Mūsu ceļojums. Es gribu atgriezties

Rakstīts: 24 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 19 — 26 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ar draugu nolē mā m doties atvaļ inā jumā Grieķ ijā . Izvē le nosē dā s uz salas daļ u, proti, apm. Rodas. Mū s uzreiz sagaidī ja lidostā , iezī mē ja un aizveda uz autobusu. No visā m viesnī cā m mū sē jā bija pati pirmā , tikai 10 minū š u brauciena attā lumā no lidostas. Mū s sē dinā ja gandrī z uzreiz, pat bija laiks brokastī m. Viesnī ca ir lieliska! Jauks un jauns dizains, mā jī gi un diezgan plaš i numuriņ i. Baseins ir liels, sauļ oš anā s krē sli vienmē r bija bez maksas. Ē diens ir brī niš ķ ī gs, godī gi sakot, mē s gaidī jā m sliktā ko. Teritorija ir zaļ a, tomē r, kad nebija vē ja, daž kā rt vakarā mani mocī ja odi. . .
Un kas bija neē rtā ks - lidostas tuvums. Var dzirdē t, kā lidmaš ī nas paceļ as, bet otrajā dienā viņ i pieraduš i un nemaz nepievē rsa uzmanī bu.
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, bet jū ras krā sa ir lieliska: debeszils.

Lai nesē dē tu viesnī cā , devā mies ekskursijā s: Rodā , Egejas Grand Tour, Symi. Simi pā rsteidza visvairā k! Pati pilsē ta ir ļ oti skaista, un lielisks lī cis, kurā viņ i peldē jā s. Tik kristā ldzidru ū deni mē s nekur neesam redzē juš i.
Nedē ļ a paskrē ja nemanot, bet š ogad domā jam atgriezties septembrī !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu