Diva Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.210
3.2 Numurs
2.2 apkalpošana
3.2 Tīrība
2.2 Uzturs
4.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kobuleti pilsētā Gruzijā.Vairāk →
аватар 2909168
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ā tri reģ istrē jos, bet man nepatika ne istaba, ne apkalpoš ana. Skaisti pie galvenā s ieejas, skaista reģ istratū rā , bet istaba ir nož ē lojama. Vannas istaba ir karaney bū ra lielumā , ū dens lej tieš i uz grī das. Balkons viens nosaukums 10 kv. … Tomēr ▾ Ā tri reģ istrē jos, bet man nepatika ne istaba, ne apkalpoš ana. Skaisti pie galvenā s ieejas, skaista reģ istratū rā , bet istaba ir nož ē lojama. Vannas istaba ir karaney bū ra lielumā , ū dens lej tieš i uz grī das. Balkons viens nosaukums 10 kv. cm Dī vains mē beļ u izvietojums, mež onī gi neē rti. Ē diens tū ristiem tiek dalī ts pē c kā rtas, kad izdomā izstieptu š ķ ī vi, un viņ i to pasniedz kā no sirds noplē stu (iespē jams, jo mazā k tū risti ē d, jo vairā k saņ em). Standarta daļ a nav dzirdama. Š ī ir viegla uzkoda, nevis pilnvē rtī ga maltī te. Man pionieru nometnē bija labā ka tē ja (starp citu, gruzī nu tē ja ar ziloni uz iepakojuma), bet ne š ī slampa ...Es nevienam neiesaku, tas nav naudas vē rts. Tas nav trī s, bet trekns divnieks ar mī nusu. Par gruzī nu viesmī lī bu runā jot...tā ir pasaka un mī ts. Ikviens vē las nopelnī t laupī jumu, tā pē c ē diet to, ko viņ i dod, un dzī vojiet kā .. .
аватар shebalkovaet
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti patika. Iedzī vojā mies ā tri un bez problē mā m. Saimnieki ir ļ oti viesmī lī gi cilvē ki, paņ ē ma telpas pē c mū su lū guma un vē lmē m. Numuros ir televizors ar krievu kanā liem, ledusskapis, tualete un vannas istaba. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti patika. Iedzī vojā mies ā tri un bez problē mā m. Saimnieki ir ļ oti viesmī lī gi cilvē ki, paņ ē ma telpas pē c mū su lū guma un vē lmē m. Numuros ir televizors ar krievu kanā liem, ledusskapis, tualete un vannas istaba. Ir veļ as mazgā tavas pakalpojumi. Man ļ oti patika tas, ka viesnī cā ir plaš a pazemes autostā vvieta automaš ī nā m. Viesnī ca atrodas netā lu no trokš ņ ainā m kafejnī cā m, kas ir ļ oti patī kami. Lī dz jū rai gā jiens burtiski 300 metri Tuvumā veikali. Pagalmā iekā rtotas atpū tas vietas, kur karstā dienā papusdienot vai vienkā rš i pasē dē t ē nā . Kafejnī ca ir izcila, viss ir super garš ī gi. Viss tiek gatavots svaigā veidā , un, ja papildus ē dienkartei ir individuā las vē lmes attiecī bā uz ē dienu gatavoš anu, tie tiks pagatavoti vislabā kajā iespē jamajā veidā . Noteikti izmē ģ iniet viņ u raksturī go kharcho zupu un Adž ā rijas hač apuri. Bet esiet brī dinā ts, porcijas ir sā tī gas un lielas. Ļ oti viesmī lī gi cilvē ki. Pakalpojums bija visaugstā kajā lī menī . Istabas tika iztī rī tas katru dienu. Ja kaut kas nav skaidrs, tas tiek izskaidrots. Noorganizē jā m ekskursiju uz Batumi un Turciju. Esam no Stavropoles apgabala, atpū tā mies ar ģ imeni un bijā m ļ oti apmierinā ti. Paldies viesnī cas ī paš niekiem, vadī tā jai Dž ijai un kafejnī cas darbiniekiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель расположен в городе Кобулети в Грузии.

Viesnīcā

Трансфер. Организация различных мероприятий. Распечатка документов, копирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Izklaide un sports Кино. Организация туров.
  • biljards
  • ekskursiju organizēšana
Adrese ул. Руставели 327 д, Кобулети, Грузия
Tālruņi: +995 591 81 08 00, +995 557030208 - Гия
+79089195488 - Ирина
Tīmekļa vietne: Diva Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.