Jima Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
1.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
1.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Jima ir pavisam jauna viesnīca, kas atrodas kūrortpilsētas Kobuleti centrā un tiešā tuvumā plašajai promenādei ar tās centrālo pludmali.Vairāk →
аватар olechka8607
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tikā m labi, numuriņ i nav slikti, kondicionieris, ledusskapis un tē jkanna pē c pieprasī juma. Uz vietas ir peldbaseins. Bet sanā ca, ka jā prasa uzkopt istabu, jā prasa arī tualetes papī rs. Bet pats nepatī kamā kais ir tas, ka mums bija maksas ekskursija ar 3 ē dienreizē m dienā . … Tomēr ▾ Tikā m labi, numuriņ i nav slikti, kondicionieris, ledusskapis un tē jkanna pē c pieprasī juma. Uz vietas ir peldbaseins. Bet sanā ca, ka jā prasa uzkopt istabu, jā prasa arī tualetes papī rs. Bet pats nepatī kamā kais ir tas, ka mums bija maksas ekskursija ar 3 ē dienreizē m dienā . Kamē r viesnī cā bija maksimā la tū ristu noslodze ar pā rtiku, ē diens bija lielisks, bija izvē le utt. , bet pē c lielas grupas aizbraukš anas mē s burtiski palikā m vieni ar ē dinā š anu un beigā s mums iedeva pā rpalikumus no plkst. iepriekš ē jā s dienas. Un, ņ emot vē rā to, ka mē s redzē jā m normā lu ē dienu, tas bija ļ oti dī vaini un nepatī kami. Kad teicā m, ka neesam idioti un nevajag tā barot, viesnī cas saimnieks izlikā s, ka pie vainas ir pavā rs. . . Bet kā atvainoš anos viņ i mums pievē rsa uzmanī bu. . . Khinkali plā ksne. . . Veikals khinkali. . . Paš i pie blakus galdiņ a ē da normā lus khinkali, roku darbs, piedodiet, bet tas vairs nav smieklī gi. Brokastis 24.07 izbraukš anas dienā lū dzā m 23.07 izvā rī t mums olas un iedot tomā tus. Virtuves strā dnieki neierodas ā trā k par 8.00 un pā rsē š anā s bija 8.00 uz ko saimniece apliecinā ja, ka brokastis bū s plkst. 7.30 . . Apakš ē jā rinda 7.30 nebija neviena un brokastis arī...Tas bija vairā k nekā nesaprotami. . . Secinā jums, pati viesnī ca nav slikta, bet nevajag ņ emt ē st, nevajag uzstā t uz tī rī bu istabā , nu, vai iet visu laiku prasī t. . . Tas ir dī vaini.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Jima – совершенно новый отель, расположенный в самом сердце курортного города Кобулети, причем в непосредственной близости от просторной набережной с ее центральным пляжем.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до Батуми составляет 27 км. Расстояние до международного аэропорта Батуми – 32 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет более 10 км. Галька на пляже в Кобулети мелкая.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, терраса для загара, уличный камин, место для пикника.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

Всего в отеле 28 номеров с балконами.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, обеденная зона, душ, фен, чайник.

Adrese Руставели 170-24, 6200 Кобулети, Грузия
Tālruņi: +995-571-138-848
Tīmekļa vietne: Jima Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.