Viesnīca ir briesmīga, it īpaši krievu tūristiem.

Rakstīts: 9 augusts 2016
Ceļošanas laiks: 15 — 29 jūlijā 2016
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Mē s ar draugu izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mū su draugi un ceļ ojumu aģ ents mums teica, ka trī s zvaigznes ir pienā cī gs lī menis Eiropai. Turklā t internetā ievietotajā s fotogrā fijā s nemaz nav redzamas nož ē lojamas telpas, ē dnī ca, ko diez vai par restorā nu nosaukt, viens krā ns ar atš ķ aidī tu alu, ko lepni dē vē par bā ru.
Iekā rtojā mies lī dz puspieciem. Bija mē ģ inā jums apmesties kā dā neticami tā lā ē kā . Visi č etri pā ri turpceļ ā sacē lā s. Viņ i mē ģ inā ja mū s pā rliecinā t, ka tas ir trī s dienas, un par to mums bū s daž i ieguvumi. Bet kā pē c mums trī s dienas no 14 jā dzī vo pagaidu istabā ? Un galu galā tieš i tā arī notika. Istabā "Monreā las" ē kā (teicoš ais nosaukums - tik tā lu kā Kanā da! ) kondicionieris nedarbojā s, lai gan mū su lī gumā tika izmantots tieš i viņ š . Reģ istratū ras ieslē dz muļ ķ i, sola atsū tī t meistaru (pirmajā dienā ), tad sola mū s pā rcelt, bet nepā rceļ (otrā diena), un tikai treš ajā dienā pā rceļ . Meitenes reģ istratū rā pietiekami labi runā angliski
neatrisina viesu problē mas. Tur ir puisis Nikolass, kurš labā k runā angliski. Es vairā k vai mazā k sazinā jos ar viņ u un palī dzē ju vairā kiem krieviem atrisinā t viņ u mā jokļ a problē mas. Ir krieviski runā još s Genā dijs. Cits tips! Acī mredzot paredzē ts, lai slē ptu viesnī cas problē mas. Ē ka, uz kuru mū s pā rcē la treš ajā dienā , atradā s daudz tuvā k centram. Pa logu vairs neredzē jā m aizgaldu ar kazā m un vistā m un nobruž ā tu kū ti, bet gan baseinu un kalnus. Š ī ir ē ka ar spa. Mū su istabiņ a ir 207. Kā uzzinā jā m sarunā s ar krieviem, viņ iem visiem nā cā s mainī t istabas, bet ā rzemnieki uzreiz dabū ja pieklā jī gas istabiņ as ne tikai ar strā dā još u kondicionieri, bet arī televizoru. Tagad daž i vā rdi par istabu. Jā , kondicionieris darbojā s, un vanna bija daudz lielā ka, bet duš as vieta (par kabī ni to nevar nosaukt! ) nav aizsegta ar aizkaru, tā pē c viss ū dens vannoš anā s laikā nonā ca uz grī das, no kuras tas nenotecē ja pareizajā kanalizā cijā . Rezultā tā mū su grī da vienmē r ir izskatī jusies kā peļ ķ e. Mū su paziņ as paš i savā istabā mazgā ja grī du, lai izvadī tu ū deni no vannas. Kā rtē jais joks. Ieejot vannas istabā un ieslē dzot gaismu, sā k darboties ventilā cija. Viņ a gaudo un č ī kst, droš i vien naktī s traucē jot visiem kaimiņ iem. Tī ra katru dienu, bet kaut kā . Š eit no kalponē m jū s nesagaidī sit mī ļ us rokdarbus no dvieļ iem un palagiem, kas bija Turcijā . Gultas veļ a un dvieļ i nekad netika mainī ti!

Tagad par uzturu. Monotons, biež i vien bezgarš ī gs. Kā viņ iem izdodas tā sabojā t kartupeļ us? ! Š eit gaļ a tika pagatavota garš ī gi, bet bija viena lieta: vai nu vista, vai liellopa gaļ a. Tas pats ar augļ iem: vienmē r apelsī ni, tikai vienu reizi arbū zi. Sula ir atš ķ aidī ta, iztur tikai ā bolu. Pazemojoš ā kais š ajā ē dnī cā bija stā vē š ana rindā zem saules. Pazemojoš i ir arī meklē t galdu. Pieradā m ierasties daudz agrā k par pusdienā m, lai paņ emtu galdiņ u ē nā . Ja tas nav izdarī ts, jā dodas uz zemā kajiem lī meņ iem, kur virs galdiem nav nojumes (otrajā lī menī treš daļ a galdu atrodas zem nojumē m, treš ajā lī menī daž i galdi atrodas zem lietussargiem, kas to dara nedod vē lamo toni). Alkoholiskie dzē rieni. Atš ķ aidī ts alus no viena krā na ikvienam. Atkal rinda! Jau treš ajā dienā sapratā m, ka š o alu dzert nav iespē jams, un pā rgā jā m uz vī nu, ko ieguva no maisiem ar krā niem. Mē s pā rdodam š ā du vī nu - tas ir lē tā kais! Starp citu, alkoholiskos dzē rienus pasniedz lī dz 22.30! Kas ir viss iekļ auts sistē ma? Rezultā tā mē s sā kā m pirkt alu lielveikalā . Un pē dē jais. Mē s ī paš i izvē lē jā mies pirmā s lī nijas viesnī cu. Varbū t daž as š ī s viesnī cas ē kas atrodas pirmajā lī nijā , bet mū su brauciens ilga 15 minū tes un skrē ja garā m milzī gam ar niedrē m un nezā lē m aizauguš am laukam.
Mū su atvaļ inā jums bū tu pilnī bā sabojā ts, ja nebū tu bijuš as trī s mū su pasū tī tā s ekskursijas un divi neatkarī gi braucieni vilcienā . Jū ra, protams, ir ļ oti tī ra, bet vē sa – ietekmē kalnu strauti un avoti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu