Laba viesnīca

Rakstīts: 17 augusts 2015
Ceļošanas laiks: 25 jūlijā — 4 augusts 2015
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Sveiki! Es vē los dalī ties ar jums savā ceļ ojumā uz skaisto Grieķ ijas valsti! Grieķ ijā tā nebija pirmā reize un š ogad nolē mā m izvē lē ties treš o Athos pussalu.
Izvē lē jos nelielu, bet kā izrā dī jā s ļ oti mā jī gu un skaistu Xenia viesnī cu Ouranoupoli pilsē tiņ ā . Starp citu, visē rtā k ir tas, ka pilsē tiņ a atrodas uz paš as robež as ar svē to Atona kalnu, uz kuru mē s tā vien gribē jā m aizbraukt un tā pē c arī nolē mā m dzī vot tuvā k Atosai.
Viesnī cā rezervē jā m bungalo, tas atrodas tieš i pie jū ras, tur dzī vojot dabū jā m pilnī gu č umš anu. Kotedž a ir tī ra un sakopta. Ē diens garš ī gs, nedaudz maza izvē le, bet viss svaigs. Teritorija maza, bet mums nevajadzē ja daudz. Mē s biež i devā mies uz Ouranoupoli un pā ris reizes apmeklē jā m Kritikom krodziņ u.

Ē diens, kas tur tiek pasniegts, ir vienkā rš i vā rdos neizsakā ms! Jū ras veltes ir tikai pasaka, viņ i pasū tī ja zivis un viņ i mums atnesa svaigas zivis ratos, un piedā vā ja izvē lē ties, mē s bijā m š okā , bet es pat nerakstī š u par to garš u, jums tas ir jā pamē ģ ina! Kopumā viņ š iesaka visiem, kas ierodas Ouranoupoli, apmeklē t š o krogu.
Mums Athos bija 3 cilvē ku grupa, un ar mums visu laiku bija gids. Es gribē ju viņ u atzī mē t, jo viņ š ir ī sts profesionā lis savā jomā , viņ š pastā stī ja visu par Atona kalnu, par klosteriem un kopumā atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem. Lai arī ekskursija nav lē ta, bet bija tā vē rta, naudu nenož ē loju un ar prieku braukš u vē lreiz.
Tajā paš ā dienā mana sieva devā s uz Jaunavas jostu un arī bija ļ oti apmierinā ta gan ar gidu, gan ekskursiju kopumā . Neapš aubā mi, mē s vē l ne reizi vien atgriezī simies Grieķ ijā un konsultē sim visus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu