Super viesnīca

Rakstīts: 25 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 20 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirms pā ris dienā m atbraucā m no atvaļ inā juma, bijā m Crete Pilot pludmalē.5*. Lidostā mū s sagaidī ja ļ oti labi, iesē dinā ja autobusos un uzreiz devā mies uz viesnī cā m. Braucā m kā das 2 stundas. Gids mani sagaidī ja viesnī cā un visu sī ki paskaidroja.
Patika viesnī ca, liela teritorija, vairā ki lieli baseini, akvalande. bet visvairā k mani pā rsteidza ē diens, mū su bē rnam ir 2 gadi, un bija neē rti ņ emt lī dzi bē rnu pā rtiku. Un viesnī cā katru dienu varē ja pasū tī t individuā lu bē rnu ē dienkarti: kartupeļ u biezeni, graudaugus, sulas. Viss tika izdarī ts laikā , atvests uz restorā nu noteiktajā laikā . Un lielā kajam bē rnam bija atseviš ķ s bē rnu restorā ns, kur viņ š varē ja ē st katru dienu no 11 lī dz 17 bez maksas.
Viesnī cā ir arī š ika bē rnu animā cija, no rī tiem bē rnus veda mini klubā , un tikai vakarā . Krieviski runā još ie animatori aizveda bē rnus uz pludmali un uz restorā nu un mini fermu. Bē rni bija sajū smā .

Jū ra ī paš i negaisa, tā pē c ņ ē mā m maš ī nu un braucā m uz dienvidu krastu, kur jū ra bija mierī ga, gids uzzī mē ja mums piemē rotu marš rutu un izstā stī ja visas detaļ as.
Mē s palikā m kopā.10 dienas un vē lē jā mies pagarinā t savu uzturē š anos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu