Belgrade Rustaveli Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 1.310
1.3 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.3 Uzturs
1.5 Infrastruktūra
Viesnīca Belgrade Rustaveli atrodas Kobuleti, tikai nelielas pastaigas attālumā no pludmales. Viesnīcai ir 3 stāvi, atvērta 2015. gadā.Vairāk →
аватар _557561
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gruzija ir ļ oti, skaista valsts, kas mū s visus iepriecinā ja! Ko es nevaru teikt par Belgradas Rustaveli Hotel, tas bija kaut kā ds murgs!! ! Uz sliekš ņ a mū s sagaidī ja ar vā rdiem, bet mums tev nav vietas un mē s tevi nemaz negaidī jā m !! ! (Mē s pasū tī jā m 2 divvietī gas istabas) Un tas bija tikai š oks! Pē c 2 stundu analī zes mums piedā vā ja č etrvietī gu istabiņ u 4 personā m un apsolī ja, ka tikai uz vienu nakti, un rī t mums iedos divas 2-vietī gas istabas (bija vē ls un mums nebija kur iet) ar domu. … Tomēr ▾ Gruzija ir ļ oti, skaista valsts, kas mū s visus iepriecinā ja! Ko es nevaru teikt par Belgradas Rustaveli Hotel, tas bija kaut kā ds murgs!! ! Uz sliekš ņ a mū s sagaidī ja ar vā rdiem, bet mums tev nav vietas un mē s tevi nemaz negaidī jā m !! ! (Mē s pasū tī jā m 2 divvietī gas istabas) Un tas bija tikai š oks! Pē c 2 stundu analī zes mums piedā vā ja č etrvietī gu istabiņ u 4 personā m un apsolī ja, ka tikai uz vienu nakti, un rī t mums iedos divas 2-vietī gas istabas (bija vē ls un mums nebija kur iet) ar domu. ka labi, ka neuzrā pā mies uz ielas uz istabu, bet ar to viss nebeidzā s, istaba bija netī ra pē c iepriekš ē jiem viesiem tur, iespē jams, tikai gulta tika mainī ta!!!
Kondicionieris nestrā dā , televizors nestrā dā , ū dens nav, tē jkanna nav, internets nevelk (vajadzē ja nokā pt uz pirmo stā vu, lai bū tu vismaz kaut kā ds pieslē gums) nav tualetes papī rs, nav ziepes, vā rdu sakot tur nekā nav, aizkari norauts viss netī rs un tā bija blakus istaba ar vē l vienu istabu un kad runā jā m savā starpā dauzī jā m blakus durvis! ! ! ! Ar vā rdiem, kur mē s nonā cā m un domu, ka drī z aizmigsim mā jā s, bet mū su murgs nebeidzā s! No rī ta, protams, neviens mū s neapmierinā ja))) un pat nedomā ja to darī t, tā pē c otro dienu pavadī jā m tā dā paš ā veidā un ar tā du paš u sastā vu. 3dien mums vē l piedā vā ja vienu 2-vietī gu istabu, un viens no pā riem palika tur vē l vienu dienu un tad 17:00! Turklā t izlikš ana 12:00 no istabā m, bet viņ iem vienmē r bija kā di iemesli visiem jautā jumiem, tad bē rns tur saslima, tad viņ i aizgā ja no turienes un nav zinā ms, kad viņ i atgriezī sies.
Bet diemž ē l tur nebija labā k, nostrā dā ja tikai kondicionieris un viss. 4dien 16.00 notika brī nums un otrajam pā rim iedeva 2-vietī gu istabu, bet diemž ē l tur viss bija pa vecam. Tad citi š ī s tā saucamā s viesnī cas viesi mums teica, ka mē s neesam pirmie, ar kuriem viņ i to dara, vienkā rš i daž reiz viesi lū dz pagarinā t un viņ i pagarina, un saimniece vē las nopelnī t visu pasaules naudu un viņ a to izdarī ja. nerū p rezervā cija. Turklā t atvaļ inā juma laikā mē s divreiz novē rojā m tā du ainu, kā da bija pie mums. Paš i nopirkā m tualetes papī ru, paš i izmetā m atkritumus no istabas, 10 dienā s istaba tika iztī rī ta 1 reizi un tad pē c ļ oti liela pieprasī juma un dvielis arī tika mainī ts pē c ļ oti liela pieprasī juma !!!! ! Brokastis atstā j daudz ko vē lē ties, tā pē c labā k ē st kafejnī cā , trauki visi saplī suš i un saplaisā juš i!! ! Baseins tika mazgā ts tikai 1 reizi 10 dienā s, starp citu, tā das ir nevis 3, bet 2!
Un kas attiecas uz mazgā jamo ū deni, tas parasti ir miskaste, jū s varat ieputot matus un pē c tam nostā vē t 40 minū tes, lai gaidī tu, kamē r parā dī sies vismaz ū dens, kas nomazgā putas!!! ! Kopumā visas brī vdienas sabojā ja Belgradas Rustaveli viesnī ca. Izglā ba tikai Gruzijas skaistums! Ž ē l, ka tā di saimnieki sabojā visu iespaidu par cilvē kiem !!!! ! Bet paldies Dievam ā rpus š ī s viesnī cas satikā m ļ oti labus, laipnus un viesmī lī gus cilvē kus! Padomā jiet tū kstoš reizes, izvē loties š o Belgradas Rustaveli viesnī cu
аватар enovogran76
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izvē lē jā mies ilgi, vadoties pē c rezervā cijas informā cijas un atsauksmē m. Nu, gandrī z viss nav taisnī ba! Nekad istabā s! viņ i netī ra (bijā m 10 naktis), neiznes miskasti, vispā r nav tualetes piederumu. Nav sejas dvieļ u. Pirtis tika mainī tas 6. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies ilgi, vadoties pē c rezervā cijas informā cijas un atsauksmē m. Nu, gandrī z viss nav taisnī ba! Nekad istabā s! viņ i netī ra (bijā m 10 naktis), neiznes miskasti, vispā r nav tualetes piederumu. Nav sejas dvieļ u. Pirtis tika mainī tas 6. dienā pē c pieprasī juma. Personā lam nav ne jausmas par Eiropas brokastī m. Brokastī s var piedā vā t pikantus sautē tus dā rzeņ us, vinegretu, lē tā ko desu, dī vainu omleti, ierobež otu daudzumu baltmaizes, sviestu, lē tus tē jas maisiņ us un š ķ ī stoš o kafiju. Trauki nekad nav pieejami, par visu ir jā prasa. Viss ir ļ oti nož ē lojami, kausi sasists. Pirmajā dienā jaucē jkrā ns izlietnē pilē ja, jau astoto dienu tek verdoš s ū dens, piecas reizes nā ca augš ā , nevienu neinteresē . Reģ istrē joties istabā nebija gaismas, viņ i to izdarī ja treš ajā dienā , kad atveda mani aiz rokas. Kopumā tas ir skumji. Baseins ir netī rs, neviens to nekad netī ra, teritorijā nav nevienas miskastes. Visi guļ amkrē sli ir salauzti. Ī sā k sakot, es pat iedomā ties nevarē ju tā du kaunu! Tomē r mē s maksā jā m diezgan dā rgi. . Š ī nav lē ta viesnī ca! Ļ oti vī lies! Jā , arī izaugsmes ceļ vež i ir sū dī gi! Mē s nekad neesam redzē juš i, lai gan viesnī cā bija daudz viņ u tū ristu. Š ī ir arī pirmā reize. Un protams valsts ir interesanta un jū ra skaista! Ž ē l, ka š ā ds serviss sabojā visu iespaidu!
аватар suboch
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirms ceļ ojuma uz Gruziju rū pī gi izvē lē jies pilsē tu un viesnī cu. Izvē le apmetā s uz š o numuru, ko sauc par Belgradas viesnī cu. Turklā t mē s bijā m č etri, un saskaņ ā ar atsauksmē m tī klā mē s izvē lē jā mies vienprā tī gi. … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma uz Gruziju rū pī gi izvē lē jies pilsē tu un viesnī cu. Izvē le apmetā s uz š o numuru, ko sauc par Belgradas viesnī cu. Turklā t mē s bijā m č etri, un saskaņ ā ar atsauksmē m tī klā mē s izvē lē jā mies vienprā tī gi. Un kas vajadzī gs tū ristiem, kas ceļ o, lai apbrī notu jū ru un Gruzijas skaistumu? Pavadi nakti, nomazgā jies un dodies ceļ ā...Tā tad, lū k, secinā jums pē c ceļ ojuma, Gruzija ir viena no skaistā kajā m zemē m, un viesnī ca ir visnož ē lojamā kā vieta, kurā nā cā s nakš ņ ot mū su ekskursiju laikā . .
Mē s rezervē jā m standarta numuru diviem. Bet viņ š ir tā lu no standarta. Š ī ir ekonomiskā s klases telpa, kuru var ī rē t uz stundā m. Tajā , izņ emot lielo gultu, galdu, krē slu un vannasistabu, nekā cita nav!! ! ! Neticiet aprakstiem, nav vienkā rš u lietu, kurā m vajadzē tu bū t pasaules standartam trī s zvaigznē m. Nav skapja, nav niš as koferiem, bez fē na, bez tē jkannas, bez ledusskapja, bez aizkara uz pagaidu duš as, bez elementā ra paklā ja tajā paš ā duš ā , bez ikdienas uzkopš anas (gatavojieties tam, ka jums bū s jā sakopj, iznes atkritumus un pats nopē rc tualetes papī ru). Vannas istabā ir izlietne, tualetes pods un duš as kolonna tieš i, un pat grī dā ir caurumi grī dai (kas regulā ri ir aizsē rē jusi) un tā pē c katru reizi, ejot duš ā , jū s domā jat, vai ū dens ieplū dī s viesistabā vai nē . .
Dzī vojot savā.204. istabā , mē s visas lietas izklā jā m uz galda, un krē sls un mazais kloķ is pie sienas kalpoja mums par skapi. Diemž ē l mē s nevarē jā m nosaukt savu numuru par viesnī cas numuru. Un, ja jū s atpū š aties vai dodaties uz Kobuletti, tad apmeklē jiet š o divstā vu mā ju un istabu Rustaveli ielā ar ekskursiju, lai saprastu, cik viss var bū t slikti. Un es nevaru beigt runā t par brokastī m. Š ā da veida bufete atstā ja neizdzē š amu iespaidu mū su atmiņ ā uz visu atlikuš o mū ž u. Viss vakar neapē stais pā rvē rtā s par jaunu rī tdienas ē dienu un pat neaprakstī š u visu neaprakstā mo brokastu iespaidu. Teikš u tikai tā , ka tad, kad istabiņ u mā ja bija pilna, pā ris cilvē ki ieradā s brokastī s. Lai nesabojā tu apetī ti uz visu dienu.
Es sazinos ar š ī s viesnī cas ī paš nieku. Pā rdomā jiet savu darbinieku attieksmi pret saviem pienā kumiem, pretē jā gadī jumā jū su bizness sabruks. Es ļ oti vē lē tos ar jums sazinā ties personī gi. Jū s atradī sit manas koordinā tes. Visiem tū ristiem, kuri dodas uz Gruziju, š ī ir ļ oti forš a valsts. Iet, bet esi apdomī gs, izvē loties viesnī cu! Lai gan runā jot ar saviem tautieš iem Gruzijā un lidmaš ī nā mā jupceļ ā , sapratā m, ka tik nepaveicā s tikai mums. Ej, atpū ties un nenož ē losi. Lai visiem laba atpū ta!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель Belgrade Rustaveli расположен в городе Кобулети, всего в нескольких минутах ходьбы от пляжа. В отеле 3 этажа, открыт в 2015 году.

Atrašanās vieta 3,8 км до железнодорожного вокзала Кобулети, 27 км от аэропорта Батуми.
Pludmales apraksts В 250 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, комната для хранения багажа, гостиная с телевизором, принимаются только наличные.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem Детские телеканалы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего 22 номера: стандартные двух-, трех- и четырехместные 18, 27 и 30 м2, апартамент 30 м2 с кухней.

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковыми и кабельными каналами, холодильник, принадлежности для чая или кофе, деревянный пол, рабочий стол, бесплатные туалетные принадлежности. ванная комната с душем, балкон (в большинстве номеров), ежедневная уборка.

Adrese Rustaveli street 170g, Кобулети 6200, Грузия
Tālruņi: +995 568 15 50 86
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.