Bomo Club Palmariva Beach 4*– Atsauksmes

28
Novērtējums 8.410
№1 viesnīcas reitingā Euboea
8.6 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Populāra komfortabla viesnīca, renovēta 2015.-2016.gadā (Junior Suite GV - atjaunota 2017.gadā). Sastāv no centrālās ēkas un trīs bungalo rindām. Skaista plaša teritorija, privāta smilšu pludmale, restorāni, bāri, olimpiskā izmēra peldbaseins, konferenču pakalpojumi, dzīvā klaviermūzika, animācija, bērnu klubs, sports, fitnesa centrs un daudz kas cits. Viesnīca darbojas saskaņā ar Bomo Club Family koncepciju, kas garantē nepārspējamas ģimenes brīvdienas Grieķijā.Vairāk →
аватар yanaiatsyk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies Bomo Palmariva 4 * viesnī cā.2019. gada augustā . Bijā m č etri: es, vī rs, meita (7 gadi) un dē ls (4 gadi). Ekskursiju iegā dā jā mies ar Mouzenidis Travel starpniecī bu un kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar organizā ciju lī dz mazā kajai detaļ ai. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Bomo Palmariva 4 * viesnī cā.2019. gada augustā . Bijā m č etri: es, vī rs, meita (7 gadi) un dē ls (4 gadi).

Ekskursiju iegā dā jā mies ar Mouzenidis Travel starpniecī bu un kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar organizā ciju lī dz mazā kajai detaļ ai. Tā kā mums bija privā ts transfē rs, mū s sagaidī ja lidostā un aizveda uz viesnī cu, kur mū s sagaidī ja Mouzenidis darbinieki, kas visu izskaidroja par viesnī cu un sniedza informā ciju par ekskursijā m. Viesnī ca atrodas Evijas salā un sala ļ oti atš ķ iras no citā m Grieķ ijas salā m.

Pati viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un ir ko darī t (teniss, golfs, ū dens aerobika). Animā cija ir vienkā rš i neticama. Gan mē s, gan bē rni bijā m vienkā rš i pā rsteigti par aktivitā š u daudzveidī bu. Ir arī bē rnu teā tris un amfiteā tris, kur notiek koncerti un diskotē kas.

Numuri ir jauki, bā rs ar bezmaksas dzē rieniem numurā tiek papildinā ts katru dienu. Mē s dzī vojā m bungalo, kur bija kluss un mierī gs.

Kas attiecas uz pā rtiku, uz vietas ir uzkodu bā rs un lielisks restorā ns.
Viss ir ļ oti garš ī gs: liela pirmā un otrā ē diena izvē le, gaļ a un zivis, deserti un daudz augļ u.

No 9 lī dz 21 ar pā rtraukumu mū su viesnī cā sē dē ja Mouzenidis Travel pā rstā vji, kur pat bija ukraiņ u valodā runā još a Jū lija. Mē s nopirkā m no viņ iem ekskursiju uz Atē nā m un Zoo + Outlet un bijā m apmierinā ti ar š ī m ekskursijā m. Š ā ds skaistums no zoodā rza nebija gaidī ts: zoodā rzs atrodas 20 hektā ru plaš ā teritorijā un tajā praktiski nav neviena bū ra, visi dzī vnieki atrodas iež ogotā s teritorijā s, un daž us var pat paglaudī t, piemē ram, lemurus.

Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu un domā ju, ka vē l vismaz vienu reizi ieradī simies Evijas salā un š ajā viesnī cā .
аватар berilyatat
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā s sieva. Pat neiedziļ inā jos, pē c kā diem kritē rijiem viņ a vadī jusies. Vispā r viesnī cā iekš ā un teritorijā viss nolaizī ts, glī ts. Personā ls pieklā jī gs, patī kams, bet spī dzinā ts. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s sieva. Pat neiedziļ inā jos, pē c kā diem kritē rijiem viņ a vadī jusies. Vispā r viesnī cā iekš ā un teritorijā viss nolaizī ts, glī ts. Personā ls pieklā jī gs, patī kams, bet spī dzinā ts. Es runā ju ar daž iem no viņ iem lauztā angļ u valodā . Vispā r viesnī cā bija pā ris vā cieš i, ne slikti, un mē s ar viņ iem bā rā parunā jā mies. Varbū t esmu tik sabiedrisks, bet š ajā atvaļ inā jumā tieš ā m bija ar ko parunā ties.
