Panorama 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Panorāma" - mājīga, moderna, ar pievilcīgu dizainu, atrodas Lejasgudauros, celta 2003. gadā. Numuri ir plaši un gaiši. Saulainās dienās saimnieki uz terases organizē šašliku.Vairāk →
аватар aleks68
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tā s Gruzijā . Principā man patika (informā cijai - š ī ir mana 37. valsts). Viesnī ca atbilst deklarē tajai kategorijai - 3 zvaigznes. Principā to varē tu pacelt lī dz 4 lī menim, jo ​ ​ viesnī cā ir laba infrastruktū ra - baseins, pirts, kamī nzā le ar lielu TV, atseviš ķ s bā rs. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s Gruzijā . Principā man patika (informā cijai - š ī ir mana 37. valsts). Viesnī ca atbilst deklarē tajai kategorijai - 3 zvaigznes. Principā to varē tu pacelt lī dz 4 lī menim, jo ​ ​ viesnī cā ir laba infrastruktū ra - baseins, pirts, kamī nzā le ar lielu TV, atseviš ķ s bā rs. Personā ls patī kams un draudzī gs. Ē diens ir pienā cī gs, ciets č etrinieks. Apbraukā ju visas tuvē jā s viesnī cas un pā rliecinā jos - Panorā ma viena no labā kajā m. Ļ oti liels pluss viesnī cai ir tikai 10 numuriņ i un liela attī stī ta infrastruktū ra, kas netraucē ar kliedzoš u, grū stoš u tū ristu pā rpilnī bu. Informā cijai - viesnī ca maksā.115 dolā rus par divvietī gu numuru ar 3 ē dienreizē m dienā un bezmaksas transfē ru uz pacē lā jiem. Par 9 dienu slē poš anu mē s ar dē lu par pacē lā jiem samaksā jā m 450 lari (256 dolā ri). Lī dzi jā ņ em savas slē pes un sniega dē ļ i. Mani neinteresē ja tehnikas noma. Trases ir lieliskas visu kategoriju slē potā jiem. Tikai sestdien un svē tdien ir rindas uz pacē lā jiem (vietē jie brauc braukt, parasti no Tbilisi. Darba dienā s trases ir brī vas, var braukt visu dienu un nestā vē t rindā pē c pacē lā ja ne minū ti.


iemiesojums natavan
Ierodas grupa, kurā ir 6 pieaugušie un 2 bērni (3 un 6 gadi). Vai ir pieejamas vietas un cik maksā vienai personai dienā?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Гостиница «Панорама» - уютная, cовременная, с привлекательным дизайном, располагается в Нижнем Гудаури, построена в 2003 году. Номера просторные и светлые. В солнечные дни хозяева организовывают барбекю на террасе.

Viesnīcā

3 бара, трансфер к подъёмнику, каминный зал,

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Bērniem компьютерный уголок для детей
Izklaide un sports прокат горнолыжного снаряжения, параплан на 1-2 чел., караоке
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле всего 10 номеров:

- 5 двухместных

- 5 трехместных

Istabās

индивидуалъный санузел, центральное отопление и спутниковое TV.

Adrese пос. Гудаури, Грузия
Tālruņi: +995 95 35 00 03,
+995 99 33 00 03
Tīmekļa vietne: Panorama
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.