Mēs atgriezīsimies! Iemīlēties!

Rakstīts: 22 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 8 janvārī 2019
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Gudauri
Nolē mu nerakstī t atsauksmi uzreiz pē c atgrieš anā s mā jā s no Gruzijas - uzreiz emocijas ir ļ oti spē cī gas. Gribē jā s pagaidī t, kamē r nosē dī sies un paliek pē cgarš a, paliek ī stā sajū ta. ES gaidī ju. Tas ir prieks! Ne mazā k! Prieks sajaucies ar siltuma sajū tu, 100% sitienu dvē selē , laimi un pā rliecī bu, ka ja ne nā kamo ceļ ojumu, tad daļ u no nā kamā s ziemas noteikti pavadī š u Gudauros. Gaiss, ē diens, debesis, sports – tā ir traka kombinā cija, kas nodroš ina nesteidzī gu laika plū dumu, saziņ u un mī lestī bu pret dabu. Gudauri, esmu iemī lē jies tavā cilvē kā , augumā un kā tu bū si vasarā !
Nakš ņ ojā m Viesu namā Parnas - mā jī gā mā jā , kas atrodas Gudauri augstā kajā punktā - 2250 m. Mā ja ir tā lu no 5 * viesnī cas tikai ar skaidru viesnī cu sadalī jumu, bet kā tajā var pavadī t dienas kalnos, tas bū s viss 10 *. Kā dzī voklis sā kas ar gaiteni, teā tris - ar mē teļ u pakaramo, tā mā ja sā kas ar saimnieku. Un viss. Ir grū ti iedomā ties viesmī lī gā ku un atvē rtā ku cilvē ku. Viņ š pats uzrauga visu mā jā - un ierī ci, un pā rtiku, un tī rī bu. Un kā meitenes no virtuves viņ am gatavo! Pā rē š anā s! Ī sts mā jas ē diens, no kura var norī t mē li. Silts un garš ī gs, gluž i kā mā jā s. Par "Napoleonu" un ķ irbju zupu ir atseviš ķ as apbrī nas lī nijas. Pats forš ā kais ir iziet ā rā pē c gardā m brokastī m ar kafiju aukstumā , iet no 10 lī dz 17, ieiet karstā duš ā , bet 19 vakarā apsē sties skatī ties filmu ar č ač u un gardā m vakariņ ā m. Ī paš nieks biež i darbojas kā grauzdiņ š . Vakars un mielasts ar blī kš ķ i! Ļ oti mā jī gs. Garš ī gi. Ļ oti silts. Mē s noteikti atgriezī simies! Un noteikti nā c š eit!

Un tagad, kā jau recenzijā s pienā kas, uzrakstī š u sausos faktus:
Mā ja silta, ē diens paš taisī ts, ir karsts ū dens, apavu ž ā vē tā js, iesaku bē rniem no 5-7 gadiem (ar mazajiem grū ti), lī dz pacē lā jam bija 10-15 minū tes, atpū š oties un apbrī nojot zilā s debesis un Kaukā za dabu. Mā ja atrodas Gudauru augstā kajā punktā - 2250m. No mā jas aptuveni 50 metrus var aiziet lī dz pacē lā jam, kas aizvedī s lī dz troš u vagoniņ am. Ceļ š tiek regulā ri tī rī ts.
Jā , Iļ jam (viesu nama ī paš niekam) ir arī viesnī ca Tbilisi - "Kenari", netā lu no funikuliera. Ļ oti skaista, jaunatvē rta viesnī ca, mā jī ga, tī ra un ar ļ oti ē rtā m gultā m! Mums izdevā s tur dzī vot, izbaudot Tbilisi. Es ļ oti iesaku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар