Alpina Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
10.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2014. gadā un sastāv no vienas ēkas. Atrodas 500 metru attālumā no galvenās slēpošanas trases Gudauri. Tā piedāvā ērtus numurus ar skaistu skatu, restorānu ar gardu gruzīnu un Eiropas virtuvi, atpūtas telpu un terases bāru ar plašu alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu klāstu mūzikas fonā. Otrajā stāvā ir plaša rotaļu zona ar biljardu, galda un datorspēlēm. Līdz sākuma stacijai ir pacēlājs, un jūs varat doties atpakaļ tieši uz viesnīcu.Vairāk →
аватар annat1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Manuprā t, viesnī ca ir viena no labā kajā m cenas un kvalitā tes ziņ ā . Viesnī ca atrodas patieš ā m augstu. Tā lā k Alpina - tikai daž as viesnī cas. Apkā rt nav veikalu vai restorā nu. Lī dz Gudauri centram (orientieris Marko Polo) 5 minū š u brauciens. … Tomēr ▾ Manuprā t, viesnī ca ir viena no labā kajā m cenas un kvalitā tes ziņ ā . Viesnī ca atrodas patieš ā m augstu. Tā lā k Alpina - tikai daž as viesnī cas. Apkā rt nav veikalu vai restorā nu. Lī dz Gudauri centram (orientieris Marko Polo) 5 minū š u brauciens. Neskatoties uz to, es labprā t atgrieztos vē lreiz.
No rī ta ir 2 transfē ri no viesnī cas 10:00 un 10:30, tie ved uz pacē lā ju. Lī dz trasei var nedaudz pastaigā ties patstā vī gi (7 minū tes), un tad pa to nokā pt lī dz paš am pacē lā jam. Š is variants mums ī sti nepatika (gā jā m pā ris reizes). Jū s varat doties uz viesnī cu tieš i uz slē pē m vai dē ļ iem. Jums tikai jā zina, kur griezties, izdrukā t nogā ž u karti un redzē t, kā iet. Ja ir slinkums skatī ties, tad devā mies lejā uz centru, devā mies uz restorā niem ē st, un tad ar taksi braucā m uz viesnī cu (15-20 GEL ir 6 dolā ri).
Pā ris reizes ē dā m viesnī cas restorā nā , nevarē tu teikt, ka tas bija pilnī gs prieks, bet mums patika vistas tabaka (ar kraukš ķ ī gu garoziņ u), aknas katlā un hinkali. Nedaudz dā rgā k nekā Gudauri centrā , bet tas nebū t nav kritiski. Starp citu, no maniem iecienī tā kajiem: restorā ns Khreki (jū s nevarat iekļ ū t, vienmē r ir daudz cilvē ku, labā k rezervē t galdiņ u), Gagieti (tieš i pie Smart)
Attiecī bā uz skaitļ iem. Š eit ir sliktā s atsauksmes. Par tā du naudu Guduros dzī vosi tikai bū dā s. Telpas tī ras, kā rtī gas, ir daž i trū kumi. Bet vienmē r ir karsts ū dens, silts, iztī rī ts. Skaitļ i pilnī bā atbilst attē lam. Mums bija istaba pirmajā stā vā , bez balkona, mums tas ir vienalga, bet ja vē lies, prasi istabas augš ā . Internets ir labs, skatī jā mies online filmas, viss bija labi.
Apkalpoš ana. Tas ir cits stā sts. Tik laipnu un izpalī dzī gu personā lu vē l nebiju satikusi. Mē s ieradā mies no rī ta, ilgi pirms reģ istrē š anā s: viņ i uzreiz iedeva istabu; Mē s atstā jā m viesnī cu pulksten 17:00: nekā du problē mu nebija atļ auts palikt lī dz izrakstī š anā s brī dim. Vairā kas reizes kavē jā mies ar pā rsē š anos 10:30: mū s aizveda ar mū su paš u maš ī nu. Nepiecieš ams karsts ū dens termosā : nav problē mu. Zvaniet uz restorā nu un rezervē jiet galdiņ u: nekā du problē mu. Tiklī dz ieradā mies viesnī cā , personā ls uzreiz aizgā ja. Paldies jums visiem, ka esat tik laipni.
Brokastis parastas, izvē le maza: olas, desiņ as, maizī tes, biezpiens, musli, pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi. Mums bija tikai brokastis, kas ir pluss.
Pirms viesnī cas rezervē š anas baž ī jos, ka tā atradī sies neē rtā vietā , tač u sapratu, ka Gudauri par maksu tā das viesnī cas nav. Centrā pieklā jī gas viesnī cas ir par 200-300 dolā riem dā rgā kas nekā taksometrs uz viesnī cu par 6 dolā riem (50 dolā ri nedē ļ ā ) pilnī bā attaisno palikš anu š ajā viesnī cā .
Ierodoties secinā jā m, ja brauksim nā kamreiz, tad visticamā k atkal izvē lē simies Alpī nu.
Starp citu, skats no viesnī cas ir pā rsteidzoš s.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vulkāns Kazbeks
Novērtējums 8.0
Gruzija, Gudauri
Atpūta, Daba
Betlēmes ala
Gruzija, Gudauri
Atpūta, Daba, Reliģija

Отель построен в 2014-ом году состоит из одного здания. Расположен в 500 метрах от главной горнолыжной трассы Гудаури. Предлагает комфортабельных номера с прекрасным видом, ресторан с вкусными блюдами грузинской и европейской кухни, лаунж и терасса-бар с широким ассортиментом алкогольных и безалкогольных напитков на фоне музыкального оформления. На втором этаже просторная игровая зона с бильярдом, настольными и компьютерными играми. До начальной станции есть собственный бугельный подъемник, а обратно можно спуститься прямо к отелю.

Atrašanās vieta Отель расположен в г. Гудаури, в 150 км от аэропорта и в 130 км ж/д вокзала г. Тбилиси. Расстояние до горнолыжной трассы Гудаури 500 м., Национального парка Казбеги — 25 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service, 1 конференц-зал, терраса для загара, персонал русскоязычный и англоговорящий.

Рестораны и бары:

Ресторан предлагает на завтрак широкий ассортимент разнообразных блюд по системе шведский стол. График работы: 08:00-10:00.

Лаунж-бар с камином создаст уютную и комфортную обстановку. Вы сможете угоститься блюдами грузинской и европейской кухни, воспользоваться разнообразием предлагаемых коктелей и вин, расслабиться под приятную музыку. В зимний сезон за музыкальное сопровождение отвечает DJ, проводятся вечера караоке.

Терасса-бар — с терассы открывается удивительный вид на Кавказские горы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Развлекательный центр: русский бильярд, американский пулл, дартс (платно), настольный футбол и хоккей (бесплатно) и различные видеоигры (платно), катание на лыжах, лыжная школа (платно), верховая езда.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
Telpu apraksts

В отеле 64 номера: Standart Room (14 м2, макс. 3+1 чел., двуспальная или 2 односпальные кровати).

Istabās

Wi-Fi (бесплатно), телевизор с плоским экраном и кабельное телевидение, телефон, отопление, электрический чайник, ванная комната с душем, туалетно-косметические принадлежности (бесплатно), одноразовые тапочки,, балкон, уборка номера: ежедневно, услуга «звонок-будильник», room service.

Adrese Kazbegi Region, 4707 Gudauri, Georgia
Tālruņi: Tel: +995 591 504990, +995 032 2007070
Tīmekļa vietne: Alpina Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).