Jauka moderna viesnīca

Rakstīts: 23 februāris 2022
Ceļošanas laiks: 31 janvārī — 4 februāris 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
1. Viesnī ca tika izvē lē ta netā lu no pacē lā ja. Lai gan attā lums lī dz tai, kā apgalvo pati viesnī ca, ir aptuveni 700 metri, ikdienas rī ta un vakara transfē rs ar automaš ī nu lī dz pacē lā jam un atpakaļ uz viesnī cu ir kļ uvis par milzī gu priekš rocī bu (kopā brauciens ilgst aptuveni 2 minū tes).
2. Man patika atraš anā s vieta, paldies tū roperatoram par nomaļ u istabiņ u ar skaistu skatu no loga uz kalniem, nevis uz kaimiņ u viesnī cu. Istabā ir viss, viss bija kā rtī bā , mē beles un vannasistaba jaunas un koptas, nekā du pretenziju. Teritorijas bā rs ir diezgan vā jš , bet, manuprā t, tas ir saistī ts ar ievē rojamu tū ristu skaita samazinā š anos pandē mijas laikā .
3. Ē diens bija izcils, daudzveidī gs un, galvenais, garš ī gs. Nekad neizgā jā m izsalkuš i vai neapmierinā ti. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, viesmī lī gais un vienmē r smaidī gais personā ls visu paveica kvalitatī vi, kamē r mē s neesam istabā .

4. Man nepatika viena maza nianse: tā da ir apkalpoš ana reģ istratū rā . Reģ istrē joties administrators runā ja tik klusi, ka nā cā s vairā kas reizes pajautā t un burtiski nolocī t galvu, lai dzirdē tu, ko viņ š saka. Slē pojot nokritu, un, kā vē lā k izrā dī jā s, traumē ju kā ju, stiepjot saites. Dienā , kad man ļ oti sā pē ja kā ja un es burtiski nevarē ju staigā t, vē rsos reģ istratū rā ar jautā jumu, vai man var kaut kā palī dzē t š ā dā situā cijā . Atbilde bija meitenes neapmierinā tā seja un jautā jums: kā es varu jums konkrē ti palī dzē t? Rezultā tā viņ i paš i uzzinā ja un jautā ja vietē jiem, kā bū t. (neskatoties uz to, ka reģ istrē joties nodroš inā jā m apdroš inā š anu).
Un visbeidzot dienu pirms izrakstī š anā s atkal vē rsā mies pie administrā cijas ar lū gumu precizē t, vai nav mainī jies mū su lidojuma un izlidoš anas laiks (kas varē tu bū t). Viņ i mums atbildē ja, ka viņ iem tā das informā cijas nav, meklē jiet paš i. Tas ir vienī gais, nevis lielais trū kums. Viss pā rē jais bija ļ oti labi, un mē s iesakā m š o viesnī cu saviem draugiem un ģ imenei. Liels paldies un veiksmi tū rismā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар