Briesmīga viesnīca!

Rakstīts: 11 augusts 2016
Ceļošanas laiks: 27 jūlijā — 2 augusts 2016
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 3.0
Jū lija beigā s atpū tos viesnī cā ar ģ imeni un nevaru nepadalī ties savos iespaidos, lai gan man nepatī k rakstī t. Grieķ ijā biju pirmo reizi un dzirdē ju daudz pozitī va. Uzreiz jā saka, ka neesmu izvē lī gs cilvē ks, bet š ajā viesnī cā redzē tais mani š okē ja! Pilnī bā un pilnī gi piekrī tu Tatjanai, bet gribu visu sī ki aprakstī t, lai tie, kas taisā s uz turieni braukt (ja vē l tā di nejē gas ir), saprastu, par ko ielien.
1. Mū s labi uzņ ē ma. Viss bija skaidrs un ļ oti skaidrs. Viņ i paskaidroja, kur un kā nokļ ū t lī dz autobusam. Tikai nebija skaidrs, kā pē c mū s pusceļ ā izņ ē ma no viena autobusa un pā rsē dinā ja citā autobusā . Bet tā arī nav problē ma, lai gan ar guļ oš u bē rnu un koferiem bija neē rti dzenā t no viena autobusa uz otru. Kad pā rsē dā mies otrajā autobusā , lai nokļ ū tu viesnī cā , es sapratu, ka ir ļ oti patī kami braukt pa mū su serpentī niem (no Goryachiy Klyuch lī dz Lazarevskaya).
2. Viesnī cā mū s sagaidī ja draudzī gā Vita (tū roperatora pā rstā ve), kurai esmu pateicī ga, ka savu darbu paveica 5+.

3. Viesnī cā ieradā mies agri, un reģ istrē š anā s bija no pulksten 2 un mums piedā vā ja par maksu paē st ē damzā lē (š o bardaku par restorā nu nevar nosaukt). Salī dzinā jumam, kad lidojā m uz Turciju un Ē ģ ipti, tur varē ja atstā t somas un izmantot ko vien vē lies un pilnī gi bez maksas! Bet arī tā nav problē ma, lai gan trī s gadus vecam bē rnam, kurš gulē ja tikai lidmaš ī nā un autobusā , bija grū ti izskaidrot, kā pē c viņ a nevar iet gulē t. Izstaigā jā m viesnī cu, kura nez kā pē c nav slē gta un var iet ikviens garā mbraucoš ais, bet atradā m daudz plusu. Č etri pā rī savienoti peldbaseini ar tī ru zonu un bā ru. Ir pat bē rnu baseins. Bet nez kā pē c visur ir tikai jū ras ū dens un baseina ar saldū deni vienkā rš i nav! Taisnī bas labad gan atzī mē ju, ka man ļ oti patika aizpeldē t pā ri baseinam uz bā ru, kur var iedzert alu, sē ž ot ū denī .
Bijā m iekā rtojuš ies pirms pulksten 2 (paldies par to! ), bet, ieejot istabā , atcerē jā mies sanatoriju no PSRS laikiem. Krā sotas sienas, kaut kā ds koka radio, kura jē gu nesapratu, lieli dzelzs vē ja logi un mē beles, ko viņ i acī mredzot paņ ē ma no mū su sanatorijā m 90. gados. Telpā ir seifs, kas slē dzams ar parasto atslē gu, nevis kombinē to slē dzeni. Nekā das duš as ž elejas, š ampū ni, fē ns, nemaz nerunā jot par peldmē teļ iem un č ī bā m. bet tur bija balkons, kura priekš ā auga zā le un koki, kas savā ca daž as mutantu skudras un baru odu mū su istabā . Istabā , acī mredzot, katru dienu kā ds tika tī rī ts, jo tī rī bas uzturē tā ji staigā ja pa grī du, bet viņ i vienmē r ieskatī jā s mū su istabā vienā laikā pulksten 2 pē cpusdienā , kad es liku bē rnu gulē t! Pē c tam es viņ us neredzē ju un tī rī ja mū s pē c mū su pieprasī juma 2 reizes nedē ļ ā .
Vispā r pie tā visa arī varē tu pierast, jo ī paš i tā pē c, ka lielā ko daļ u laika pavadi pie ū dens. Bet mū s gaidī ja arī kā ds pā rsteigums! Baseini tiek slē gti tieš i 18.00 ar atslē gu un iež ogoti, un izeja uz jū ru tiek slē gta 19:00!
Pē c 18.00 bē rnam tur nav pilnī gi ko darī t, animatori kaut kur apmaldā s un bariņ š bē rnu paš i izklaidē jas uz vienas vienī gas platformas, kur pieauguš ie sē ž dzerdami un pī pē dami no dī kstā ves, ja izdodas ieņ emt vietu pie galda . Izklaides tur nav! Pē c nedē ļ as vienreiz uz vietas redzē jā m grieķ u dejas, kurā s, kā jau teicu, gandrī z nav iespē jams iekļ ū t (nav brī vu galdiņ u) un visu stā vē jā m un skatī jā mies.

Kas attiecas uz ē dinā š anu, arī ī paš s paldies, pavā ri savu naudu nostrā dā ja 100%!
Un jū ra ir ļ oti skaista, lai gan nedē ļ as laikā ne reizi neesmu varē jusi izgulē ties sauļ oš anā s krē slos! Š ķ iet, ka viņ iem vajadzē tu nedē ļ u iepriekš .
Lai paņ emtu dvieļ us, par vienu dvieli atstā jā m depozī tu 10 eiro un katru reizi mainī t 2 eiro, ja vē l ir vē lme pē c tam dvieli mainī t.
Un pats trakā kais ir personā la attieksme! Tik rusofobisku noskaņ ojumu pat Ukrainā nebiju piedzī vojusi! Viņ i ļ oti labi izturas pret brā ļ iem maķ edonieš iem, serbiem, rumā ņ iem, bulgā riem, kuru ir 90% un viss! Gandrī z neviens no personā la nerunā krieviski, un pat nav tā das vē lē š anā s. Bet, no otras puses, viņ i, dzirdē juš i krievu runu, vienmē r ir gatavi pret jums kļ ū t nejauki. Kad krievu bē rni sē dē ja rotaļ u laukumā pie bā ra jū ras krastā (tur nav citas vietas, kur ar bē rniem strā dā t) un strā dā ja ar animatoru, kuru daž reiz varē ja redzē t pa dienu, bā rmenis viņ us vienkā rš i izsita un iedeva. krē sli maķ edonieš u kompā nijai, kas tur ieradā s dzert un smē ķ ē t.

Interesantā kā s lietas mū s gaidī ja. Kad nodevā m dvieļ us un nolē mā m paņ emt depozī tu, viņ i atteicā s mums atdot naudu! Bē rns, kuru mē s, animā cijas trū kuma dē ļ , kā jau teicu, paš i izklaidē jā m, zī mē jot uz papī ra, nejauš i izgā ja ā rpus papī ra un uzzī mē ja uz lapā m svī tru. Izrā dā s, ka palagus š ajā viesnī cā nemazgā ! ) Nezinu, acī mredzot Krievijā ir citi pulveri, bet mē s mazgā jam palagus mā jā s, kas izskatā s daudz sliktā k. Vispā r uz ceļ a mē s vē l bijā m rupji un kliedzā m.
Tā pē c novē lu jums visiem jaukus svē tkus! Bet brī dinu, ka atpū ta š ajā viesnī cā nebū s ī paš i patī kama! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu