Terassa Hotel Kobuleti 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
4.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
2.0 Uzturs
2.0 Infrastruktūra
Jauna, tīra viesnīca ar skaistu interjeru, atrodas netālu no jūras (5 minūšu gājienā). Lieli skaitļi. Skaista un sakopta teritorija, mājīga terase, kur patīkami pasēdēt vakarā. Viesmīlīgs un draudzīgs personāls. Uzcelta 2017. Sastāv no vienas ēkas. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар BS1607
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu sievu 2021.  gada jū lijā . Gribu godī gi un detalizē ti pastā stī t par š o viesnī cu, lai katrs, kurš neatlaidī gi, tā pat kā es, tū risma aģ entū rā ieteiks un uzslavē s kā du klusu un ģ imenei draudzī gu viesnī cu jū ras krastā , gū tu reā lu priekš statu par to. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu sievu 2021.  gada jū lijā . Gribu godī gi un detalizē ti pastā stī t par š o viesnī cu, lai katrs, kurš neatlaidī gi, tā pat kā es, tū risma aģ entū rā ieteiks un uzslavē s kā du klusu un ģ imenei draudzī gu viesnī cu jū ras krastā , gū tu reā lu priekš statu par to. Fakts, ka viesnī ca ir klusa, mierī ga un patieš ā m tuvu jū rai - tas ir visi plusi par to. Atrodas it kā.2. lī nijā , bet jū ra tieš ā m ir tikai 3-4 minū š u gā jiena attā lumā .
Pā rē jo manis teikto katrs var izvē rtē t un pats izlemt, vai viņ am š ī viesnī ca ir vajadzī ga atvaļ inā jumam vai nē . Teritorijas pie viesnī cas nav - pie ieejas, kā reklā mas foto, ir 2 lietussargi ar krē sliem un viss. Televizora istabā nav - kaut kur ir, bet ne visā s istabā s. Wi-Fi viesnī cā praktiski nav - numuriņ os tā VISPĀ R nav, ne vienmē r un sliktā kvalitā tē var noķ ert tā saucamajā "zā lē ", kā arī grū ti noķ ert. ē damistaba.
Par brokastī m jā saka atseviš ķ i. Gandrī z katru dienu brokastī s (no 09.00-10.00) piedā vā ja nelielu š ķ ī vī ti arbū zu, kaut kā du putru vai vermicelli, kā arī tē ju ar kā du vienkā rš i š ausmī gi lē tu bulciņ u vai ko tā du paš u. Un viss. Mū su uzturē š anā s laikā š ajā viesnī cā tū risti vairā kkā rt saš utuš i par š ī m brokastī m. Daž i pat atteicā s. Bet ī paš nieks nereaģ ē ja.
Istabā bija seifs, bet tas neaizvē rā s. Viesnī cas ī paš nieks teica, ka mums viesnī cā nav jā uztraucas - nekas nepazudī s, neviens nezags. Manā istabā.2 dienas likvidē ja noplū di un troksni tualetes podā . Galu galā man paš am bija jā pielā gojas un jā pielā gojas. Kondicionieris strā dā ja klusi un pareizi, bet uz beigā m likā s, ka freons beidzas un nav tik labi atdzist.
Viesnī ca pē c izskata var bū t jauna, bet elementā ras lietas tajā bija vienkā rš i pā rsteidzoš as. Piemē ram, naktī divas reizes izkrita cauri gultas matracis. Tā kā saimnieks nevarē ja nopirkt pat normā las lī stes zem matrač iem! Zem tā m pā ri gulē ja parastas nū jas - un ļ oti reti un vispā r nav pieskrū vē tas! Tā pē c bija ļ oti uzmanī gi jā mē tā jas un jā griež as, lai neizgā ztos. Istabā nebija segu - tā s bija jā lū dz.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Новый, чистый отель с красивым интерьером, расположенный недалеко от моря (5 минут пешей прогулки). Большие номера. Красивая и ухоженная территория, уютная терраса, где приятно посидеть вечером. Приветливый и дружелюбный персонал. Построен в 2017 г. Состоит из одного здания. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до Батуми составляет 31 км. Расстояние до международного аэропорта Батуми составляет 35 км.
Pludmales apraksts Пляж Кобулети расположен на берегу Черного моря в Аджарии, Грузия. Его протяженность составляет более 10 километров. Главная особенность этого пляжа – мелкая галька.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей принадлежности для барбекю и терраса. К услугам гостей ресторан, общий лаундж и бесплатный Wi-Fi. Осуществляется доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem На территории отеля Terassa Kobuleti обустроена детская игровая площадка.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 16 номеров.

Istabās

В номерах отеля установлен шкаф для одежды. Во всех номерах установлен телевизор с плоским экраном, а из некоторых номеров открывается вид на море. Номера оснащены холодильником, сейфом, мини-баром и феном. К услугам гостей балкон и патио.

Adrese 2 Tabidze Street, 6400 Кобулети, Грузия
Tālruņi: +995 593 61 11 77
Tīmekļa vietne: Terassa Hotel Kobuleti
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.