженной территорией и развитой инфраструктурой. Рекомендуется для семейного отдыха. Открыт в 1978 г. Последняя реновация проводилась в 2017 г.

Atrašanās vieta Курортный отель Agapi Beach находится всего в 6 км к западу от города Ираклион и в 12 км от аэропорта великолепного прибрежного курорта Амудара. Поблизости открыты многочисленные магазины, в том числе мини-маркет и сувенирный магазин. Кносский дворец (один из главных объектов культурного наследия Греции) находится в 30 минутах езды. Автобусная остановка напротив отеля, удобное сообщение с центром Ираклиона.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории 4 бара, магазины, 3 открытых бассейна (с пресной водой, 1 с подогревом в апреле и октябре), 3 ресторана (2 A la Carte), терраса, мини-маркет, интернет-уголок. Есть камера хранения багажа, факс/ксерокс, кондиционер, отопление. Доступны услуги консьержа, гладильные услуги (платно). Стойка регистрации работает круглосуточно. У бассейна зонты, шезлонги и полотенца. Есть русскоязычный персонал. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей, детская дискотека, мастерская батика, детские телеканалы, настольные игры, детские книги, музыка или фильмы, специальный пакет услуг для детей (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Есть 2 теннисных корта (покрытие астротурф, кварцевое), гимнастика и степ-аэробика, снаряжение для тенниса, бесплатные уроки кулинарии и уроки иностранного языка, аквааэробика, снорклинг (платно), парасейлинг (платно), дартс. Организуется катание на катамаране, водных лыжах или каноэ и игру в водное поло, пляжный волейбол. Гольф-клуб в партнер-отеле.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель состоит из двух основных зданий и комплекса бунгало. В отеле 320 номеров. Есть смежные номера.

Istabās

ежедневная уборка, ванная комната с ванной и душем, бесплатные банные принадлежности, фен, косметическое зеркало, холодильник, сейф, телефон, спутниковое ТВ, кондиционер, бутылка минеральной воды по приезду, меблированный балкон или терраса

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
  • ventilators (ne visās istabās)
Adrese 76, Andr. Papandreou Str, Ammoudara 71414 Gazi, Heraklion, Crete, Greece
Tālruņi: Тел: +30 2810 250502 Факс: +30 2810 25831
Tīmekļa vietne: Agapi Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.