Dolce Attica Riviera 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.810
№2 viesnīcas reitingā Atika
6.7 Numurs
4.3 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.0 Uzturs
3.7 Infrastruktūra
Populārā viesnīca atrodas pludmalē. Plaša teritorija, plaši komfortabli numuri, augsta līmeņa serviss. Viesnīca sastāv no sešstāvu galvenās ēkas un bungalo. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Elena_MUZ
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju š ajā viesnī cā.2010. gada maijā , varu ieteikt visiem kā viesnī cu pludmales brī vdienā m un arī labas atraš anā s vietas dē ļ , kā viesnī cu, no kuras ir ļ oti ē rti nokļ ū t visā s vē sturiskajā s vietā s un apskatī t krā š ņ os pieminekļ us. … Tomēr ▾ Biju š ajā viesnī cā.2010. gada maijā , varu ieteikt visiem kā viesnī cu pludmales brī vdienā m un arī labas atraš anā s vietas dē ļ , kā viesnī cu, no kuras ir ļ oti ē rti nokļ ū t visā s vē sturiskajā s vietā s un apskatī t krā š ņ os pieminekļ us. senā Grieķ ija. Viesnī ca atrodas tikai 30 km attā lumā . no Atē nu centra un 11 km. no lidostas, pirmajā lī nijā ļ oti omulī gā nelielā teritorijā . Š ajā viesnī cā ir viss atpū tai, un tā pilnī bā atbilst tā s 4 *. Tas sastā v no trī sstā vu ē kas un bungalo kompleksa. Mā jī gas istabiņ as, pludmale ir plā ksne ar kuru pa sliedē m nokā pj jū rā , tiem kas prot peldē t ļ oti labs variants, un tiem, kas neprot peldē t var pā rvietoties 100 metrus tā lā k un tiksi pie ļ oti laba smilš aina ieeja jū rā . Mū sdienī gs talasoterapijas centrs, tenisa korts un volejbola laukums ā ra entuziastiem. Izejot no viesnī cas, ar kā jā m varat doties uz Luzza ciemu, kur ir ļ oti patī kami pasē dē t grieķ u krodziņ ā piekrastē , tā du ir daudz un nogarš ot jū ras vai nacionā lo. Grieķ u virtuve ar mū ziku un sē rfoš anas skaņ ā m. Ļ oti patika virtuve paš ā viesnī cā , daž ā das brokastis, augļ i, jogurti, sieri. Vakariņ ā s jums tiks piedā vā ti vairā ki gaļ as un zivju ē dieni. Ļ oti patī kama atvē rta veranda, kur vakara brī ze ļ aus ar prieku pavadī t aizvadī tā s dienas vakaru. Ļ oti iesaku!
аватар anylik1975
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es vē los jums pastā stī t par viesnī cu Mare Nostrum Vravronā , Grieķ ijā . Kuponus pā rdod tū risma operators "Mouzenidis". Par pludmali: neliels neapbū vē ts zemes gabals, piesē ts ar atkritumiem un izsmē ķ iem. No piektdienas lī dz svē tdienai papildus tū ristiem no viesnī cas vietē jie iedzī votā ji ierodas tur ar automaš ī nu. … Tomēr ▾ Es vē los jums pastā stī t par viesnī cu Mare Nostrum Vravronā , Grieķ ijā . Kuponus pā rdod tū risma operators "Mouzenidis". Par pludmali: neliels neapbū vē ts zemes gabals, piesē ts ar atkritumiem un izsmē ķ iem. No piektdienas lī dz svē tdienai papildus tū ristiem no viesnī cas vietē jie iedzī votā ji ierodas tur ar automaš ī nu. Gar krastu skraida klaiņ ojoš i suņ i. Par istabu: pē c pirmā s nakts piecē lā mies visi odu sakosti. No rī ta visi griesti bija nokaisī ti ar odiem. Telpas netika tī rī tas vairā kas dienas (grī das nebija mazgā tas, putekļ i netika noslaucī ti, spoguļ i ar traipiem no nogalinā tiem odiem netika noslaucī ti). Dvieļ i tika mainī ti ik pē c 3-4 dienā m. Lifti viesnī cā ir tik mazi, ka, sasniedzot vē lamo stā vu, tie visi bija slapji, jo ventilā cija tajos nedarbojas vai vispā r nepastā v. Par restorā nu: viesmī ļ i strā dā ļ oti lē ni (noņ em no galdiem netī ros traukus) Reizē m stā vē ja ar š ķ ī vjiem 5-10 minū tes, gaidot, kad sakā rtos galdu. Ē dienkarte ir ierobež ota un vienmuļ a. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, un zivis ē dā m tikai 2 reizes. Augļ u ir ļ oti maz un tie ir puspuvuš i (augļ u un dā rzeņ u sezonā ).
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju tur no 14. lī dz 26. septembrim. š auš anas puse ir super. katru rī tu un vakaru viesnī cā sē ž Mouzenī da pā rstā vis. Ē dienu izvē le ir diezgan daudzveidī ga. un vispā r iespaids, ka viesnī ca ir paredzē ta ļ oti relaksē još ā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Biju tur no 14. lī dz 26. septembrim. š auš anas puse ir super. katru rī tu un vakaru viesnī cā sē ž Mouzenī da pā rstā vis. Ē dienu izvē le ir diezgan daudzveidī ga. un vispā r iespaids, ka viesnī ca ir paredzē ta ļ oti relaksē još ā m brī vdienā m. ja esat jauns un vē laties diskotē kas, nevis sē dē t un spē lē t loto vakarā , tad varbū t jums jā iet kaut kur citur.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lml05
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Saskaņ ā ar svaigiem iespaidiem no ceļ ojuma uz Grieķ iju 2008. gada augustā . Es vē los jums pastā stī t par briesmī go viesnī cu "Mare Nostrum" Vravronas pilsē tā , lai palī dzē tu kā dam izvairī ties no sabojā tas brī vdienas. … Tomēr ▾ Saskaņ ā ar svaigiem iespaidiem no ceļ ojuma uz Grieķ iju 2008. gada augustā . Es vē los jums pastā stī t par briesmī go viesnī cu "Mare Nostrum" Vravronas pilsē tā , lai palī dzē tu kā dam izvairī ties no sabojā tas brī vdienas. Vē los uzreiz veikt rezervā ciju, ka esmu ilgi un daudz ceļ ojis un bijis daž ā dā s valstī s un viesnī cā s - no 3 * Kiprā lī dz 5 + * boutique viesnī cai AOE, tā pē c ir ar ko salī dzinā t ar.
Viesnī cu "Mare Nostrum" tū roperators "Mouzenidis" pā rdod kā.4*. Bet nekur, ne uz izkā rtnes, ne pie ieejas, ne reģ istratū rā, ...- nekur š is apzī mē jums nav. Un runa nav par to, ka it kā Grieķ ijā pastā v cita apzī mē jumu sistē ma, vispā r nav. Galu galā ir pasaules tiesī bu akti, kas regulē kategorijas (kur viss ir uzrakstī ts - lī dz mazā kajai detaļ ai: cik dvieļ iem jā bū t un to nomaiņ as biež umu). Jā , un citā s Grieķ ijas viesnī cā s š ie apzī mē jumi tiek rā dī ti ar *. Fakts ir tā ds, ka "Mare Nostrum" nevelk ne 4, ne 3 zvaigznes.
Spriediet paš i. . . Viesnī cā ir viens mazs baseins, kas apaudzis ar kaut kā diem sē nī š u-aļ ģ u zaļ umu nogulumiem, baseina sliedes ir sarū sē juš as, un ū dens ir tik netī rs, ka, vakarā ieslē dzot gaismas, ne apakš ā , ne gaismas bija redzamas; grī da ap baseinu ir koka klā js ar sarū sē juš ā m izvirzī tā m naglā m; duš as Melnā s jū ras padomju pludmales stilā - caurule un duš a no zemes. "Sava pludmale", kas man bija ļ oti aktuā la - galu galā , es vedu 3 gadus vecu bē rnu peldē ties jū rā , patiesī bā tā izrā dī jā s betona platforma ar kā pnē m, kas nolaiž as seklumā . jū ra ar milzī giem akmeņ iem un jauki lejupejoš u kanalizā cijas cauruli. Netā lu tač u atradā s gabaliņ š pie jū ras, kas nav saistī ts ar viesnī cu, nemē belē ts, nomē tā ts ar izsmē ķ iem un pilns ar vietē jiem un viņ u maš ī nā m. Atseviš ķ s vā rds par restorā nu. Kad mē s tur iegā jā m pirmo reizi, mans 3 gadus vecais teica "netī ra grī da", un tas bija maigi izsakoties. Tad es redzē ju, kā viņ i notī ra galdu un visu sapratu - viesmī ļ i vienkā rš i ar rokā m nokrata no galda uz grī du drupatas un gabaliņ us, galdauts nemainā s. Trauki arī netī ri - nā cā s meklē t š ķ ī vi, lai uz tā nebū tu salipuš i pā rtikas gabaliņ i no iepriekš ē jā s lietoš anas. Tagad par istabu - pat pē c Eiropas standartiem maza. Un, kad tur no rī ta atradu skudru taku (un tas ir 4. stā vā ! ) Tur kļ uva diezgan pā rpildī ts. Nepietika viņ us atnest mā jā s koferī ! Vanna ar sapuvuš u un melnu noteci, kas atgā dina, cik daudz cilvē ku te bijuš i. Ž eleja un š ampū ns vannasistabā (ziniet, tā di mazi vienreizē jie), kuriem bija tik dzē sti burti, ka kļ uva skaidrs, ka tie nemaz nav vienreizē jie. Kas apstiprinā ja viesnī cas darbinieka skaidrojumu, ka viņ i "pē rk ž eleju un š ampū nu lielos traukos un pē c tam ielej...", var tikai minē t, kur viņ i dabū š os mazos flakonus (es personī gi pē c lietoš anas tos izmetu miskastē ! ) .
Lifts bija ī paš i iespaidī gs. Parasti viesnī cā s, pat zemā lī menī , lifts, ja ne grezns, ir skaists, kā arī reģ istratū ra. Bet š eit tas ir 50. gadu lifts, ziniet kā staļ ina laikos mā jā s, 1 reiz 1 metrs ar durvī m, kuras jā slē dz ar roku un ar logu, lai redzē tu, vai lifts nav piebraucis stā vā . Durvis krā sotas ar pusnolobī tu eļ ļ as krā su. Vestibilā , viesnī cas sejā , redzams netī rs, notraipī ts paklā js un taukainas mē beles.
Viesnī cas teritorija ir arī lepnums - urnas, kuras netiek tī rī tas vairā kas dienas; toveri ar palmā m pie baseina ir pā rvē rsti par pelnutraukiem (un neviens netī ra! ); oriģ inā lo lampu teritorijā , tuvā k apskatot, zemē ieraktas plastmasas baloniņ as ar spuldzī ti iekš ā ; slē dž u kastes ar vadiem, kas izvirzī ti uz zemes; klaiņ ojoš i kaķ i un suņ i, kas dara savu melno darbu, un vakarā arī vietē jie iedzī votā ji no kaimiņ u ciemata Vravronas, kas atpū š as uz viesnī cas krē sliem.
Un ī paš i gribē tos teikt par viesnī cas darbiniekiem, kuri ir ļ oti iejū tī gi un uzmanī gi pret saviem viesiem, tikai kaut kā otrā di. Piemaksā jā m 300 eiro par istabiņ u ar skatu uz jū ru, mū suprā t labā ko un klusā ko, jo atpū tā mies kopā ar 3 gadus vecu mazuli. Tā tad viesnī cas darbinieki, redzot š o piemaksu, redzot dokumentos par 2005. gadā dzimuš a bē rna izlī gumu, izmitinā š anu pieauguš ajiem. + reb. , uzstā dot istabiņ ā bē rnu gultiņ u, - nolē ma, ka vislabā k ir ierā dī t istabu tieš i virs atvē rta restorā na, kas pilns ar cilvē kiem, kur skanē ja mū zika, smē ķ ē ja, kliedza un dziedā ja lī dz 2 naktī . Tā ir uzmanī ba.
Vispā r vairs nevarē jā m tur palikt un pē c samaksas pā rcē lā mies uz citu viesnī cu.
Ir saprotams, kā pē c š ai viesnī cai nav zvaigž ņ u, tā vienkā rš i neizturē s nekā du sertifikā tu.
Клумба у бассейна Территория с собаками и урнами
аватар Charlie
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Cienī jamie potenciā lie tū risti, interneta jū rā uzdū ros 4 zvaigž ņ u viesnī cai Mare Nostrum! Vē los (kā ar lielu gandarī jumu solī ju viesnī cas Mare Nostrum ekskursiju organizatora - Mouzenidis Travel darbiniekiem) jū su uzmanī bai sniegt uzticamu (kā man š ķ iet) informā ciju par ekskursiju, par viesnī ca. … Tomēr ▾ Cienī jamie potenciā lie tū risti, interneta jū rā uzdū ros 4 zvaigž ņ u viesnī cai Mare Nostrum! Vē los (kā ar lielu gandarī jumu solī ju viesnī cas Mare Nostrum ekskursiju organizatora - Mouzenidis Travel darbiniekiem) jū su uzmanī bai sniegt uzticamu (kā man š ķ iet) informā ciju par ekskursiju, par viesnī ca...Brauciens 8 dienas, 7 naktis. Izbraukš ana 9. augusts - ieraš anā s 2007. gada 16. augusts.
Pirmkā rt, neskatoties uz to, ka tū res iegā dā jā mies no firmas "Yuzhel", lidmaš ī nas fraktē tā js un saimnieks bija kompā nija Mouzenidis Travel. Tač u kratī š anas brī dī biļ eš u nebija.
Pirmkā rt, par slikto. . . Es nezinu, kurš vainī gs, vai neizbē gami nepā rvaramas varas apstā kļ i. KrasAir (AirUnion) aviokompā nijas, Mouzenidis Travel lidmaš ī nu č arterē tā js vai lidosta (visticamā k pē dē jā , bet tas pasaž ieriem neatvieglo un par to vajadzē tu izlemt minē tajiem tū res dalī bniekiem), bet mē s stā vē jā m rindā s:
lidojums Maskava-Atē nas:
bagā ž as reģ istrā cijai Domodedovā apmē ram 1 stunda, citos "kordonos" iespē jams vē l aptuveni 1 stunda;
par zī mogu iespieš anu pasē muitā Atē nā s uz apmē ram 1 stundu (ja bija 5 kabī nes, tad izgā ja tikai caur vienu, otrā izgā ja cauri diplomā tiskajā m pasē m un tikai reizē m daž i no mū su rindas (lī dz tuvojā s ar diplomā tiskajā m pasē m vai tū risti no Eiropas savienī ba))
lidojums Atē nas-Maskava:
par bagā ž as reģ istrā ciju Atē nā s ilgā k par 1 stundu (Mouzenidis Travel pā rstā ve teica, ka ir kā di traucē jumi, iespē jams, datori, nevis konveijers - citi terminā ļ i darbojā s);
paņ emt bagā ž u (ī paš i) un izbraukt atlikuš os 4-5 "kordonus" Domodedovā gandrī z 2 stundas (ieradā s kā.20:45, izbrauca no Domodedovas 22:45). Ī paš i nepatī kami ir tas, ka daudziem mū su reisa pasaž ieriem nebija laika saņ emt savu bagā ž u uz bagā ž as konveijera, un jau uz mū su konveijera viņ i paziņ oja par bagā ž as saņ emš anu no citas lidmaš ī nas (reisa), kas ieradā s vē lā k.
Stulbums...Gaisa kondicionieri vai nē , vai arī tie netiek galā...
Turklā t mums neatliek laika iepirkties Duty Free. Paturiet to prā tā , beznodokļ u uzņ ē mumu ī paš nieki un vadī tā ji. . .
Š eit patiesī bā ir visi subjektī vie trū kumi...
Tagad par labo. Atē nu lidostā mū s sagaidī ja mikroautobuss (vispā r visi braucieni tiek organizē ti ar minimā lā s vajadzī gā s ietilpī bas transportu - ļ oti loģ iski) krieviski runā još s š oferis un pē c 30 minū tē m bijā m viesnī cā . 2-3 minū tes reģ istratū rā un lī gavainis aiznes mū su bagā ž u uz istabu 5 stā vā . Neliels traucē klis ir fakts, ka mē s samaksā jā m par TPL (triple-for three) bungalo, un viņ i mums iedod DBL (double-for two) un bijuš o gultu (papildu gultu). Formā li bijuš ajai gultai vajadzē tu maksā t mazā k par pilnvē rtī gu vietu TPL, mums saka: "Gribi bungalo - lū dzu! Bet varbū t vispirms paskaties uz kā du numuru? " Mē s piekrī tam. Dē ls ir diezgan apmierinā ts ar papildu gultu (super-saliekamā gulta), un mū s netraucē s diskotē kas un citi pasā kumi ap baseinu, ap kuru atrodas bungalo. Tā kā neesam no Maskavas, visus dokumentus saņ ē mā m no Juž eļ a pā rstā vja pirms izlidoš anas lidostā (bī stami un bezcerī gi, protams), no š ī pā rstā vja neko nevarē jā m saņ emt par mū su TPL aizstā š anu ar DBL + EX_BED ("Tie ir kaut kas nesakā rtots"). Bet mums patika tik vienkā rš s problē mas risinā jums viesnī cā .
Istaba ir pietiekami liela - treš ā gulta nav š ķ ē rslis. Par istabu. Mē beles ir jaunas. Koksne vai ļ oti labs finieris. Skapji gaitenī ir izsmeļ oš i, daudz pakaramo. Grī da - parkets vai laminā ts - var staigā t basā m kā jā m, jo ​ ​ tā ir tī ra. Atzveltnes krē sls, liels spogulis, galds zem spoguļ a, uz tā televizors. Televī zijā ir aptuveni 20 raidī jumi, divi krievu valodā , no kuriem viens ir RTR-Planeta. Bija padomju laika elpa, jo nav detektī vu, asa siž eta filmu, zinā tniskā s fantastikas, lai nav programmā alternatī vais padomju kino, vai nu mums tā paveicā s. Visas filmas, piemē ram, "Skauta varoņ darbs", kas rada, manuprā t, pā rā k tendenciozu Krievijas tē lu, ekskluzī vi "pozitī vs" - Ī SĀ KĀ M, NEBIJA KO SKATĪ TIES, ...JĀ UN NAV LAIKA, ž ē l , nebija radinieku "ORT", "RTR" , "NTV" - ziņ u raidī jumi). Priecē tikai grieķ u MAD ar populā ro mū ziku un mazliet alternatī vā roka...
Ledusskapis aiz koka durvī m zem galda ir mazs, drī zā k minibā rs, dzesē diezgan vā ji, bet viņ i tika galā . Balkons ar skatu uz bū vē jamo viesnī cu un jū ru - labi, ka, neskatoties uz austrumu pusi, mazā kā dienas gaiš ā laika daļ ā bija tieš i saule, kas nozī mē mazā ku balkona un istabas apsildi. 2 ē rti uzticami atzveltnes krē sli-krē sli un š iks koka galds. Kaimiņ u dzirdamī ba uz balkona ir augsta...Kad durvis uz balkonu ir aizvē rtas, troksnis ir absolū ti nedzirdams. Aizsargž alū zijas no gaismas iekļ ū š anas telpā - mazā k apkures. Aizkari. Ļ oti labs individuā lais (un nevis centrā lā split sistē ma, kuru ieslē dza saimnieki kad grib, nevis kā katrs klients vē las) kondicionieris - BEZ TA NEVAR - strā dā ja visu dienu, izslē dza tikai tad kad aizgā jā m. dienas braucieni. Santehnika nevainojami, vanna, duš a, fē ns, š ķ idrā s ziepes, dvieļ i, viss kā rtī bā . Telefons (izrā dī jā s, ka nevajag, piemē ram, izsaukt taksi vai lī gavaini no istabas, lai nogā dā tu istabā cigaretes), individuā ls apgaismojums virs gultā m. Naktsskapī š i. Gleznas uz sienā m. Ļ oti patī kami, ka uz durvju roktura ir kartona "zī me" ar uzrakstiem "netraucē t", "tī rī t istabu" abā s pusē s. Tā kā istaba tika tī rī ta katru dienu un pat gultas veļ a tika mainī ta katru dienu, es negribē ju "izkā pt" 1-2 reizes no rī ta, piemē ram, no padomju viesnī cā m tī rī š anas laikā ar graboš iem spaiņ iem un mopiem. Atslē ga ir magnē tiskā karte (viņ i iedeva 2 par trim). Tā pati atslē ga iedarbinā ja istabā strā vas padevi, atvē ra un aizvē ra istabā esoš o seifu - nenē sā t lī dzi un nelieciet ekskursijā lī dzi paņ emto skaidru naudu zem matrač a.
Neskatoties uz "bungalo" ā rē jo neaprakstu, viņ i saka, ka tas ir tikpat labi iekš ā kā istabā s.
Reģ istratū ra un citas zā les 1. stā vā ir milzī gas - vienmē r ir kur pasē dē t un vienkā rš i pasē dē t, gaidī t. Gaisa kondicionieris. Pelnu trauki (lojā li smē ķ ē š anai valstī ). Lifts (es pamanī ju tos apmē ram piecas) jā gaida ne vairā k kā.1-5 minū tes. Dī vaina stā vu numerā cija: (apakš ā ) 1.2, 3.0 (stā vs - reģ istratū ras stā vs, restorā ns, bā rs), 4.5, 6. Lai no 1. stā va netiktu pa viesnī cas asfaltē to iekš ē jo ceļ u, uz leju kā pnes starp bungalo lī dz baseinam tikai kā di 15-20 metri, vai tad nekā piet no baseina (jū ras) uz viesnī cu no baseina uz reģ istratū ru ik pē c 30 minū tē m (bet var zvanī t arī caur sargu-apkopē ju sē ž ot uz viesnī cas ieejas-izejas jū rā ž oga vā rtiem) ir elektromobiļ i 6-8 personā m - tī ra greznī ba, bet mē s izbaudī jā m - ļ oti jauki.
Lielisks baseins ar dziļ uma atzī mē m: 0.7 m. , 1 m. , 1.2 m...3.5 m - tas ir, tu ej vai š ļ ū c lejā no baseina parapeta lī dz vē lamajam dziļ umam. Pie baseina ir krogs, mini bā rs ar dzē rieniem, saldē jumu, pludmales dvieļ u izsniegš anas telpa (5 eiro dienā depozī ts, var mainī t uz visā m 8 dienā m, mainī t jebkurā dienā , ja ir slapjš vai netī rs) , aprī kojums (piemē ram, galda tenisam). Ir ļ oti vē lams prast sevi izskaidrot vismaz 1 no 3 valodā m: angļ u, franč u, vā cu. Sauļ oš anā s krē sli ap baseinu un lī dz ž ogam zem palmā m ē nā ir bez maksas. Aiz ž oga jau ir paš valdī bas teritorija - tur ir sauļ oš anā s krē sli par 2.5 eiro diennaktī (iedod č eku par mini-KKM, aiziesiet, vē lreiz nebū s jā maksā ). Nez kā pē c stacionā rie lietussargi ir bez maksas. Var gadī ties, ka meitene neder, kas nozī mē , ka jums nebū s jā maksā . Daž i izklā j dvieļ us.
Pludmale ir PAŠ VALDĪ BA, nevis viesnī ca, bet "paš valdī bas" apmeklē tā ju ir maz. Pludmales pirmā lī nija (3 metri) (ja skatā s uz jū ru) - smiltis ar oļ iem, izsmē ķ i, pudeļ u korķ i, bet smilš aina ieeja jū rā - tur, kā likums, ir pieauguš ie ar bē rniem, bet mē s arī iebraucā m un kuģ ojā m pietiekami tā lu no č upu bē rniem, jo ​ ​ jū ra ir ļ oti lī dzena un dziļ ums lī dz 1.5 metriem - ļ oti ē rti. Labajā pusē pludmale (krasts) tā pati, tikai ieeja jū rā ir akmens parapets + margas. Neiesaku lē kt, labā k uzreiz peldē t no margā m un kā pt atpakaļ uz margā m, ar kā jā m nepieskaroties dibenam, nestā vē t uz dibena - tas ir diezgan aizaudzis ar aļ ģ ē m un...jū ras ež iem - I noķ ē ru 2 adatas. Bet gandrī z pilnī ga peldē tā ju neesamī ba. Jā , un "bē rnu pludmalē " viņ u nav tik daudz, un daž ā s stundā s un ar vē ju, viļ ņ iem ir 5-10 cilvē ki.
Brokastis (kontinentā lā s) no 7:00 vai "amerikā ņ u bufete" no 7:30 lī dz 10:00. Patiesī bā bufete – ņ em ko gribi un cik gribi. Desas, sieri, olu kultenes veidi, graudaugi, jogurti, sulas, kafija, tē ja u. c. Ir kaut kas nopietnā ks, bet nevajag. Vakariņ as no 19:30 lī dz 21:30 bufete. Iespē jams, tū kstoš iem vai vismaz simtiem ē dienu. Grū ti visu uzskaitī t. Ne aiz alkatī bas, bet gan ziņ kā rī bas dē ļ (es) saliku lielus š ķ ī vjus kaudzē . Un apmē ram 10 gaļ as karstie ē dieni un salā ti, no augļ iem: melones, arbū zi, persiki, ā boli. Vairā ku veidu saldē jums. 2-4 veidu sieri, desiņ as (lai gan pē c gaļ as satura mē s š ī s desiņ as neē stu - tas bū tu ko eksportē t uz Grieķ iju), vā rī tas gaļ as sagrieš ana. Kopumā visi gaļ as ē dieni ir ar zemu tauku saturu. Vai arī tā sanā ca. Kaut kā da vā rī ta vai sautē ta gaļ a, vai tā bū tu liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, cū kgaļ a vai jē ra gaļ a. Nebija eskalopu un antrekota. . .
No nacionā lā s virtuves man patika konditorejas kastroļ i ar gaļ u un tzatziki (atvainojos, ja nepareizi uzrakstī ju, bet izskatā s) - jogurts vai skā bs krē jums ar sā lī tiem gurķ iem, tie aizņ ē ma visas dienas. Š ķ iet, ka arbū zi ir sliktā ki par mū su Astrahaņ as, melones ir saldas tikai tad, ja mī kstums ir sarkans (tā das bija tikai 1-2 dienas). Vī ns par naudu apmē ram 5 eiro, krū ze 0.5 like ("sausa malka"). Alus 0.33 - 3 eiro. Vakariņ ā s bezmaksas auksts ū dens ar ledu - nesmejies, jo karstumā , bet vispā r ū dens Grieķ ijā ir pats svarī gā kais. . . Vispā r par uzturu sū dzī bu nav. Cilvē ku ir daudz, bet vietas vienmē r ir. Teica, lai vakariņ ā s neiet sporta un pludmales drē bē s (pusgarā s bikses, peldbikses, peldkostī ms, š orti), bet es redzē ju pā rkā pumus. Toties ļ oti daudz ā rzemnieku izgā ja vakarkleitā s. Viesmī ļ i nā k klā t desmit reizes, noņ em š ķ ī vjus, bet nav uzbā zī gi. Ir krievvalodī gie.
Viesnī ca piedā vā autostā vvietu un automaš ī nu nomu. Man likā s, ka lielā kā daļ a atpū tnieku ir franč i, pē c tam vā cieš i, itā ļ i un paš i grieķ i, kuri nā k uz nedē ļ as nogali uz viesnī cu, slaveni, kā saka, ar labā ko talasoterapijas procedū ru komplektu (20 eiro gandrī z visu dienu) . Krievi tajā paš ā laikā , manuprā t, ne vairā k kā.15-30 cilvē ki, ar kopē jo atpū tnieku skaitu ap 500. Varbū t es kļ ū dos. . . Vakariņ as mums, kā jū s saprotat, nevajadzē ja. Lai gan ekskursijā s apmeklē jā m krogus. Pusdienas maksā ja 12-20 eiro. Bet DZERT IR Ā RKĀ RTĪ GI NEPIECIEŠ AMS, Ī PAŠ I PAR KODU. Viesnī cā var nopirkt pa dienu tikai bā rā (0.33 Coca-Cola 3 eiro, alus 0.33 - 3 eiro (Grieķ u Mythos, manuprā t, pat labā k nekā paš mā ju pasterizē tais), saldē jums apmē ram 2 eiro, tī rs ū dens 0 , 33 un pē c tam apmē ram 1 eiro). Ja mē s uzreiz zinā tu, ka 100 metrus tā lā k no viesnī cas ir veikali, kur ir kola 0.33 par 0.6 eiro un alus par 1 eiro!!!...Un Atē nā s ekskursijas dienā nopirkā m paku ū dens 6 pudeles pa 1.5 litriem, cena 1 eiro par pudeli. Droš i vien kaut kur ir arī lē tā ki.
Daž as cenas š ajos veikalos (piemē ram, mū su "selpo"):
arbū zs 1 kg. - 2 eiro,
melone 1 kg 0.8-1.15 eiro,
kartupeļ i 0.8-1.15 eiro,
persiki 1 kg. - 2.5-3 eiro,
utt.
Dā rgi. Tā pat kā mums. Bet par grieķ u algu droš i vien nav dā rgi. Grieķ u cigaretes pazī stamu ā rzemju zī molu kontrolē lī dz 3 eiro paciņ ā . Alkohols no 3 eiro par 0.7 lī dz 12-15 eiro par 0.5-0.7 vietē jiem stiprajiem dzē rieniem, piemē ram, mū su moonshine rakia (rakia), ouzo (ouzo (oyzo) - anī ss), tsikoudia (tsikoudia). Un blakus ir mū su "kapitā ls" 0.7 par tiem paš iem 13 eiro. Un tur ir amerikā ņ u un citu slavenu zī molu viskijs, liķ ieri, tekila, aperitī vi par tiem paš iem 12-16 eiro. Tā tad vienī gais, kas ir nepā rprotami lē tā ks nekā mazumtirdzniecī ba Krievijā , ir importē tie Rietumu alkoholiskie dzē rieni. Š eit ir arī raž otā s preces: maskas + snorkeļ i peldē š anai (9 eiro), zobu pasta (2-3 eiro), losjoni (2-3 eiro), š ampū ni (2-3 eiro), iedeguma-skū š anā s krē mi (2-3 eiro) . ), spē ļ u kā rtis, pleznas. Blakus ir suvenī ru veikals (pirktu visu, bet mazā s amforas, arī neroku darinā tā s maksā no 10 eiro!! ! ).
No salī dzinoš i lē tajiem Atē nu rajoniem - Plaka (pie Akropoles) un Monastiraki (arī blakus, kā jā m). Gribē ju nopirkt ā das vizī tkarti un portfeli - nebija: vienkā rš i portfeļ i no 140 eiro, vizī tkartes no 80 - citus neatradu (iedeva tikai 2 stundas pē c ekskursijā m, un tas nav nopietni pakavē ties karstumā ). Tikai 2 vā rdi par ekskursijā m - bē rniem lī dz 18 gadu vecumam muzeji tieš ā m ir bez maksas. Visur biļ etes no 3 lī dz 11 (uz Akropoli, bet ir kuponi vē l uz 5 vietā m uz 4 dienā m) eiro. Kā ds teiks: "Ko tur redzē t? ! Akmeņ i?!! ! ". Ne akmeņ i, bet drupas, izrakumi, pussabrukuš i arhitektū ras pieminekļ i, skulptū ras, freskas, bareljefi, dekorā cijas, kulta un pat senie skalpeļ i Epidaurā Asklē pija (Aesculapius) tempļ a muzejā . Ar tā diem paš iem panā kumiem jū s varat jautā t: "Ko redzē t tē lotā jmā kslas muzejā ? Gleznas? Lai tā s varē tu redzē t uzziņ u izdevumos, grā matā s, fotoalbumos! ". Nevis akmeņ i, bet atseviš ķ os gadī jumos milzī gi nezinā mā veidā apstrā dā ti un piegā dā ti mū ru, kriptu, kapu akmeņ i, kas datē ti ar 15. -20. gs. pmē . Š ī ir mū su bē rnī ba ar senā s Grieķ ijas mī tiem, dieviem, varoņ iem, kas zinā mi gandrī z ikvienam. Ar senā m un š odienas ā rzemju filmā m "Aleksandrs", "Troja", "Odiseja", "300 spartieš i" u. c.
Visas ekskursijas ir kā pš ana kalnos, karstums ir lielā ks nekā jū rā , bet iesvē tī ba zinā mā sakramentā , mistiska, varonī ga, skaista, majestā tiska. Lai varē tu izvē lē ties, mē s neiegā dā jā mies apskates tū ri, kur no 8 dienā m 7 dienā m ir "jā pač ā po" no viesnī cas uz viesnī cu visā Grieķ ijā ar atgrieš anos viesnī cā tikai vakarā . Arī peldē š anas tū re par lielu naudu vispā r mums nederē ja. Par laimi, viesnī ca ir izveidojusi attiecī bas ar tū risma kompā nijā m, pamatojoties uz tā s teritoriju, tā dā veidā , ka tā s pieņ em darbā grupas no gandrī z jebkura cilvē ku skaita (š ķ iet, vismaz 4 cilvē ki). Mē s devā mies ekskursijā uz Delfos ar septiņ iem, ieskaitot gidu. Ekskursijas pa nedē ļ as dienā m. Precī zi neatceros, bet man liekas, ka piektdiena ir Atē nas, sestdiena ir Delfos, treš diena ir Epidaura-Mikē nas.
Bū tu jauki, ja š ī s tū risma kompā nijas publicē tu viesnī cu tī mekļ a vietnē s
š os grafikus un cenas. Galu galā cilvē ki var nā kt un, tā kā nav nokomplektē ta grupa, vispā r netiek ekskursijā uz kā du vietu. No mā jaslapas uzzinā ju, ka viesnī cā darbojas 2 Grieķ ijas tū risma firmas, ka vauč eri maksā no 60 eiro uz Atē nā m lī dz 100 eiro uz Meteoru (mū ku klosteri klintī s). Pat jautā ju š ī m firmā m par to mā jaslapu adresē m un cenā m, man nepiecieš amo ekskursiju apmeklē juma garantijā m. Bet ne visi atbildē ja, un viss izrā dī jā s savā dā k. Papildus norā dī tajam viesnī cā acī mredzot strā dā arī citu ekskursiju firmu pā rstā vji, kas specializē jas daž ā du valstu tū ristos. Katrā ziņ ā viesnī cā izrā dī jā s krievvalodī gais ekskursiju organizators, acī mredzot tas pats Mouzenidis Travel vā rdā Gaļ ina. . . Autobusa š oferi arī krievvalodī gie 2 Jurijs un Fjodors. Krieviski runā još s gids - Konstantī ns - tā sauktais "Pontic Greek", kurš dzimis un mā cī jies Krievijā , pē c izskata apmē ram 50 gadus, manuprā t, cilvē ks ar lielu erudī cijas mī lestī bu vē sturē un vienkā rš i patī kams cilvē ks ar humora izjū ta. Klausī ties viņ u ir prieks! Lai viņ š man piedod, ja es pateicu kaut ko nepareizi. Vairā ki tū risti stā stī ja, ka sastapuš ies arī ar ne pā rā k labiem gidiem. Ā rkā rtē jos gadī jumos ir iespē ja doties ekskursijā ar franč u vai angļ u grupu. Nu neko nesapratī si, ja nezinā si valodu! Bet jū s tik un tā redzē siet daudz, iegā dā jieties ilustrē tus arheoloģ isko zonu, muzeju katalogus krievu valodā (7-10 eiro).
Tā tad no 8 dienā m mums izdevā s 3 ekskursijas:
Atē nas - 8:00-13:30, brī vais laiks 2 stundas 15:30-17:00
Delfos - 8:00-18:00
Epidaura-Mikē nas - 8:00-20:30
Protams, Grieķ ijā ir vē l simtiem vietu, ko redzē t. Tas ir Olimpa kalns un Olimpija (nejaukt ar Olimpa kalnu) - apgabals, kur notika olimpiskā s spē les, un Meteora (a) (senie aktī vi klosteri klintī s) un Patra, un Korinta, un Sounion rags, un Termopī las (300 spartieš u) un salas, ī paš i Korfu (Kerkyra), Rodas (Rodas koloss), Krē tu (Minotaura-Knosas pils labirints).
Ekskursiju dienā s pat paspē jā m nopeldē ties, un 4 dienas brī va pludmales atpū ta. Cilvē kiem, kuri veselī bas, brī vā laika dē ļ nevar atļ auties apmeklē t vienu valsti vai pat ceļ ot uz ā rzemē m, nozī mē : š ogad vē los pludmales brī vdienas Krē tā , nā kamgad doš os kaž oku tū rē uz Salonikiem, bet pē c 2 g. apskates tū rē.7 dienu ekskursijas un 8 dienu braucieni, iespē jams, diezgan pieņ emams atvaļ inā jums. Protams, dā rgā k nekā Krē tā , bet...
Es esmu "kodols", "diabē tiķ is" un "hipertensī vs". Bet viņ š pā rcē la tū ri pilnī gi labi. Un viņ š ē da, kā jau teicu, nedomā jot par diabē tu, un dzē ra, un kā pa kalnos. 35 grā du karstumu panes apmierinoš i. Pievē rsiet uzmanī bu mitrumam. Grieķ ijā ir sauss, neskatoties uz jū ru (iespē jams, zaļ ā s segas specifika, mež u kā tā da neesamī ba, mū su zaļ ā zā le utt. ) - tā ir atbilde. Un viņ š atgriezā s mū su "tvaikoņ u pirtī " un uzreiz gan sirds, gan galva sā pē ja par laikapstā kļ u maiņ u. Tas viss ir kā . Viesnī cas mā jas lapa ir www. mare-nostrum. gr. Paldies Grieķ ija, paldies Mare Nostrum, paldies Mouzenidis Travel, paldies Juzhel!
Igors
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Piemē rots jebkura veida svē tkiem. Viss ir ļ oti augstā lī menī , un cena to attaisno. … Tomēr ▾ Piemē rots jebkura veida svē tkiem. Viss ir ļ oti augstā lī menī , un cena to attaisno.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Популярный отель расположен на берегу моря. Обширная территория, просторные комфортабельные номера, обслуживание высокого уровня. Отель состоит из шестиэтажного основного здания и бунгало. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Поселок Враврона, в 5 км от пос. Артемис, в 10 км от пос. Маркопуло, в 15 км от порта Рафина, в 35 км от Афин, 11 км от международного аэропорта «Эл. Венизелос» г. Афины.
Pludmales apraksts Пляж песчаный и местами каменистый, есть специальная бетонная площадка для прямого спуска в море.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

4 конференц-зала, магазины, 2 бара, терраса для загара. Каждое утро в главном ресторане сервируют завтрак «шведский стол». В ресторане у бассейна подают блюда греческой и интернациональной кухни. В главном баре для гостей организованы различные тематические мероприятия. В баре у бассейна можно попробовать коктейли, прохладительные напитки и мороженое.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Расслабиться гости смогут в спа-центре отеля на процедурах талассотерапии. Посещение крытого термального бассейна и гидромассажной ванны возможно за дополнительную плату. Гостям предоставляют бесплатные халаты и тапочки. Любители активного отдыха могут сыграть в мини-футбол и петанк, а также посетить центр водных видов спорта.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 346 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Vravronos Avenue 19016 Vravrona, Greece
Tālruņi: Tel: +30 22940 71000 Fax: +30 22940 47700
Tīmekļa vietne: Dolce Attica Riviera
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.