Prestige Hotel 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.710
№1 viesnīcas reitingā Tbilisi
8.7 Numurs
9.3 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.4 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Šī 3 zvaigžņu 7 stāvu viesnīca atrodas blakus parkam Tbilisi vecpilsētā. Prestige Palace Hotel piedāvā vēsturiskas arhitektūras un dizaina numurus. Viesnīcai ir arī liela pieredze konferenču, prezentāciju, apmācību un biznesa tikšanos organizēšanā. Viesnīca "PRESTIGE" dibināta 2004.gadā.Vairāk →
аватар baklicka.v
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies no tū risma aģ entū ras Bonus tour. Viesnī ca man patika. Atraš anā s vieta nav slikta, ne tik tā lu no pilsē tas centra, kas ir ļ oti svarī gi. Istabas normā li trī s zvaigznē m. Labs personā ls. Un brokastis vienkā rš i brī niš ķ ī gas Es iesaku š o viesnī cu visiem. … Tomēr ▾ Mē s devā mies no tū risma aģ entū ras Bonus tour. Viesnī ca man patika. Atraš anā s vieta nav slikta, ne tik tā lu no pilsē tas centra, kas ir ļ oti svarī gi. Istabas normā li trī s zvaigznē m. Labs personā ls. Un brokastis vienkā rš i brī niš ķ ī gas Es iesaku š o viesnī cu visiem.
аватар Anastasiya798
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka viesnī ca, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls! Istaba liela, tī ra, ē rta. Ledusskapis, TV un gaisa kondicionieris darbojā s pareizi. Tī rī š ana katru dienu. Ē diens ļ oti labs, bufetes galds. Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls!
Istaba liela, tī ra, ē rta. Ledusskapis, TV un gaisa kondicionieris darbojā s pareizi. Tī rī š ana katru dienu.
Ē diens ļ oti labs, bufetes galds. Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар istyrnik
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dzī vojā m š ajā viesnī cā.2 naktis, kad bijā m autobusa tū rē ar tū roperatoru "itravel". Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, viņ i nevarē ja atrast savu istabu – aizveda mani taisni pie durvī m. Viesnī ca ir ļ oti skaista! Vestibilā ir grā matas, ē rti dī vā ni, visur var pī pē t, skaists iekš pagalms. … Tomēr ▾ Dzī vojā m š ajā viesnī cā.2 naktis, kad bijā m autobusa tū rē ar tū roperatoru "itravel". Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, viņ i nevarē ja atrast savu istabu – aizveda mani taisni pie durvī m. Viesnī ca ir ļ oti skaista! Vestibilā ir grā matas, ē rti dī vā ni, visur var pī pē t, skaists iekš pagalms. Mums bija istaba pirmajā stā vā , logi pavē rā s uz pagalmu, bet viss darbojā s. Prasī ja karsto ū deni - visu atnesa uz istabu. Citiem tū ristiem, kas dzī voja augstā k, pa logu pavē rā s ļ oti skaists skats - pā r visu Tbilisi. Labā kais ir sē dē t, dzert vī nu un apbrī not. Brokastis ir ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas. Viesnī ca atrodas centrā , netā lu no daudzā m iestā dē m, McDonald's, metro, tirgiem. Kopumā esam gandarī ti!
Очень уютный дворик Красивый фасад Вход в отель Наш номер :))
аватар inna-nova77
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar draugiem Tbilisi, viesnī cā Prestige apskates ekskursijā . Viss ir super, istabiņ as lielas, tī ras, gaiš as. Labas brokastis, lieliska vieta klusā rajonā (15 minū š u gā jienā lī dz pilsē tas centram). Mē s dabū jā m istabu ar balkonu un skatu uz veco Tbilisi - vienkā rš i pasaka vakarā ! )). … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugiem Tbilisi, viesnī cā Prestige apskates ekskursijā . Viss ir super, istabiņ as lielas, tī ras, gaiš as. Labas brokastis, lieliska vieta klusā rajonā (15 minū š u gā jienā lī dz pilsē tas centram). Mē s dabū jā m istabu ar balkonu un skatu uz veco Tbilisi - vienkā rš i pasaka vakarā ! ))
аватар zelenko1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, mā jī ga un ē rta. Viss, kas jums nepiecieš ams, viss ir tajā . Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta, nekā du sū dzī bu nav. Bufete ir neticama izvē le visā m gaumē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, mā jī ga un ē rta. Viss, kas jums nepiecieš ams, viss ir tajā . Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta, nekā du sū dzī bu nav. Bufete ir neticama izvē le visā m gaumē m. Biju apmierinā ta! !
аватар letov1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Aizbraukuš i uz Gruziju jau iepriekš zinā jā m, kurā viesnī cā nokļ ū sim, bet ierodoties bijā m pā rsteigti! Viesnī cas ī paš nieks Deivids mū s sagaidī ja tieš i pie sliekš ņ a. Viņ š ir ļ oti labsirdī gs un labi izturas pret katru tū ristu. … Tomēr ▾ Aizbraukuš i uz Gruziju jau iepriekš zinā jā m, kurā viesnī cā nokļ ū sim, bet ierodoties bijā m pā rsteigti! Viesnī cas ī paš nieks Deivids mū s sagaidī ja tieš i pie sliekš ņ a. Viņ š ir ļ oti labsirdī gs un labi izturas pret katru tū ristu.
1. Istabas ir plaš as, tī ras, ē rtas
2. Personā ls ir draudzī gs.
3. Brokastis – bufete. Jū s varat izvē lē ties ē dienu, ko varat ē st.
4 Atraš anā s vieta - ļ oti ē rta pilsē tas centrā lajā daļ ā !
Noteikti nā ksim vē lreiz! ).
аватар anneta_gorbach
Pagā juš ajā vasarā man paveicā s ar draugiem aizbraukt uz Gruziju! Tbilisi bija pirmais galamē rķ is. Viesnī cu izvē lē jā mies ilgu laiku, bet tad nejauš i pē c rezervā cijas atradā m Prestige 3 * viesnī cu - tā bija viena no retajā m viesnī cā m Tbilisi, kas bija lē ta, ē rta un galvenais - pastaigas attā lumā no pilsē tas centrā lā s daļ as. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā vasarā man paveicā s ar draugiem aizbraukt uz Gruziju! Tbilisi bija pirmais galamē rķ is. Viesnī cu izvē lē jā mies ilgu laiku, bet tad nejauš i pē c rezervā cijas atradā m Prestige 3 * viesnī cu - tā bija viena no retajā m viesnī cā m Tbilisi, kas bija lē ta, ē rta un galvenais - pastaigas attā lumā no pilsē tas centrā lā s daļ as. Pilsē ta. Burtiski 5-7 minū š u gā jiens lī dz laukumam. Marjaniš vili, kur bija veikali, apmainī tā ji . . , kas mums ļ oti palī dzē ja)
Tā nu Tbilisi ieradā mies 8:30, labā nozī mē , viesnī cā s reģ istrē š anā s no 12, bet atļ ā va reģ istrē ties lī dz 9.00. Par to esam ļ oti pateicī gi administratorei : )
Istaba bija laba, tī ra, tieš i kā bildē s internetā , vienī gais, ka ne vienmē r atradā m savu istabu pirmajā reizē (gaiteņ i ir ļ oti sajaukti viens ar otru, pieradā m ilgi laiks).
Man patika viss, vienī gais, ka brokastis bija sliktas. No pasniegtā paspē ju apē st vienu omleti.
Es gribē tu brokastī s pievienot piena produktus un augļ us - ar to nepietika)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Tsminda Sameba
Novērtējums 9.7
Gruzija, Tbilisi
Arhitektūra, Reliģija
Trošu ceļš Tbilisi
Novērtējums 9.3
Gruzija, Tbilisi
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports
Mtatsminda kalns
Novērtējums 10.0
Gruzija, Tbilisi
Daba

Этот 3-звездочный 7-этажный отель расположен рядом с парком в исторической части Тбилиси. В отеле Prestige Palace вас ждёт историческая архитектура и дизайнерские номера. У отеля есть также большой опыт в организации конференций, презентаций, тренингов и деловых встречь.

Гостиница "ПРЕСТИЖ" была основана в 2004 году.

Atrašanās vieta "Престиж Палас" находится в центре Тбилиси, в 5 минутах ходьбы от станции метро Marjanishvili. Неподалеку от отеля находится Тбилисский академический театр имени К. Марджанишвили и набережная реки Мтквари. Расстояние до железнодорожного вокзала составляет 2 км. До аэропорта Тбилиси 15 км.
Viesnīcā

24-часовой прием и обслуживание в номерах. 3 конференц-зала на 20, 40. 60 мест. Доставка еды и напитков в номер. Упакованные ланчи. Трансфер (за дополнительную плату). Услуги по глажению одежды. Чистка обуви. Круглосуточная стойка регистрации. Ускоренная регистрация заезда/отъезда. Факс/Ксерокопирование. Люкс для новобрачных.

В элегантном ресторане отеля Prestige Palace имеется открытый камин. В ресторане подаётся континентальный завтрак, а также различные европейские и традиционные грузинские блюда. Специальные диетические меню (по запросу).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В гостинице 55 номеров.

Penthouse Suite

Standard Double Room

Standard Twin Room

Standard Triple Room

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 51 Marjanishvili str. Tbilisi, 0102, Georgia
Tālruņi: Phone: +995 32 2940505 +995 32 2942974 +995 32 2952974 Fax: +995 32 2965656
Tīmekļa vietne: Prestige Hotel
FAQ