Zura 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Gruzijas dienvidu punktā – Kvariati, tā strādā visu gadu un visu diennakti.Vairāk →
аватар svek22
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Domā ju, ka viesnī cai reklā ma un papildus atsauksmes nav vajadzī gas, internetā tā du ir ļ oti daudz. Vē los pateikties viesnī cas ī paš niekiem un visam personā lam par jū su darbu un pū lē m! Jū s dodat cilvē kiem iespē ju pavadī t brī vdienas ar tā du rosī bu. … Tomēr ▾ Domā ju, ka viesnī cai reklā ma un papildus atsauksmes nav vajadzī gas, internetā tā du ir ļ oti daudz.
Vē los pateikties viesnī cas ī paš niekiem un visam personā lam par jū su darbu un pū lē m! Jū s dodat cilvē kiem iespē ju pavadī t brī vdienas ar tā du rosī bu. Mani draugi un man bija brī niš ķ ī gas brī vdienas, tagad mū su ļ oti iecienī tajā Zura viesnī cā . Jau no pirmā s ieraš anā s minū tes š ajā debesu vietā bijā m sajū smā par visu, no skata no istabas un restorā na, no personā la rū pē m, no gardā ē diena! Jebkurš jautā jums vai pieprasī jums tika izskatī ts nekavē joties! Novē lam jums daudz labu viesu un visu to labā ko un laipnā ko!
LIELS PALDIES!
Uz drī zu redzē š anos!
аватар oksanarogoza3
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ogad ar vī ru pirmo reizi atpū tā mies Gruzijā . Pā rē jais atstā ja neizdzē š amu iespaidu ne tikai par valsti, par dabu, par jū ru, par pā rtiku un dzī ves apstā kļ iem, ī paš i iespaidoja cilvē kus. ZURA hotel Elsa, Malkhaz, Zura, Tomuna un visa viņ u Ģ IMENE ī paš nieki ir brī niš ķ ī gi cilvē ki. … Tomēr ▾ Š ogad ar vī ru pirmo reizi atpū tā mies Gruzijā . Pā rē jais atstā ja neizdzē š amu iespaidu ne tikai par valsti, par dabu, par jū ru, par pā rtiku un dzī ves apstā kļ iem, ī paš i iespaidoja cilvē kus. ZURA hotel Elsa, Malkhaz, Zura, Tomuna un visa viņ u Ģ IMENE ī paš nieki ir brī niš ķ ī gi cilvē ki. Viesnī cas darbinieki visi ir lieliski biedri, ī paš u apbrī nu vē los izteikt pavā riem, kuri gatavo ļ oti garš ī gus un vienkā rš i brī niš ķ ī gas sievietes. Dzī vojā m paradī zē starp kalniem, mež iem un mā koņ iem, redzē jā m un baudī jā m š iku, dzidru jū ru, brī niš ķ ī go eikalipta gaisu, ziedu pā rpilnī bu, visdaž ā dā kos augus, eksotiskus kokus un kalnu upi. Ceļ š uz jū ru ir tikai pastaiga botā niskajā dā rzā , neskatoties uz to, ka visi koncentrē jas uz ne mazo attā lumu lī dz jū rai. Bet tiem, kas mī l dabu kā mē s, ceļ š nebū s tā ls. Viesnī ca nodroš ina piegā di lī dz jū rai un atpakaļ , bet, godī gi sakot, mē s daž reiz izmantojā m š o pakalpojumu tikai, lai papļ ā pā tu ar Gelu, tā sauc to puisi, kurš ved cilvē kus. Var braukt jebkur, nav problē mu, Malkhaza brā lis Nukzars bez problē mā m ved cilvē kus, kur vien vajag, lai dotos ekskursijā s. Viesnī cas terasē ir baseins ar tī ru, vē su ū deni, kur var atpū sties ikvienam ē rtā laikā . Putnu dziedā š ana no rī tiem ir tā da, ka š ķ iet, ka tu esi Ē denes dā rzā un tū kstoš iem putnu vienlaikus izdala savus triļ ļ us, tas ir kaut kas. Viesnī cā ir virtuve, veļ asmaš ī nas, viss cilvē kiem un jebkura lī meņ a atpū tniekiem. Dzī vojā m kā ģ imenē ar brī niš ķ ī giem cilvē kiem, ar asarā m acī s atvadī jā mies kā radinieki. No sirds novē lam Malkhazam, Elzai un visai viņ u lielajai ģ imenei veselī bu, laimi, labklā jī bu, labklā jī bu viņ u biznesam, ilgu mū ž u un lai viss tikai vairojas, papildinā s un aug!! ! Ar milzī gu pateicī bas un cieņ as sajū tu Oksana un Tarass.
аватар malxaz
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
DUŠ EVNI OTDIKS … Tomēr ▾ DUŠ EVNI OTDIKS
аватар malxaz
Paldies Devadž u ģ imenei par lielisko atpū tu! Jū s esat ļ oti jauki un jauki cilvē ki! Mē s centī simies nā kt pie jums atkal un atkal un atkal. Š ajā viesnī cā atpū tā mies piecpadsmit dienas un ne reizi nesatikā mies ar negatī vu, saimnieki dara visu, lai iepriecinā tu viesus, viesnī cā ir aprī kota virtuve, ar traukiem un veļ asmaš ī nu, kas mums bija ļ oti svarī gi, var arī paē st kafejnī ca, cenas un virtuve ir lī menī , un viesmī le Lika vienkā rš i brī niš ķ ī gi dejo. … Tomēr ▾ Paldies Devadž u ģ imenei par lielisko atpū tu! Jū s esat ļ oti jauki un jauki cilvē ki! Mē s centī simies nā kt pie jums atkal un atkal un atkal. Š ajā viesnī cā atpū tā mies piecpadsmit dienas un ne reizi nesatikā mies ar negatī vu, saimnieki dara visu, lai iepriecinā tu viesus, viesnī cā ir aprī kota virtuve, ar traukiem un veļ asmaš ī nu, kas mums bija ļ oti svarī gi, var arī paē st kafejnī ca, cenas un virtuve ir lī menī , un viesmī le Lika vienkā rš i brī niš ķ ī gi dejo. Skats no viesnī cas ir vienkā rš i maģ isks. Automaš ī na ved uz jū ru, bet mums vairā k patika staigā t, ejot pa eikaliptu un mandarī nu biezokņ iem, smarž a ir brī niš ķ ī ga! Viesnī cā nav arī odu un automaš ī nu trokš ņ a
аватар malxazdevadze9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceru, ka kā dam bū s vajadzī gs arī mans apskats, jo es pati vienmē r koncentrē jos uz atsauksmē m! Man un manai meitai (10 gadi) vieta patika, uzskaitī š u ko: - saimnieks neko neizpuš ķ o: kā rakstī ts, viss tā ! Viss jauki, tī rs un kā rtī gs. … Tomēr ▾ Ceru, ka kā dam bū s vajadzī gs arī mans apskats, jo es pati vienmē r koncentrē jos uz atsauksmē m!
Man un manai meitai (10 gadi) vieta patika, uzskaitī š u ko:
- saimnieks neko neizpuš ķ o: kā rakstī ts, viss tā ! Viss jauki, tī rs un kā rtī gs.
- tur ir labi ar bē rniem, jo ​ ​ atpū tnieku ir daudz un jū su bē rniem vienmē r ir iespē ja satikt citus krievvalodī gos bē rnus - katrā ziņ ā mums paveicā s: bija vesela meiteņ u bara))) un pateicoties baseinam, meita mani pierunā ja doties uz jū ru!
- viesnī ca ir viesnī ca, bet sajū ta, ka esi ģ imenes viesnī cā , ir vienmē r: vieta ir patiesa. Paldies saimniecei Elzai par š o atmosfē ru, viņ a uzsmaidī s katram viesim un atradī s pā ris labus vā rdus, neskatoties uz aizņ emtī bu ar kafejnī cu.
- ka saimnieks neslē pj, cik tā lu jā brauc lī dz jū rai! Viņ i jū s aizvedī s atpakaļ - reizi dienā bez maksas, pē c tam 5 GEL. Bet daudzi staigā kā jā m, ieelpojot eikalipta smarž u. Man tas š ķ ita nedaudz smags - karstumā ! )))
- vienkā rš i brī niš ķ ī gs medī bu suns Dž eks...visi viņ u mī l!
- nav jā dodas uz ekskursijā m: š o pakalpojumu sniedz saimnieki (radi palī dz š ajā lietā , mū s aizveda Malkhaza brā lis Dž amals no Maskavas, viņ am ir izcils krievu valoda, viņ š mī l un labi zina vē sturi, interesanti stā sta stā sti!
Par jū ru un pludmali jau ir daudz runā ts. . . Ja kas - rakstiet uz erm malxaz1977@mail. ru
аватар malxazdevadze9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es doš u savu ieguldī jumu, varbū t kā dam noderē s, ne š ajā - tā tad nā kamgad. Vispirms vē los pateikties vietnes veidotā jam: daudz noderī gas informā cijas! Papildus adresē m man personī gi ļ oti svarī gas ir atsauksmes. … Tomēr ▾ Es doš u savu ieguldī jumu, varbū t kā dam noderē s, ne š ajā - tā tad nā kamgad.
Vispirms vē los pateikties vietnes veidotā jam: daudz noderī gas informā cijas! Papildus adresē m man personī gi ļ oti svarī gas ir atsauksmes.
Nevarē ju izlemt, kur atpū sties pie jū ras (pē c jū ras devā mies ceļ ot uz citā m vietā m, tagad es runā ju par Batumi piekrasti).
Izvē lē jos divas apdzī votas vietas un biju apmierinā ta ar abā m.
1. Makhinjauri.
- tiem, kas ieradā s ar vilcienu - š ī ir tikai gala stacija (daudzi jau zina, ka paš ā Batumi stacijas nav)
- Pludmale klusa, mā jī ga, tomē r bez pā rliekas infrastruktū ras: viena kafejnī ca, viens glā bē js, viens puika ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem, kā arī uz vietas tirgo kukurū zu - man personī gi š ī s pludmales patī k. Tajā paš ā laikā tas ir tī rs (atkritumi, ko jū ra iznesa naktī , tika ā tri izņ emti)
- apmetā mies TJ hostelī (rezervā cijā atradā m, bet š ķ iet, ka arī viņ i ir š eit). jū ra ir 5-7 minū tes lejā no mā jas, mums derē ja, klusi, gaiļ i kū ko, suņ i rej - ž ē lastī ba. Mā ja ir trī sstā vu, mū su stā vā ir balkons ar skaistu skatu uz jū ru, Batumi, dā rziem. Saimnieki patī kami, pretimnā koš i, draudzī gi, bet nav uzbā zī gi. Istabas ir tī ras, ar mū sdienī gu remontu, viss darbojas, virtuve atrodas uz milzī gas verandas ar visu nepiecieš amo.
- Batumi - 5 min ar mikroautobusu
2. Kvariati
- 14 km uz dienvidiem no Batumi - 3 km lī dz Turcijas robež ai.
- pludmale vairā k aprī kota ar visā dā m ū dens aktivitā tē m, kafejnī cā m, pā rdevē ji š aujina š urpu turpu - tas nav kaitinoš i, bet tieš i tā ds fakts.
- bet ū dens dzidrs: tu uzkā p lī dz pleciem un redzi akmeņ us zem kā jā m!
- apmetā mies Zura ģ imenes viesnī cā , atradā m tepat forumā . Mani nopirka š ika mā ja ar baseinu: viss kā aprakstī ts - tā ir! Viss ir super, kafejnī ca atrodas mā jas lejā , saimnieki jauki cilvē ki.
- lī dz jū rai -1.5 km (lī dz ceļ am lejā ) + nedaudz no ceļ a lī dz paš ai pludmalei. Ī paš nieks š o faktu neslē pa. Bet viņ i piedā vā nest uz priekš u un atpakaļ (reizi dienā bez maksas, pē c tam - 5 GEL). Daudzi gā ja paš i: zaudē t nedaudz apē stas kalorijas un ieelpot eikalipta gaisu)))
- viesnī cas kafejnī cā ē diens ir labs un cenas normā las
Gan no Makhinjauri, gan no Kvariati - viņ i biež i ceļ oja uz Batumi - bez problē mā m.
Vai es atkal paliktu š ajā s vietā s? - Jā !
Ja jums ir kā di jautā jumi - rakstiet uz malxaz1977@mail. ru


iemiesojums radist.mironenko
Viesnīca ir pietiekami liela. Kā tiek risināts jautājums, kas ir problēma tikai dažās bijušās PSRS valstīs: vai mēs vakaros cietīsim no skaļas mūzikas no restorāna?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Andreja ūdenskritums
Novērtējums 7.0
Gruzija, Kvariati
Daba, Pieminekļi un pieminekļi
Gruzijas un Turcijas robeža Sarpi
Novērtējums 7.0
Gruzija, Kvariati
Atpūta, Pludmales

Отель расположен в самой южной точке Грузии - Квариати, работает круглогодично и круглосуточно.

Atrašanās vieta 15 минут от центра города.
Pludmale
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Дворик с беседками.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • džakuzi
  • disko klubs
Telpu apraksts

Номера вместимостью 2-4 человека.

Istabās

Кондиционер, телевизор.

Adrese Иуанелазис 26
Tālruņi: +995 558 06 08 08
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).