Simpatiia 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 2.010
pamatā
1 atsaukt
2.0 Numurs
2.0 apkalpošana
1.0 Infrastruktūra
Maza moderna viesnīca. Katra istaba ir iekārtota pēc individuāla projekta, īpašā krāsu shēmā. Šeit viesi gaida komfortu, mājīgumu un kvalificēta personāla uzmanīgu attieksmi. Viesnīca atrodas gandrīz pašā jūras krastā, kas sniedz tūristiem lielisku iespēju peldkostīmā doties lejā no viesnīcas uz pludmali.Vairāk →
аватар rusrus80
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien, ī rē jā m istabiņ u viņ u kungu mā jas daļ ā , kuru viņ i izī rē ja teritorijā - logi vispā r neveras ciet, tikai jā balsta ar ķ ieģ eļ iem. Kamē r mē s gā jā m, ienā ca kaķ is un apgū lā s uz mū su mantā m. … Tomēr ▾ Labdien, ī rē jā m istabiņ u viņ u kungu mā jas daļ ā , kuru viņ i izī rē ja teritorijā - logi vispā r neveras ciet, tikai jā balsta ar ķ ieģ eļ iem. Kamē r mē s gā jā m, ienā ca kaķ is un apgū lā s uz mū su mantā m. kaliemež i rā poja vannas istabā . kad situā cija tika pieklā jī gi izskaidrota, atnā ca viesnī cas saimnieks un sā ka naski solī t "sakā rtot" degunu. ļ oti rupji kliedza. katra sekunde mū s sū tī ja no kurienes mē s nā kā m. mē s runā jā m ļ oti pieklā jī gi, mums vienkā rš i nepatika patiesī ba. ī rē ja istabiņ u savā viesnī cā - neņ emiet pirmo stā vu - Ļ OTI MITRA, visi klienti, ne tikai mē s, to ļ oti pamanī ja. pagaidā m viss OK, saimniece pieklā jī ga un brī niš ķ ī ga. ja vē laties gruzī nu viesmī lī bu, pacietieties ar neē rtī bā m. pirms tam atpū tā mies Bulgā rijā un kontrasts ir nereā ls - apkalpoš anas lī menis tur ir nesalī dzinā mi augstā ks, tā pat arī kultū ras lī menis, bet cenas krietni zemā kas nekā Kobuleti. pā rtika visur ir ļ oti dā rga, biež i vien sliktas kvalitā tes. Tā noteikti nav Eiropa, bet kaut kā da atkritumu izgā ztuve. Nav kur iet, nav tualetes, ģ ē rbtuves pludmalē , krastmala netī ra, putekļ aina, skats kā nobruž ā tā tirgū . augustā jū ra ir tik netī ra, ka nevar ieiet ū denī - tā kā nav tualetes, visi iet uz turieni, kā rezultā tā - milzī ga epidē mija. Es to ļ oti neiesaku.


iemiesojums Arjilavyan
Kādas cenas augustam
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Небольшая современная гостиница. Каждый номер оформлен по индивидуальному проекту, в особой цветовой гамме. Гости найдут здесь комфорт, уют и внимательное отношение квалифицированного персонала. Отель расположен почти на берегу моря, что дает туристам прекрасную возможность в купальном костюме спуститься с гостиницы на пляж.

Atrašanās vieta В 30 минутах езды от гостиницы находится аэропорт, а чтобы добраться до железнодорожного вокзала, понадобится не более 20 минут.
Pludmales apraksts 40 м от отеля.
  • 1. rinda
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Telpu apraksts

В отеле 9 номеров.

Istabās

телевизор, ванная, кондиционер, холодильник, балкон, мини-бар, спутниковые каналы

Adrese Кобулети, Грузия
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии.