Slikta apkalpošana reģistratūrā

Rakstīts: 10 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 5 — 9 septembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Lidojums no Kazahstā nas uz Grieķ iju ilgst aptuveni 12 stundas. Tas ir tikai viens veids. Laika starpī ba starp valstī m ir 3 stundas.

Atpū tnieki no Kazahstā nas izvē las Grieķ iju (ne Itā liju, nevis Spā niju), cerot uz patī kamu atpū tu labā lī menī . Tač u sanā ca otrā di. Pirmie, kas mū s sagaidī ja viesnī cā , bija reģ istratū ras darbinieki ar noguruš ā m un dusmī gā m sejā m. Uz mū su lū gumiem mainī t numuru (medicī nisku apsvē rumu dē ļ ) bija negatī va reakcija, ī paš i no personā la puses - vī rieš i diemž ē l neatcerē jā s vā rdus (acī mredzot, viņ i nekad nav slimojuš i). Lī dz š im nekad nebiju domā jusi, ka atš ķ irī bas piederī bā kā dai no valstī m ir svarī gas, jo problē ma tika atrisinā ta 2 minū š u laikā , kad problē mas risinā š anai pievienojā s Grieķ ijas aģ entū ras darbinieks. Viesnī cas darbinieki neatbildē ja uz Kazahstā nas aģ entū ras lū gumiem un atsauksmē m.

Neglī tā attieksme pret klientiem reģ istratū rā bija ī paš i jū tama uz viesmī ļ u laipnā s apkalpoš anas fona restorā nā . Pē dē jo 8 atvaļ inā juma gadu laikā pirmo reizi saskā ros ar tik niķ ī gu attieksmi. Pē c tam es nevaru nevienam ieteikt Grand Resort Lagonissi. NEGLĪ TI!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu