Laba viesnīca: draudzīgs personāls, diezgan liela teritorija, lielisks restorāns, 1 līnija no jūras

Rakstīts: 18 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 9 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Teritorija: diezgan liela un nedaudz atgā dina Ē ģ iptes viesnī cas. Ir neliels tirgus.

Infrastruktū ra: teritorija un telpas ir tī ras, uzkoptas katru dienu; ir baseini: bē rnu un vecā kiem bē rniem un pieauguš ajiem. Acī mredzot daž iem "suite" numuriem ir atseviš ķ i mazi baseini. Ir standarta trenaž ieru zā le, tenisa korts, mini futbola laukums, pludmales volejbola laukums.


Pludmale: pludmales platums ap 80 m, dziļ ums ap 15. Smiltis un oļ i. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Blakus svaiga duš a un tualete. Vislabā k no pontona doties gar jū ru, jo krastā ir liels akmentiņ š . Tad smilš u apakš ā . Tas atrodas tikai 100 metru attā lumā no krasta. Peldē ties labā k ar masku un pleznā s vai gumijas kedā s, jo ir lieli akmeņ i, kuros sē ž jū ras ež i, nu redzē si pie reizes zivis.

Ē dinā š ana: Man patika restorā ns un baseina bā rs. Virtuve ir ļ oti garš ī ga: daudzi gardumi - gliemež i, mī dijas, kalmā ri, astoņ kā ji, suš i.
Liels pamatē dienu, desertu un augļ u sortiments. Man ļ oti patika. Dodoties ekskursijā - pusdienu kastī ti var pasū tī t iepriekš ē jā vakarā.
Atpū tnieku kontingents: jaunieš u bija maz, pā rsvarā pensionā ri no Eiropas.

Animā cija: katru dienu vakaros baseina bā rā . Bija tautas grieķ u dejas, karaoke, dzī vā mū zika.

Netā lu no viesnī cas: pa kreisi, ja paskatā s uz jū ru daž u kilometru attā lumā no Kavros pludmales, kas var sasniegt Georgopoli pilsē tu. Ja dodaties paralē li, bet pa marš rutu, jū s atradī siet vietē jos lielveikalus, krogus, ceļ ojumu aģ entū ras utt. Pa ceļ am jū s atradī siet arī autovilcienu, kas jū s par 3 eiro aizvedī s uz vienī go lielo saldū dens ezeru Krē tā ar nosaukumu Cournas.

Viesnī ca atrodas ī sa brauciena attā lumā no Heraklionas lidostas: 2 gadu brauciena attā lumā.

Iesaku viesnī cu. Es domā ju, ka 7 ir augsts rā dī tā js. 8 un vairā k jau ir luksusa viesnī cas.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар