Neaizmirstamā Gruzija. Valsts, kurā vēlaties atgriezties

04 Maija 2018 Ceļošanas laiks: no 14 Aprilis 2018 ieslēgts 25 Aprilis 2018
Reputācija: +5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es vē los dalī ties savos iespaidos par ceļ ojumu uz Gruziju ar uzņ ē mumu "I Travel" Dnipro. "Megatū re Batumi" ne tikai attaisnoja mū su cerī bas, bet vienkā rš i iemī lē ja š o valsti. Braucā m cauri Krievijai, liktos, ka ceļ am vajadzē tu nogurt, galu galā vairā k nekā.2000 km, bet tā kā mums bija transformatora busiņ š , kurā varē ja gulē t guļ us, kā vilcienā , ķ ermenis praktiski izdarī ja. nenogurst. Mē s iesakā m paņ emt nedaudz (500-1000) rubļ u lietoš anai sanitā rajā s pieturā s. Jau š ķ ē rsojot Gruzijas robež u, mū s aizrā va Kaukā za kalnu varenī ba, un dž ipu tū re lī dz sniegotā Kazbeka pakā jei vienkā rš i apbū ra ar saviem skatiem. Nā kamā ir Tbilisi. Tikā m izmitinā ti 3* viesnī cā (istabas ar privā tā m labierī cī bā m, TV, Ledusskapis, Fē ns, wi-fi), mā jī gā terasē , restorā nā (ļ oti labas brokastu bufete), un galvenais, pastaigas attā lumā no visiem apskates objektiem. no vecpilsē tas. Pilsē tas vē sturiskā daļ a man patika tā s daudzveidī bas un nacionā lā kolorī ta dē ļ . Ar mums trī s dienas strā dā ja labs gids, kurš vienkā rš i lika iemī lē t valsti, kultū ru un paraž as. Un pē c gruzī nu dzī rē m (pē c izvē les - obligā ti jā apmeklē !! ! ) mē s vienkā rš i nevarē jā m apstā ties pie gastronomiskajiem gardumiem - 7 dienu laikā izmē ģ inā jā m visus nacionā los ē dienus, ticiet man, š ie ir svē tki vē deram ! ! !


Bijā m Tbilisi sē rvannā s, tagad saprotam, kā pē c tā s dzied rakstnieki un ceļ otā ji – tie ir svē tki ķ ermenim. Svē tku pietika arī dvē selei. Apskatī jā m Svetishoveli klosteri un Dž vari templi, iesakā m.

Protams, nav iespē jams atrasties Gruzijā un nenobaudī t visus vī nus. Raž otnē Kahetijā - vī na degustā cija, konjaks un iespē ja iegā dā ties visu, kas patī k. Dā vanu vī ni jebkuram pirkumam bija jauks bonuss.

Ī paš s paldies uzņ ē mumam un Leroč kai par mū su kā zu organizē š anu mī lestī bas pilsē tā Sighnaghi, kas atrodas Alazani ielejā . Š eit katrs pā ris, kurš vē las, var noslē gt aliansi, kam ir pase. Lielisks sā kums lieliskā vietā !

Vairā k Batumi — supermoderna krastmala, piejū ras bulvā ris, dziedoš as strū klakas, bambusu birzs, Ali un Nino piemineklis utt. ir papildinā tas ar daudzā m viesnī cā m par katru budž etu un lielisku servisu. Mums bija lieliska viesnī ca vecpilsē tas centrā .

Nav iespē jams neapmeklē t vietē jo tirgu - garš vielas, vī nu, riekstus, churchkhela, tkemali, tabaku - un tas nav viss, ko mē s no turienes atvedā m mā jā s. No garš vielā m droš i var ņ emt Svan sā li, suneli apiņ us, sauso adž iku - to jau esam izmē ģ inā juš i ne tikai mē s, bet arī visi mū su radinieki.

Vē l daž i vā rdi par kalnainā s Adž ā rijas skaistumu. Tā s ir satriecoš as kalnu grē das, ū denskritumi, upju satekas — daba aizrauj ar savu skaistumu.

Vā rdu sakot, Gruzija ir valsts, kuru vē rts apmeklē t, lai atkal atgrieztos. Viesmī lī ba un sirsnī ba ir galvenais, ko no turienes gribas paņ emt lī dzi, bet sajust to var tikai tur.

Ikvienam iesakā m valsts, uzņ ē muma "Ai Travel" apskates ekskursijas. Starp citu, ja nevē laties ceļ ot ar autobusu, varat pasū tī t avioreisu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums