negatīvas atsauksmes

24 Janvāri 2011 Ceļošanas laiks: no 01 Janvāri 2011 ieslēgts 09 Janvāri 2011
Reputācija: +13.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveiki. Nolē mā m ar ģ imeni doties slē pot. Gudauri pilsē tā . Neticu, ka daudziem tur patī k. Vai varbū t esmu jau vecene, tā dam š aubī gam atvaļ inā jumam (33 gadi). Vai arī tur vajag vairā k pī pē t, kā Indijā , lai viss bū tu vieglā k attiecinā ms. Ejam ar draugiem. 5 cilvē ki 2011. gada janvā ris Viesnī ca "Seven" 3-vietī gs numurs -180 dolā ri dienā . (es, vī rs, bē rns)Domā jā m, ka par tā du naudu viesnī ca bū tu super! Nav lieliski. Tā lu prom. Labi. Blakus redzē jā m dzī vojamā s nojumes (tā saucamā s viesnī cas), salī dzinot ar tā m, varbū t mums tas ir normā li. Viņ i dzī voja "augš Gudauri". Uzreiz reģ istrē joties atklā jā m, ka tualete nestrā dā , ū dens nav noliets, sazvanā m saimnieci Nino. Uz ko viņ a mums rupji atbild: Nu tu nezini chtoli, viņ i pacē la tvertnes vā ku, iebā za tur roku, izvilka un nomazgā ja !! ! ! Esam š okē ti. Vai jū s sakā t, ka to var salabot? Uz mū su apmulsuš ajiem skatieniem viņ š saka vē l asā k: vai tad jū s nedzī vojā t Padomju Savienī bā ? mums ir tas pats pakalpojums, jū s neesat Eiropā . Noklusē jā m, ka cenas nav tā das kā SS. Balkona durvis nevē rā s vaļ ā , bet pē c tualetes neko neprasī ja. Biedriem nebija televizora, un istabā smirdē ja. Kaut kā š ī problē ma ir atrisinā ta. Par uzturu. Mē s gaidī jā m kaut ko lī dzī gu bufetei. Un vī na upe. Jā , tieš i tagad! Neviens tev nejautā , vai tu to ē d – nē , noliek uz galda un viss! Brokastis: kazas siers, cepumi, tē ja un kafija. Vakariņ as: zupa un kartupeļ i ar gaļ u vai kotletē m. Pirms brauciena domā ju, ka paliks labā k, bet beigā s normā li paē du tikai Tbilisi. Protams, par naudu un jē ru, un hač apuri, un vī nu, bet diezgan dā rgi. Protams, kalnos augš ā vienmē r viss ir dā rgā ks, bet ne tik daudz. Piemē ram, mē s ekskursijā nopirkā m vī nu par 2.5 GEL litrā , bet viesnī cā par 18. Tas vairs nebija naudas jautā jums, bet principā . Par 180 dolā riem varē tu normā li pabarot.

Mū su ieraš anā s diena bija sajaukta, bet nu labi. Apmetos blakus esoš ajā "viesnī cā ". Ierodamies naktī no 1. uz 2. janvā ri. Divas naktis negulē jā m, nokritā m. Atved mū s uz š ķ ū ni (viesnī cu), bet mums vairs nav vienalga, mē s krī tam beigti. Pamodos ap 11:00. Mē s skatā mies apkā rt. Istaba 4 gultas. Ļ OTI tuvu, gandrī z bez ejas. Noliekam koferi un oi! priekš ē jā s durvis vairs neatveras. Nav vietas. Bet ir duš a. Televizors uz naktsgaldiņ a ir mazs, kā manai vecmā miņ ai bija modernā ks. Viņ i izgā ja ā rā un paskatī jā s apkā rt. Skaistums! Man ļ oti patī k kalni! Nolē mā m nesatraukties - vienu nakti tomē r izdzī vosim š ķ ū nī tī , un tad pā rcelsimies uz “septī tniekiem. ” Par š ī s nakts samaksu lika vienoties paš iem. Vī rs piekrita. Diena š ķ ū nī - 150 USD. Nekas mazā ks. (Viss ir dā rgs, daragoy, plū di, gaisma, malka, nodokļ i. (ha ha) Es nevaru darī t mazā k, daraga! ). Viņ i neuzzinā ja, kā sauc "viesnī cu", viņ i saka, tā tikko tika atvē rta, nosaukuma nav. Tad to sauca savā dā k. Es domā ju, ka viņ i to izdomā s pē c pā ris gadiem.


Pā rcē la nā kamajā dienā . Kā - lasiet iepriekš .

Bija ž ē l "biedru nelaimē ". Puiš i nā ca ar savu ekipē jumu, pā ris reizes mē ģ inā ja izvā kties. Viņ i pat uzkā pa kalnā kā jā m. Uz akmeņ iem sabojā tas slē pes un sniega dē ļ i. Bet vismaz rezervē jā m caur draugiem. Un tā kā mū su paziņ ā m nebija laika pā rskaitī t naudu uz "viesnī cu", tad treš ajā dienā devā mies ceļ ā uz Tbilisi. Pā rē jiem tik ļ oti nepaveicā s, par visu jau bija samaksā ts. Bet tagad es zinu noteikti. Ne Gudauri, ne kur citur Gruzijā vē l kā dus 50 gadus noteikti nebū s normā ls slē poš anas kū rorts. Un ne tā pē c, ka viņ i to neuzbū vē s. Viņ i to varē tu uzbū vē t. Bet tas ir tas, ko "pakalpojums" nesaprot. Mentalitā te nav tā pati. Viņ i ī sti nezina, kas ir pakalpojums. Viņ i nevē las mā cī ties. Viņ i arī negrib strā dā t. Gruzijas iedzī votā ji ir ļ oti slinki. Par to pā rliecinā jos vē lā k Tbilisi. Kā rtī ba ir izslē gta. Negatī vs iespaids. Gruzī nu viesmī lī ba notiek tikai tad, ja tiek atvē rts maks. (Protams, mē s nerunā jam par draugiem, viņ i tur tiek labi uzņ emti). Bijā m tik nobaž ī juš ies, ka mū s sagaidī s kā radiniekus, bet nevarē sim normā li pateikties par viesmī lī bu, atnesa kaudzi dā vanu, tad ilgi par to smē jā mies.

Vispā r gruzī ni man kaut kā atgā dinā ja arā bus - viņ i nemitī gi mē ģ ina tevi apmā nī t vai pelnī t naudu. Es pamanī ju, ka krieviem tas ir nedaudz vieglā k. Un mē s esam gatavi tē rē t lieko. Mē s, baltkrievi, rī kojamies ar savu naudu mazliet racionā lā k. Un viņ i nav gatavi samierinā ties ar to, ko nesaņ ē ma par "samaksā tu". Varbū t tā pē c, ka mū su ienā kumi ir daudz mazā ki. Gandrī z eiropieš i ir izvē lī gi. Es domā ju, ka atpū ta Gudauri var patikt nepretencioziem jaunieš iem (lī dz 25 gadiem) un tikai tad, ja tas ir ļ oti izdevī gs. Es tur pat par velti neieš u. Tieš ā m. Ž ē l laika.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
инфраструктура курорта
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums