Veranda Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīca celta 2014. gadā, sastāv no vienas ēkas. Tas atrodas Gudauri centrā, 350 metru attālumā no pacēlāja "Gudauri 1", 1,2 km attālumā no pacēlāja Gudauri 2 Soliko un 1,5 km attālumā no pacēlāja Gudauri 7.Vairāk →
аватар Sjuzanna6
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir jauka neliela viesnī ca ar ļ oti jauku personā lu un bā ru. Tas atrodas tā lā k no trokš ņ a un ceļ a. Š ī ir laba viesnī ca, lai gan mē s nedabū jā m istabu ar balkonu, bet viss bija ļ oti labi. Pastaigas attā lumā nekas ī paš s nav, tuvumā ir tikai degvielas uzpildes stacija un netā lu no pacē lā jiem. … Tomēr ▾ Š ī ir jauka neliela viesnī ca ar ļ oti jauku personā lu un bā ru. Tas atrodas tā lā k no trokš ņ a un ceļ a. Š ī ir laba viesnī ca, lai gan mē s nedabū jā m istabu ar balkonu, bet viss bija ļ oti labi. Pastaigas attā lumā nekas ī paš s nav, tuvumā ir tikai degvielas uzpildes stacija un netā lu no pacē lā jiem. Viesnī ca atrodas nevis kaut kur pilsē tas centrā , tas ir sava veida ciemats.
Viesnī cā viss bija diezgan labi, man nav nekā du pretenziju. Vienī gais, cilvē ki neaizmirst iegā dā ties apdroš inā š anu, ja paš i dodas uz slē poš anas kū rortu. Ekskursijas tiek segtas ar apdroš inā š anu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vulkāns Kazbeks
Novērtējums 8.0
Gruzija, Gudauri
Atpūta, Daba
Betlēmes ala
Gruzija, Gudauri
Atpūta, Daba, Reliģija

Отель построен в 2014 году, состоит из одного здания. Находится в центре Гудаури, в 350 м от подъёмника «Гудаури 1», в 1,2 км от подъемника Гудаури 2 Солико и в 1,5 км от горнолыжного подъемника Гудаури 7.

Atrašanās vieta Отель расположен в г. Гудаури, в 130 км от аэропорта и в 110 км от ж/д вокзала г. Тбилиси. Расстояние до горнолыжной трассы Гудаури 50 м. Горнолыжный подъемник Гудаури 8 Шино и Гудаури 6 Зума находятся в 1,2 км и 15 минутах ходьбы соответственно. Подъемник 10 Alpina находится в 20 минутах ходьбы от отеля. До ближайшего ресторана, супермаркета СМАРТ, банкоматов — 50 метров.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, ТВ-зал, бар/ресторан, персонал русскоязычный и англоговорящий. Трансфер — до нижней станции первой очереди канатной дороги, входит в стоимость проживания.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 7 номеров: DBL (с 2 раздельными кроватями, 25 м2), TRPL (одна большая кровать и одна маленькая кровать, 30 м2), Family (однокомнатный номер с двухъярусными кроватями, 40 м2).

Istabās

Wi-Fi (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, отопление, ванная комната / душ, балкон не во всех номерах, уборка номера: ежедневно.

Adrese Gudauri, Georgia
Tālruņi: Tel: +99 5599 515 044
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.