Sanatorii Firuza 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Firuzas sanatorija ir vēsturiska ēka, un to 1892. gadā uzcēla Irānas konsuls Kaukāzā ģenerālis Mirza Riza Khan kā vasaras rezidenci. Vēlāk, pēc viņa nāves, māju sāka izmantot kā sabiedrisko kūrortu. Kūrorts atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no vēsturiskā Mineralnye Vody parka.Vairāk →
аватар rezanov72
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pansionā ts kuņ ģ a un citu slimī bu ā rstē š anai ar sakā rtotu diē tisku uzturu, ē rtā vietā : starp diviem medicī nas un bē rnu parkiem, tuvu visiem veikaliem, avoti, taksometru piestā tne, ļ oti skaistā vietā un ļ oti iespaidī ga, arhitektū ra no pompozā m staļ iniskā m sanatorijā m, lai gan labā stā voklī , kam nepiecieš ams remonts. … Tomēr ▾ Pansionā ts kuņ ģ a un citu slimī bu ā rstē š anai ar sakā rtotu diē tisku uzturu, ē rtā vietā : starp diviem medicī nas un bē rnu parkiem, tuvu visiem veikaliem, avoti, taksometru piestā tne, ļ oti skaistā vietā un ļ oti iespaidī ga, arhitektū ra no pompozā m staļ iniskā m sanatorijā m, lai gan labā stā voklī , kam nepiecieš ams remonts.
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta pē c ā rsta ieteikuma. Man vajadzē ja diē tu ar liesu pā rtiku. Mani patī kami pā rsteidza personā la draudzī gums, ī paš i diē tiskā mā sa Marina, viņ a ne tikai nodroš inā ja mani ar diē tisko pā rtiku, bet spē ja organizē t ē dienu pē c manā m garš as vē lmē m (vistu un kaut ko citu neē du) un pē c uz gavē ņ a dienā m saskaņ ā ar pareizticī go kalendā ru. Ē diens vienmē r ir bijis garš ī gs. bagā tī gs ē diens: 3 reizes dienā trī s ē dienreizē m + dzē rieni un eļ ļ a. Un tas ir tikai 20 GEL dienā , kas ir aptuveni 400 rubļ u par mū su naudu.
Viesnī cas numuri katrai gaumei. Izvē lē jos pieticī gu divvietī gu istabiņ u un, lai arī dzī voju tur viena, par savu gultu maksā ju tikai 15 lari dienā (apmē ram 300 rubļ i). mans garastā voklis un paš sajū ta. Es tur jutos kā mā jā s, lai gan mana mā ja atradā s planē tas otrā pusē (esmu no Tā lajiem Austrumiem). Un, kad radā s jautā jums par ekskursijā m, pansionā ta direktors Romā ns Vakhtangovič s
mums izdevā s noorganizē t visu ekskursiju klā stu, kas ir iespē jams no Borž omi saskaņ ā ar sarakstu medicī nas parkā : tas ir Rabati un Bakuriani cietoksnis, un visi Borž omi reģ iona klosteri, ieskaitot Zaļ o klosteri, Vissvē tā kā Jaunava Marija Timatiš ubati, Svē tā Jura klosteris Sadgeri ciemā un citi. Apskatī jā m arī remontdarbu dē ļ apmeklē tā jiem slē gto Likā nu parku, kurā atrodas pils - Romanovu caru vasarnī cu, Staļ ina atdusas vietu 1952. gadā un nesen Gruzijas prezidenta Saakaš vili vasaras rezidenci. Es tur ieguvu daudz draugu, man vienmē r bija kompā nija, lai dotos uz parku un baseinu pie sē rū deņ raž a avota. Š is avots ir vē l viena Borž omi atrakcija, kuras dē ļ ir vē rts doties turp uz pretē jo zemes galu. Baseins ar sē rū deņ raž a ū deni atrodas 20-25 minū š u gā jiena attā lumā no medicī nas parka, mež ā . Gan paš u baseinu, gan ceļ u uz to, pē c vietē jo iedzī votā ju stā stiem, savai slimajai meitai uzbū vē jis mū su imperators Aleksandrs III. Un mums bija iespē ja tur veikt ā rstnieciskā s vannas un peldē ties pilnī gi bez maksas. Tiem, kam nepatī k staigā t tā lu parkā , ir pieejams baseins ar tī ru ū deni un minerā lū deni. Bet viņ am maksā . Manas uzturē š anā s laikā tur notika remonts. Ļ oti iesaku visiem saviem paziņ ā m un draugiem apmeklē t Borž omi un izbaudī t atpū tu pansionā tā "Turquoise".


iemiesojums djavid.guseinov
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums andi581
Uz sanatoriju Firuza, cenas
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Mirzas Rizas Hanas māja
Novērtējums 8.0
Gruzija, Borjomi
Arhitektūra, Stats
Zaļais klosteris
Novērtējums 8.0
Gruzija, Borjomi
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Санаторий Фируза является историческим зданием и был построен в 1892 году иранским консулом на Кавказе, генералом Мирза-Риза-ханом в качестве дачи. Позже, после его смерти, дом начали использовать как государственную здравницу. Санаторий расположен в 5 минутах ходьбы от исторического Парка Минеральных Вод.

Adrese ул. Бараташвили 3, Боржоми, Грузия.
Tālruņi: +995 3 67 22 26 78, +995 3 67 22 39 35.
FAQ