Paradīzes vieta

13 Decembris 2017 Ceļošanas laiks: no 08 Septembris 2017 ieslēgts 17 Septembris 2017
Reputācija: +113.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s ar vī ru atpū tā mies no 2017.  gada 8.  septembra lī dz 17.  septembrim. Pirmo reizi Eiropā un Grieķ ijā .

Mums bija agrā reģ istrē š anā s (apmaksā jā m 6000 avansā , bez kā pilnī gi varē ja iztikt): viesnī cā ieradā mies 4 no rī ta, reģ istrē š anā s 14, bet grieķ i cilvē kus netur plkst. reģ istratū ra, ja numuri ir brī vi un uzkopti: mū su tautieš i reģ istrē jā s 10 stundā s.

Lidojums ir normā ls.

Lieliska neliela viesnī ca Malijā , angļ u jaunieš u kū rortā . Blakus infrastruktū ra, ekskursijas iespē jams doties blakus ē kā , izklaides un kafejnī cas ik uz soļ a! Jū ra septembrī ir lieliska: tī ra, silta, caurspī dī ga!

Viesnī ca ir ļ oti gleznaina, tī ra, visur ir rozes, bugenvilijas, palmas - neparasts skaistums!


Istabas lielas (dzī vokļ i), mā jī gas, interjers iekā rtots ar gaumi un mī lestī bu. Regulā ri tī rī ts, viss kā rtī bā . Ir ledusskapis, plī ts, trauki ē diena gatavoš anai un ē š anai. Mē s nekavē joties iegā dā jā mies pā rtikas preces Halkidiakis lielveikalā - un gatavojā m pusdienas, daž reiz vakariņ as. Labā k ņ emt lī dzi trauku mazgā š anas lī dzekli (telpā tā da nav), lai nepirktu par eiro.

Brokastis pieticī gas. Lietiš ķ ā s pusdienas ir ļ oti nabadzī gas: ja pirms ekskursijā m neatliek laika brokastī m, ņ em lī dzi sviestmaizes un dzē rienus, necerot remdē t izsalkumu ar to, kas bū s sapakots konteineros.

Viesnī ca ir ļ oti ē rta, klusa un jū s jū taties kā mā jā s! Telpā s neviens neienā k (durvis un logi ir atvē rti visiem, lietas var droš i atstā t uz ž ā vē tā ja, krē sli, sauļ oš anā s krē sli - nekas nepazudī s! ). Mū zikas nedaudz pietrū kst – ieslē dzā m savu kolonnu. Gandrī z nav personā la, neviens nestā v pā ri dvē selei - smalkums, pilnī ga uzticē š anā s, uzmanī ba un laba griba ir visur.

Centā mies maksimā li redzē t, kas 7 dienā s bija iespē jams: noī rē jā m auto no kaimiņ mā jas ielu aģ entū ras (tajā paš ā vietā , kur notiek ekskursijas).

Es dalos savos iespaidos par ceļ ojumu uz brī niš ķ ī go saulaino Krē tu - patiesi dievu un prieku zemi!

Pirmo reizi atpū tā mies Eiropā - tā tad sajū sma ir neaprakstā ma!! ! ! Neviens neko neslē dz (maš ī nas, istabas), neviens neko neslē pj - viss ir droš i, visi smaida un viss ir ļ oti dā rgs visur, jo eiro kurss ir augsts.

Mē s izvē lē jā mies viesnī cu Malia Galini Apartments 3 * (brokastis iekļ autas) Malia rajons. Maza (kopā laikam 35 numuriņ i) sniegbalta brī niš ķ ī ga viesnī ca! Viesnī ca ļ oti klusa un ē rta, tī ra, numuriņ i izcili, baseins mazs, darbojas tikai pa dienu, bet pa nakti murrā (ieslē dzas tī rī š anas sistē ma), č irkst circeņ i.

Apmetuš ies apvidū , treš ajā dienā atradā m kompā niju un sā kā m braukt ar auto pa vietē jiem serpentī niem un braucā m divas dienas:


- viss pa ceļ am uz Zeva alu (ieskaitot keramikas fabriku, kur mums bija bezmaksas ekskursija ar olī veļ ļ u, makaronu, vī nu degustā ciju un mā la vā ž u gatavoš anas meistarklasi, kā arī klosteris, senais templis , Bali pludmale, lī cis bez viļ ņ iem), Lasiti plato zoodā rzs un ekoparks, kur pa ceļ am viņ i salasī ja augļ u maisiņ u (č etras š ķ irnes ā bolus, granā tā bolus, bumbierus, valriekstus, sī polus, baltos un sarkanos sī polus, vī nogas) - viņ i ē da ar prieku un pacienā ja visus apkā rtē jos, pat nesa mā jā s dā vanas no Grieķ ijas dā rziem ;

- saldū dens ezers Kournas: braucā m ar katamarā nu, meklē jā m bruņ urupuč us, peldē jā mies - redzē jā m trī s bruņ urupuč us, kalnu kazu ganā mpulku, balto pī ļ u baru, precī zā k, daudzkrā sainas pī les-zosis - mums nezinā mus zinā tkā rus putnus , pastaigā joties gar jauka ezera krastu;

- Agios Nikolaos pilsē ta - Krē tas Saint-Tropez ar ezeru bez dibena pilsē tas vidū - ļ oti skaista;

- Ritimno pilsē ta ar skaistā m š aurā m ieliņ ā m, pilnas ar ziediem;

- Fortezza cietoksnis ir ļ oti spē cī gs - no turienes mē s redzē jā m, kā Grieķ ijā jū rā riet saule.

Kopumā brauciens ar auto bija lielisks, bet pā rvietoties pa serpentī nu naktī ir smagi, no rī ta nebija par ko uztraukties! Ceļ i labi, par laimi. Mē s braucā m ar kvadraciklu.

Mē s nepieņ ē mā m nekā das ekskursijas no tū roperatora "Pegas Touristik": visā s valstī s izmantojam tikai ielu aģ entū ras, lai nepā rmaksā tu.

Es devos viens uz Santorini - Sv. Irina: iespaidī ga, sniegbalta, laineris lielisks (vairā kiem tū kstoš iem cilvē ku + automaš ī nā m un velosipē diem, cenas ir ļ oti augstas: es nekad neaizmirsī š u eklē ru par 3.95 eiro! ), Bet tā da nauda (116 eiro) nav tā vē rts: karstumā jū s uzkā pjat 580 pakā pienus pa slī pē tiem akmeņ iem klints malā , š aurā s ieliņ ā s un ap pamatī giem krodziņ iem un veikaliem.

Š ī ir vieta iemī lē juš iem pā riem, jaunlaulā tajiem - zvē rē t mū ž ī gu uzticī bu un bezgalī gi fotografē t vienam otru (vē l nav apnicis). Daudz daž ā du tautī bu bagā tnieku - interesanti, un atceros arī visā das cilvē ku kā jas (ar un bez pedikī ra, nagiem, pirkstiem, visā diem š ī feriem, sandales un sandales), jo kā pjot visu laiku skaties uz leju. akmens))). Ē zeļ i (vesels ganā mpulks, ar ko ripinā t tū ristus augš ā un lejā ) sabojā visu romantiku uz mī lestī bas mā koņ a))).


Vī rs devā s uz Spinalongu – uz spitā lī go koloniju, kurā dzī voja spitā lī gie. Neesmu sajū smā , bet patika kuģ a apkalpes gatavotais bā rbekjū . Bū s jā noskatā s 26 sē riju grieķ u seriā ls "Sala" - populā rā Viktorijas Hislopas romā na "Sala. Sofijas noslē pums" (2005) filmas adaptā cija, tulkota 24 valodā s, veidota pē c grā matas. tur dzī vojuš ā s sievietes meita, kura 20. gadsimta sā kumā cieta no neā rstē jamas slimī bas.

Mums ļ oti patika Krē tas vakars Kato Carusano ciemā : ē dā m visdaž ā dā kos grieķ u ē dienus, dzē rā m vī nu, dejojā m, baudī jā m nacionā lo mū ziku uz neparastiem instrumentiem, profesionā lu un ne tik profesionā lu izpildī tā ju dejas, kas mū s bezgalī gi pā rsteidza! ! ! Krievi tur ir ļ oti gaidī ti, jo esam skaisti, dzī vespriecī gi, atvē rti, spontā ni un emocionā li, nepieredzē juš i un pateicī gi skatī tā ji, aktī vi dalī bnieki jebkurā aizdedzinoš ā notikumā !

Satikā m daž ā dus cilvē kus no Krievijas pilsē tā m - izklaidē jā mies un priecā jā mies bez apstā jas un no visas sirds!

Uzturē š anā s laiks ir ļ oti ī ss, turklā t mums tika sagriezta puse dienas: izrakstī š anā s no viesnī cas bija pulksten 3.45 paredzē tā pulksten 12.00 vietā . Un tas notiek ļ oti biež i: diena ir zaudē ta, un jums vienkā rš i jā bū t gatavam š ai niansei.

Ceļ ojums ir lielisks! Grieķ i ir ļ oti delikā ti visos aspektos, draudzī gi, viesmī lī gi un nesteidzī gi. Mē s ē dā m grieķ u salā tus nā kamajam gadam, gardu jē ra gaļ u, labi pagatavotu jē ra un teļ a gaļ u. Zupa tikai tū ristiem (vietē jie ē d zupu ziemā vai slimojot): Nekad neaizmirsī š u vistas zupu par 6 eiro! ))) Restorā nos vienmē r pē c rē ķ ina apmaksas - kompliments (vē ž u, arbū zu vai saldē juma karafe).

Ī sā k sakot, uz zemes ir debesis! Krē ta ir viena no š ī m vietā m!! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums