Laba viesnīca + skaista jūra = lieliska atpūta

Rakstīts: 1 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 21 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ogad jau otro reizi pē c kā rtas atpū tos š ajā viesnī cā . Viesnī ca pilnī bā atbilst mū su vajadzī bā m: pludmale - blakus, dā rzs - jā , rotaļ laukums un bē rnistaba - jā , ē dinā š ana - lieliska, uzkopš ana - lieliska, baseins - jā , bet mē s tos gandrī z neizmantojā m, jo ​ ​ galvenais - ļ oti tī rs, silta jū ra. Vienī gais, kas uzkavē jā s ierodoties bija viesuļ vē tra, un durvis uz balkonu bija atvē rtas ventilā cijai, bija ļ oti liela dū koņ a, no kuras tika vaļ ā , noliekot dvieli zem ā rdurvī m. Jā , nedaudz vecas mē beles, bet viss ir izturī gs, tī rs un uzticams. Wi-Fi darbojas labi visur. Personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Netā lu no viesnī cas, divsimt metru - pā ris veikali, kur var iegā dā ties dā vanas. Starp citu, viesnī cā ir arī labs veikals ar saprā tī gā m cenā m. Divus kilometrus no viesnī cas - ciemata centrs, kur atrodas neliels lielveikals, aptiekas, daudzi krodziņ i, kā arī makš ķ ernieku mols un skaistas pludmales.
Desmit kilometrus no viesnī cas - Oropu ciems, no kura ar prā mi var aizbraukt uz Evijas salu, par 2 eiro no cilvē ka, Evijā muzejs un izrakumi. Un jū s varat doties ar autobusu, gaisa kondicionē tā ju un Wi-Fi, uz Halkidiki salas galvaspilsē tu, kur ir daudz interesantu lietu. Atē nas atrodas stundas un divdesmit minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas.
Ceru, ka tik labas atsauksmes kā manas neliek Muzenidim celt cenas)))

Liels paldies Tū risma aģ entū rai Kijevā un personī gi Linai Petrenko par kvalitatī vo atbalstu ceļ ojumā.
Novē lu viesnī cas darbiniekiem mieru, veselī bu un panā kumus!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu