Jautājums o Gruzija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
342 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Vai šobrīd Gruzijā ir kādi aktīvi dubļu avoti?
Laipni! Kas zina, vai Gruzijā šobrīd ir aktīvi dubļu avoti? plānojam braukt septembrī, un mammai problēmas ar kājām. tāpēc nolēmām doties dziedināšanas aizsegā :)
vienkārši mūsu vecmāmiņa jaunībā devās uz dažām Gruzijas pilsētām tikai pēc šiem dubļiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-08-066 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Kavkasia
Vai tiešām vēlaties netīrumus? Tskaltubo ir lieliski radona avoti. Vai arī jums vajag netīrumus?
аватар ira8101991
Kavkasia, jā, es saprotu, ka tiešām nav dubļu.Bet šie dabas avoti arī ir labi. Tikai nezināt, vai tie joprojām pastāv? funkcija? jo nesen tur gāja garām radinieki un saka, ka Čaltubo jau esot tikai drupas.
аватар katalinatour
Akhtalā, Kahetijā ir aktīvi dūņu avoti. Bet tur ir vienkārši medicīnas bāze briesmīgā stāvoklī. Tāpēc mans ieteikums ir viennozīmīgi Tskaltubo, ir radona vannas un te arī veic procedūras ar dubļiem, kas tiek atvesti no Akhatalas.Kompleksā brīnišķīgu efektu iegūs tava mamma.
Tskaltubo ir lieliska medicīnas bāze, un apkārtnē ir ko redzēt.
аватар ira8101991
katalinatour liels paldies par padomu!
tikai te ir tā nianse, izdomājām uz pāris stundām piezvanīt tādā vietā kā Akhtala, aizklīst tur, atrast šos dubļus, pieņemties svarā pāris kilogramus un doties tālāk. Un izmantojiet tos vēlāk, varbūt pat mājās))
kā tu domā, katalinatūr, mēs paši atradīsim Akhtel netīrumos? Vai, piemēram, mēs varam ieiet skriešanas bāzē, atrast ārstu un nopirkt no viņa nepieciešamos netīrumus? Vai arī tas ir tik novārtā, ka bez cilvēkiem un ārstiem vispār?
аватар Kavkasia
Tskaltubo sen vairs nav drupas! Kūrorts tiek pārbūvēts, ir labas naktsmītņu iespējas. Balneārs šobrīd ir lieliskā remontā, tāpēc, ja jūsu mātei nav kontrindicēta radons, tad šī ir patiešām laba ārstēšanas iespēja, īpaši, ja izvēlaties septembra beigas, kad karstums norimst.
аватар katalinatour
Lai sāktu, jums joprojām ir jānokļūst Akhatalā, to var izdarīt tikai ar zinošiem gidiem un vadītājiem.
Piekļuve slimnīcas teritorijai ar dubļu vulkāniem Ahtalā ir atvērta, taču, pirmkārt, dubļus vākt neviens neļaus, tur ir apsardze, otrkārt, tas ir bīstami, var iesūkt dubļus. Tāpēc tomēr iesaku uz tām pašām pāris stundām apstāties nevis Akhtalā, bet Ckaltubo, aiziet uz hidropātisko klīniku, veikt vannu un dūņu procedūru un palūgt darbiniekiem pārdot jums dubļus, domāju, ka tā būs reālāk.(pārdošanas faktu negarantēju, nav tādas personīgās pieredzes). Turklāt šeit jūs saņemsiet saprātīgu ārsta konsultāciju.
Starp citu, jums diezgan noderīgas ir magnētiskās smiltis, kuru pludmales atrodas Ureki un Šekvetili.
Ja jums ir problēmas ar kājām, jums ir pareizi un pārdomāti jāizveido ceļojuma maršruts pa valsti, jo augstuma un klimatisko zonu izmaiņas ne vienmēr labvēlīgi ietekmē šādas lietas, ir svarīgi pārliecināties, ka nav gariem braucieniem vai braucieni notiek ērtā automašīnā. Vispār iesaku sazināties ar saprātīgiem gidiem, kuri organizēs maršrutu.
Kā redzi, gan es, gan Kavkasija saprotam, par ko ir runa :)))
аватар manich
ira8101991, Jautājums par pašārstēšanos pat ar dubļiem ir ļoti nopietns! Galu galā, jūs varat nodarīt ļaunumu ... Es jums to saku kā ārsts. Tagad Tshaltubo ir atjaunota medicīniskā bāze. "Staļina avots" un trīs citi darbojas. Ļoti kompetenti ārsti, kas ieguvuši izglītību PSRS un ir piedzīvojuši uzlabojumus uz Eiropas balneoloģisko kūrortu bāzes. Ja radona vannām nav kontrindikāciju, tad ir jūsu māte. Ir minerālradona vannas un dūņas un viss procedūru klāsts. Ne velti Tskhaltubo bez politiķiem tika atjaunots viss Lielā teātra balets, visas padomju sporta zvaigznes, sākot ar brāļiem Znamenskiem un Brumelu. Informāciju skatīt šeit.
http://www.imere-t.com/kurort-chaltubo
аватар Kultura-Kutaisi
Es pilnībā piekrītu saviem kolēģiem no Tskhaltubo. Labāk konsultēties ar ārstiem. Kā lētumu, ja neskaita Tskaltubo, varu ieteikt Abastumani - ir vanna ar sērskābajiem karstajiem avotiem (nevis netīrumiem), bet nav tūrisma infrastruktūras. Bet ir kluss, gaiss ir labs (ir egļu meži) ir daudz interesantu vietu, kuras nav labi reklamētas un tāpēc interesantas. un, protams, Abastumani observatorija. To var sasniegt arī ar trošu vagoniņu. Gaisa vagoniņš maksā 1 GEL. Abastumani vanna 5 GEL. Labi avoti Sairmē. Bet atkal vislabāk ir konsultēties ar savu ārstu.
аватар manich
Ārstēšanas indikācijas Sairmē ir kuņģa-zarnu trakta un nieru slimības. Tur jādzer ūdens, lai gan šogad atvēra baseinu ar termālo ūdeni.
аватар Kultura-Kutaisi
Šogad Sairme pievienojās Pilsētu asociācijai ar termālajiem avotiem. Līgums tika parakstīts jūnijā. Kopumā kūrorts ir ļoti attīstījies. Tagad ir blūza festivāls. 25. augustā tajā uzstāsies Alekss Dolgovs (vokāls un ģitāra), šis pasākums notiks ar Ukrainas vēstniecības Gruzijā atbalstu. Ja publicitāte ir pareiza, viņš ir viesojies kopā ar BB King, Džoniju Vinteru, Alvinu Lī un citiem.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Gruzija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl