Olimpiskais pavasaris

04 augusts 2016 Ceļošanas laiks: no 05 Marta 2016 ieslēgts 08 Marta 2016
Reputācija: +1635
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

2015. gada novembra vidū (pē c attiecī gā Ukrainas Ministru kabineta dekrē ta publicē š anas) kļ uva skaidrs, ka pirmo reizi pē c ilgā ka laika mums ir 4 brī vas dienas. Un nevis uz NG (kad ī sa diena un daudz kas slē gts) un nevis maijā (kad biļ eš u cenas ir ļ oti augstas un var bū t arī daudzas lietas ir slē gtas), bet marta sā kumā , no 5 lī dz 8! UIA 100-120 USD akcijas tarifi tajā laikā bija pagā tne, un es neapsvē ru lidojumus ar pā rsē š anos, jo pirmajā s un pē dē jā s dienā s negribē ju tē rē t daudz laika, tā pē c paskatī jos uz Wizz. Ņ emot vē rā lidojumu biež umu (otrdiena, ceturtdiena, sestdiena), Memingena bija ideā la, tač u maksa jau tuvojā s 4K UAH par RT, bet ņ emot vē rā , ka marta sā kums - Vā cijā laikapstā kļ i ir aptuveni tā di paš i kā pie mums, un iepriekš ē jā ceļ ojums bija tikpat sajū smā par Vā ciju kopumā un Bavā riju konkrē ti, variants neš ķ ita piemē rots.


Lē mums nā ca likumsakarī gi: decembra beigā s Aegean Airways reklamē ja ar akcijas tarifiem 82-97 eiro RT Kyiv-Athens, kas ir ī paš i ē rti, no Zhulyany. Kopumā biļ ete man izmaksā ja 2589 UAH (apmaksā ta 13. janvā rī ). Biļ etes nopirka caur portā lu (aģ entū ru). ua. Arī Atē nu viesnī cas martā bija apmierinā tas ar cenu (no 24 eiro vienvietī gas), tač u, ņ emot vē rā salī dzinoš i agro atgrieš anos (9:30), tika izvē lē ta nedaudz dā rgā ka House Acropolis 2 * par 105 eiro / 3 naktis ar brokastī m, kas atrodas 10 minū š u attā lumā no plkst. lidostas autobuss X95. Lī dz pē dē jai dienai cerē ju atrast kompanjonus (caur profilu vietnē m, arī š o), bet pē c tam, kad tarifs pacē lā s virs 4000 UAH (135 eiro), kas pā rstā ja bū t nedē ļ as nogales budž eta variants, kļ uva skaidrs, ka es to darī š u. lidot vienu L

Tā nu agri 4. marta rī tā , pirmajā pavasara nedē ļ as nogalē , kas kļ uva negaidī ti silta, devos uz Ž uļ ani.

Vē sturiski pē dē jos trī s gados visi manis izbraukš anas veidi (mikroautobuss uz Dienvidu staciju, mikroautobuss/autobuss uz Ž uļ ani, taksometrs uz Borispiļ u) kaut kā pagā ja manā darbā (es daru Sevastopoles laukuma rajonā ), bet tikai pa Borispiļ as metro uz Harkovu, un tad ar autobusu, pagaidā m neriskē ju.

Lidostā ierados iepriekš.10:30 (izlidoš ana 12:40), reģ istrā cija jau notika (iepriekš ē jā dienā reģ istrē jos tieš saistē , izvē lē jos 21. rindu pie loga). Kijevas Borispiļ as un Ž uļ aņ as lidostas, manuprā t, ir ļ oti atš ķ irī gas - pirmā izskatā s formā lā ka un darbinieki ir apmā cī tā ki un kulturā lā ki, un no muitas nav nekā du izsmejoš u jautā jumu par to, cik daudz un kā du valū tu jū s eksportē jat. Š ķ iet, ka Zhulyany pilsē tā š is jautā jums ir kļ uvis par tendenci, lai gan tiesī bu akti ir vienā di visā m lidostā m. Jā , un dutik Zhulyany ir 75% alkohola, Borispilā viss ir daudz daudzveidī gā ks un civilizē tā ks.

Lidojot ar AirbusA319, dzē rieni un ē dieni iekļ auti lidojuma cenā , atzī mē ja, ka uz kuģ a 180 sē dvietā m ir 4 stjuartes (UIA par tā du paš u pasaž ieru skaitu vairā k nekā.3 nav redzē juš i), visas eiropeiski runā još ā s angļ u valodas. un pieklā jī gs Duty-free uz klā ja, visbeidzot, bet ne mazā k svarī gi, viss ir neuzkrī toš s. Lidojuma laikā mā koņ u tikpat kā nebija, tā pē c izdevā s apskatī t Rumā nijas un Bulgā rijas zaļ ā s virsotnes un kalnu ezerus, kā arī Ziemeļ grieķ ijas kalnu nogrieztā s virsotnes (atgrieš anā s lidojums jau bija virs jū ras). Robež a netika š ķ ē rsota ļ oti ā tri, varbū t tā pē c, ka pasaž ieriem ar biopasē m vajadzē ja ņ emt pirkstu nospiedumus, man vē l ir veca pase, nekā du jautā jumu robež sargi un muitnieki neuzdeva, atradu iespē ju ā tri apturē t autobusus, lai gan krievu -runā još ie taksometru vadī tā ji aicinā ja pasaž ierus.


Pa ceļ am uz pieturu vestibilā no neuzkrī toš a stenda paņ ē mu bezmaksas, bet ne pā rā k detalizē tu Atē nu karti.

X95 autobuss uz pilsē tu maksā.6 eiro, biļ etes var iegā dā ties gan kioskā pie pieturas, gan tieš i pie vadī tā ja, noteikti kompostē jiet. Autobuss ir 50 minū š u attā lumā , braucam gandrī z bez sastrē gumiem. Pirmā s 20 minū tes braucam cauri priekš pilsē tai ar vienmuļ ā m privā tmā ju ē kā m, diezgan silts (~ 20°C), pieturas pa ceļ am ir biež as. Paš ā pilsē tā (ieeju pilsē tas robež ā s var nojaust pē c augstceltņ u un senā ku ē ku parā dī š anā s) vairā kas reizes iekļ ū stam sastrē gumos. Acī s krī t tikai kaut kā ds nereā ls taksometru skaits, visi vienā di dzelteni, bez taksometru firmu reklā mā m (atš ķ irī bā no mums).

Vienā no sastrē gumiem (kaut kur starp Militā ro muzeju un Parlamentu) pretē jā ielas pusē redzē ju policijas autobusus (nezinu, lai pā rvadā tu apsardzes darbiniekus vai aizturē tos), bet autobusos bija kondicionieris. Nav komentā ru

Gala pietura X95 atrodas tieš i uz Grieķ ijas galvaspilsē tas centrā lā laukuma – Sintagmas.

Uz viesnī cu ā tri un ē rti - pa labi uz leju (pa Mitropoleos ielu), tad otrais pagrieziens pa kreisi, pa š auro ielu Voulis (abā s pusē s daudz konditorejas, kafejnī cas un restorā ni, tai skaitā etniskie), kas 150 metru attā lumā iegriež as vē lamajā Kondru ielā . Viesnī ca ir atseviš ķ a 19. gadsimta stū ra ē ka. Svī ta iekš ā – arī.19. gadsimta beigu – 20. gadsimta sā kuma gaisotnē uzturē ta, daudz antī ku mē beļ u, gleznu, fotogrā fiju. Vienī gais mī nuss ir ļ oti spē cī gā telpu dzirdamī ba gan uz ielas, gan koridorā . Kas ī paš i jū tams no 5 rī tā , kad sā c gatavot brokastis.

Bet brokastis labas un ļ oti daudzveidī gas daudz konditorejas izstrā dā jumu, salā tu. Personā la attieksme ir lieliska. Uzreiz pē c apmetnes pā rvā cos uz centru. Pulkstens ir pieci vakarā . Tas notiek sestdienā s, un sestdienā s gandrī z visi veikali tiek slē gti pulksten 6.


Atē nā s nav starptautisku veikalu tī klu (piemē ram, LiDL, Billa, Tesco), ar izplatī tā ko Grieķ ijas tī klu "Sklavenidis" tiks pā rcelts uz tuvā kajā m dienā m. Erm apkā rtnē es atrodu divus mazos vietē jā tī kla "Bazaar" mini tirgus, kas atvē rti lī dz 20-00. Kopumā cenas daž ā dos tī klos ir vienā das, Bazaar vienkā rš i ir mazā ka izvē le. Neskatoties uz to, ka Grieķ ija ir pā rsvarā lauksaimniecī bas valsts, vietē jā s produkcijas cenas ir ļ oti dā rgas, salī dzinot, piemē ram, ar Vā ciju vai Franciju. Netā lu, Mitropolitos ielā , atrodas grieķ u pareizticī go baznī cas patriarhā lā katedrā le, tač u tā tiek restaurē ta. Uz Ermas atrodu lielu tirdzniecī bas centru Hondos, kura pirmos divus stā vus aizņ em smarž as.

Tika pamanī ts tikai viens suvenī ru kiosks, kurā iegā dā ts Atē nu pilsē tas simbols - maza Pū ce no sarkana akmens (6 Ir izdevī ga). Pie kases paviljona jau tiek izplatī tas biļ etes 0 vē rtī bā.

00 Jā (parastajā s dienā s - maksa 16 eiro), tad biļ ete jā pievieno turniketa validatoram, kas jau sā kas tieš i Akropolē . Uz akmens kā pnē m jau sā kas fotosesija, tū ristu vē l maz. Uzkā pju paš ā augš ā . Negaidī ti auksts, laiks ap 9-15, bet saule jau spož a, tā pē c grū ti uztaisī t labas fotogrā fijas. Labā kie skati uz pilsē tu paveras no zonas, kur uzstā dī ts karoga masts ar milzī gu Grieķ ijas karogu (dzirdē ju, ka agri no rī ta tiek svinī gi pacelta militā rpersona, par ko ī sti nezinu, protams 9 no rī ta jau pacelts ). Labi redzams Zappeio parks ar Olimpieš a Zeva templi, kam seko Panathinaic stadions, kur notika senatnes olimpiskā s spē les.

No augš as Atē nas izskatā s pilnī gi baltas, jo lielā kā daļ a ē ku ir no marmora vai kaļ ķ akmens, modernā s ir no betona, un ir daudz baznī cu. Pilsē tas izmē ri ir iespaidī gi, ar iespaidu, ka pie apvā rš ņ a ir Atē nas.

Ir vairā ki ļ oti lieli saplacinā ti pauguri, varē tu teikt, kalni. Dienvidos jū ra ir ļ oti tā lu redzama. Neskatoties uz apsardzes brī vo ieeju Partenonā , jo ī paš i daudziem nav atļ auts fotografē ties ar karogiem. Itā ļ u meiteņ u grupa bija spiesta paslē pt viena no Itā lijas reģ ioniem karogu. Pamazā m tū ristu skaits Akropolē tuvojas kritiskajam skaitlim - kad nevar nofotografē t ē kas bez kā da figū rā m - tā pē c dodos lejā . Akropoles pakā jē bez kasē m un ā trā s ē dinā š anas kioskiem ir pasta nodaļ a. Pastkarte ar pastmarku uz Kijevu maksā ja 1.70 eiro. Atnā ca 10 dienu laikā . Es pā rvā cos uz ielu. Apustulis Pā vils mā kslas virzienā . Metro stacija Thissio.

Š eit sā kas tū risma tirgus. Parasti tiek tirgoti izstrā dā jumi no akmens, ā das, daž ā da veida medus. Ir arī veci pā rdevē ji ar pretenzijā m uz senlietā m.


Kļ ū st ļ oti silts, daudzā s kafejnī cā s sē ž vietē jie, lē nā m runā par dzī vi, daudzi vecā ki vī rieš i spē lē bekgemonu. Es apmeklē ju nelielu baznī cu vienā no perpendikulā rajā m ielā m. Darbiniece nerunā angliski, tač u izdevies noskaidrot, ka sveces izmaksas ir 0.50 eiro. Agrā pavasarī augļ u koki jau sā k ziedē t, bet uz mū ž zaļ ajiem (? ) Citrusaugļ iem karā jas mandarī ni, krī tot pat no viegla vē ja. Salauzu vienu, tad pamē ģ inā ju - ļ oti rū gta, gandrī z neē dama L.

Mē ģ inu nokļ ū t arheoloģ isko ē ku kompleksā "Agora".

5 kg zemeņ u par 1 eiro, savukā rt vienā no tuvā kajā m kafejnī cā m - "sviestmaize grieķ u valodā " - sagriezta virtuļ a bagele, pildī ta ar sieru un dā rzeņ iem (1.70 eiro). Nā kamais plā ns ir nokļ ū t Atē nu jū ras piekrastē , proti, ostas pilsē tā Pireju. Pirmā metro lī nija ir ideā la, tā iet caur staciju "Monastyraki". Pē rku automā tā biļ eti uz diennakti, izmaksas 4.50 eiro (automā ts pieņ em 5 un 10 eiro banknotes, kā arī visu nominā lu monē tas, izņ emot 1 un 2 eiro centus). Š eit terminā lī pie automā ta tas bū tu jā aktivizē - tiek izdrukā ts laiks, no kura tiek skaitī tas 24 stundas, pā rskaitī jumu skaits nav ierobež ots. Atē nu metro ir ļ oti unikā ls. Pirmā lī nija tika uzbū vē ta 20.  gados un sā kotnē ji bija uz lokomotī ves vilces, vē lā k kustī bas princips tika aizstā ts ar elektrisko. Otrā un treš ā lī nija tika uzbū vē ta tikai 90. gados, kad kļ uva zinā ms, ka Atē nas kļ ū s par XXVI Olimpisko spē ļ u galvaspilsē tu.

Tur un noliktavā s modernajā m stacijā m ir tradicionā lā ks izskats.

Intervā ls starp vilcieniem ir 6-8 minū tes, ir daudz pasaž ieru. Pireja atrodas aptuveni 20 minū š u attā lumā . Ceļ i, kā jau teicu, ir nedaudz applū duš i, pā ri tiem ielu lī menī iet tilti un transporta mezgli, tā pē c no metro ir ļ oti grū ti redzē t pilsē tu. Pireaus galapunkts atgā dina nelielu dzelzceļ a staciju – zem tā ir negaidī ti daudz sliež u ceļ u, celiņ u un peronu. vā ks, ir pat uzgaidā mā telpa. Izkā pju no metro. Pirmais iespaids - kur es nokļ uvu! Kaut kā ds spontā ns tirdziņ š , preč u un lietu tirdzniecī ba tieš i no zemes, ap industriā lo zonu un transporta mezgliem, visi atkritumi, daudzi ubagi un aizdomī ga un noziedzī ga izskata jaunieš i...Pē c 10 minū tē m nonā ku pie jū ras. Precī zā k, uz ostu. Naberež na kā tā da nav kravu un pasaž ieru osta, redzamā vietā - tikai kravas kuģ i, noliktavas un cita ostas infrastruktū ra.


Un biju plā nojis braukt uz to ostas daļ u, kur ir kruī za laineri...Lai gan vajadzē ja jau iepriekš sagatavoties, laikam ..

. Arhitektū ra apkā rt - pilnī gi moderna (1960-1980), stikls un betons, un ļ oti novā rtā un nolaists...Krā su papildina romu-arā bu izskata ubagu grupas, kas izvietotas ar mantā m tieš i puķ u dobē s. Protams, viņ u nav simtiem, kā rā da mediji, un pat ne desmitiem, bet es tomē r nolemju pamest priekš pilsē tu. No angliski runā još a garā mgā jē ja (š ķ idrums Atē nā m! ) uzzinā š u, kā tikt pie pā rtikuš ā kas (kā domā ju), arī piejū ras Vulu vai Glyfada. Iesaku A1 autobusu. Tā atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā. Pē c saraksta autobuss svē tdienā s kursē ik pē c 30 minū tē m. Nepaveicā s, gaidī ju 20 minū tes.

Š ajā laikā viņ š bija liecinieks dī vainai akcijai, piemē ram, kvestam, kurā tika godinā tas ģ imenes ar bē rniem, ģ ē rbtiem vecā kiem un bē rniem karnevā la tē rpos un skraidot pa apkā rtni, meklē jot citu objektu. Tas izskatī jā s smieklī gi, mums tas noteikti bū tu neiespē jami.

Patiesī bā Pireja, Voula un Glifā da neietilpst Atē nā s, tā s nav pilsē tas kartē , un es nezinā ju droš i, vai mans ceļ ojums, vadī tā js un daž i pasaž ieri A1 autobusā nebija angļ i un varē ja nesaki man negribē ja. Jo tā lā k no jū ras - jo pievilcī gā ku Pireju ieguva: senas ē kas, skaistas baznī cas, parkus. Pabraucā m garā m arī citai pilsē tas apskates vietai - FC Olympiacos Stadium. Glifada atrodas 30 minū š u brauciena attā lumā.

Beidzot izdevā s atrast vairā k vai mazā k bezmaksas kafejnī cu "Dolphinia", tukš uma cē loņ i zemā k, bet tas viss jau ir uzminē ts. Viņ i atnesa ē dienkarti. Koncentrē ts uz š efpavā ra salā tiem (7 eiro) un Gravier sieru (4.50 eiro).


Gribē ju paņ emt kā du zivju ē dienu - bet ē dienkartē visas zivju cenas bija par 1 kg (55-80 eiro), un tā dā veidā negribē ju zinā t, cik sver viena zivs...Pasū tī ju glā zi vī na, ē dienkartē nebija vī nu, acī mredzot bija vī nu karte , bet es viņ ai vairs nejautā ju, rē ķ inā jos ar 2-3 eiro. Pasū tī jumi pieņ emti. Viesmī lis man atnesa stikla litru ū dens pudeli, es uzreiz atteicu. Tad maize, mazas apakš tasī tes ar eļ ļ u un rī vē tas olī vas. Pie kaimiņ u galdiņ iem - lī dzī gi arī klā t, nolē mu, ka ir iekļ auts cenā , nomierinā jos, kā izrā dī jā s velti. Tad viņ i atnesa savu pasū tī jumu. Salā ti un siers garš o lieliski, porcijas lielas, siers - batoniņ š , laikam 300 grami, vī ns arī pieklā jī gs.

Zvanu viesmī lim, prasu, vai ū dens ir iekļ auts cenā - nopū š as, atbild, kas ienā k, lū dz atvest, uzstā jas. Pē c pusdienā m prasu rē ķ inu. Konts no kases grieķ u valodā.

Papildus salā tiem, sieram un vī nam atseviš ķ ā s rindā s tiek drukā ta maize, eļ ļ a un olī vas. Arī ū dens vispirms tika izdrukā ts, bet pē c tam izdzē sts. Galī gā s izmaksas ir 20 eiro. Atgriež os pilsē tas centrā ar tramvaju №5, gala pietura ir netā lu no Sq. Sintagma, bet diezgan neuzkrī toš ā vietā , lai no laukuma nevar pamanī t, iet 40 minū tes, intervā li (pē c tablo) 20 minū tes.

Treš ajā uzturē š anā s dienā Atē nā s (pirmdien) es nolemju doties iepirkties. Lielā kā daļ a lielo iepirkš anā s centru atrodas vai nu nomalē , vai ā rpus pilsē tas. Mans neierobež otais ceļ ojums ir spē kā lī dz 14:30, tā pē c apstā jos Mall of Athenes netā lu no stacijas. . Agios Dimitrios metro ar izredzē m apmeklē t divus lielus apavu veikalus netā lu no tuvē jā s Daphne metro stacijas.

Bet agri no rī ta (tirdzniecī bas centri joprojā m ir atvē rti no 9:30) nolemju doties uz skulptū ru, ko pamanī ju pirmajā brauciena dienā no lidostas "Vē ju cilvē ks", braukt ar metro tikai vienu pieturu (lī dz stacija "Evangelissimos"). Es nonā ku trakā sastrē gumstundā.

Staciju skaistumu un plaš umu (kā arī iespē jamos izrakumu laikā atrastos senlietu eksponā tus) nevar redzē t pasaž ieru pū ļ a dē ļ , lai gan metro man patī k redzē t. Mū sdienī gā skulptū ra "Vē ju cilvē ks" ir veidota no horizontā lā m stikla plā ksnē m un atrodas uz neliela laukuma Evangelissimos, ja vē laties, varat staigā t lī dz Sintagmai. Skulptū ra ir aktuā la, Atē nā s vē ji tieš ā m ir klā t, un norimst tikpat pē kš ņ i, kā sā kas. Nu, tagad jū s varat pač ukstē t. Agios Dimitros un Daphne atrodas Atē nu metro treš ajā , jaunā kajā lī nijā , tā lu no centra, pasaž ieru satiksme š eit nav tik grandioza.


Zī mī gi, ka Atē nu metro vestibilos ir tematiskas ceļ ojoš ā s izstā des, kā arī katrā stacijā ir maketi periodikas, daiļ literatū ras un skolas mā cī bu grā matu tirdzniecī bai. Metro stacijā s nav izkā rtojumu vai kafejnī cu.

Mall of Athenes atrodas modernu privā to ē ku rajonā , jo pirmsā kumiem pircē ju bija ļ oti maz. Pirmajā stā vā atrodas AB pā rtikas preč u lielveikals. Salī dzinot ar lī dzī giem veikaliem citos tī klos (Bazaar un Sklavenidis) - AB cenas augstā kas, akcijai kā suvenī ru pē rku mazo pudeli grieķ u degvī na "Ouzo" (1.82 Eiro par 0.2l). No butikiem - zemā kā s cenas "svī trkodā ", pā rdevē ji neslē pj, ka prece ir ķ ī nieš u, kvalitā te vidē ja, izmē rs nelikvī ds. Daudzi vietē jo zī molu augstā ko cenu kategoriju veikali. Viens no labi zinā majiem un pieejamajiem produktiem ir H&M ar vairā kiem atlaiž u produktiem. Es iepē rkos.

Maksā jot ar karti kasē - prasī ja uzrā dī t pasi (pē dē jo reizi sastapta 2009. gadā Spā nijā ). Izeju no iepirkš anā s centra, pā rceļ os uz augstā k minē to kaimiņ u metro staciju. Teritorija, kā jau teicu, ir mū sdienī ga privā tā vide, daudzas mā jas vē l ir bū vniecī bas stadijā , daž as – nepabeigtas un pamestas. Negaidī ti ieraugu Sklavenidis, lai gan uz vietas š ajā rajonā nav neviena veikala.

Es ienā ku. Pē rku tradicionā los grieķ u speciā listus (olī veļ ļ a 5E plastmasas litra pudelei, Metaxa 6.54 E 0.5 l, timiā na medus 6.48 E 0.5 kg, Gravier siers 3.22 E 0.4 kg, C0 kafija, š okolā de ar mandelē m 1.25E uz 100 gramiem, konservē tas olī vas ļ oti lielas 1.89 E utt. ), maksā ar karti - bet š eit dokumentus vairs neprasa. Tika novē rots, ka nav nopē rkama tradicionā lā saldē juma porcija (~ 100 g), ir tikai daudzbē rnu ģ imenes saldē jums (no 500 g). Varbū t ne sezona. Sieriem katram gadī jumam pē rku termomaisu (0.95 E). Es virzos uz m.


"Dafne. " Interesanta Atē nu iezī me ir tā , ka katrā sabiedriskā transporta pieturā ir kiosks, kurā pā rdod avī zes, suvenī rus, biļ etes un sī kas preces. Kioskos ir arī ledusskapis ar ū deni, saldē jumu un uzkodā m (cepumi, š okolā des). Nopē rku arī vietē jo saldē jumu (1 E), diezgan pieklā jī gi. Rajonā tieku 15 minū tē s. Apkā rtē jā s ielā s ir daudz apģ ē rbu veikalu, arī otrais. Atrodu 3 stā vu apavu centru "Apavu centrs".

Sortiments liels, grieķ u zī moli, cenas no 39 eiro pavasara nevasaras klā stam. Cerē ju ziemu pā rdot, bet acī mredzot neņ ē mu vē rā , ka Grieķ ija mū su izpratnē ir silto un auksto ziemu valsts, tur respektī vi nav un ziemas apavi tur ir ļ oti viegli. Atradu vienu klasisko ziemas zā baku pā ri uz kaž okā das (65 E), kas mulsinā ja - instrukcija ir tikai angļ u valodā , lai gan pā rdevē ji apgalvoja, ka š ī zī mola ("Bulldozer") š ū š ana ir Bulgā rijā . Papē tot tuvā k, viņ š atrada etiķ eti "Raž ots Ķ ī nā ".

65 E par tik dā rgu, un man nepatī k, ja tiek maldinā ts. Vē l viens liels apavu pretē jais ir vasaras diapazons. Es pā rvietojos metro. Metro apkaime ir ļ oti patī kama un sakopta, iespē jams, tā pē c, ka tā ir maz zinā ma un tū ristu maz izkopta. Metro stacijā Daphna aiz stikla ir apskatā ma senlietu izstā de. Atgriež os centrā . Sintagmas metro notiek medus izstā de un tirdzniecī ba. Cenas, dī vainā kā rtā , ir augstā kas nekā veikalos.

Uz tā paš a izcilā grieķ u servisa klā ja tā fele atš ķ iras, jo ir bī dā mie ekrā ni ar lidojuma karti un daž ā du informatī vu informā ciju. Atgrieš anā s ceļ š ir pā ri jū rai, bet apmā cies. "Ž uļ aņ os" apsē ž amies 10 minū tes agrā k par norā dī to laiku. Robež u š ķ ē rsojam ā tri (robež sargi, manuprā t, pases vispā r neskenē ja), bagā ž a arī bez kavē š anā s.

Pirms izbraukš anas no terminā ļ a laukumā nav taksometra, tač u ir daudz automaš ī nu un mikroautobusu, kas sagaida pasaž ierus. Taksometru vadī tā ji startē augš ā , kad uzkā p pa kā pnē m, netā lu no "krā sainā s lidmaš ī nas". Bet es dodu priekš roku trolejbusam. Vē l 80 minū tes – un esmu mā jā s

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Акрополь
 Церковь недалеко от Акрополя
Бескрайний, уходящий за горизонт город Афины
Думаете, это железнодорожный вокзал? Нет, это станция метро
Пирей. Приморский пригород Афин
Пляж в Глифаде
Отель в Афинах
Скульптура
Нетуристические Афины. Район станции метро
Выставка исторических артефактов,найденых при постройке станции метро
Второе по распространенности фото из Афин (после Акрокополя). Почетный караул возле Парламента
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums