Jautājums par viesnīca Savane 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Sveiki visiem, pastāstiet man, vai ir iespējams īrēt lētu viesnīcu Kobuleti (Gruzija)
Es vēlos doties uz Batumi (Kobuleti) 2014. gada augustā un kā es varu tur atrast lētu mājokli?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2014-02-0210 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар lazy_person
Meklētājprogrammā "Google+" ievietojiet frāzi "Viesnīcas Kobuleti".
аватар manunyakamazik
Jūs varat. Cik cilvēku plāno doties?
аватар Alex72-28
Tur kā jau Krimā var braukt pa krastmalu un izvēlēties savu "haciendu", kaut kur var būt par brīvu.Bezervēšana ir dārga un viesnīcu nav.Būtībā ir tā saucamais privātais sektors, 2 un 3 stāvi !Otrpus ceļam, pludmale un jūra.
аватар Alla__
Pilnīgi piekrītu Alex72-28.2013.gada vasarā bijām - ir no kā izvēlēties, ļoti liela izvēle. Un cenas ir pavisam citas, diezgan lētas.
аватар Kavkasia
Pareizi, draugi, jūs to varat atrast, jums tikai jāsaprot, ka augusts Gruzijā piekrastē ir karstā sezona, un, protams, labāk ir veikt rezervācijas iepriekš, viesnīca nav dārga augustā diez vai izdosies. Parasti augustā cenas pieaug ļoti nopietni. Vēl viena lieta, es novēroju laikapstākļus piekrastē augustā (strādāju Gruzijas uzņēmumā) - pēdējā 2. augustā līst. :)
аватар Alex72-28
Uz laikapstākļu rēķina jautājumi debesu kantorim!!Domāju,ka sinoptiķiem te nav ko darīt :).Kas attiecas uz sezonu,tad taisnība,tas ir tāpat kā Krimā.Ja ļoti gribi lai tik un tā brauktu uz Gruziju nekas nesāpēs!Par to vēlāk būs vērts salīdzināt ar!Personīgi tāds atvaļinājums vairs nav iespaidīgs,komforta līmenis un cenas,plus kvalitāte,nevar salīdzināt ar daudziem atvaļinājuma vietas (Turcija, Bulgārija, Horvātija, Melnkalne u.c.) e) Visu cieņu Gruzijai, šī joprojām ir "loķa"!
аватар Kavkasia
Piekrītu Aleksam, bet daļēji. Gruzīni un valdības līmenī atzīst, ka viņiem ir problēmas ar apkalpošanu, tāpēc daudzi mūsu tautieši (un ne tikai) dodas atvaļinājumā uz Gruzijas piekrasti, nevis pēc viesnīcu budžeta varianta. Viņi cenšas izvēlēties augstāku līmeni, ideālā gadījumā - ķēdes viesnīcas Sheraton, Radisson utt. Piekrastē ir labas viesnīcas, tās tikai jāzina. Un arī vietas ir dažādas - ir trokšņaini, kā Kobuleti, ir klusi, kā Grigoleti, piemēram. Jūs to varat atrast, ticiet man. Ja kādam interesē, varu pastāstīt. Gruzijā strādāju jau trešo gadu tūrismā, ļoti mīlu un pazīstu šo valsti, vadu ekskursiju grupas pa to, bet ņemot vērā, ka esmu ukrainis, no Kijevas, ļoti skatos uz viesmīlības servisu. Bet tomēr ir vērts doties uz Gruziju, lai iegūtu pozitīvu, senatni, virtuvi, vīnu, viesmīlību. Tici man, iespaidi paliks. :)
аватар Yaroslavas
Mēs bijām Batumi pagājušā gada augustā. Visas viesnīcas ir dārgas, pat privātajā sektorā. Sliktākā pieredze no viesnīcas. Izvēlējāmies rezervācijā, bet izvēle tur nav tik karsta, un it īpaši vasarā cenas vienkārši kāpj debesīs..
аватар Alex72-28
Pieskaitīšu savus piecus centus :).Lai apskatītu Gruziju,novērtētu tās priekšrocības,krāsu un mīnusus,vajag pa to vēl apceļot!Ja tomēr Gruziju uzskatāt par "pludmales" atpūtu,neiesaku!Mēs apmeties viesnīcā "Oasis" netālu no Kabuletti (līdzīgi kā Turcijā). Cena 150 dolāri dienā, par tādu naudu es labprātāk dotos uz viesnīcu "Amara Dolce Vita" (Tekirrova, Turcija). Istabas bija veca ēka,padomju,smirdīgs,ēdiens pieticīgs,bet izsalkuši neizgāja.Kas attiecas uz viesmīlību,vīnu,krāsu,arpus tādām viesnīcām diez vai ko ieraudzīsi :).Tāpēc vēlreiz atkārtoju,ka "pludmale ” brīvdienas šajā valstī ir tālu no visiem kritērijiem, no citām valstīm! Jebkurā gadījumā tas ir atkarīgs no jums :).
аватар Kavkasia
Aleks, tavas 5 kapeikas ir ļoti vērtīgas :) Ļoti precīzi pamanīts, ja paskatās uz Gruziju - šī noteikti ir ekskursijā pa valsti, bet ja pludmales atpūta noteikti ir izvēle par labu Turcijai. Un tas neskatoties uz to, ka Oāze Čakvī, manuprāt, par to runājam, tiek uzskatīta par vienu no labākajiem atpūtas kompleksiem! Godīgi sakot, esmu pārsteigts. Redzēju pagājušā gada pavasarī reklāmas tūrē, pabeidza remontu, viss solījās būt augstā līmenī.
аватар Alex72-28
Jā, varbūt pacels līmeni, bet vecā ēka joprojām strādā, līdz ar jaunajām :).Mums nepaveicās, telpas jaunajā ēkā, visi bija aizņemti!problēma ar pludmali vēl ir :). Ir tikai sauļošanās krēsli un sauļošanās krēsli zem lietussargiem, tas ir, divas "nosacījuma" zonas!Tātad, no rīta iekārtojāmies sauļošanās krēslos, kas atrodas zem lietussargiem, tāpat kā pārējie šīs viesnīcas viesi. Ap pulksten 11 no rīta parādījās apsargs, kurš ļoti ieteica atstāt šos sauļošanās krēslus, jo tie VISI ir rezervēti VIP istabām!!!Atlika tikai viena iespēja, sauļošanās krēsli atklātā saulē!!! dienas, kad atnāk vakariņās, bet īstenībā nav Kas :). Esam pieaugušie, labi, bet bērni! Tā ir problēma! Nē, joprojām nav, Gruzija joprojām ir tālu no valstīm, kas specializējas "pludmales" brīvdienās.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Savane 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl