Privātas brīvdienas savā pussalā

Rakstīts: 25 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 2 — 9 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Grand Resort Lagonisi aizņ em visu pussalu netā lu no Atē nā m. Brī niš ķ ī gs debesu gabals uz Grieķ ijas zemes! Iegremdē ts zaļ umos, ar skaistā m pludmalē m un daž ā diem restorā niem. Bagijs brauc pa plaš u teritoriju, un, ja jums ir nepiecieš ams nokļ ū t restorā nā vai pludmalē , viņ i atbrauks pē c izsaukuma un aizvedī s jū s. Mē s dzī vojā m atseviš ķ ā bungalo labajā pusē ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, varē tu teikt, ka dzī vojā m privā tā pludmalē ! Kā di saulrieti mums bija - pasaka! Istaba milzī ga, ar kaudzi sadzī ves tehnikas (puse pat nesaprata kā pē c)), vannas istabā ir dž akuzi, dž akuzi telefons. TV dž akuzi. Ir arī turku pirts.
Viesnī cas galvenā pludmale ir apzī mē ta ar zilu karogu, lai nodroš inā tu tī rī bu un komfortu. Teritorijā ir daudz privā tu villu ar saviem baseiniem un pludmalē m tiem, kas meklē mieru un atpū tu. Vienī gais mī nuss ir tas, ka mū su pusē jū rā bija akmeņ i, uz kuriem bija daudz ež u, tā pē c jā meklē laba ieeja jū rā . Bet ū dens ir kristā ldzidrs!
Devā mies uz tuvē jo radona ezeru Vulyagmeni ar dziednieciskiem minerā lavotiem. Tā s ū dens satur augstu sā ls, sē rū deņ raž a, sē ra un daudzu citu minerā lvielu saturu, tā pē c tam piemī t pretnovecoš anā s ī paš ī bas un tas palī dz pret daudzā m slimī bā m – ā das, ginekoloģ iskā m, reimatiskā m, elpoš anas un nervu sistē mas slimī bā m, kā arī galvassā pē m.

Ē diens viesnī cā š iks, daudz daž ā du restorā nu, ī paš i patika grieķ u un Ā zijas virtuves restorā ni, ar romantisku verandu jū ras krastā . Cenu zī me restorā nos ir nedaudz dā rgā ka nekā , teiksim, ā rpus viesnī cas, bet apkalpoš ana un kvalitā te bez š aubā m ir daudz augstā ka un labā ka, svaigā kā s jū ras veltes, suš i, viss ļ oti garš ī gi! Kopumā mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs) Mē s bū sim priecī gi atgriezties š ajā Grieķ ijas paradī zē !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu