Mari Beach Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 4.110
4.3 Numurs
3.7 apkalpošana
4.4 Tīrība
2.8 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Mari Beach viesnīca ar mājīgu zaļo zonu, ērtiem numuriem un kvalitatīvu apkalpošanu. Pastaigas attālumā atrodas krodziņi un restorāni, bāri, veikali un kafejnīcas. Celtniecības datums: 1988. Rekonstrukcijas datums: 2009. Centrālā ēka un bungalo. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар lyuddokk_ukr.net
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā uz "viss iekļ auts" principu. No Heraklionas lidostas braucā m 2.5 stundas, reģ istrē jā mies 23.45. No pozitī vā : 23.50 istabā tika atnestas 2 sviestmaizes, 2 pudeles ū dens par 0.5 un cepumi. Tā lā k: ē damistabā ir tikai svaiga maize, brokastī s vā rī tas sasmalcinā tas 2 cm desiņ as, pusdienā s tā s paš as desiņ as bet jau ceptas, vakariņ ā s atkal desiņ as bet jau mē rcē . … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā uz "viss iekļ auts" principu.
No Heraklionas lidostas braucā m 2.5 stundas, reģ istrē jā mies 23.45.
No pozitī vā : 23.50 istabā tika atnestas 2 sviestmaizes, 2 pudeles ū dens par 0.5 un cepumi.
Tā lā k: ē damistabā ir tikai svaiga maize, brokastī s vā rī tas sasmalcinā tas 2 cm desiņ as, pusdienā s tā s paš as desiņ as bet jau ceptas, vakariņ ā s atkal desiņ as bet jau mē rcē . Tas, kas netika ē sts brokastī s, tiks izlikts pusdienā s un tad vakariņ ā s, un tad nā kamajā s pusdienā s. Dā rzeņ i brokastī s bija katru otro dienu. Piemē ram, mussaka bija vakariņ ā s un nā kamajā dienā pusdienā s. Un starp citu, izdalot desu gabalus, viņ i uzskata, ka ir 3-4 gabali. Par desertiem vispā r nevar bū t runas, vienreiz pamē ģ inā ju vairā k baidī jos, jo kuņ ģ is cī nī jā s konkrē ti. Cepums nav zinā ms, kurā gadā tas raž ots.
Kafijas automā ts jau ir izslē gts 8.00 no rī ta (lai taupī tu elektrī bu). Dzeramais ū dens nav brī vi pieejams.
Bā rā ne tikai gandrī z viss ir apmaksā ts, bet, ja uz "viss iekļ auts" spraita vietā dod ū deni, sulas ir duļ ķ ainas un nesaprotamas krā sas ar nepatī kamu smaku. Kafija, tē ja, saldē jums, kokteiļ i, ū dens pudelē s - par maksu.
Karstā ū dens nav vispā r, silts (istabas temperatū ra) tikai no rī ta, izrā dā s, ū dens tiek sildī ts mucā s uz viesnī cas jumta.
Kā stā sta darbinieki, pirms karantī nas tā nebija, tač u tagad tiek taupī ta nauda un tas ir ļ oti pamanā ms.
Un beigā s izbraukš ana bija pirms 11.00, un transfē ram vajadzē ja ierasties 17.00, mums pateica, ka par katru koferi jā maksā vē l 2 eiro par glabā š anu.
Ī sā k sakot, es to absolū ti neiesaku.
Par naudu, ko samaksā ju par biļ eti, es varē tu divas reizes aizbraukt uz Turciju vai Bulgā riju, ja vien man atliktu nauda.
аватар svetlanka198821
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien visiem. Es nekad nerakstu recenzijas, bet š oreiz nolē mu padalī ties ar savu brī vdienu Krē tā pieredzi. Es ļ oti ilgi gribē ju doties uz Grieķ iju, bet tas nekad nebija iespē jams. 3* viesnī cu ar puisi izvē lē jā mies speciā li, lai vē l paliek nauda ekskursijā m. … Tomēr ▾ Labdien visiem. Es nekad nerakstu recenzijas, bet š oreiz nolē mu padalī ties ar savu brī vdienu Krē tā pieredzi. Es ļ oti ilgi gribē ju doties uz Grieķ iju, bet tas nekad nebija iespē jams. 3* viesnī cu ar puisi izvē lē jā mies speciā li, lai vē l paliek nauda ekskursijā m. Principā mums patika viesnī ca. Tas, protams, ir bez volā niem, bet viss atkal tī rs un diezgan 3* cienī gs. Ja godī gi, pē c bildē m sā kumā ļ oti atgā dinā ja Santorini salu. Ir tik mī ļ as zili baltas mā jas. Es neesmu bijis š ajā salā , bet tas ir arī manos nā kotnes plā nos. Es ļ oti gribu zinā t, kā ds ē diens tur ir. viss ir tik skaisti izdarī ts, ka jā , ja tu kaut ko neē d, tad noteikti pamē ģ inā si. Š eit nav iespē ju. Viņ i griež arbū zus tā , it kā jū s bū tu klā t kaut kā dā augļ u grieš anas konkursā . Arī viss pā rē jais bija iespaidī gs. Gaļ a bija garš ī ga, bija arī zivis, salā ti, svaigi dā rzeņ i, olī vas. Vispā r viss, ar ko Grieķ ija ir tik slavena. Godī gi sakot, pludmale ir maza, bet jū ra ir tī ra. Tā tad ir kur atpū sties. Ekskursijā s devā mies uz Heraklionu un Retimno. Man patika, bet par to jā runā atseviš ķ i. Atsauksme ir par viesnī cu. Par budž eta brī vdienā m - tas tā .
аватар ksenia.lenskaya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir treš ā reize, kad es sā ku rakstī t atsauksmi, un es joprojā m nevaru pabeigt. Visas rokas nesasniedz. Nolē mu, ka jā raksta, lai gan man nepatī k to darī t. Par viesnī cu ir maz atsauksmju, un pat tā s, kā izrā dī jā s, ne visas ir atbilstoš as. … Tomēr ▾ Š ī ir treš ā reize, kad es sā ku rakstī t atsauksmi, un es joprojā m nevaru pabeigt. Visas rokas nesasniedz. Nolē mu, ka jā raksta, lai gan man nepatī k to darī t. Par viesnī cu ir maz atsauksmju, un pat tā s, kā izrā dī jā s, ne visas ir atbilstoš as. Uzreiz teikš u vienu - no 5* viesnī cas nevajag gaidī t 3* apkalpoš anu un ē dinā š anu. Tas tā nav. Turklā t nevajadzē tu salī dzinā t viesnī cas Turcijā un Grieķ ijā . Š eit viss ir savā dā k. Jā , un valsts ir daudz interesantā ka (Grieķ ija), es gribu teikt, un cilvē ki ir ļ oti draudzī gi. Protams, no grieķ iem gaidī ju daudz, bet tikt aizdzī tam gandrī z lī dz salas otram galam lietū , lai gan cilvē kam bija jā iet pavisam citā virzienā - tas man š obrī d ir tikai brī nums . Jā , un tā da labestī ba ir sastopama visur, pat tavernā s, ī paš nieks noteikti jū s ar kaut ko pacienā s. Kur to var atrast mū su valstī ? Ļ aujiet man pastā stī t jums nedaudz vairā k par viesnī cu. Jū ra ir tuvu, pludmale ir laba, smilš aina, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, un jums nav jā maksā . Tas ir liels pluss. Ja godī gi, labā kais atsauksme par jebkuru vietu, manuprā t, ir vē lme tur atgriezties. Tā tad, man ir tā da vē lme. Pā rē jais ir dzī ves sī kums.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Mari Beach Hotel с уютной зеленой территорией, комфортабельными номерами и качественным обслуживанием. В пешей доступности таверны и рестораны, бары, магазины и кафе. Дата постройки: 1988. Дата реконструкции: 2009. Центральное здание и бунгало. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Ираклиона находится — в 96 км. Ближайшая автобусная остановка — на главной дороге около 150 м от отеля.
Pludmales apraksts Песчано-галечный, вход в море — галька.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Перечень услуг, по системе "All Inclusive": Завтрак: 07:30-10:0 0 (шведский стол). Закуски и кофе: 11:30-12:30. Обед: 13:00-14:30 (шведский стол). Закуски и кофе: 16:30-17:30. Ужин: 19:00-21:00 (шведский стол). Программа действует с 10:30 до 22:30. Напитки местного производства: джин, водка, текила, узо, раки, пиво, готовый апельсиновый сок, прохладительные напитки, фильтрованная открытая вода.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Терраса для загара, футбольное поле, пляжные вечеринки два раза в неделю (в период 10.06-15.09). Небольшая водная горка во взрослом бассейне.
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 62 номера (~18-24 кв.м): Singles, Doubles, Triples, Quadruples.

Double Room Двуспальная или 2 односпальные кровати.

Triple Room Двуспальная и односпальная кровать.

Quadruple Room (Family Room) Двуспальная и 2 односпальные кровати.

Ежедневная уборка номеров, смена полотенец – 3 раза в неделю, смена белья – 2 раза в неделю.

Istabās

кондиционер, спутниковое ТВ (рос. канал), телефон, холодильник, душ, фен, сейф (за доплату), балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Mari Beach, Georgioupoli 73007, Greece
Tālruņi: +30 2831 061569
Tīmekļa vietne: Mari Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.