Jautājums o Gruzija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
342 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Sveiki!Vai Gruzijā ir iespējams noīrēt auto un doties uz Abhāziju? Attiecīgi jums būs jāatgriežas, lai atgrieztu automašīnu. Vai arī labāk no Abhāzijas Gruzijā neatgriezties vēlāk?
Sveiki!Vai Gruzijā ir iespējams noīrēt auto un doties uz Abhāziju? Attiecīgi jums būs jāatgriežas, lai atgrieztu automašīnu. Vai arī labāk no Abhāzijas Gruzijā neatgriezties vēlāk?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-04-265 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар nastysha_96
Pēc tam paņemiet biļetes no Abhāzijas uz mājām.
Kādi ir veidi, kā nokļūt no Gruzijas uz Abhāziju?
аватар ollennka
Pat ja mēs atmetam visas birokrātiskās grūtības un visas sekas, kas izriet no ceļojuma uz Abhāziju caur Gruziju, kā jūs grasāties nodot automašīnu? Lai maldinātu izplatītāju, ka jūs atdosiet automašīnu Gruzijā? Vai arī pasaki tieši, ka neatgriezīsies Gruzijā?)))
аватар ollennka
Iespēja atgriezties tehniski ir iespējama, taču tai būs jāizsniedz vīza uz Abhāziju. Jā, un acīmredzot būs daudz jautājumu no abām pusēm, laika tērēšana.
аватар ollennka
Veids, kā nokļūt no Gruzijas uz Abhāziju, ir tilts uz Inguri upes.
аватар lazy_person
Ideja ar Abhāziju (paņemt automašīnu Gruzijā un doties uz Abhāziju) nav iespējama. Kopš 90. gadiem pastāv konflikts starp šīm valstīm. Jūs varat nokļūt Abhāzijā no Krievijas Federācijas. Gruzijai šī ir neatzīta valsts.
Vai nu Gruzija (iespējams no Krievijas Federācijas), vai Abhāzija (iespējams no Krievijas Federācijas). Ukrainas pilsoņiem uz Abhāziju ir jāpiesakās vīzai (uzziņai).
аватар Igor_m
Mēs paņēmām automašīnu, braucām uz Abhāziju, tad ar to devāmies mājās (es nesapratu, kur tu dzīvo). Tātad vismaz jūs varat ietaupīt naudu par biļeti. Sveiki gruzīni!
аватар manich
Tā nav laba ideja. Ja tas nav sava veida profesionāls uzdevums, tad labāk to nedarīt tūrisma nolūkos. Robeža ar Gruziju krieviem ar automašīnu jāšķērso tikai caur Augšlarsu, vai caur Azerbaidžānu, Armēniju un Turciju. Pārējie varianti nav likumīga Gruzijas robežas šķērsošana un tiek sodīti ar likumu!
аватар Bovik
Mašīnu labāk nenodot, bet braukt uz Baltkrieviju caur Sanktpēterburgu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Gruzija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl