Parnas 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesu nams Parnas ir celts 2007. gadā un atrodas Gudauri augstākajā punktā - 2250 m vjl. Mājā ir autonoms ģenerators un gāzes apkure. Trasē var nokļūt, ejot 250 metrus - taisni uz vagoniņa otro līniju, atpakaļ - šļūkt taisni no kalna. Ja nevēlaties iet kājām, tad no viesnīcas līdz trošu vagoniņam nogādās auto (iekļauts cenā).Vairāk →
аватар elena.kremlyova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gudauri Nolē mu nerakstī t atsauksmi uzreiz pē c atgrieš anā s mā jā s no Gruzijas - uzreiz emocijas ir ļ oti spē cī gas. Gribē jā s pagaidī t, kamē r nosē dī sies un paliek pē cgarš a, paliek ī stā sajū ta. … Tomēr ▾ Gudauri
Nolē mu nerakstī t atsauksmi uzreiz pē c atgrieš anā s mā jā s no Gruzijas - uzreiz emocijas ir ļ oti spē cī gas. Gribē jā s pagaidī t, kamē r nosē dī sies un paliek pē cgarš a, paliek ī stā sajū ta. ES gaidī ju. Tas ir prieks! Ne mazā k! Prieks sajaucies ar siltuma sajū tu, 100% sitienu dvē selē , laimi un pā rliecī bu, ka ja ne nā kamo ceļ ojumu, tad daļ u no nā kamā s ziemas noteikti pavadī š u Gudauros. Gaiss, ē diens, debesis, sports – tā ir traka kombinā cija, kas nodroš ina nesteidzī gu laika plū dumu, saziņ u un mī lestī bu pret dabu. Gudauri, esmu iemī lē jies tavā cilvē kā , augumā un kā tu bū si vasarā !
Nakš ņ ojā m Viesu namā Parnas - mā jī gā mā jā , kas atrodas Gudauri augstā kajā punktā - 2250 m. Mā ja ir tā lu no 5 * viesnī cas tikai ar skaidru viesnī cu sadalī jumu, bet kā tajā var pavadī t dienas kalnos, tas bū s viss 10 *. Kā dzī voklis sā kas ar gaiteni, teā tris - ar mē teļ u pakaramo, tā mā ja sā kas ar saimnieku. Un viss. Ir grū ti iedomā ties viesmī lī gā ku un atvē rtā ku cilvē ku. Viņ š pats uzrauga visu mā jā - un ierī ci, un pā rtiku, un tī rī bu. Un kā meitenes no virtuves viņ am gatavo! Pā rē š anā s! Ī sts mā jas ē diens, no kura var norī t mē li. Silts un garš ī gs, gluž i kā mā jā s. Par "Napoleonu" un ķ irbju zupu ir atseviš ķ as apbrī nas lī nijas. Pats forš ā kais ir iziet ā rā pē c gardā m brokastī m ar kafiju aukstumā , iet no 10 lī dz 17, ieiet karstā duš ā , bet 19 vakarā apsē sties skatī ties filmu ar č ač u un gardā m vakariņ ā m. Ī paš nieks biež i darbojas kā grauzdiņ š . Vakars un mielasts ar blī kš ķ i! Ļ oti mā jī gs. Garš ī gi. Ļ oti silts. Mē s noteikti atgriezī simies! Un noteikti nā c š eit!
Un tagad, kā jau recenzijā s pienā kas, uzrakstī š u sausos faktus:
Mā ja silta, ē diens paš taisī ts, ir karsts ū dens, apavu ž ā vē tā js, iesaku bē rniem no 5-7 gadiem (ar mazajiem grū ti), lī dz pacē lā jam bija 10-15 minū tes, atpū š oties un apbrī nojot zilā s debesis un Kaukā za dabu. Mā ja atrodas Gudauru augstā kajā punktā - 2250m. No mā jas aptuveni 50 metrus var aiziet lī dz pacē lā jam, kas aizvedī s lī dz troš u vagoniņ am. Ceļ š tiek regulā ri tī rī ts.
Jā , Iļ jam (viesu nama ī paš niekam) ir arī viesnī ca Tbilisi - "Kenari", netā lu no funikuliera. Ļ oti skaista, jaunatvē rta viesnī ca, mā jī ga, tī ra un ar ļ oti ē rtā m gultā m! Mums izdevā s tur dzī vot, izbaudot Tbilisi. Es ļ oti iesaku.
аватар Chehoff
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem . Es teikš u ī si. nekā du problē mu ar vī zā m. minimā lā s izmaksas. skaidrs savlaicī gs transfē rs no lidostas. labas istabas (dvieļ i, siltais ū dens, ē diens vispā r ir atseviš ķ a saruna un paldies), atved lī dz pacē lā jiem, atpakaļ (ieteicams) 16:00 pa sadzeli un neapstrā dā tu augsni tieš i pie galda ar vī na krū zi. … Tomēr ▾ Sveiki visiem . Es teikš u ī si. nekā du problē mu ar vī zā m. minimā lā s izmaksas. skaidrs savlaicī gs transfē rs no lidostas. labas istabas (dvieļ i, siltais ū dens, ē diens vispā r ir atseviš ķ a saruna un paldies), atved lī dz pacē lā jiem, atpakaļ (ieteicams) 16:00 pa sadzeli un neapstrā dā tu augsni tieš i pie galda ar vī na krū zi. skaista kalnu slē poš ana, kvalitatī vas trases, nu, skaistums un viss. kū rorts ir labi aprī kots. ir tikai krē slu pacē lā ji. BRAUC VISI un pieauguš ie un mazie un izsmalcinā tie un iesā cē ji. ļ oti jauki un laipni cilvē ki parū pē jā s par mū su svē tkiem. paldies Illo, Zviyad, Nino un Katino ī paš niekiem.
3000 с копейками с горы к столу чиз отличная компания любимое пиво на привале боевые подруги Вершина


iemiesojums tanya_ttn
Sveiki! Mēs esam no Ukrainas (Harkovas). Mēs esam 2 cilvēki. Mēs vēlamies ierasties pie jums Gruzijā Gudauri 21. februārī uz 5 dienām. Vietnē tika atrasta saite uz to, ka varat palīdzēt atrast mājokli. Gribam uzzināt cenas nakšņošanai ar ēdināšanu, esam lētāki, t.i. var bez ērtībām istabā, galvenais lai ir silts un uz grīdas vai mājā ir karsts ūdens. Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Гостевой дом Парнас построен в 2007 году и расположен на самом высоком месте Гудаури - 2250 м над уровнем моря. Дом имеет автономный генератор и газовое отопление. Попасть на трассу можно пройдя пешком 250 метров - прямо на вторую очередь канатки, обратно - скатиться прямо с горы. Если у Вас нет желания ходить пешком, то от гостиницы до канатки вас привезет-отвезет машина (включено в стоимость проживания).

Atrašanās vieta Попасть на трассу можно пройдя пешком 250 метров - прямо на вторую очередь канатки, обратно - скатиться прямо с горы.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 8 номеров.

Istabās

душ, спутниковое телевидение

Adrese Гудаури, Грузия
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.