Aragvi 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.510
4.8 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.5 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Miniviesnīca "Aragvi" atrodas 15 minūšu brauciena attālumā no Gudauri slēpošanas kūrorta.Vairāk →
аватар angelx
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gudauros atpū tā mies 2014. gada ziemā Izvē lē jā mies viesnī cu "Aragvi", no kuras lī dz pacē lā jam ir 15-20 minū š u brauciens..... Personā ls nav viesmī lī gs...nav draudzī gs... Istabā s bija auksti, apkuri ieslē dza tikai vakarā un naktī atslē dza taupī bas nolū kos. … Tomēr ▾ Gudauros atpū tā mies 2014. gada ziemā Izvē lē jā mies viesnī cu "Aragvi", no kuras lī dz pacē lā jam ir 15-20 minū š u brauciens.....
Personā ls nav viesmī lī gs...nav draudzī gs...
Istabā s bija auksti, apkuri ieslē dza tikai vakarā un naktī atslē dza taupī bas nolū kos. . . 10 dienas nekad netī rī ja istabu. .
Ē diens nav garš ī gs. Cerē jā m pamē ģ inā t gruzī nu virtuvi, bet ē dā m kā lē tā ē dnī cā...Pabaroja mū s ar putru, kartupeļ iem, dā rzeņ iem un ā boliem, gaļ as ē dienu nebija. . .
Viņ i nedrī kstē ja ienest un dzert savus alkoholiskos dzē rienus viesnī cā un pat numuros. Jū s varat tikai tad, ja jū s pē rkat no viņ iem bā rā .
Par divvietī gu istabu ar divā m ē dienreizē m dienā maksā jā m 90 USD dienā . Gadu iepriekš Austrijā par divvietī gu numuriņ u ar lieliskiem bufetes galdiem (brokastis un vakariņ as) samaksā ja 84 eiro....
VISPĀ R VAIRS NAV VĒ LĒ MES ATGRIEZTIES Š AJĀ VIESNĪ CĀ , KAS PATI NEVAR TEIKT PAR GRUZIJU.
аватар evenbah
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ē diens ir sā tī gs, bet ne garš ī gs un biež i auksts, viņ i atsakā s sasildī ties. Ē st aukstus makaronus ir par daudz. Tā lu no paš a kū rorta un pacē lā jiem. Ņ emt un paņ emt ar maš ī nu, ilgi un garlaicī gi. … Tomēr ▾ Ē diens ir sā tī gs, bet ne garš ī gs un biež i auksts, viņ i atsakā s sasildī ties. Ē st aukstus makaronus ir par daudz.
Tā lu no paš a kū rorta un pacē lā jiem. Ņ emt un paņ emt ar maš ī nu, ilgi un garlaicī gi. Tie paceļ as vienlaikus, tas ir, palikt ilgā k par pē dē jo kā pumu ir nereā li.
Tuvumā nav vietas, kur var labi pavadī t laiku, tikai paš ā viesnī cā , tā pē c cenas visam ir ļ oti augstas.
Pati viesnī ca ir labā stā voklī un personā ls laipns. Viesnī cas saimnieks mums piekā pā s un pacienā ja ar bezmaksas brokastī m, ielaida agrā k par reģ istrē š anā s laiku, bet ne pā rā k draudzī gs, visu laiku centā s uzspiest savus pakalpojumus, tai skaitā transfē ru, ko veids ir ļ oti dā rgs.
аватар lrp37d47
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
satiku lidostā atveda uz viesnī cu bija nakts, nā kamajā rī tā pamodā mies pasakā apkā rt kalnam bija daudz sniega un pie viesnī cas bija kalnu upe !! ! no rī ta mū s pabaroja atvestos uz pacē lā jiem Lado laipni palī dzē ja sakā rtot skipass. … Tomēr ▾ satiku lidostā atveda uz viesnī cu bija nakts, nā kamajā rī tā pamodā mies pasakā apkā rt kalnam bija daudz sniega un pie viesnī cas bija kalnu upe !! ! no rī ta mū s pabaroja atvestos uz pacē lā jiem Lado laipni palī dzē ja sakā rtot skipass. katru dienu vienu nakti sniga tā ds sniegs ka visur izslē dza gaismas, pacē lā ji arī nestrā dā ja tad viesnī cas ī paš nieks Lado paņ ē ma galds ā rā desmit minū tes vē lā k grils bija uz oglē m mielasts turpinā jā s lī dz vakaram š o es saucu par viesmī lī bu atpū tā s super pē dē jā dienā apskates ekskursija pa Tbilisi š ogad plā noju atbraukt uz š o pasaku,
аватар lado777
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tur super … Tomēr ▾ Tur super
hotel  ARAGVI


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Мини-отель "Aragvi" расположен в 15-ти минутах езды от горнолыжного курорта Гудаури.

Viesnīcā

До и от подъемников бесплатная доставка на мини-автобусе отеля (Shuttle Service).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports прокат лыж, джип-туры
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле всего 6 номеров.

Istabās

Ванна, телевизор, интернет

Adrese 63 Kostava str., Gudauri, Georgia
Tālruņi: +9955 99 623 603; +9955 91 917 272 Ладо Бучукури
+38097 876 34 24; +9955 99 301 239 Алина Купко
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.