Viesnī cu izbaro kauš anai. Es pieņ ē mos svarā par trim kilogramiem. Tas neskatoties uz to, ka viņ š pastā vī gi peldē ja un no rī tiem veica skrieš anu.
Ja atrodaties š ajā viesnī cā , neaizmirstiet apmeklē t sporta zā li, tur ir pā ris uzjautrinoš i simulatori. Ja nā kamajā atvaļ inā jumā nolemjam doties uz Grieķ iju, 95%, ka š o viesnī cu apmeklē š u vē lreiz.
аватар kolpakova-rita
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! 2019. gada jū nija beigā s mē s ar mammu devā mies uz viesnī cu Bomo Palmariva. Pirms palikš anas izlasiet daudz atsauksmju par š o viesnī cu. Grieķ ijā esmu ne pirmo reizi, esmu daudz redzē jis, bet mamma pirmo reizi. Abas ar mammu no š ejienes aizbraucā m ar labiem iespaidiem un pozitī vā m emocijā m. … Tomēr ▾ Sveiki! 2019. gada jū nija beigā s mē s ar mammu devā mies uz viesnī cu Bomo Palmariva. Pirms palikš anas izlasiet daudz atsauksmju par š o viesnī cu. Grieķ ijā esmu ne pirmo reizi, esmu daudz redzē jis, bet mamma pirmo reizi. Abas ar mammu no š ejienes aizbraucā m ar labiem iespaidiem un pozitī vā m emocijā m. Es jums pastā stī š u par visu kā rtī bā .
Sā kotnē ji agrā s rezervā cijas pieteikumā norā dī jā m, ka mums ir nepiecieš ams bungalo pirmajā stā vā , jo manai mā tei nebija ī paš i ē rti izmantot kā pnes. Istaba laba, ar duš as telpu, viss ļ oti ē rti, tī rs un kā rtī gs. Istaba tika tī rī ta katru dienu, minibā rs (ū dens, sula, alus) tika papildinā ts katru dienu. Arī seifs istabā ir par brī vu, reiz nevarē ja atvē rt, zvanī ja uz reģ istratū ru, pie mums pienā ca meistars un palī dzē ja atvē rt.
Nā kamajā rī tā , tā kā ieradā mies vakarā , mums bija informatī va tikš anā s ar viesnī cas gidu. Mē s pat nebū tu uzzinā juš i par daudzā m lietā m, ja nebū tu mū su viesnī cas gida. Piemē ram, Ultra All Inclusive sistē mā nav iekļ auti ā rzemē s raž oti alkoholiskie dzē rieni, tie ir par papildus samaksu, bet patiesī bā mums nevajadzē ja, pē c 23:00 viss ir par papildus samaksu. maksa, kas arī mums nebija svarī ga. Ja kā dam tas ir tik svarī gi, Eretrijas pilsē tā , 3 km attā lumā no viesnī cas, ir veikals Kava, kur var iegā dā ties lē ti. Pie ieejas maksā ja tū ristu nodokli, 3 eiro par nakti par istabu, mē s saņ ē mā m 24 eiro par 8 naktī m.
Reģ istratū rā ņ emam dvieļ us par depozī tu 10 eiro, viens dvielis. Tur var arī paņ emt lī dzi gludekli, tenisa raketes, golfa nū jas. Starp citu, Eretrijā ar taksometru var nokļ ū t par 6 eiro un ar autobusu, biļ ete maksā.1, 80 eiro. Bet mē s kaut kā nolē mā m iet, gaidī jā m ļ oti ilgi, autobuss ī paš i neievē ro grafiku. Taksists ieradā s pē c 5 minū tē m.
Viesnī cā ir ļ oti laba animā cija, mini diskotē ka 21:00, vakara programma 22:00, animā cijas programma reģ istratū rā tiek atjauninā ta katru dienu, ceturtdien notika grieķ u vakars ar izcilu grieķ u nacionā lo virtuvi. Katru dienu daž as aktivitā tes, stiepš anā s, joga, ū dens aerobika, bē rnu animā cija vispā r ir topā . Animatore Mira, ļ oti jauka meitene.
Kad mē s ieradā mies, jū ra jau bija silta. Gandrī z visu laiku pavadī jā m pie jū ras, jo pie baseina ir daudz bē rnu un vispā r aktī vā ka vide, ne mammai. Bet es bū tu ar bē rniem, gandrī z visu laiku pavadī tu pie baseina. Bē rniem svarī gā kais, lai bē rnu baseinā ar viņ iem spē lē jas animators, blakus ir vecā ki. Vienkā rš i lieliski!
Restorā na virtuve ir ļ oti laba, ē dienkarte daudzveidī ga.
Brokastis: pā rslas, liels skaits jogurtu, ž ā vē ti augļ i, desiņ as, sieri, grauzdiņ i, virtuļ i ar medu un riekstiem, bija pat griķ i! Viss ir ļ oti garš ī gi, vienkā rš i labi, š efpavā rs Jura ļ oti labi gatavo, viņ š vienmē r uzzina, kā viss notiek.
Pusdienas: katru dienu daž ā das zupas, daudzveidī ga gaļ a, piedevas, gardi frī kartupeļ i, arbū zs, melone, augļ i, persiki, ā boli, banā ni, garš ī gas zivis, sieri, salā ti.
Vakariņ as: Atkal ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte, kā arī garš ī gi deserti.
Pusdienā s pasniedza arī dabī go jogurtu ar medu. Tas ir ļ oti garš ī gs, tikai laizī t pirkstus. Grieķ i saka, ka tas ir ļ oti noderī gi!
No dzē rieniem, kafijas, tē jas, soda, sulā m, vispā r, viss...kokteiļ i bā rā .
Mē s devā mies ekskursijā uz Meteoru, jo tas bija mans sens sapnis, un es nemaz nenož ē loju, ka š ajā ceļ ojumā pavadī ju atpū tas dienu. Skaista, ļ oti spē cī ga vieta. Š ie akmeņ i. Š ie veidi. Š is reliģ ijas spē ks ir ļ oti jū tams paš ā klosterī . Ikonu apgleznoš anas darbnī cā viņ i iegā dā jā s Athos iesvē tī tas ikonas, jā , ne lē ti, bet tas bija viens no mū su ceļ ojuma mē rķ iem.
Apstā jā mies pie Termopilā m, kur notika 300 spartieš u kauja. Kopumā tas ir informatī vs gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Kopumā š eit ir nedaudz par mū su ī so atvaļ inā jumu. Es iesaku š o viesnī cu visiem. Ieteikš u draugiem un ģ imenei!
аватар tafil
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oju kopā ar ģ imeni: es, vī ru un trī s bē rniem. Viņ i bija pilnī gi sajū smā . Viesnī ca brī niš ķ ī gi. No mū su istabas paveras neticams skats uz Egejas jū ru. Tī rs gaiss, klusums – viss, kas nepiecieš ams ilgi gaidī tajai ģ imenes atpū tai. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar ģ imeni: es, vī ru un trī s bē rniem. Viņ i bija pilnī gi sajū smā . Viesnī ca
brī niš ķ ī gi. No mū su istabas paveras neticams skats uz Egejas jū ru.
Tī rs gaiss, klusums – viss, kas nepiecieš ams ilgi gaidī tajai ģ imenes atpū tai. IN
restorā na ē dieni ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi: liela ē dienu izvē le, ī paš i bē rniem
patika desertu galds.
Ja mē s runā jam par viesnī cas infrastruktū ru kopumā , tad tā ir diezgan liela: ir
pludmale, trī s bā ri, sporta zā le, pat ir savs teā tris. Bē rni vakaros
kopā ar animatoriem skrē jā m pa tī ru un sakoptu zaļ u zā lienu. Starp citu, runā jot
par animatoriem, un par visu viesnī cas personā lu - cilvē ki zina savu darbu, strā dā
cī tī gi, uzreiz skaidrs, ka viņ i iegulda savā darbā ar pilnu dvē seli. Viņ i
paliek atmiņ ā un jū tama individuā la pieeja katram viesnī cas viesim. ES gribu
paldies š iem cilvē kiem no visas sirds par tik labu darbu.
Komentā ru par numuru nav, un arī nebija. Jauka, tī ra un, galvenais, plaš a istaba
diezgan apmierinā ts. Istaba tiek uzkopta katru dienu, bā rs ar dzeramo ū deni
arī regulā ri papildinā ta, gultas veļ a mainī ta ik pē c 3 dienā m, kas arī bija
ē rti.
Iespē jams, tā pē c, pievienojot visus š os kritē rijus, pā rē jais Evijas salā uz ilgu laiku nogrima
mū su ģ imene dvē selē . Bija ļ oti skumji pamest š o skaisto vietu.
аватар victor.usenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pavadī ju nedē ļ u atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā ar savu sievu. Apmierinā ts ar pakalpojumu un š o vietu. Atvaļ inā jums paskrē ja nemanot, bet atstā ja neaizmirstamu iespaidu. Liels skaits krievvalodī go darbinieku, ē rti apstā kļ i atpū tai. … Tomēr ▾ Pavadī ju nedē ļ u atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā ar savu sievu. Apmierinā ts ar pakalpojumu un š o vietu. Atvaļ inā jums paskrē ja nemanot, bet atstā ja neaizmirstamu iespaidu.
Liels skaits krievvalodī go darbinieku, ē rti apstā kļ i atpū tai.
Infrastruktū ra nav sarež ģ ī ta, ir liels baseins pieauguš ajiem un mazs bē rniem. Baseina bā rs pludmalē .
Jū ra ir ē rti sasniedzama, plaš a pludmales josla, aprī kota ar visu nepiecieš amo: sauļ oš anā s krē sliem, duš ā m. Ar pludmales dvieļ iem, diezgan ē rta sistē ma. Saskaņ ā ar ķ ī lu sistē mu jū s varat mainī t katru dienu, kas ir ļ oti ē rti. Vietas pietika visiem, un atpū tnieku vē l nebija tik daudz.
Internets pludmalē darbojā s labi.
Iepriecina ar pamatī gu Vidusjū ras ē dienu sortimentu. Viss ir ļ oti garš ī gs, apmierinoš s un veselī gs. Bija klā t tradicionā lie grieķ u ē dieni (musasaka, tzatziki, pastitsio, garš ī gi pagatavota gaļ a). No dzē rieniem sulas, dzirkstoš ais ū dens, vī ns, alus, kafija, karstā š okolā de, tē ja. Vienmē r ir daudz augļ u.
Sporta laukumi: volejbols, teniss, basketbols, trenaž ieru zā le. Kopumā pat viesnī cas teritorijā ir ko darī t. Uz vietas ir dā vanu veikals.
Dzī vojā m 3. stā vā ar skatu uz jū ru, patī kama atmosfē ra, gaiš i silti toņ i interjerā , labas mē beles, ē rts matracis, kondicionieris. Internets istabā arī darbojas. Ir tē jkanna, krū zes, tē jas un kafijas maisiņ i. Vannas istabā ir duš a. Neliels balkons ar mē belē m (galds, krē sli).
Apmierinā ta ar mū su izvē li, pieklā jī ga viesnī ca, komfortabli numuri, izcils serviss, garš ī gs ē diens, jauka pludmale. ES iesaku.
аватар aakarpukhin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Uzmanī bu, viesnī ca tieš ā m zog!! ! Kopā ar sievu un meitu atpū tā mies 3.5 gadus 2018. gada augustā . Lasot agrā k atsauksmes par viesnī cu un dzirdot reģ istratū rā citus atpū tniekus, ka viņ iem kaut kā pietrū kst, man nevajadzē ja pievē rst uzmanī bu, kamē r es ar to nesaskā ros. … Tomēr ▾ Uzmanī bu, viesnī ca tieš ā m zog!! !
Kopā ar sievu un meitu atpū tā mies 3.5 gadus 2018. gada augustā . Lasot agrā k atsauksmes par viesnī cu un dzirdot reģ istratū rā citus atpū tniekus, ka viņ iem kaut kā pietrū kst, man nevajadzē ja pievē rst uzmanī bu, kamē r es ar to nesaskā ros. Darbinieki zog visu, kas ir slikti melī gs un ko var izdevī gi pā rdot melnajā tirgū , pā rmeklē jot lietas un naktsgaldiņ us, kamē r jū s peldaties dubļ ainā ū denī un saldi gozē jas saulē uz saplī suš ā solā rija. Es novē lu jums izvairī ties no š ī s viesnī cas un visas Bomo viesnī cu ķ ē des, jo vienu viesnī cu var izmantot, lai spriestu par visu Bomo viesnī cu ķ ē di. Jau 20 gadus braukā ju pa daž ā dā m valstī m, sā kot no padomju Krimas, un tā du attieksmi pret viesnī cas viesiem nekur neesmu redzē jis. Bomo Palmariva pludmalē mums aplī nozagts saderinā š anā s gredzens ar dimantiem, tiesa, no naktsgaldiņ a, nevis no seifa, un visiem tas ir vienaldzī gi, piemē ram, mē s paš i esam vainī gi un viesnī ca nav atbildī ga. . Bomo Palmariva Beach zā dzī ba ir ierasta lieta, norma. Informā cija par zelta gredzena nozaudē š anu viesnī cas darbinieku acī s neradī ja ne mazā ko izbrī nu, vien nogurums no kaitinoš ajiem klientiem. Sā kot no viesnī cas administrā cijas un beidzot ar tū risma operatoru Mouzenidis Travel, saņ ē mā m oficiā las juridiski pā rbaudī tas atbildes uz visā m mū su pretenzijā m un aicinā jumiem veikt iekš ē jo auditu un iztaujā t darbiniekus. Neviens neko netaisā s izmeklē t, nu, uzdodiet vismaz apkopē jā m jautā jumu - nē , tī rais formā lisms. Un tas ir saprotams, ja viņ i reaģ ē s uz katru zā dzī bas gadī jumu, tad viņ u atslā binā tajam darbam neatliks laika. Neatkā rtojiet mū su kļ ū das, neejiet uz Bomo Palmariva Beach Hotel 4*. Ir pietiekami daudz lē tu viesnī cu, kas uzrauga personā la darbu un stingri nomā c visus mē ģ inā jumus zagt, lasī t atsauksmes un izdarī t pareizo izvē li. Un nevajag izmantot tū roperatora Mouzenidis Travel pakalpojumus, kuriem tu esi vē l viens ienā kumu avots un nekas vairā k.
Pē c manis rakstī tā jū s, iespē jams, uzskatī sit manu viesnī cas aprakstu par tendenciozu, bet es tomē r atstā š u daž us vā rdus.
Dzī vojā m divā s istabā s, lielā ko daļ u atvaļ inā juma pavadī jā m galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru un, kad pagarinā jā m uz pusi dienas, pā rcē lā mies uz istabu bungalo ar skatu uz dā rzu. Abas istabas bija tieš ā m nobruž ā tas, sā kot no ā rdurvī m un beidzot ar vecajā m mē belē m un santehniku. Viesnī ca ir veca. Galvenajā ē kā.209. istabā ar skatu uz baseinu dienas laikā , protams, trokš ņ aini. Abā s istabā s gaisa kondicionieris karā jas virs bē rnu gultas tā , ka pū š tieš i uz lielo gultu, kas atrodas blakus bē rnu gultai un to nav iespē jams izmantot. Jū s ļ oti labi dzirdat savus kaimiņ us, nav trokš ņ a izolā cijas.
Teritorija maza, no viesnī cas nav kur iziet, ceļ š bez ietvē m uzreiz, un aiz viesnī cas nav ko darī t, tukš ums. Taksometrs lī dz tuvā kajai pilsē tai 6 eiro, tur, ja neskaita restorā nu krastmalu, kas neinteresanti paē dot “visu”, nav kur citur aizbraukt, pat pā ris veikaliņ i ar suvenī riem un drē bē m.
Pludmale š aura, no abā m pusē m ierobež ota ar viļ ņ lauž iem, ieeja jū rā ir maiga. Bet pati jū ra ir netī ra un dubļ aina, nedaudz dziļ ā ka pē c dubļ u un aļ ģ u iekļ ū š anas apakš ā . Lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu ir salauzti.
Ē diens diezgan pacieš ams, bet tikai zivis no jū ras veltē m un ne vienmē r, pā rē jā s sugas bija pā ris reizes 3 nedē ļ u laikā un tad ne atseviš ķ i, bet gan ē dienos, kas stipri atš ķ aidī ti ar lē tiem dā rzeņ iem.
Animā cija ir ļ oti aktī va, jo bez tā s vecajā un š aurajā Bomo Palmariva Beach Hotel 4 * vispā r nebū tu neviena.
Neatkā rtojiet mū su kļ ū das, neejiet uz Bomo Palmariva Beach Hotel 4 * un neizmantojiet tū roperatora Mouzenidis Travel pakalpojumus, kuram jū s esat vē l viens ienā kumu avots un nekas vairā k.
Viesnī cas aizstā vjiem un tirgotā jiem, kas pā rdod š o viesnī cu un Bomo ķ ē des viesnī cas, kā labi, lai viņ i nedomā , ka atsauksme ir reģ istrē ta, pievienoju viesnī cas foto un Mouzenidis Travel vienaldzī go atbildi prasī ba.
аватар neda77.m
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es paliku š eit maijā , man ļ oti patika viesnī ca. Lielisks personā ls, viss tī rs, kopts, uzmanī gs pret viesiem. Vā rdu sakot, 5+. Pirmā lieta, ko vē los pieminē t, ir ē diens. Viss ļ oti garš ī gs, ē dienu izvē le milzī ga. … Tomēr ▾ Es paliku š eit maijā , man ļ oti patika viesnī ca. Lielisks personā ls, viss tī rs, kopts, uzmanī gs pret viesiem. Vā rdu sakot, 5+.
Pirmā lieta, ko vē los pieminē t, ir ē diens. Viss ļ oti garš ī gs, ē dienu izvē le milzī ga. Es pieturos pie pareiza uztura, domā ju, ka bū s problē mas, bet manas bailes bija veltas. Grieķ i lieliski gatavo ne tikai garš ī gus, bet arī veselī gus ē dienus, un ir ļ oti daudz salā tu ar visā diem garš augiem, tieš i to, kas man garš o. Mana figū ra brī vdienā s nav cietusi))
Vē los atzī mē t trenaž ieru zā les klā tbū tni, jo tas ir ļ oti svarī gi cilvē kiem, kuri iziet no mā jā m ar ierasto treniņ u grafiku, bet nevē las tos pā rtraukt. Pirts apmeklē jums, 30 minū tes - dā vana no viesnī cas, kas ļ oti iepriecina, pā rē jais laiks - par papildus samaksu. Tomē r, manuprā t, ir vē rts sevi palutinā t un pagarinā t laiku, man personī gi pirts patika.
Protams, ir baseins, biju maijā , tā pē c cilvē ku nebija daudz. Man baseins š ķ ita mazs, ī paš i aizņ emtajā sezonā . Lai gan, ja runā jam par sezonas maksimumu, tad domā ju, ka cilvē ki jū rā pazudī s. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, bā rs. Pie baseina ir arī bā rs, tā pē c jums nebū s tā lu jā skrien pē c bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Priecē ū dens aerobika, ko veic viesnī cas animā cija. Es vē lē tos atzī mē t sava glā bē ja klā tbū tni.
Es neesmu trokš ņ ainu vietu cienī tā js, tā pē c viesnī ca man bija ideā la. Atvaļ inā jumu daž ā doju ar golfu, volejbolu, tenisu. Tas viss uz vietas, ir arī citi sporta veidi. Domā ju, ka katrs var atrast sev tī kamu izklaidi.
Nevainojams istabenes pakalpojums. Mums bija ļ oti agra izrakstī š anā s. Paē duš i brokastis pat paš ā agrā kajā stundā , bija patī kami pā rsteigti.
Kopumā lieliska vieta, ko ieteikt.
аватар morozovam.91
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Diezgan liela viesnī ca, skaista sakopta plaš a teritorija, patī kams personā ls, kvalitatī vs serviss. Atpū tas ģ imene (meita 6 gadi) maijā . Ierodoties ā tri iekā rtojā mies, ilgi nebija jā gaida, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, jo ieradā mies ar bē rnu. … Tomēr ▾ Diezgan liela viesnī ca, skaista sakopta plaš a teritorija, patī kams personā ls, kvalitatī vs serviss. Atpū tas ģ imene (meita 6 gadi) maijā .
Ierodoties ā tri iekā rtojā mies, ilgi nebija jā gaida, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, jo ieradā mies ar bē rnu.
Personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t, kopumā viesmī lī ga uzņ emš ana.
Dzī vojā m bungalo, tur ir daudz mierī gā k nekā centrā lajā ē kā . Istaba mums patika jau no pirmajā m minū tē m, plaš a, tī ra, labi mē belē ta un aprī kota ar pamata tehniku. Viss darbojā s bez pā rtraukuma, matracis ē rts, gultas veļ a kristā lbalta, istabā patī kami aromā ti.
Virtuve ir ļ oti bagā ta, vienkā rš i milzī gs Vidusjū ras ē dienu sortiments, tiek rī koti tematiskie vakari, daudz augļ u un saldumu, kas mū su meitai tik ļ oti garš oja.
Bē rniem ir saldū dens baseins, rotaļ u laukums, Grecoleto bē rnu klubs, no kura visi bē rni ir vienkā rš i sajū smā . Animā cija ir ļ oti interesanta un jautra gan bē rniem, gan mums pieauguš ajiem, mums nekad nebija garlaicī gi.
Pieauguš ajiem pieejams arī peldbaseins, daž ā di sporta laukumi, trenaž ieru zā le.
Diezgan plaš s pakalpojumu klā sts, kā jau š ī s kategorijas viesnī cai pienā kas.
Lieliski atpū tā mies, visi ģ imenes locekļ i ir priecī gi, domā jam vē l vismaz vienu reizi atbraukt uz š o viesnī cu.
Un pats galvenais, š ī ir lieliska pludmale, ar debeszilu maigu jū ru, siltu, tī ru ū deni, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, vienmē r pietika visiem. Jū ra ir vienkā rš i ideā la.
аватар vvgh
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Grieķ ijā saimnieks nebija ī paš i draudzī gs. Tikš anā s organizā cija Atē nu lidostā ne tuvu nebija lī dzvē rtī ga, arī naktsmī tne viesnī cā atstā ja daudz ko vē lē ties. Sā kotnē ji personā ls nebija draudzī gs un ne pā rā k viesmī lī gs. … Tomēr ▾ Grieķ ijā saimnieks nebija ī paš i draudzī gs. Tikš anā s organizā cija Atē nu lidostā ne tuvu nebija lī dzvē rtī ga, arī naktsmī tne viesnī cā atstā ja daudz ko vē lē ties. Sā kotnē ji personā ls nebija draudzī gs un ne pā rā k viesmī lī gs. Ē diens pirmajā s dienā s mū s apbē dinā ja: daudzveidī ba un kvalitā te nespī dē ja. Bet pati viesnī ca ir pā rsteidzoš a. Savs dā rzs, rotaļ u laukumi, brī niš ķ ī ga pludmale, maiga jū ra, saule. Animā cija darbojā s no dvē seles. Viss iekļ auts sistē ma. Istaba vienmē r ir tī ra. Lieliskas ekskursijas. Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Pirms izbraukš anas viesnī cas darbinieku, Mouzenidis Travel pā rstā vju attieksme kļ uva pieklā jī gā ka, ē diena kvalitā te uzlabojā s (bet tā du gribē tos jau no paš a brī vdienu sā kuma). Jebkurā gadī jumā mē s saņ ē mā m pozitī vus iespaidus un brī niš ķ ī gas brī vdienas.. .
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2017. gada septembrī atpū tā mies Grieķ ijā Bomo Club Palmariva Beach viesnī cā (Evia island, Eretria). Vispirms vē los pateikties Ņ iž ņ ijnovgorodas pā rstā vniecī bas Mouzenidis Travel un LLC Sprin-Tour (Ņ iž ņ ijnovgorod) darbiniekiem par viņ u kvalificē to padomu, pieklā jī go attieksmi un nepiecieš amo dokumentu sagatavoš anu. … Tomēr ▾ 2017. gada septembrī atpū tā mies Grieķ ijā Bomo Club Palmariva Beach viesnī cā (Evia island, Eretria). Vispirms vē los pateikties Ņ iž ņ ijnovgorodas pā rstā vniecī bas Mouzenidis Travel un LLC Sprin-Tour (Ņ iž ņ ijnovgorod) darbiniekiem par viņ u kvalificē to padomu, pieklā jī go attieksmi un nepiecieš amo dokumentu sagatavoš anu. Tač u Grieķ ijā uzņ ē mē ja valsts nebija ī paš i draudzī ga. Tikš anā s organizā cija Atē nu lidostā ne tuvu nebija lī dzvē rtī ga, arī naktsmī tne viesnī cā atstā ja daudz ko vē lē ties. Sā kotnē ji personā ls nebija draudzī gs un ne pā rā k viesmī lī gs. Ē diens pirmajā s dienā s mū s apbē dinā ja: daudzveidī ba un kvalitā te nespī dē ja. Bet pati viesnī ca ir pā rsteidzoš a. Savs dā rzs, rotaļ u laukumi, brī niš ķ ī ga pludmale, maiga jū ra, saule. Animā cija darbojā s no dvē seles. Viss iekļ auts sistē ma. Istaba vienmē r ir tī ra. Lieliskas ekskursijas. Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Pirms izbraukš anas viesnī cas darbinieku, Mouzenidis Travel pā rstā vju attieksme kļ uva pieklā jī gā ka, ē diena kvalitā te uzlabojā s (bet tā du gribē tos jau no paš a brī vdienu sā kuma). Jebkurā gadī jumā mē s saņ ē mā m pozitī vus iespaidus un brī niš ķ ī gas brī vdienas.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums opekha
vienam cilvēkam?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Популярный комфортабельный отель, обновлен в 2015-2016 году (номер Junior Suite GV — обновлен в 2017 году). Состоит из центрального здания и три ряда бунгало. Красивая обширная территория, частный песчаный пляж, рестораны, бары, бассейн олимпийских размеров, конференц-услуги, живая фортепианная музыка, анимация, детский клуб, спорт, фитнес-центр и много другое. Отель работает по концепции Bomo Club Family, что гарантирует непревзойденный семейный отдых в Греции.

Atrašanās vieta Отель находится на острове Эвбея (Эвия), район Малаконда, в 3 км от г. Эретрия, в 107 км от международного аэропорта «Эл. Венизелос», в 115 км от Афин. Автобусная остановка в 10 м (через дорогу).
Pludmales apraksts Пляж при отеле. Пляжные полотенца (под залог).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номеров, сувенирный магазин, бутик, небольшая действующая церковь рядом с отелем, ТВ-зал, 2 конференц-зала (вмест. от 30 до 80 человек) с необходимым техническим оборудованием для проведения семинаров, Wi-Fi доступ в интернет на всей территории — бесплатно, дополнительно предоставляется ноутбук — за дополнительную плату, вегетарианское и меню для диабетиков (по запросу), 2 бара, кафе, ресторан, открытытй бассейн c пресной водой (26,5 х 13,5), шезлонги и зонты у бассейна (басплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой. Детская анимация на русском языке. Детский клуб Grekoleto — 2 возрастные группы (для детей 4-8 лет и 8-12 лет). Группа профессиональных аниматоров (русскоязычные, англоязычные). Детские активные и релаксационные фитнес программы, познавательные прогулки и беседы на природе, легкая гимнастика, спортивные упражнения. Коммуникативные игры и командообразование. Веселые командные спортивные игры, творческие студии, развивающие мастер-классы и игровые программы, стимулирующие активный творческий процесс у ребенка; развлекательные игровые программы, подвижные игры, командные творческие развивающие игры, вечерние развлекательные шоу-программы, мини-диско, мультфильмы. Детский кинотеатр.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Водные виды спорта: каноэ или морские велосипеды, мини-гольф, пляжный волейбол, дартс, аквааэробика, 2 теннисных корта (твердое покрытие) бесплатно, вечером с освещением — за доплату, ракетки и мячи (под залог). Амфитеатр на 180 мест. Анимация для взрослых: дискотека (летом), вечерняя развлекательная программа, дневная анимация. Массаж, спа-маникюр и педикюр по предварительной договоренности (в номере).
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 274 номера.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, мини-бар (2 бутылки воды, 2 сока, 2 пива — пополняется ежедневно), набор для кофе/чая (чайник, чашки, пакетики с кофе/чаем), телефон, бесплатный Wi-Fi интернет, сейф (бесплатно, есть в некоторых номерах и на ресепшн), ванна/душ, фен, балкон/веранда.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese 34008 Eretria, Evia Island, Greece
Tālruņi: Tel: +30 2229 062411-17
Fax: +30 22290 62418
Tīmekļa vietne: Bomo Club Palmariva Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, гольф (платно), волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).