Pieklājīga 3* viesnīca

Rakstīts: 15 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 19 jūnijs — 1 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca uzreiz pā rsteidza ar savu tī rī bu. Viesnī cas vestibils vienmē r ir sakopts, tur nav redzami atkritumi. Viesnī cas teritorija tiek pastā vī gi uzkopta, zā le tiek laistī ta. Daudz augu, teritorija diezgan zaļ a. Ir pat olī vkoki, un mē s atradā m arī citronu kokus. Pie viesnī cas ir daudz kaķ u, nepā rtraukti barojā m kaķ ē nus un suņ us, neviens nekož .
Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet dienas laikā ar to var nepietikt, jo visa viesnī ca dodas peldē ties. Dienā ir ļ oti karsts, tā pē c Grieķ ijā ir siesta, apmē ram no 2 lī dz 5 stundā m. Ū dens ir silts, pat bē rniem, un vē l jo vairā k baseinā . Teritorijā ir 2 peldbaseini: bē rniem un pieauguš ajiem. Bē rnu baseins nav dziļ š , kaut kur lī dz pieauguš a cilvē ka ceļ galam, tas ir, tas kopumā ir labs mazajiem. Pie baseina ir arī zona ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, tā pat kā pludmalē . Baseini atrodas blakus bā ram un veikalam, tā pē c jebkurā laikā varat pieiet un kaut ko paķ ert.
Ē diens restorā nā ir labs. Ē dienu izvē le ir diezgan liela. Brokastī s ir manna un auzu pā rslas, pusdienas un vakariņ as ī paš i neatš ķ iras, bet pagatavojas garš ī gi. Restorā nā vienmē r varat paņ emt lī dzi svaigus dā rzeņ us un augļ us. Un sā ka pasniegt arī arbū zus un melones, acī mredzot sezona ir sā kusies. Jebkurā gadī jumā pie viesnī cas ir augļ u stends par pieņ emamā m cenā m.

Tieš i blakus viesnī cai atrodas grieķ u krogs, tā pē c brī vdienā s varat pavadī t vakaru ar dzī vo mū ziku. Cenas nav augstas, un jū s varat izmē ģ inā t grieķ u ē dienus. Netā lu neatradā m nekā das izklaides vietas, tā pē c pavadī jā m laiku kopā ar animatoriem.
Reiz nolē mā m doties ar autobusu uz Atē nā m. Sā kumā viss bija labi. Diezgan ā tri tikā m lī dz pieturai, atradā m vietu kur autobuss piestā j un braucā m uz Atē nā m. Bet tad mē s apmaldī jā mies, uzreiz pē c 5 minū tē m. Izrā dī jā s, ka mē s pagriezā mies nepareizā virzienā un devā mies pavisam citā virzienā . Mē s nolē mā m braukt atpakaļ ar taksi.
Pā rē jais patika, domā jam braukt atkal septembrī , vismaz uz nedē ļ u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu